Uppsalanyheter.se > Nyheter

Tuesday, 23 April, 06:11

Uppsalanyheter.se - 14 mar 18 kl. 12:18

CD-fyndet firar 25 årNästa vecka firar Micke Tideman två jubileum. Hans butik CD-fyndet fyller 25 år och Micke själv fyller 60 på måndag den 19 mars. Jubileumet kommer att firas med passande 25 procent rabatt under resten av månaden. Nästa vecka firar Micke Tideman två jubileum. Hans butik CD-fyndet fyller 25 år och Micke själv fyller 60 på måndag den 19 mars.
Läs mer på Uppsalanyheter.se
Läs mer om:
Micke Tideman, CD, Micke, St, DVD, Blu, Uppsalas, Tideman, Dahlerus, Uppsala, Örat, Rocks, Expert, Tropez, BK Records, Hjalmars Skivbörs, Mind, Skivcentrum, CD-Fyndet, DJ, Stationen, Fredmans, Sturecompagniet, Stockholm, Katalin, Instagramkonto, Instagramkonto Tidanuppsala

Dela artikeln

66 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: CD-fyndet, firar25 , år
Expressen - 20 apr 13 kl. 16:00

Ullared firar femtio shoppingglada år

ULLARED. Det började med att Göran Karlsson öppnade butik i en villa i Ullared 1963. 50 år senare är Gekås en miljardindustri som lockar miljoner shoppingsugna svenskar varje år.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Poliskälla avslöjar avgörande fyndet som ledde till Lisa Holm

Fyndet som Missing people gjorde på fredagskvällen, som senare ledde till Lisa Holms kropp var kläder, uppger en källa inom polisen till Aftonbladet.Varken polisen eller Missing people har tidigare velat berätta vad det var för fynd som gjordes den fredagen. Nu avslöjar en initierad källa inom polisen att det rörde sig om ett eller flera klädesplagg som man kunde koppla till Lisa.

Polisen - 18 apr 12 kl. 14:56

Fyndet vid Svartedalens naturreservat är identifierat

Det fynd som hittades i Svartedalens naturreservat i lördags den 14 april har nu identifierats av Polismyndigheten i Västra Götaland. Fyndet är kvarlevorna efter försvunna Marina Johansson, visar identifieringen..

NSD - 22 maj 13 kl. 20:46

"Torso och huvud" - Soldater från I19 gjorde det makabra fyndet

Det var en torso och ett huvud som hittades vid Mjösjöberget i Boden i dag. Det makabra fyndet gjordes av en grupp soldater från I19..

NSD - 22 maj 13 kl. 20:51

"Torso och huvud" - Soldater från I 19 gjorde det makabra fyndet

UPPDATERAD Det var en människoöverkropp och ett huvud som hittades vid Mjösjöberget i Boden i dag. Det makabra fyndet gjordes av en grupp soldater från I 19..

Corren - 05 sep 13 kl. 09:48

Barn hittade knark - ombads själva gå till polisen med fyndet

Två tolvåriga killar i Linköping hittade ett större parti misstänkt narkotika och ett antal kanyler. Polisens råd blev att de själva skulle komma med fyndet till polisen..

GöteborgsPosten - 11 nov 13 kl. 16:32

Fyndet under Domkyrkan – 400 år gammal mur

Rester av en nära 400 år gammal kyrkomur har hittats under Domkyrkan. Arkeologer bedömer fyndet som unikt..

GT - 18 jan 15 kl. 09:57

Osannolika fyndet: Ännu en klumpfisk

Ännu ett osannolikt marint fynd har gjorts i Öckerö kommun. På Rörö hittades under lördagen veckans andra klumpfisk. – Den såg väldigt ovanlig ut, säger Anne-Christine Grönlund, som ligger bakom det säregna fyndet..

Expressen - 02 apr 15 kl. 18:40

Nya fyndet kan vara avgörande

All teknisk data finns lagrad i den svarta låda som hittades på fredagen. Nu kan fyndet ge avgörande information om andrepiloten Andreas Lubitz medvetet kraschade flygplanet. - Det är ett stort genombrott i utredningen, säger flygsäkerhetsexpert Hans Kjäll..

Expressen - 18 apr 15 kl. 18:33

Makabra fyndet – en illa tilltygad tumlare

Yasemin Demir, 28, hade följt med sin make för att fiska vid Öresundsbron. Där gjorde paret det makabra fyndet – en död och illa tilltygad tumlare låg på stenarna. – Det var chockande, säger Yasemin..

Fler nyheter från Uppsalanyheter.se

Uppsalanyheter.se - 18 apr 19 kl. 04:40

Storvreta klart för SM-final efter kross

Slutspel: Storvreta behövde bara en period för att säkra avancemanget till SM-finalen. Första perioden slutade 9-0 och Vreta gjorde mål på allt.Storvreta behövde bara en period för att säkra avancemanget till SM-finalen.

Uppsalanyheter.se - 17 apr 19 kl. 17:57

Recension: Heartbreaking News - Pelle Lundblad & Steam Mill County Band

Recension: Med en fyra spårs EP hyllar Uppsala-bandet Pelle Lundblad & The Steam Mill County Band musikern Tom Petty som gick bort 2017. EP:n kallar de Heartbreaking News, vilket det ju var för många när världen förlorade Tom Petty. Det är också en lek med bandnamnet The Heartbreakers.

Uppsalanyheter.se - 16 apr 19 kl. 05:26

Pettersson matchjälte för Storvreta i sudden

Slutspel: Jimmie Pettersson blev Storvretas matchjälte när han skickade in 5-4 borta mot Dalen och ordnade 3-1 i matchserien där en SM-final ligger i potten.Jimmie Pettersson blev Storvretas matchjälte när han skickade in 5-4 borta mot Dalen och ordnade 3-1 i matchserien där en SM-final ligger i potten.   Storvreta satte högsta fart från början men trots ett skottmässigt övertag efter första perioden var ställningen bara 1-1 efter att Robin Nilsberth gjort 1-0 i den femte minuten och Sebastian Degeryd kvitterat i mitten av perioden.

Uppsalanyheter.se - 14 apr 19 kl. 18:32

Almtuna åker ur allsvenskan efter förlust i förlängningen

Kval allsvenskan: Almtuna förlorande mot Kristianstad i den sista och helt avgörande omgången av kvalserien till allsvenskan. Matchen avgjordes i förlängningen efter 1-1 i full tid, därmed ramlar Almtuna ner i division ett.Almtuna förlorande mot Kristianstad i den sista och helt avgörande omgången av kvalserien till allsvenskan.

Uppsalanyheter.se - 12 apr 19 kl. 22:15

Dalen reducerade efter sudden death mot Storvreta

Slutspel: Storvreta kunde ha kopplat ett järngrepp om SM-semifinalen i händelse av seger mot Dalen under fredagens tredje drabbning i bäst av sju. Det blev dock gästerna som i likhet med Storvreta i den första matchen vann efter förlängning.Storvreta kunde ha kopplat ett järngrepp om SM-semifinalen i händelse av seger mot Dalen under fredagens tredje drabbning i bäst av sju.

Uppsalanyheter.se - 08 apr 19 kl. 23:26

Storvreta vinnare efter förlängning

Slutspel: Storvreta såg ut att gå mot seger i den första semifinalen men gästerna Dalen både kvitterade och tog sedan ledningen i slutskedet av tredje perioden. Storvreta lyckades dock kvittera med sekunder kvar och vinna i förlängningen med 7-6.Storvreta såg ut att gå mot seger i den första semifinalen men gästerna Dalen både kvitterade och tog sedan ledningen i slutskedet av tredje perioden.

Uppsalanyheter.se - 08 apr 19 kl. 06:04

Rod Melancon till Uppsala med ny skiva i bagaget

Rod Melancon har just släppt sitt nya album Pinkville. Den 23 april kommer han att uppträda på Klubb Uffe, Katalin Uppsalanyheters musikskribent Pär Dahlerus har lyssnat på albumet samt fick en pratstud med Rod. Rod Melancon har just släppt sitt nya album Pinkville.

Uppsalanyheter.se - 05 apr 19 kl. 16:48

Recension: Jill Johnson på fullsatt Katalin

Recension: På torsdagskvällen besökte Jill Johnson och hennes band Katalin. De är ute på en klubbturné "My Remedy Tour" i samband med lanseringen av femspårs EP:n My Remedy.På torsdagskvällen besökte Jill Johnson och hennes band Katalin.

Uppsalanyheter.se - 05 apr 19 kl. 16:48

Recension: Jill Johnsson på fullsatt Katalin

Recension: På torsdagskvällen besökte Jill Johnson och hennes band Katalin. De är ute på en klubbturné "My Remedy Tour" i samband med lanseringen av femspårs EP:n My Remedy.På torsdagskvällen besökte Jill Johnson och hennes band Katalin.

Uppsalanyheter.se - 01 apr 19 kl. 09:55

Recension: Gammalt och nytt med Mikael Ramel på Kulturoasen

Recension: Mikael Ramel och hans band besökte Kulturoasen i natursköna Håga på söndagseftermiddagen, deras spelning bjöd på stor variation med musik från en lång karriär. Mikael Ramel och hans band besökte Kulturoasen i natursköna Håga på söndagseftermiddagen, deras spelning bjöd på stor variation med musik från en lång karriär.   Det var många som hade tagit sig ut till Kulturoasen för att se Mikael Ramel spela med de skickliga och välrenommerade bandmedlemmarna denna söndag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.