BT > Nyheter

Tuesday, 11 December, 08:38

BT - 13 mar 18 kl. 15:38

Sjuhärad: Extra poliskontroller att vänta i veckanDenna veckan införs flera trafiknykterhetskontroller runt om på vägarna i Sjuhärad. I går inleddes nämligen en nationell trafikvecka i hela Sverige. ”Vi ser fram emot att träffa er extra mycket den här veckan”, skriver Polisen i ett inlägg på Facebook. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Sjuhärad, Sverige, Polisen, Facebook

Dela artikeln

216 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SjuhäradExtra , poliskontrolleratt , väntai veckan
BT - 17 jan 15 kl. 23:01

Kvartett från Sjuhärad tar plats i Superligan

Sjuhärad är långt ifrån Svenska Superligan i innebandy. Men i Jönköpings IK är Sjuhäradsbygden i högsta grad närvarande.
BT-sporten åkte till Jönköping och träffade fyra elitspelare som utvandrat från Sjuhärad.

BT - 17 jan 15 kl. 23:01

Kvartett från Sjuhärad tar plats i Superligan

Sjuhärad är långt ifrån Svenska Superligan i innebandy. Men i Jönköpings IK är Sjuhäradsbygden i högsta grad närvarande.
BT-sporten åkte till Jönköping och träffade fyra elitspelare som utvandrat från Sjuhärad.

BT - 17 nov 12 kl. 08:17

7710 arbteslösa i Sjuhärad

I takt med att varslen duggar allt tätare ökar arbetslösheten i hela landet.
I Sjuhärad finns just nu över sju tusen arbetslösa.
Och mycket tyder på att den siffran kommer att stiga.

BT - 17 nov 12 kl. 08:17

7710 arbetslösa i Sjuhärad

I takt med att varslen duggar allt tätare ökar arbetslösheten i hela landet.
I Sjuhärad finns just nu över sju tusen arbetslösa.
Och mycket tyder på att den siffran kommer att stiga.

BT - 11 jan 14 kl. 12:11

Nu kommer snön till Sjuhärad

Kalla dagar är att vänta när snö och kyla beräknas passera in över Sjuhärad. Enligt SMHI:s beräkningar kommer snön på söndag och Sjuhärad hamnar i gränslandet av snöfallet. De beräknar att morgondagen därmed kommer att bjuda på vit mark runt om i Sjuhärad.

BT - 19 aug 14 kl. 21:08

SMHI: Regn att vänta i Sjuhärad

Klass 1-varningen i Sjuhärad är över. Men vänta dig inte något solsken den närmaste tiden. SMHI varnade för "rikligt med regn" i Sjuhäradsbygden under tisdagen.

BT - 18 dec 13 kl. 08:36

Besparingar upprör brandmän i Sjuhärad

Besparningarna inom räddningstjänsten upprör brandmännen runt om i Sjuhärad, inte minst i Trädet. Där kommer styrkan minskas från fyra till två brandmän utöver styrkeledaren. Neddragningarna innebär en otrygghet i brandmännens arbetsmiljö och sämre hjälp när olyckan är framme.

BT - 10 dec 14 kl. 06:21

Fortsatt dåligt väder i Sjuhärad

SMHI har utvärdat klass 1 varning för Sjuhärad. På onsdagsmorgonen väntas vindar på uppemot 21 sekundmeter. Fler bilder från vägarna i Borås inne i artikeln.

BT - 13 mar 14 kl. 10:56

Våren motas i dörren i Sjuhärad: "Hög risk för snöblandat regn"

Häng inte in vinterkläderna i garderoben än. Framåt helgen kan snön åter falla i Sjuhäradsbygden. På onsdagen passa många på att njuta av den värmande vårsolen.

BT - 27 jun 14 kl. 14:26

Klass 1-varning utfärdat i Sjuhärad

Nu kan det vara läge att rycka sladdarna ur väggen. Under fredagseftermiddagen kan nämligen många sjuhäradsbor förvänta sig ruskigt åskväder runt om i bygden. Nu har SMHI utfärdat en klass 1-varning i hela Västra Götaland.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

JUST NU: Pågående biljakt i Borås – polisen bekräftar

Flera personer har tipsat om en polisjakt genom Borås. Något som stationsbefäl Kristian Boo kan bekräfta för BT..

BT - 15 minuter sedan

Danske Bank säljer svensk pensionsrörelse

Danske Banks säljer den svenska verksamheten av sin pensionsrörelse Danica. Ett konsortium, lett av det nordiska riskkapitalbolaget Polaris och tyska Acathia, köper rörelsen för 2,6 miljarder svenska kronor.(TT).

BT - 30 minuter sedan

VSK Bandy i ekonomisk kris: Bekymmersamt

Sportsligt går det utmärkt, Västerås ligger tvåa i elitserien i bandy. Men ekonomiskt blöder VSK Bandy. Klubben har dålig likviditet och vädjar nu till näringslivet och supportrarna om hjälp med lån och bidrag.

BT - 30 minuter sedan

Lagerquist: Måste upp på samma nivå igen

Sverige fick stopp på världsstjärnorna i Frankrike. Nu väntar nästa stjärngäng i EM för Blågult och vikarierande försvarsgeneralen Anna Lagerquist. - Mot Ryssland måste vi komma upp på samma nivå igen, säger 25-åringen.

BT - 1 timme sedan

JUST NU: Klädhandeln fortsätter rasa – minskat under åtta månader

Den totala försäljningen av kläder i Sverige fortsätter att backa och minskade i november med 3,4 procent jämfört med samma månad i fjol. .

BT - 45 minuter sedan

Vi äter mindre kött - för klimatet

Allt fler svenskar uppger att det dragit ner på sin köttkonsumtion för klimatets skull. 56 procent säger sig ha minskat sin köttkonsumtion, jämfört med 47 procent för tre år sedan, enligt en Sifoundersökning gjord på uppdrag av SVT Nyheter. Störst är nedgången bland kvinnor.

BT - 30 minuter sedan

"Bohemian rhapsody" strömmades mest

Sex minuter lång med operapassager och en text om Galileo och Scaramouche - pessimisterna var övertygade om att "Bohemian rhapsody" aldrig skulle bli en hit. Men det blev den, och nu är Queen-singeln från 1975 dessutom den mest strömmade låten från sitt århundrade.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Riskkapitalbolag miljardbudar på Ahlsell

Riskkapitalbolaget CVC lägger ett bud på VVS- och byggrossisten Ahlsell. CVC är villigt att betala 55 kronor per aktie eller totalt 18 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande. Priset på aktierna motsvarar en budpremie på 32,5 procent jämfört med måndagens stängningskurs på Stockholmsbörsen.

BT - 1 timme sedan

Thailand går till val i februari

Den 24 februari 2019 hålls allmänna val i Thailand, meddelar landets valkommission. Samtidigt utlovar den styrande militärjuntan att man från och med januari häver förbudet mot alla former av politiska aktiviteter.(TT).

BT - 1 timme sedan

Förslag mot tolkbrist presenteras

Sverige behöver fler kvalificerade tolkar. I dag får regeringen förslag på hur tillgången kan öka på sikt. Gunnar Holmgren, tidigare landshövding i Västernorrland, har utrett frågan det senaste året.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.