Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 16 October, 14:26

Liknande nyheter

Taggar: Klarteckenför 45 nya , lägenhetermitt i , Vellinge
Trelleborgs Allehanda - 17 aug 11 kl. 09:24

Förskola i Vellinge vill locka barn från Malmö

Vellinge kommun ger klartecken för en förskola utanför Gessie villastad. Men den vänder sig inte i första hand till Vellingebarn utan är tänkt att verka över kommungränsen och locka till sig barn från Malmö stad.
?

Barometern - 24 feb 14 kl. 17:51

Fullmäktige gav klartecken för satsning på lägenheter

Det blev klartecken för Kalmarhems storsatsning med 100 lägenheter på ett annars ljumt fullmäktige med få stora beslut. Det var inte direkt de storslagna idéernas möte. Politiker ville hellre diskutera varför det inte blir några betongsuggor som väghinder i Kalmar än dra upp den ideologiska färdriktningen för supervalåret.

Skånskan - 16 mar 17 kl. 16:18

Klartecken för ”Pinnen på torget”

ESLÖV BA Bygg Fastigheter får klartecken för att bygga Pinnen på torget, ett 8,5 våningar högt bostadshus vid Stora Torg i Eslöv. Kommunen vill skynda på projektet. ERWP.

Västerbottens Folkblad - 25 feb 15 kl. 20:29

Klartecken för lägenheter på Stadsliden

Nya bostadsområdet Stadslidens andra etapp får klartecken. Här vankas flera nya lägenheter. Byggnadsnämnden antog den 25 februari detaljplanerna för etapp 2 inom Stadsliden 6:3.

Skånskan - 30 okt 16 kl. 10:00

Nytt bygglov ger nya vindslägenheter

ESLÖV BA Bygg har fått bygglov för att förvandla hela vinden på Storgatan 38 till lägenheter, trots att en gräns är satt till halva vinden.
Dessutom får det byggas kupor, bytas fönster och monteras balkonger. ERWP.

Dalarnas tidningar - 02 sep 17 kl. 10:00

Klartecken för lägenheter i Baggbo fritidsby – grannar har synpunkter

En byggnad med fyra lägenheter planeras i Baggbo fritidsby. Flera fastighetsägare har invändningar – men byggnadsnämnden i Borlänge ger klartecken..

Västerbottens Folkblad - 28 aug 18 kl. 12:00

[PLUS] Klubbat: Klartecken för 300 nya lägenheter

Nu har klubban svingats och 300 nya lägenheter har fått klartecken..

YA - 13 sep 18 kl. 00:01

Planer på nya lägenheter får klartecken

Planerna på handel, kontor och 90 nya lägenheter sydväst om Edvinshem får klartecken. Mark- och miljödomstolen avslår grannarnas överklagan om ökad trafik, skuggning och skymd havsutsikt..

Barometern - 08 feb 14 kl. 09:01

Bygglov inlämnat för nya lägenheter

Nu har Emmaboda Bostads AB sökt bygglov för de tio nya marklägenheterna vid ER-sjön. Så nu hoppas bostadsbolaget snart kunna sätta spaden i marken. – Ja, nu har vi lämnat in vår ansökan om bygglov och förhoppningsvis kommer vi snart få klartecken för att börja bygga, säger Luigi Ixcot Rojas, styr-elseordförande i det kommunala bostadsbolaget.

BT - 27 apr 14 kl. 16:00

Nya lägenheter byggs i Brämhult

Åtta nya hyresrättslägenheter byggs i Borås. Bakom bygget står entreprenören Pontus Bertilsson, 24. – Det känns som en säker investering, säger han.

Nya Wermlands Tidningen - 12 aug 17 kl. 06:00

Klartecken för 18 nya lägenheter

Det är inte varje år det byggs nya lägenheter i Färgelanda. Men nu har en detaljplan som ger plats för 18 nya lägenheter längs Sågvägen i centrala Färgelanda vunnit laga kraft.– Det känns naturligtvis jättebra.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

LIVE: Nu skjuts broarna på plats vid E6:an

Centimeter för centimeter skjuts nu de två betongbroarna på plats vid E6. HD och Sydsvenskan sänder direkt från Sockervägen i Åkarp..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Ny upptäckt kan ge läkemedel mot diabetes

Forskare vid Lunds universitets Diabetescenter hittade effektiv substans.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Goldman Sachs slår förväntningarna

Den amerikanska investmentbanken Goldman Sachs redovisar ett vinstlyft på 20,5 procent för årets tredje kvartal. Nettovinsten steg till 2,45 miljarder dollar, från 2,04 miljarder ett år tidigare. Per aktie blev det en ökning till 6:28 dollar, mot 5:02 d.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Vinstlyft för Morgan Stanley

Amerikanska storbanken Morgan Stanley redovisar ett vinstlyft på 19 procent för årets tredje kvartal. Vinsten per aktie slutade på 1:17 dollar jämfört med 0:93 cent samma period föregående år och totalt 2,11 miljarder dollar. Det var också en högre vins.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Minst fem döda i tågolycka i Marocko

Två tåg har krockat nära Marockos huvudstad Rabat, rapporterar Le Matin du Sahara et du Maghreb. Minst fem personer har omkommit i olyckan, uppger tidningen med hänvisning till icke namngivna källor på olycksplatsen. Kollisionen inträffade i Sidi Boukna.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Politiker JO-anmäld av 16-årings advokat

Advokaten för den 16-årige pojke som misstänks för mord på en hemlös man i Jönköping i augusti har anmält en politiker i socialnämnden till justitieombudsmannen (JO). Anmälan gäller uttalanden som politikern gjort i en intervju med P4 Jönköping. I radio.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Arto Paasilinna död

Den finländske författaren Arto Paasilinna har avlidit, rapporterar den finländska nyhetsbyrån SPT med hänvisning till hans förlag WSOY..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Idrottsstjärnor hedrade Frank Andersson

Många svenska idrottsprofiler kom till begravningsceremonin för att hedra brottarlegendaren Frank Andersson. – Frank har betytt otroligt mycket för svensk brottning. Han var anledningen till att jag själv började brottas, säger Martin Lidberg.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Dåligt tryck i Lommas kranar

Kommunen letar efter orsaken..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Wegner tog hem Europatouren igen

Bowlaren Jenny Wegner tog hem totalsegern i Europatouren för andra året i rad. Det är 24-åringens tredje seger på fyra år och därmed ingår hon nu i en skara av tre – danskorna Kamilla Kjeldsen och Britt Brønsted är de två andra – som har vunnit touren t.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.