Sydsvenskan > Inrikes

Thursday, 26 April, 03:56

Sydsvenskan - 13 mar 18 kl. 16:45

Klartecken för 45 nya lägenheter mitt i VellingeVäxthus, utekök och odlingslådor i fokus när nya bostäder tar form i centrum..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Vellinge

Dela artikeln

25 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klarteckenför 45 nya , lägenhetermitt i , Vellinge
Trelleborgs Allehanda - 17 aug 11 kl. 09:24

Förskola i Vellinge vill locka barn från Malmö

Vellinge kommun ger klartecken för en förskola utanför Gessie villastad. Men den vänder sig inte i första hand till Vellingebarn utan är tänkt att verka över kommungränsen och locka till sig barn från Malmö stad.
?

Barometern - 24 feb 14 kl. 17:51

Fullmäktige gav klartecken för satsning på lägenheter

Det blev klartecken för Kalmarhems storsatsning med 100 lägenheter på ett annars ljumt fullmäktige med få stora beslut. Det var inte direkt de storslagna idéernas möte. Politiker ville hellre diskutera varför det inte blir några betongsuggor som väghinder i Kalmar än dra upp den ideologiska färdriktningen för supervalåret.

Skånskan - 16 mar 17 kl. 16:18

Klartecken för ”Pinnen på torget”

ESLÖV BA Bygg Fastigheter får klartecken för att bygga Pinnen på torget, ett 8,5 våningar högt bostadshus vid Stora Torg i Eslöv. Kommunen vill skynda på projektet. ERWP.

Skånskan - 30 okt 16 kl. 10:00

Nytt bygglov ger nya vindslägenheter

ESLÖV BA Bygg har fått bygglov för att förvandla hela vinden på Storgatan 38 till lägenheter, trots att en gräns är satt till halva vinden.
Dessutom får det byggas kupor, bytas fönster och monteras balkonger. ERWP.

Västerbottens Folkblad - 25 feb 15 kl. 20:29

Klartecken för lägenheter på Stadsliden

Nya bostadsområdet Stadslidens andra etapp får klartecken. Här vankas flera nya lägenheter. Byggnadsnämnden antog den 25 februari detaljplanerna för etapp 2 inom Stadsliden 6:3.

Dalarnas tidningar - 02 sep 17 kl. 10:00

Klartecken för lägenheter i Baggbo fritidsby – grannar har synpunkter

En byggnad med fyra lägenheter planeras i Baggbo fritidsby. Flera fastighetsägare har invändningar – men byggnadsnämnden i Borlänge ger klartecken..

Barometern - 08 feb 14 kl. 09:01

Bygglov inlämnat för nya lägenheter

Nu har Emmaboda Bostads AB sökt bygglov för de tio nya marklägenheterna vid ER-sjön. Så nu hoppas bostadsbolaget snart kunna sätta spaden i marken. – Ja, nu har vi lämnat in vår ansökan om bygglov och förhoppningsvis kommer vi snart få klartecken för att börja bygga, säger Luigi Ixcot Rojas, styr-elseordförande i det kommunala bostadsbolaget.

BT - 27 apr 14 kl. 16:00

Nya lägenheter byggs i Brämhult

Åtta nya hyresrättslägenheter byggs i Borås. Bakom bygget står entreprenören Pontus Bertilsson, 24. – Det känns som en säker investering, säger han.

Nya Wermlands Tidningen - 12 aug 17 kl. 06:00

Klartecken för 18 nya lägenheter

Det är inte varje år det byggs nya lägenheter i Färgelanda. Men nu har en detaljplan som ger plats för 18 nya lägenheter längs Sågvägen i centrala Färgelanda vunnit laga kraft.– Det känns naturligtvis jättebra.

Sydsvenskan - 29 maj 12 kl. 06:30

Skyddsjakt på fåglar får klartecken

Länsstyrelsen i Skåne ger nu fyra markägare i Vellinge och Bokskogens golfklubb i Svedala tillstånd för skyddsjakt under en begränsad tid.I Vellinge medger ett tillstånd att högst 20 kråkor skjuts eller fångas och avlivas till den sista maj.Enligt ett annat tillstånd får ytterligare högst tjugo kråkor och lika många kajor skjutas till och med den 15 juni.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Rivella satsar - ska rusta tio lägenheter i månaden

Nu rustar Rivella.
Fastighetsskötaren Ambjörn Kristiansen som kontrakterats av Rivella att sköta driften av Krylbos många Rivellaägda lägenheter är optimistiskt för den satsning som företaget nu är villig att göra.
?

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

18-åring döms för "dickpics"

En 18-åring i Halmstad döms för sexuellt ofredande efter att ha skickat nakenbilder, så kallade dickpics, till en annan person med appen Snapchat, skriver Hallandsposten. Mottagaren, som inte efterfrågat bilderna, polisanmälde händelsen. Mannen döms sam.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

NFL-höjdare kritiserade Trump på möte

Höjdare inom National Football League (NFL) riktade skarp kritik mot USA:s president Donald Trump vid ett privat möte med spelare under förra årets kontroverser kring proteströrelsen mot polisvåldet mot svarta i USA. The New York Times har fått tillgång.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Trump pratade handel med Tim Cook

USA:s president Donald Trump har träffat Apple-chefen Tim Cook i Vita huset, och pratat om handelsspänningarna med Kina. Iphone och andra Apple-produkter tillverkas i Kina, och ett handelskrig mellan världens två supermakter skulle drabba it-jätten hårt.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Terrordåd i Köpenhamn filmatiseras

Köpenhamn skakades den 14 februari 2015 av två terrorattentat. Nu säger regissören Ole Christian Madsen till danska Politiken att han gör film av händelseförloppet med premiär på vita duken redan nästa vår. – Vi lever i en accelererande era, och mängden.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Misstänkt seriemördare gripen

En man som misstänks för 12 mord och 45 våldtäkter i Kalifornien mellan 1976 och 1986 har gripits, rapporterar amerikanska medier. Offren har varit mellan 13 och 41 år gamla vid tiden för brotten. Mannen misstänks också för över 120 inbrott.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Inte klar med Lugi: ”Vill härifrån med final och guld”

Jenny Carlsson avtackad i Arenan – nu får hon en match också..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Väg 108 avstängd efter olycka

En personbil har kört in i mitträcket på Väg 108 strax norr om Lund.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Så här växer Sorgenfris nya kvarter fram

Ateljéer i Båghallarna, 900 bostäder och ny förskola står snart klara..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Enad opposition tar strid för scouternas framtid vid kanalen

Carina Wutzler: Det finns en deadline för en uppsägningstid..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Experter: Nordkoreas testanläggning raserad

Delar av testanläggningen där Nordkorea genomfört kärnvapenprov har rasat samman..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.