Expressen > Nyheter

Monday, 21 January, 00:01

Expressen - 13 mar 18 kl. 17:33

Miljonregn för Volvos vd Martin LundstedtAB Volvo nådde under 2017 den högsta omsättningen och rörelseresultatet i koncernens historia. Rekordåret betyder att vd:n Martin Lundstedt kunde kvittera ut maximal bonus, skriver DI.Med lön, pension och andra förmåner kunde Martin Lundstedts lönepaket summeras till nästan 44 Mkr, enligt årsredovisningen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Volvos, Martin Lundstedt, Volvo, DI, Martin Lundstedts, Mkr

Dela artikeln

213 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljonregnför , Volvosvd , Martin, Lundstedt
Expressen - 28 sep 15 kl. 20:13

Martin Lundstedt får Pontus Schultz-priset

Lastbilsjätten Volvos vd Martin Lundstedt, 48, får priset till Pontus Schultz minne för det mångfaldsarbete han drev under sina år som vd på branschkollegan Scania. – För företag som verkar på en global marknad är detta i dag helt avgörande för fortsatt framgång, säger Martin Lundstedt..

DI - 22 jul 16 kl. 14:34

Volvos vd Martin Lundstedt köper aktier för 2,7 miljoner

Volvos vd Martin Lundstedt har den 22 juli, tre dagar efter bolagets rapport för det andra kvartalet, köpt 30.000 aktier i fordonskoncernen..

DI - 22 okt 15 kl. 17:33

Martin Lundstedt ger järnet

Tidigare Scaniamannen Martin Lundstedt förväntas bjuda Volvos aktieägare på en resa från industrikonglomerat till en mer fokuserad lastbilstillverkare.Men första dagen på nya jobbet behåller han strukturtankarna för sig själv..

DN - 17 nov 16 kl. 20:41

Volvos vd Martin Lundstedt jagar bättre lönsamhet

Göteborg. Volvobasen Martin Lundstedt öppnar för nya utförsäljningar av verksamheten. – Vi kommer successivt att pröva om det bästa alternativet för affärsverksamheten är i Volvokoncernen, säger lastbilstillverkarens vd..

DI - 02 maj 18 kl. 07:05

Martin Lundstedt miljontankar Volvo-aktier

Volvos vd Martin Lundstedt har den 27 april köpt 10.000 B-aktier i fordonstillverkaren.  Det framgår av Finansinspektionens insynslista.

DI - 19 okt 18 kl. 12:01

Martin Lundstedt "inte orolig" för avgasböter

Volvos vd Martin Lundstedt är inte orolig för eventuella böter med anledning av de upptäckta komponentproblemen, som kan leda till för höga utsläpp av kväveoxider..

DI - 19 okt 18 kl. 16:50

Martin Lundstedt tankar Volvoaktier

Volvos vd Martin Lundstedt har den 19 oktober köpt totalt 15.000 aktier i Volvo, en post värd nästan 2 miljon kronor..

Expressen - 02 jun 12 kl. 13:41

Martin Lundstedt blir ny vd för Scania

Martin Lundstedt, 45, blir ny vd för lastbilstillverkaren Scania..

Sydsvenskan - 22 apr 15 kl. 07:10

Martin Lundstedt tar över AB Volvo

Martin Lundstedt, 47, har utsetts till ny vd och koncernchef för AB Volvo, enligt ett pressmeddelande. Han tillträder sin nya tjänst i oktober och kommer närmast från rollen som vd och koncernchef för Scania..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Flera hinder på vägen för nattåg mot kontinenten

Den nya regeringen vill ha dagliga tågavgångar till kontinenten.Men det är lättare sagt än gjort, rapporterar Svenska Dagbladet..

Expressen - 1 timme sedan

Man rånad i Borgholm

En man rånades på värdesaker i centrala Borgholm.De två gärningsmännen ska ha hotat honom med kniv..

Expressen - 1 timme sedan

”Nakenshopping” – nya trenden som gör succé

Nakenshopping kan bli den nya trenden.Men behåll kläderna på – det handlar om grönsaker utan överdrag av plast.I Nya Zeeland har försäljningen gått upp med 300 procent, skriver NZ Herald..

Expressen - 1 timme sedan

Följ allt om regeringsförklaringen – live i Expressen TV och Di TV

Klockan 11.00 i dag presenterar statsminister Stefan Löfven, S, regeringens politik för de kommande åren - och vi får veta vilka ministrar som ingår regeringen. Expressen TV och Di TV bevakar allt live i en extrainsatt samsändning med studio on location, flera team på plats och gäster i studion..

Expressen - 1 timme sedan

Tonåringar rånade och misshandlade i Malmö

På sönadagskvällen har två rån inträffat i Malmö där offren var tonårspojka.I det första fallet blev en 16-åring misshandlad av tre män..

Expressen - 2 timmar sedan

Gaslarm i matbutik – lokalen utrymd

En matbutik på Hisingen har utrymts, efter att en privatperson slagit larm om gaslukt.– Vi är där och undersöker. Våra mätinstrument har gett utslag, säger Christer Dyrfelt vid räddningstjänsten..

Expressen - 2 timmar sedan

Åkessons utspel mot Kristersson: ”Annars han har inte fattat nåt”

Jimmie Åkesson säger i SVT:s ”Agenda” att M-ledaren Ulf Kristersson kommer behöva hans stöd om han ”någonsin” vill bli statsminister. – Då måste han ha mitt stöd. Annars har han inte fattat nåt, säger Jimmie Åkesson i programmet..

Expressen - 2 timmar sedan

Trafikolycka – bil krockade med träd

En bil körde av vägen och in i ett träd utanför Osby.Tre personer ska vara inblandade i trafikolyckan..

Expressen - 2 timmar sedan

Ingen gripen efter brutalt hundrån

Polisen har fortfarande inte gripit någon misstänkt person efter det brutala överfallet i Kristianstad den 10 januari. En kvinnlig kennelägare misshandlades svårt och blev därefter bestulen på sex golden retriever-valpar.– Jag är väldigt rädd och vågar inte gå ut själv till hundstallet.

Expressen - 2 timmar sedan

Misstänkt mordförsök i södra Stockholm

Under söndagskvällen hittades en person allvarligt skadad i södra Stockholm.Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord, men är annars tystlåten om händelsen.– En person har blivit utsatt för ett mordförsök, mer än så kan jag inte säga, säger Dan Andersson, jourhavande förundersökningsledare, till Aftonbladet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.