Expressen > Nyheter

Wednesday, 18 July, 16:38

Expressen - 13 mar 18 kl. 17:33

Miljonregn för Volvos vd Martin LundstedtAB Volvo nådde under 2017 den högsta omsättningen och rörelseresultatet i koncernens historia. Rekordåret betyder att vd:n Martin Lundstedt kunde kvittera ut maximal bonus, skriver DI.Med lön, pension och andra förmåner kunde Martin Lundstedts lönepaket summeras till nästan 44 Mkr, enligt årsredovisningen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Volvos, Martin Lundstedt, Volvo, DI, Martin Lundstedts, Mkr

Dela artikeln

213 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljonregnför , Volvosvd , Martin, Lundstedt
Expressen - 28 sep 15 kl. 20:13

Martin Lundstedt får Pontus Schultz-priset

Lastbilsjätten Volvos vd Martin Lundstedt, 48, får priset till Pontus Schultz minne för det mångfaldsarbete han drev under sina år som vd på branschkollegan Scania. – För företag som verkar på en global marknad är detta i dag helt avgörande för fortsatt framgång, säger Martin Lundstedt..

DI - 22 jul 16 kl. 14:34

Volvos vd Martin Lundstedt köper aktier för 2,7 miljoner

Volvos vd Martin Lundstedt har den 22 juli, tre dagar efter bolagets rapport för det andra kvartalet, köpt 30.000 aktier i fordonskoncernen..

DI - 22 okt 15 kl. 17:33

Martin Lundstedt ger järnet

Tidigare Scaniamannen Martin Lundstedt förväntas bjuda Volvos aktieägare på en resa från industrikonglomerat till en mer fokuserad lastbilstillverkare.Men första dagen på nya jobbet behåller han strukturtankarna för sig själv..

DN - 17 nov 16 kl. 20:41

Volvos vd Martin Lundstedt jagar bättre lönsamhet

Göteborg. Volvobasen Martin Lundstedt öppnar för nya utförsäljningar av verksamheten. – Vi kommer successivt att pröva om det bästa alternativet för affärsverksamheten är i Volvokoncernen, säger lastbilstillverkarens vd..

DI - 02 maj 18 kl. 07:05

Martin Lundstedt miljontankar Volvo-aktier

Volvos vd Martin Lundstedt har den 27 april köpt 10.000 B-aktier i fordonstillverkaren.  Det framgår av Finansinspektionens insynslista.

Expressen - 02 jun 12 kl. 13:41

Martin Lundstedt blir ny vd för Scania

Martin Lundstedt, 45, blir ny vd för lastbilstillverkaren Scania..

Sydsvenskan - 22 apr 15 kl. 07:10

Martin Lundstedt tar över AB Volvo

Martin Lundstedt, 47, har utsetts till ny vd och koncernchef för AB Volvo, enligt ett pressmeddelande. Han tillträder sin nya tjänst i oktober och kommer närmast från rollen som vd och koncernchef för Scania..

UNT - 22 apr 15 kl. 07:09

Martin Lundstedt tar över AB Volvo

Martin Lundstedt, 47, har utsetts till ny vd och koncernchef för AB Volvo, enligt ett pressmeddelande..

DI - 22 apr 15 kl. 07:09

Martin Lundstedt tar över Volvo

Tidigare Scania-chefen Martin Lundstedt blir ny vd för Volvo..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Vägen avstängd efter krock på E18

Två bilar har krockat på E18 i Årjängs kommun, enligt SOS.Olyckan orsakar stopp i trafiken i riktning mot Norge..

Expressen - 45 minuter sedan

Kraftig ökning av nödsamtal i Sverige

Personalen arbetar övertid och avbryter sina semestrar för att komma in och jobba. Under juli månad har SOS Alarm fått in 33 000 fler samtal – jämfört med föregående år. – Det går att härleda till temperaturen, säger Per Einarfors, presstalesperson på SOS Alarm.

Expressen - 1 timme sedan

Hemtjänsten drabbas när värmeböljan fortsätter

Tidigare i veckan gick SMHI ut med en klass 1-varning för mycket höga temperaturer i Kalmar län.Av denna anledning har Lena Sjöstrand, socialchef på Torsås kommun, nu beslutat att ställa in städningen i hemtjänsten på obestämd tid.– Många anställda är positivt inställda till beslutet, säger Lena..

Expressen - 1 timme sedan

Josefine, 24, är totalförlamad – besteg Sveriges hösta berg

Josefine Steenari, 24, lyckades med en av sina stora drömmar – att bestiga Sveriges högsta berg Kebnekaise.En stor bedrift för vem som helst, men en extra stor utmaning för Josefine, som är totalförlamad sedan födseln.– Man ska våga följa sina drömmar.

Expressen - 1 timme sedan

Stefan Löfven om bränderna: "Allvarligt läge"

Statsminister Stefan Löfven säger att bränderna runtom i Sverige utgör ett "allvarligt läge" – och kommer besöka drabbade områden på torsdagen.Han hyllar de många insatser som görs för att släcka bränderna."Ni gör hjälteinsatser i detta svåra läge", säger han i en skriftlig kommentar..

Expressen - 2 timmar sedan

SL: 17 rulltrappor på Stockholm City har allvarliga fel

De 50 rulltrapporna på pendeltågsstationen Stockholm City har nu kontrollerats.Rulltrappsleverantören Otis har bedömt 33 utan anmärkningar. 17 rulltrappor är i behov av åtgärder.

Expressen - 2 timmar sedan

Flera bilar i krock – åtta ambulanser på väg

En seriekrock har inträffat på riksväg 61 i Karlstad, enligt SOS.Totalt fyra personbilar ska vara inblandade.Åtta ambulanser är larmade till platsen..

Expressen - 2 timmar sedan

EU ger Google rekordböter

Google har missbrukat sin dominerande ställning på marknaden, tycker EUNu bötfäller man IT-jätten – med motsvarande 45 miljarder kronor."Detta är olagligt enligt EU:s konkurrensregler", slår EU-kommissionären Margrethe Vestager fast i ett uttalande..

Expressen - 3 timmar sedan

Sverige har inte tackat nej till rysk hjälp under skogsbränderna

Vid branden i Västmanland 2014 tackade Sverige nej till hjälp från ryska bombningsplan. Under det senaste dygnet har ett väl spritt Facebook-inlägg påstått att detta har hänt även i år – något som inte stämmer. Än så länge har inget erbjudande kommit från Rysslands håll.

Expressen - 3 timmar sedan

Här finns räddningen för en allt hungrigare planet

LE BEC HELLOUIN. Perrine och Charles Hervé-Gruyer bytte liv och blev bönder. Nu tar de emot forskare från Europa och USA.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.