Sydsvenskan > Inrikes

Saturday, 19 January, 15:38

Liknande nyheter

Taggar: Klarteckenför 45 nya , lägenhetermitt i , Vellinge
Trelleborgs Allehanda - 17 aug 11 kl. 09:24

Förskola i Vellinge vill locka barn från Malmö

Vellinge kommun ger klartecken för en förskola utanför Gessie villastad. Men den vänder sig inte i första hand till Vellingebarn utan är tänkt att verka över kommungränsen och locka till sig barn från Malmö stad.
?

Barometern - 24 feb 14 kl. 17:51

Fullmäktige gav klartecken för satsning på lägenheter

Det blev klartecken för Kalmarhems storsatsning med 100 lägenheter på ett annars ljumt fullmäktige med få stora beslut. Det var inte direkt de storslagna idéernas möte. Politiker ville hellre diskutera varför det inte blir några betongsuggor som väghinder i Kalmar än dra upp den ideologiska färdriktningen för supervalåret.

Skånskan - 16 mar 17 kl. 16:18

Klartecken för ”Pinnen på torget”

ESLÖV BA Bygg Fastigheter får klartecken för att bygga Pinnen på torget, ett 8,5 våningar högt bostadshus vid Stora Torg i Eslöv. Kommunen vill skynda på projektet. ERWP.

Skånskan - 23 okt 18 kl. 05:00

1 500 köar redan för 81 nya lägenheter

ESLÖV Eslövs Bostads AB fick på torsdagen bygglov för att bygga 81 nya lägenheter i kvarteret Slaktaren 25 där det idag ligger en parkeringsplats bredvid stadsbiblioteket i Eslöv.Det kommunala bostadsföretaget har sedan någon månad lagt ut lägenheterna på sin hemsida så att intresserade kan anmäla sig.
– 1490 personer har visat intresse hittills.

Västerbottens Folkblad - 25 feb 15 kl. 20:29

Klartecken för lägenheter på Stadsliden

Nya bostadsområdet Stadslidens andra etapp får klartecken. Här vankas flera nya lägenheter. Byggnadsnämnden antog den 25 februari detaljplanerna för etapp 2 inom Stadsliden 6:3.

Skånskan - 30 okt 16 kl. 10:00

Nytt bygglov ger nya vindslägenheter

ESLÖV BA Bygg har fått bygglov för att förvandla hela vinden på Storgatan 38 till lägenheter, trots att en gräns är satt till halva vinden.
Dessutom får det byggas kupor, bytas fönster och monteras balkonger. ERWP.

Dalarnas tidningar - 02 sep 17 kl. 10:00

Klartecken för lägenheter i Baggbo fritidsby – grannar har synpunkter

En byggnad med fyra lägenheter planeras i Baggbo fritidsby. Flera fastighetsägare har invändningar – men byggnadsnämnden i Borlänge ger klartecken..

Västerbottens Folkblad - 28 aug 18 kl. 12:00

[PLUS] Klubbat: Klartecken för 300 nya lägenheter

Nu har klubban svingats och 300 nya lägenheter har fått klartecken..

YA - 13 sep 18 kl. 00:01

Planer på nya lägenheter får klartecken

Planerna på handel, kontor och 90 nya lägenheter sydväst om Edvinshem får klartecken. Mark- och miljödomstolen avslår grannarnas överklagan om ökad trafik, skuggning och skymd havsutsikt..

Sydsvenskan - 29 maj 12 kl. 06:30

Skyddsjakt på fåglar får klartecken

Länsstyrelsen i Skåne ger nu fyra markägare i Vellinge och Bokskogens golfklubb i Svedala tillstånd för skyddsjakt under en begränsad tid.I Vellinge medger ett tillstånd att högst 20 kråkor skjuts eller fångas och avlivas till den sista maj.Enligt ett annat tillstånd får ytterligare högst tjugo kråkor och lika många kajor skjutas till och med den 15 juni.

Barometern - 08 feb 14 kl. 09:01

Bygglov inlämnat för nya lägenheter

Nu har Emmaboda Bostads AB sökt bygglov för de tio nya marklägenheterna vid ER-sjön. Så nu hoppas bostadsbolaget snart kunna sätta spaden i marken. – Ja, nu har vi lämnat in vår ansökan om bygglov och förhoppningsvis kommer vi snart få klartecken för att börja bygga, säger Luigi Ixcot Rojas, styr-elseordförande i det kommunala bostadsbolaget.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Knivrånades på Malmö FF-biljetter

En Malmö FF-supporter rånades på sina matchbiljetter i Malmö på lördagsförmiddagen efter att ha köat hela natten, rapporterar Kvällsposten. Två gärningsmän ska ha hotat mannen med kniv efter att han kommit ut med sina nyinköpta biljetter till den komman.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

I år vill vi resa med lätt samvete

Hållbara resor i fokus – läs experternas bästa tips..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Nödlandning av mindre flygplan vid Rögle

Ett mindre flygplan har nödlandat vid Rögle..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Grammis, utlandsturnéer och skivsläpp – musikfamiljen från Malmö gillar att jobba ihop

"Man kan vara mycket ärligare med familjemedlemmar.".

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Beckham stänger dörren helt för Spice Girls

Senare i år åker Spice Girls på stor återföreningsturné. Men den här gången som en kvartett, utan Victoria Beckham. Och den som väntar på att "Posh Spice" ska ändra sig eller kanske överraska med gästinhopp på turnén väntar förgäves.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Postnord vill höja portot efter rekordtapp

Antalet brev som skickades via Postnord i Sverige sjönk rekordmycket under andra halvan av 2018. – Vi har aldrig haft en större minskning av brevvolymerna än under andra halvåret, både som andel av volymerna och i absoluta tal, säger Postnords kommunika.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

HIF:s ekonomiska kris löst

Helsingborgs IF har rett ut den ekonomiska krisen och elitlicensen för den allsvenska nykomlingen är inte längre i fara. Enligt ett pressmeddelande har klubben lyckats avsluta 2018 med positivt eget kapital, vilket var kravet, "detta med hjälp av result.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Två döda i lägenhetsbrand – kan vara mord

Två män har hittats döda i en brinnande lägenhet i staden Valkeakoski, drygt tre mil sydost om Tammerfors i Finland. Polisen utesluter inte att männen kan ha bragts om livet och händelsen utreds som mord. Räddningstjänsten larmades till branden strax fö.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Parkrun vid Ribban ”bästa starten på helgen”

Parkrun firar snart ett år i Malmö. Löpning, jogg eller lunk vid Ribban..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Så får du enklare rent hemma – rum för rum

Experten delar med sig av sina bästa tips: ”Jag älskar att städa.”.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.