DN > Nyheter

Wednesday, 21 March, 19:22

Liknande nyheter

Taggar: SVTlägger , ner, Veckans, brottnär , LeifGW , Persson, slutar
Expressen - 18 mar 15 kl. 16:11

Skakvåldet tas upp i SVT:s Veckans Brott

Expressens granskning av skakvåldet och de tveksamheter som finns kring expertisen ska nu tas upp i SVT:s Veckans Brott. Kriminologiprofessor Leif GW Persson kommer redan på tisdag att kommentera avslöjanden om den bristande rättsäkerheten i fall där föräldrar dömts på skakiga grunder. – Det är ett intressant ämne.

Kristianstadsbladet - 15 mar 16 kl. 03:00

Bunkerfallet skildras i SVT:s Veckans brott

Bunkerläkaren som spärrat in en kvinna på sin gård är dömd till tio års fängelse. Samma dag som möjligheten att överklaga domen löper ut uppmärksammas fallet i SVT-programmet Veckans brott..

SVT - 13 mar 18 kl. 15:33

Veckans brott läggs ner – i kväll sänds sista avsnittet

SVT:s kriminalserie och publiksuccé Veckans brott läggs ner. Efter 16 säsonger blir kvällens sändning det sista programmet någonsin..

Västerbottens Folkblad - 17 feb 15 kl. 21:11

Miljonskatt i ”Veckans brott”-studion

Förre ”Antikrundan”-experten Peter Pluntky trodde inte sina ögon när han slog på ”Veckans brott” – intill Leif GW Persson stod en mycket sällsynt skrivmaskin som värderas till en miljon kronor. I tisdagens avsnitt av SVT:s ”Veckans brott” berättar Peter Pluntky om sina känslor när han fick syn på skrivmaskinen, Rasmus Malling-Hansens skrivkula från 1870-talet, på […].

Expressen - 21 feb 13 kl. 14:55

GW vill ha en ersättare till "Veckans brott"

SVT:s "Veckans brott" fortsätter vara en succé. Men nu tycker huvudpersonen själv att SVT ska börja leta efter en ersättare. ?

SVT - 13 mar 18 kl. 17:21

Camilla Kvartoft om Veckans brott: ”Det största jag har gjort i hela min yrkeskarriär”

En tv-epok går i graven, när SVT:s långkörare Veckans brott på tisdagen sänder sitt allra sista avsnitt. Programledaren Camilla Kvartfot hyllar den produktiva redaktionen, och blickar tillbaka på en både utbildande och underhållande produktion. – Det tycker jag är public service när det är som allra bäst, säger hon..

Barometern - 08 okt 13 kl. 09:20

Lokal polis medverkar i Veckans brott

För några år sedan hittades en död kvinna vid en sjö utanför Loftahammar i norra länet. Samma kväll anhölls hennes 68-årige make som misstänkt för mord. Efter fem månader försattes han på fri fot.

Expressen - 28 okt 14 kl. 15:17

GW om Jasmina-fallet i ’Veckans brott’ i kväll

Vad som hände den där dagen för 17 år sen när 6-åriga Jasmina Jasharaj från Sävsjö försvann är fortfarande ett mysterium. I kväll tar SVT:s "Veckans brott" upp det unika fallet, som fortsätter förbrylla polisen. – Vi pratar om henne varje dag.

NSD - 27 feb 15 kl. 16:15

NSD:s kulturredaktör i Veckans brott

NSD:s kulturredaktör Jan Bergsten intervjuas i svt-serien Veckans brott om attentatet mot Norrskensflamman..

Hela Gotland - 09 nov 15 kl. 15:25

Gotlandspolisen i Veckans brott

I fredags var SVT-programmet Veckans brott på plats i Visby för att träffa polisen på ön..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Ewa Stenberg: Gamla problem blir som nya för Moderaterna

Moderaterna under Ulf Kristersson har varit en framgång. Trots det når partiet i nya DN/Ipsos inte över valresultatet 2014, det som kallades för ett katastrofval och ledde till stor högergir. Effekten av M:s partiledarskifte klingar nu av och partiets gamla problem blir åter tydliga..

DN - 15 minuter sedan

Fed höjer styrräntan

USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan med förväntade 25 räntepunkter till intervallet 1,5–1,75 procent, meddelar bankchefen Jerome Powell enligt Reuters..

DN - 15 minuter sedan

Gunnar Jonsson: Frihandel ska varken ses enögt eller blåögt

EU-toppmötet, som börjar på torsdagen, tar sig bland annat an hoten mot frihandeln. Men allt är inte svart eller vitt..

DN - 45 minuter sedan

Tuff anfallskamp inför VM – ska fem bli fyra?

Blir det fyra eller fem anfallare till sommarens VM? Efter en strulig skadeperiod vill Christoffer Nyman övertyga förbundskapten Janne Andersson om att han ska med till Ryssland. – Just nu är vi fem och vi ska försöka kriga, sen får vi se hur det blir, säger han..

DN - 1 timme sedan

Berg har VM-laddat inför 90 000 åskådare: ”Bland det häftigaste jag varit med om”

90.000 på läktarna – men en tillvaro bortom de europeiska rubrikerna. Marcus Berg har en annorlunda vardag i sitt klubblag Al Ain, men anfallaren som blev Sveriges bästa målskytt i VM-kvalet är redo för sommarens fotbollsfest.

DN - 1 timme sedan

MP: Vår huvudmotståndare i valet är Moderaterna

Miljöpartiet presenterade sin valstrategi på onsdagen, som man sammanfattar med ett enda ord: Nu. Partiet satsar hårt på klimatfrågan, och vill locka till sig fler väljare som tilltalas av progressiv miljöpolitik. – Vi måste klara klimatförändringarna annars blir det ju enorma konsekvenser, säger Amanda Lind, partisekreterare..

DN - 1 timme sedan

Lärarnas riksförbund: ”Skolsystemet spär på segregationen”

De ökande skillnaderna i grundskolan är helt oacceptabla. De svagaste eleverna får betala priset. Så långt är lärarfacken och politikerna överens, men lösningarna skiljer sig åt.

DN - 1 timme sedan

Djurgårdstränaren försiktig optimist inför starten

Efter den övertygande segern i cupderbyt mot AIK i söndags ser många Djurgården som en outsider i den allsvenska toppstriden i år. Vid den årliga allsvenska upptaktsträffen valde dock tränaren Özcan Melkemichel att hålla en försiktig profil..

DN - 1 timme sedan

Minnesord: Erik Blennberger

Professor Erik Blennberger vid Ersta-Sköndals högskola, Stockholm, har hastigt avlidit i en ålder av 69 år. Hans närmaste är hustrun Birgitta, barnen Christofer, Beatrice, samt Marlene, och två barnbarn..

DN - 1 timme sedan

Minnesord: Stina Mansfeld

Vår fina vän och arbetskamrat, Stina Mansfeld, Stockholm, har gått bort 49 år gammal. Hon lämnar efter sig sina tre barn Max, Ivan och Vera..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.