GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 20 June, 00:00

GöteborgsPosten - 13 mar 18 kl. 15:04

Efter förseningen – avtalet för Vasabron hävsEfter att Implenia meddelade att arbetet med Vasabron skulle försenas kraftigt har trafikkontoret legat i förhandlingar med entreprenören. Nu häver trafikkontoret tröttnat och häver avtalet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Vasabron, Implenia

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter förseningen, avtaletför , Vasabron, hävs
GöteborgsPosten - 11 maj 18 kl. 14:43

Klart: Vasabron kan fortsätta restaureras

Efter förseningar med restaureringen av Vasabron hävde trafikkontoret i mars avtalet med entreprenören. Nu, två månader senare, har man hittat en ny entreprenör.
– Det känns riktigt bra, säger Ove Sikén, projektledare för Vasabron..

GöteborgsPosten - 13 mar 18 kl. 15:04

Efter förseningarna – avtalet för Vasabron hävs

Efter att Implenia meddelade att arbetet med Vasabron skulle försenas kraftigt har trafikkontoret legat i förhandlingar med entreprenören. Nu har trafikkontoret tröttnat och häver avtalet..

GöteborgsPosten - 09 jul 12 kl. 15:11

Spårvagnsolycka vid Vasabron

En personbil har kolliderat med en spårvagn efter Vasabron i centrala Göteborg. Inga personer ska ha kommit till skada med trafiken är avstängd i båda riktningarna..

GöteborgsPosten - 16 jun 17 kl. 19:54

Så här påverkas du när Vasabron stängs av

Vasabron ska rivas och en ny ska byggas. Under tiden kommer fordonstrafik, kollektivtrafik och gång- och cykeltrafikanter få välja andra vägar i cirka 10 månader. Man kommer även att sätta trafiksignaler för båtarna i kanalen..

GöteborgsPosten - 02 mar 18 kl. 17:24

Vasabron försenas – kan vara stängd under sommaren

Tanken var att den nya Vasabron skulle kunna öppna innan sommaren men efter en rad missöden har tidsplanen förskjutits. För den närliggande Gelaterian är nu oron stor inför sommaren..

YLE - 11 maj 17 kl. 16:12

Förseningen av västmetron Siemens fel

Skiljenämnden har slagit fast att företaget Siemens är orsaken till att Helsingfors automatmetro försenades första gången. Helsingfors stads trafikverk (HST) hävde köpavtalet gällande automatiserade metrovagnar med Siemens år 2015 eftersom leveransen var så sen. Förseningarna kom att leda till västmetroprojektet försenades med nästan ett och ett halvt år.

DI - 10 timmar sedan

Riksbanken säger upp avtalet med sedeltryckeriet

Riksbanken har beslutat att säga upp avtalet med Crane som trycker de svenska sedlarna.  Det skriver Riksbanken i ett pressmeddelande. .

Kristianstadsbladet - 21 sep 12 kl. 09:30

De drabbas hårt av förseningen

Foto: Johanna Wallin
Granne med de nya konstgräsplanerna ligger brukshundsklubben. Medlemmarna känner sig lurade då deras planer inte går att använda förrän till våren. ?

YLE - 08 feb 17 kl. 20:39

Ny rättelseyrkan i Hangö - den här gången mot HSF-avtalet

Avtalet mellan Hangö stad och Hangö segelförening (HSF) om skötseln av gästhamnen, Östra hamnen, undertecknades i fredags (3.2). Men två dagar innan hade en privatperson lämnat in ett rättelseyrkande mot det avtal stadsstyrelsens har godkänt om skötseln av gästhamnen.

YLE - 17 maj 16 kl. 11:46

Hangöstyrelsen inte redo att ta beslut om Fabriksudden-avtalet

Stadsstyrelsen i Hangö vill fundera innan den går vidare med frågan om avtalet med Regatta Resorts ska behandlas i fullmäktige eller inte. Ärendet bordlades på mötet i måndags (16.5) och ska tas upp på nytt under nästa möte den 6 juni.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Beckers diplomatpass "fejk" enligt CAR

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Batteri bakom explosion i Londons t-bana

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Bättre än väntat för Oracle

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

USA lämnar FN:s människorättsråd

USA lämnar FN:s människorättsråd. FN-ambassadören Nikki Haley säger att rådet sysslar med hyckleri och att det är ett hån mot mänskliga rättigheter..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Serieskaparen lämnar Fox i protest

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Ryssland i princip klart för åttondelsfinal

Egypten såg länge ut som ett svårare byte att fälla än det saudiarabiska för den ryska björnen. Men bytet fälldes med besked – igen. 3–1-segern innebär en mer eller mindre säkrad åttondelsfinalsbiljett för värdnationen Ryssland..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Klart: Christen Press lämnar Göteborg FC

Under måndagen byttes Christen Press till Utah i NWSL vilket öppnade för att hon lämnar Göteborg FC efter en framgångsrik vår i klubben. Nu bekräftar GFC att Press återvänder till USA redan i veckan..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Salifu Manneh gjorde två mål när Semberija vann mot United Africa

Det blev Semberija som vann matchen hemma mot United Africa i division 4 Göteborg A i fotboll på tisdagen. 4–3 (2–2) slutade matchen..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Paul McCartney släpper nytt

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Trump inför ödesmöte: Vi måste föra bort barn

Bara timmar innan president Trump ska försöka samla kongressen bakom sin migrationspolitik försvarar han beslutet att föra bort illegala migranters barn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.