Expressen > Nyheter

Thursday, 20 September, 10:31

Expressen - 13 mar 18 kl. 15:44

Sabotage-spya i butik fångades av kameraKunden på Biltema upplevde något mycket obehagligt när han lyfte upp en vara.Plötsligt satte han handen mitt i en dold spya.På övervakningsfilm syns en man gå omkring och spy på tre olika platser i butiken..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Biltema

Dela artikeln

157 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sabotage-spyai , butik, fångadesav , kamera

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Riksrevisionen dömer ut den sänkta matmomsen

För att stärka privatekonomin för barnfamiljer och låginkomsttagare sänktes momsen på livsmedel i mitten av 1990-talet.Men de som tjänat mest på prissänkningen är hushållen med de allra högsta inkomsterna, slår nu Riksrevisionen fast. Höjt barnbidrag och höjt bostadstillägg vore bättre, menar myndigheten.

Expressen - 15 minuter sedan

Ask: Hoppas få besked om talmannen

I eftermiddag samlas Moderaternas riksdagsledamöter för ett gruppmöte. Beatrice Ask (M), som varit en av förhandsfavoriterna för talmansrollen, hoppas då få besked om hur alliansen ska göra vad gäller nomineringen. – Jag hoppas få veta mer då, säger hon.

Expressen - 30 minuter sedan

Så slår höststormen mot södra Sverige

Det blir en väldigt blåsig fredag i Sydsverige – framför allt längs Hallandskusten.– På kvällen kan det bli upp till 20–25 meter per sekund i byarna, säger meteorologen Lasse Rydqvist.Efter helgen får vi höstkänning med låga temperaturer och regn..

Expressen - 30 minuter sedan

Linjebuss fick sladd och voltade – bil kraschade i släp

En linjebuss med tillkopplat släp ska ha sladdat på E4 Ljungby och därefter voltat av vägen.Därefter körde en personbil in i släpet, som låg kvar på vägen.Tre personer i bilen har förts till sjukhus, skriver SVT Småland..

Expressen - 45 minuter sedan

Testartikel

Detta är en testartikel..

Expressen - 1 timme sedan

Spänning i alliansen om nya talmannen

Det är spänningar inom alliansen i talmansfrågan. KD, C, M och L har ännu inte enats om en gemensam kandidat – trots flera hemliga sammankomster. Moderaterna har lanserat den tidigare riksdagsledamoten Andreas Norlén.

Expressen - 1 timme sedan

Varning: Extra farliga vägar just nu i norra Sverige

Efter att Trafikverket sagt upp ett antal avtal så saknar nu ett antal nybelagda vägar i Norrbotten och Västerbotten linjemålning.Myndigheten varnar nu för att vägarna blir extra besvärliga i höstrusket.– Vi jobbar intensivt med att hitta lösningar, säger Håkan Äijä, enhetschef, Trafikverket..

Expressen - 1 timme sedan

Lööf lyfte Gnosjöandan – SD blev största parti

Gnosjöandan - ett begrepp ofta synonymt med entreprenörskap, företagande och god sammanhållning. Centerpartiets Annie Lööf brukar också framhålla Gnosjöanda som bästa verktyget för integration. Men hur står det till med Gnosjöandan och integrationen?

Expressen - 2 timmar sedan

Flera fordon i krasch på E4 – störningar i trafiken

På E4 mellan trafikplats Ättekulla och trafikplats Ramlösa ska flera fordon ha kolliderat.Enligt Trafikverket råder det begränsad framkomlighet på platsen..

Expressen - 1 timme sedan

Olycka på E22 – flera fordon inblandade

Flera fordon ska vara inblandade i en olycka strax utanfrö trafikplats Kronetorp, E22.Olyckan har enligt Trafikverket stor påverkan på trafiken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.