Sydsvenskan > Inrikes

Monday, 23 July, 07:58

Liknande nyheter

Taggar: Klarteckenför 45 nya , lägenhetermitt i , Vellinge
Trelleborgs Allehanda - 17 aug 11 kl. 09:24

Förskola i Vellinge vill locka barn från Malmö

Vellinge kommun ger klartecken för en förskola utanför Gessie villastad. Men den vänder sig inte i första hand till Vellingebarn utan är tänkt att verka över kommungränsen och locka till sig barn från Malmö stad.
?

Barometern - 24 feb 14 kl. 17:51

Fullmäktige gav klartecken för satsning på lägenheter

Det blev klartecken för Kalmarhems storsatsning med 100 lägenheter på ett annars ljumt fullmäktige med få stora beslut. Det var inte direkt de storslagna idéernas möte. Politiker ville hellre diskutera varför det inte blir några betongsuggor som väghinder i Kalmar än dra upp den ideologiska färdriktningen för supervalåret.

Skånskan - 16 mar 17 kl. 16:18

Klartecken för ”Pinnen på torget”

ESLÖV BA Bygg Fastigheter får klartecken för att bygga Pinnen på torget, ett 8,5 våningar högt bostadshus vid Stora Torg i Eslöv. Kommunen vill skynda på projektet. ERWP.

Västerbottens Folkblad - 25 feb 15 kl. 20:29

Klartecken för lägenheter på Stadsliden

Nya bostadsområdet Stadslidens andra etapp får klartecken. Här vankas flera nya lägenheter. Byggnadsnämnden antog den 25 februari detaljplanerna för etapp 2 inom Stadsliden 6:3.

Skånskan - 30 okt 16 kl. 10:00

Nytt bygglov ger nya vindslägenheter

ESLÖV BA Bygg har fått bygglov för att förvandla hela vinden på Storgatan 38 till lägenheter, trots att en gräns är satt till halva vinden.
Dessutom får det byggas kupor, bytas fönster och monteras balkonger. ERWP.

Dalarnas tidningar - 02 sep 17 kl. 10:00

Klartecken för lägenheter i Baggbo fritidsby – grannar har synpunkter

En byggnad med fyra lägenheter planeras i Baggbo fritidsby. Flera fastighetsägare har invändningar – men byggnadsnämnden i Borlänge ger klartecken..

Barometern - 08 feb 14 kl. 09:01

Bygglov inlämnat för nya lägenheter

Nu har Emmaboda Bostads AB sökt bygglov för de tio nya marklägenheterna vid ER-sjön. Så nu hoppas bostadsbolaget snart kunna sätta spaden i marken. – Ja, nu har vi lämnat in vår ansökan om bygglov och förhoppningsvis kommer vi snart få klartecken för att börja bygga, säger Luigi Ixcot Rojas, styr-elseordförande i det kommunala bostadsbolaget.

BT - 27 apr 14 kl. 16:00

Nya lägenheter byggs i Brämhult

Åtta nya hyresrättslägenheter byggs i Borås. Bakom bygget står entreprenören Pontus Bertilsson, 24. – Det känns som en säker investering, säger han.

Nya Wermlands Tidningen - 12 aug 17 kl. 06:00

Klartecken för 18 nya lägenheter

Det är inte varje år det byggs nya lägenheter i Färgelanda. Men nu har en detaljplan som ger plats för 18 nya lägenheter längs Sågvägen i centrala Färgelanda vunnit laga kraft.– Det känns naturligtvis jättebra.

Skånskan - 09 jul 18 kl. 08:00

Nya lägenheter planeras i centrum

Vollsjö Det kan byggas nya hyresrätter i Vollsjö – i varje fall om Philip Vass Andersson får klartecken för sin bygglovsansökan.Det handlar om en hyresfastighet vid torget, mittemot hotellet. Den ägs sedan 2016 av Limhamnsbon Philip Vass Andersson.

Sydsvenskan - 29 maj 12 kl. 06:30

Skyddsjakt på fåglar får klartecken

Länsstyrelsen i Skåne ger nu fyra markägare i Vellinge och Bokskogens golfklubb i Svedala tillstånd för skyddsjakt under en begränsad tid.I Vellinge medger ett tillstånd att högst 20 kråkor skjuts eller fångas och avlivas till den sista maj.Enligt ett annat tillstånd får ytterligare högst tjugo kråkor och lika många kajor skjutas till och med den 15 juni.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Majoritet för tiggeriförbud – men många tror att debatten skadat varumärket Vellinge

Wutzler: Man vill inte att Vellinge ska förknippas med främlingsfientlighet..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

MFF:s Europahjälte: ”Det var som Buster”

Möt Tore Cervin, MFF:s Joker under 1970-talet..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Rubrik

Blandat på börserna i Asien, blodigt slagsmål i brittisk bröllopsbutik, polska konvojen på plats i Sveg för att kämpa mot lågorna, 25 skadade i jordskalv i Iran - och flera skottskadade i Toronto..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Blandat på börserna i Asien

Tokyobörsen öppnade nedåt på måndagen då yenen stärktes mot dollarn. Nikkei 225-index tappade 0,9 procent i tidig handel och var vid lunchtid ner med 1,3 procent. I Hongkong steg Hang Seng-index med 0,3 procent vid öppning.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Pompeo: Irans ledning liknar en maffia

USA:s utrikesminister Mike Pompeo anser att Iran "styrs av något som mer liknar en maffia än en regering". I ett tal i Kalifornien inför en publik som främst bestod av amerikaner av iranskt ursprung beskrev han på söndagskvällen stora rikedomar och korr.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Flera skottskadade i Toronto

Flera personer, bland dem ett barn, har skadats i en skottlossning i Toronto i Kanada, skriver tidningen The Star. Enligt vittnen avfyrade en svartklädd man mellan 15 och 20 skott. Ambulanspersonal uppger enligt tidningen att tio människor som skadats h.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Spelet uppskjutet i Kentucky på grund av regn

På grund av kraftigt regn avbröts spelet av den fjärde rundan i PGA-tävlingen i Nicholasville, Kentucky på söndagen. – Moder Jord ger oss helt enkelt inte så mycket att spela med. Golfbanan är helt mättad, så allt slags regn gör det helt ospelbart, säge.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

25 skadade i nytt skalv i Iran

Minst 25 personer har skadats vid ett jordskalv i sydöstra Iran, bara en dag efter att ett annat skalv skadat närmare 300 människor i landets västra delar, rapporterar iranska medier. – Fram till nu har 25 personer rapporterats skadade när de flydde eft.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Bränderna: Polska konvojen på plats

På söndagskvällen kom 44 brandbilar och 139 brandmän från Polen fram till Sveg i Jämtlands län. – De har kommit fram hit och varit ute i terräng och rekat, säger Martin Jonsson, inre befäl vid räddningstjänsten i Jämtland, till TT under natten. Brändern.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Bildspel: Brandhjälpen till Sverige

Här är några bilder av de hyllade hjälpinsatserna från Europa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.