DN > Nyheter

Thursday, 26 April, 03:59

DN - 13 mar 18 kl. 15:48

Högerextrem kampanj på Södertörns högskolaSödertörns högskola med omnejd drabbades av en omfattande propagandakampanj från en högerextremistisk grupp på måndagen. Lärosätet och ett antal lärare pekas ut som representanter för en marxistisk indoktrinering, en ”globalistisk kraft” med den dolda avsikten att förstöra västvärlden. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Södertörns

Dela artikeln

246 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högerextrem, kampanj, Södertörns, högskola
SVT Debatt - 16 okt 13 kl. 13:57

Hanna Gadban förtjänar en offentlig ursäkt

HEDERSVÅLD Sedan Hanna Gadban fick Alumnpriset av Södertörns högskola den 3 oktober 2013 har ett drev startats mot henne. Bland annat företrädare för Feministiskt initiativ ägnar sig åt påhopp och har försökt sig på ett karaktärsmord på Hanna Gadban, trots att hon har gjort en viktig insats för unga utsatta för hedersrelaterat våld. När de som kritiserar henne tror att de kämpar mot rasismen är det i stället tvärtom, skriver debattörerna.

SVT Debatt - 08 nov 13 kl. 06:00

Min bild av Sverige har raserats

MEDBORGARSKAP Min bild av ett sekulärt Sverige där varken religion eller kultur begränsar individens fria val har raserats. Invandrare bör behandlas som individer, med alla möjliga ideologier, och ska inte begränsas av vare sig vänsterdominans eller Sverigedemokraternas nationalism. Det som mina kritiker inte vill förstå är att jag inte har krävt en etnisk särlagstiftning, utan en reglering av medborgarskap där den som blir medborgare ska uppfylla ett visst krav på medvetenhet om det nya landets lagar, skriver Hanna Gadban.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Torsdag 26 april

DN - 4 timmar sedan

Ung man skjuten i benet i Stockholm

En ung man ska ha hittats skjuten i benet utanför en port i Västerhaninge i södra Stockholm, skriver Aftonbladet. Polisen bekräftar till tidningen att man inlett en förundersökning om grov misshandel efter skottlossning..

DN - 4 timmar sedan

Bolag som inte redovisar löneskillnader mellan kön utreds av brittisk myndighet

Drygt 1.500 företag i Storbritannien missade att rapportera in löneskillnaderna mellan könen och ska nu utredas av brittisk myndighet, rapporterar finanssajten Bloomberg..

DN - 11 timmar sedan

Kan vi få en retroaktiv skattesmäll?

Britt-Marie Svensson, chefsjurist och grundare av Bra juridik, svarar på läsarnas frågor om familjejuridik. Mejla till juristen@dn.se.

DN - 4 timmar sedan

Målvakt slutar på grund av könskorrigering

Leksands ishockeymålvakt Denise Reuterström avslutar karriären. 21-åringen, som den här säsongen spelade elva matcher i SDHL, ska genomgå en könskorrigering och lägger därför målvaktsspaden på hyllan..

DN - 4 timmar sedan

Fördel Real Madrid efter seger i München

Real Madrid har vunnit Champions League två år i rad. Efter 2–1 borta mot Bayern München är ”Los Blancos” nära ännu en final..

DN - 5 timmar sedan

Första kvinnan i spetsen för anrik fågelklubb

Allt fler kvinnor ägnar sig åt en tidigare så manlig hobby – fågelskådning. Nu leds Sveriges två främsta fågelorganisationer av kvinnor. – Fågelskådning har blivit mer folkrörelse och mindre kamp, säger en av dem, Lotta Berg..

DN - 6 timmar sedan

Hemlig uppgift kan ha röjts på FMV

Ett hemligt dokument på Försvarets materielverk är försvunnet. Händelsen har anmälts till Säkerhetspolisen, rapporterar Expressen..

DN - 6 timmar sedan

Regeringen tillsätter 50 miljoner till produktion av ekomat

Regeringen skjuter till 50 miljoner kronor för att öka produktionen av ekomat.  – Den produktion vi har i dag räcker inte, säger landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S). .

DN - 6 timmar sedan

En splittrad världsbild på DN:s utrikeskväll

Världen krymper och kryper närmare –  å ena sidan hotfull, falsk och nationalistisk, å andra sidan hoppfull, mer transparent och upplyst. När DN:s läsare fick träffa tidningens utrikeskorrespondenter fanns alla perspektiv på agendan. – Att se på världen i dag är att slitas mellan optimism och pessimism, inledde Peter Wolodarski, DN:s chefredaktör..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.