Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 18 September, 00:44

Dagensanalys.se - 14 mar 18 kl. 08:54

Apple lanserar snart en egen streamingtjänstApple kommer att lansera någon form av egen streamingtjänst inom kort. Under SXSW-konferensen i USA antydde Apple-chefen Eddy Cue många detaljer om att de har en ny streamingtjänst är på gång. – Vi går ”all in” på originalinnehåll, sa Eddy Cue under en intervju. Vi har tidigare skrivit att Apple kommer att producera flera egna serier och detta är ytterligare bevis att de kommer med en egen streamingtjänst inom kort. Eddy Cue sa även att Apple är helt ointresserade av att köpa redan existerande företag som Disney eller Netflix, man vill satsa på ”kvalitet för kvantitet”.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
SXSW, USA, Apple, Eddy Cue, Cue, Disney, Netflix, Bob, Burgers, Central Park, New York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Apple, lanserarsnart en , egen, streamingtjänst
Kristianstadsbladet - 24 mar 14 kl. 09:51

Apple planerar egen streamingtjänst


Efter att ha utforskat möjligheten under flera år befinner sig företaget Apple nu i förhandlingar med USA:s största tv-leverantör Comcast om att skapa en streamingtjänst för tv, rapporterar Washington Post.Förhandlingarna befinner sig i ett tidigt skede enligt tidningen, men om det hela går vägen kommer Apple ge sig in i konkurrensen med konkurrenter som Netflix och HBO i kampen om streamingtittarna..

Västerbottens Folkblad - 24 mar 14 kl. 10:25

Apple planerar egen streamingtjänst

Efter att ha utforskat möjligheten under flera år befinner sig företaget Apple nu i förhandlingar med USA:s största tv-leverantör Comcast om att skapa en streamingtjänst för tv, rapporterar Washington Post. Förhandlingarna befinner sig i ett tidigt skede enligt tidningen, men om det hela går vägen kommer Apple ge sig in i konkurrensen med konkurrenter som […].

Helsingborgs Dagblad - 24 mar 14 kl. 10:13

Apple planerar egen streamingtjänst

Efter att ha utforskat möjligheten under flera år befinner sig företaget Apple nu i förhandlingar med USA:s största tv-leverantör Comcast om att skapa en streamingtjänst för tv, rapporterar Washington Post. Förhandlingarna befinner sig i ett tidigt skede enligt tidningen, men om det hela går vägen kommer Apple ge sig in i konkurrensen med konkurrenter som Netflix och HBO i kampen om streamingtittarna..

SR - 24 mar 14 kl. 10:01

Apple planerar egen streamingtjänst

Efter att ha utforskat möjligheten under flera år befinner sig företaget Apple nu i förhandlingar med USA:s största tv-leverantör Comcast om att skapa en streamingtjänst för tv, rapporterar Washington Post..

SvD - 24 mar 14 kl. 09:51

Apple planerar egen streamingtjänst

Efter att ha utforskat möjligheten under flera år befinner sig företaget Apple nu i förhandlingar med USA:s största tv-leverantör Comcast om att skapa en streamingtjänst för tv, rapporterar Washington Post..

NT - 24 mar 14 kl. 09:51

Apple planerar egen streamingtjänst

Efter att ha utforskat möjligheten under flera år befinner sig företaget Apple nu i förhandlingar med USA:s största tv-leverantör Comcast om att skapa en streamingtjänst för tv, rapporterar Washington Post.(TT).

Metro - 24 mar 14 kl. 10:12

Apple planerar egen streamingtjänst

Efter att ha utforskat möjligheten under flera år befinner sig företaget Apple nu i förhandlingar....

DI - 28 jul 18 kl. 16:12

Walmart går mot egen streamingtjänst

Handelsjätten Walmart utvärderar möjligheten att släppa en egen streamingtjänst och företaget har anställt tv-veteranen Mark Greenberg för projektet. .

VA - 13 okt 16 kl. 11:05

Nu tar Amazon fighten med Apple och Spotify – lanserar egen streamingtjänst

E-handelsjätten storsatsar nu på att kapa åt sig marknadsandelar. .

Resume - 24 mar 14 kl. 12:24

Apple siktar på streamingtjänst


It-jätten Apple ligger i förhandlingar med den amerikanska kabel-tv- och internetoperatören Comcast om en gemensam streamingtjänst..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Amazon prioriterar lönsamhet i sökresultaten

I ett konstigt drag har Amazon ändrat sin sökalgoritm så att den prioriterar lönsamhet över relevans. Produkter med högre vinstmarginaler placeras högre upp i sökresultaten över produkter som är både mer relevanta och populära. Enligt Washington Post ska det ha pågått interna strider om detta.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

”Nyhetsmedia är ett bra val oavsett prioritering”

Nordens största ROI-databas ligger som grund till rapporten ”Effekten av nyhetsmedia”. I studien har man tittat på annonsörers effekt i kontexten nyhetsmedia, print och digitalt, för att sedan jämföra resultatet med andra medieslag. Nyhetsmedia är ett bra val oavsett prioritering, då det är starkt drivande av såväl försäljning som varumärkesuppbyggnad, och ett medieslag som ofta fungerar bra i kombination med andra medier, säger Andreas Nordfors, Marketing Science Director på GroupM.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Cure Media expanderar i Europa med kontor i Berlin

CURE Media vill expandera till resten av Europa och öppnar nu upp ett lokalt kontor i Berlin. Vi har flera kunder som är stora på den tyska marknaden och detta är en direkt respons till deras önskan om att vi ska komma närmare dem, säger Sam Foroozesh, VD och medgrundare. Vi har stor efterfrågan från marknadsförare som vill jobba mer datadrivet och strategiskt med influencer marketing i Europa.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

DMEXCOs viktigaste takeaways – med Jonas Rundgren på Smartclip

DMEXCO står för Digital Marketing Exposition and Conference och är ett av Europas största event inom digital ekonomi – Digiconomy. Med över 41 000 besökare ägde mässan rum den 11–12 september i Köln, Tyskland. Jonas Rundgren, Managing Director på Smartclip Nordics, var på plats och listar några av de viktigaste samtalen från evenemanget.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Intervju med Demoskops nya VD Karin Nelsson

I somras fusionerades undersökningsbolagen Demoskop och Inizio, och igår stod det klart att Inizios före detta VD Karin Nelsson kliver in som ny VD i Demoskop. Vi fick en pratstund med Karin om framtiden, utmaningar och vad hon ser fram emot i den nya rollen. Först och främst, hur känns det att vara ny VD för Demoskop?

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Pressombudsmannen anpassas till det digitala landskapet

Pressombudsmannen kommer att nästa år byta titel till Medieombudsmannen och granskningen av medierna ska bli mer heltäckande och lättare att förstå. På ett möte med företrädare för branschorganisationer, medieföretag, Journalistförbundet och Publicistklubben instiftades Medieetikens förvaltningsorgan. Det system som finns i dag har luckor – till exempel går vissa publiceringar på nätet inte att anmäla – och det är splittrat mellan Pressombudsmannen och statliga Granskningsnämnden.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Comscore fokuserar sin verksamhet mot tv-mätningar

Comscore började en gång i tiden som onlinemätningsverktyg för alla aktörer. Nu vill man fokusera på video, på alla plattformar. Ett område de nämner är ”advanced television” dvs uppkopplade TV-apparater.

Dagensanalys.se - Igår: 12:53

Jochum Forsell går till HEAR

Mediebyrån HEAR rekryterar Jochum Forsell från IUM. Jag är otroligt glad över att Jochum Forsell blir en del av Hear. Han är en av de mest erfarna rådgivarna i branschen.

Dagensanalys.se - Igår: 12:27

Snapchat anlitar DoubleVerify för att säkra annonsvisningarna

Snapchat och DoubleVerify har ett gediget samarbete när det kommer till att ha koll på att annonsvisningar som sägs visas, faktiskt gör det. DoubleVerify reviderar om annonsvisningar har visats på Snapchat Filter, Lens, Snap Ad (både display och video) och Story Ad. Med tanke på att DoubleVerify är så integrerad i Snapchats erbjudande skulle det inte förvåna om en av parterna till slut köper den andra.

Dagensanalys.se - Igår: 12:05

Karin Nelsson är ny vd för Demoskop

Karin Nelsson blir ny VD för Demoskop. I uppdraget ligger att utveckla bolagets position i branschen och stärka kunderbjudandena ytterligare. Karin Nelsson är rutinerad, kreativ och tydligt affärsdriven.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.