DN > Nyheter

Wednesday, 26 September, 07:28

DN - 13 mar 18 kl. 15:21

SVT lägger ner ”Veckans brott” när Leif GW Persson slutarEfter 16 säsonger läggs SVT:s populära krimprogram ”Veckans brott” med Leif GW Persson och Camilla Kvartoft ner. Det skriver Expressen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
SVT, Veckans, Leif GW Persson, Camilla Kvartoft, Expressen

Dela artikeln

526 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVTlägger , ner, Veckans, brottnär , LeifGW , Persson, slutar
Expressen - 18 mar 15 kl. 16:11

Skakvåldet tas upp i SVT:s Veckans Brott

Expressens granskning av skakvåldet och de tveksamheter som finns kring expertisen ska nu tas upp i SVT:s Veckans Brott. Kriminologiprofessor Leif GW Persson kommer redan på tisdag att kommentera avslöjanden om den bristande rättsäkerheten i fall där föräldrar dömts på skakiga grunder. – Det är ett intressant ämne.

Kristianstadsbladet - 15 mar 16 kl. 03:00

Bunkerfallet skildras i SVT:s Veckans brott

Bunkerläkaren som spärrat in en kvinna på sin gård är dömd till tio års fängelse. Samma dag som möjligheten att överklaga domen löper ut uppmärksammas fallet i SVT-programmet Veckans brott..

SVT - 13 mar 18 kl. 15:33

Veckans brott läggs ner – i kväll sänds sista avsnittet

SVT:s kriminalserie och publiksuccé Veckans brott läggs ner. Efter 16 säsonger blir kvällens sändning det sista programmet någonsin..

Västerbottens Folkblad - 17 feb 15 kl. 21:11

Miljonskatt i ”Veckans brott”-studion

Förre ”Antikrundan”-experten Peter Pluntky trodde inte sina ögon när han slog på ”Veckans brott” – intill Leif GW Persson stod en mycket sällsynt skrivmaskin som värderas till en miljon kronor. I tisdagens avsnitt av SVT:s ”Veckans brott” berättar Peter Pluntky om sina känslor när han fick syn på skrivmaskinen, Rasmus Malling-Hansens skrivkula från 1870-talet, på […].

Expressen - 21 feb 13 kl. 14:55

GW vill ha en ersättare till "Veckans brott"

SVT:s "Veckans brott" fortsätter vara en succé. Men nu tycker huvudpersonen själv att SVT ska börja leta efter en ersättare. ?

SVT - 13 mar 18 kl. 17:21

Camilla Kvartoft om Veckans brott: ”Det största jag har gjort i hela min yrkeskarriär”

En tv-epok går i graven, när SVT:s långkörare Veckans brott på tisdagen sänder sitt allra sista avsnitt. Programledaren Camilla Kvartfot hyllar den produktiva redaktionen, och blickar tillbaka på en både utbildande och underhållande produktion. – Det tycker jag är public service när det är som allra bäst, säger hon..

Barometern - 08 okt 13 kl. 09:20

Lokal polis medverkar i Veckans brott

För några år sedan hittades en död kvinna vid en sjö utanför Loftahammar i norra länet. Samma kväll anhölls hennes 68-årige make som misstänkt för mord. Efter fem månader försattes han på fri fot.

Expressen - 28 okt 14 kl. 15:17

GW om Jasmina-fallet i ’Veckans brott’ i kväll

Vad som hände den där dagen för 17 år sen när 6-åriga Jasmina Jasharaj från Sävsjö försvann är fortfarande ett mysterium. I kväll tar SVT:s "Veckans brott" upp det unika fallet, som fortsätter förbrylla polisen. – Vi pratar om henne varje dag.

NSD - 27 feb 15 kl. 16:15

NSD:s kulturredaktör i Veckans brott

NSD:s kulturredaktör Jan Bergsten intervjuas i svt-serien Veckans brott om attentatet mot Norrskensflamman..

Hela Gotland - 09 nov 15 kl. 15:25

Gotlandspolisen i Veckans brott

I fredags var SVT-programmet Veckans brott på plats i Visby för att träffa polisen på ön..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Efter sommartorkan: Försurning av vattendrag hotar djurliv

När höstregnen ersätter den torra sommaren riskerar många svenska vattendrag att fyllas med surt, brunt vatten, rapporterar Vetenskapsradion..

DN - 30 minuter sedan

Stockholmstestet vecka 39

Eva-Karin Gyllenberg ställer fem frågor om kommunikationerna i Stockholm..

DN - 1 timme sedan

Kim Nilsson: När man har ögonen på sig växlar man upp

Ett uppseendeveckande klubbval skulle skjuta upp återkomsten för innebandyns fixstjärna. Men i dag, fyra år senare, är Kim Nilsson tillbaka i Svenska superligan med moderklubben Kalmarsund. – Det är nu resan börjar och om några år ska vi spela om guldet, säger han..

DN - 1 timme sedan

Hamnarbetarförbundet vill teckna kollektivavtal

Arbetsmiljön i flera hamnar har försämrats sedan Hamnarbetarförbundet utestängts från skyddsarbetet. Det hävdar förbundet och kräver att få teckna ett centralt kollektivavtal. På onsdagen inleds förhandlingen med Sveriges hamnar..

DN - 1 timme sedan

Färre barn föds med Downs syndrom

Allt färre barn i Sverige föds med Downs syndrom. Det visade en rapport som professorn Karin Källén presenterade för Socialstyrelsen tidigare i år..

DN - 1 timme sedan

Malin Ullgren: Att känna ångest inför högerextremism är en överlevnadsmekanism

Det har gått många år sedan Malin Ullgren första gången konfronterades med en livs levande nazist. Men skräcken och overklighetskänslan finns kvar. Och den är värd att vårda.

DN - 1 timme sedan

Gunnar Jonsson: EU bugar för samvetslösa förtryckare

EU tar hjälp av diktatorer och krigsherrar för att stänga gränsen för migranter. Det kan straffa sig på längre sikt..

DN - 1 timme sedan

DN gratulerar: Jeja Sundström, vissångare

Tro inte att vissångaren Jeja Sundström, har lagt gitarren på hyllan för att hon fyller 75. Tvärtom uppträder hon fortfarande, senast dagen före vårt möte..

DN - 1 timme sedan

”Personer med funktionshinder måste få kunna arbeta som andra”

Lars Nyström ville göra något för personer med funktionsvariationer. Han öppnade ett kafé, döpt efter sonen August som har Downs syndrom. – För många som arbetar här är det första jobbet, säger Lars..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.