GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 26 September, 07:24

GöteborgsPosten - 13 mar 18 kl. 15:04

Efter förseningen – avtalet för Vasabron hävsEfter att Implenia meddelade att arbetet med Vasabron skulle försenas kraftigt har trafikkontoret legat i förhandlingar med entreprenören. Nu häver trafikkontoret tröttnat och häver avtalet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Vasabron, Implenia

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter förseningen, avtaletför , Vasabron, hävs
GöteborgsPosten - 11 maj 18 kl. 14:43

Klart: Vasabron kan fortsätta restaureras

Efter förseningar med restaureringen av Vasabron hävde trafikkontoret i mars avtalet med entreprenören. Nu, två månader senare, har man hittat en ny entreprenör.
– Det känns riktigt bra, säger Ove Sikén, projektledare för Vasabron..

GöteborgsPosten - 13 mar 18 kl. 15:04

Efter förseningarna – avtalet för Vasabron hävs

Efter att Implenia meddelade att arbetet med Vasabron skulle försenas kraftigt har trafikkontoret legat i förhandlingar med entreprenören. Nu har trafikkontoret tröttnat och häver avtalet..

GöteborgsPosten - 09 jul 12 kl. 15:11

Spårvagnsolycka vid Vasabron

En personbil har kolliderat med en spårvagn efter Vasabron i centrala Göteborg. Inga personer ska ha kommit till skada med trafiken är avstängd i båda riktningarna..

GöteborgsPosten - 16 jun 17 kl. 19:54

Så här påverkas du när Vasabron stängs av

Vasabron ska rivas och en ny ska byggas. Under tiden kommer fordonstrafik, kollektivtrafik och gång- och cykeltrafikanter få välja andra vägar i cirka 10 månader. Man kommer även att sätta trafiksignaler för båtarna i kanalen..

GöteborgsPosten - 02 mar 18 kl. 17:24

Vasabron försenas – kan vara stängd under sommaren

Tanken var att den nya Vasabron skulle kunna öppna innan sommaren men efter en rad missöden har tidsplanen förskjutits. För den närliggande Gelaterian är nu oron stor inför sommaren..

YLE - 11 maj 17 kl. 16:12

Förseningen av västmetron Siemens fel

Skiljenämnden har slagit fast att företaget Siemens är orsaken till att Helsingfors automatmetro försenades första gången. Helsingfors stads trafikverk (HST) hävde köpavtalet gällande automatiserade metrovagnar med Siemens år 2015 eftersom leveransen var så sen. Förseningarna kom att leda till västmetroprojektet försenades med nästan ett och ett halvt år.

Kristianstadsbladet - 21 sep 12 kl. 09:30

De drabbas hårt av förseningen

Foto: Johanna Wallin
Granne med de nya konstgräsplanerna ligger brukshundsklubben. Medlemmarna känner sig lurade då deras planer inte går att använda förrän till våren. ?

Skånskan - 03 sep 18 kl. 21:00

Förseningen av Max IV riskabel

lund Den världsunika forskningsanläggningen Max IV kommer att bli försenad med minst två år.
Det kan innebära att Max IV, när den står färdig, inte längre är helt unik i sitt slag.På Brunnshög i nordöstra Lund finns Sveriges två största forskningsanläggningar, ESS (European Spallations Source) och Max IV.

YLE - 08 feb 17 kl. 20:39

Ny rättelseyrkan i Hangö - den här gången mot HSF-avtalet

Avtalet mellan Hangö stad och Hangö segelförening (HSF) om skötseln av gästhamnen, Östra hamnen, undertecknades i fredags (3.2). Men två dagar innan hade en privatperson lämnat in ett rättelseyrkande mot det avtal stadsstyrelsens har godkänt om skötseln av gästhamnen.

YLE - 17 maj 16 kl. 11:46

Hangöstyrelsen inte redo att ta beslut om Fabriksudden-avtalet

Stadsstyrelsen i Hangö vill fundera innan den går vidare med frågan om avtalet med Regatta Resorts ska behandlas i fullmäktige eller inte. Ärendet bordlades på mötet i måndags (16.5) och ska tas upp på nytt under nästa möte den 6 juni.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Försurning av vattendrag hotar djurliv

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Marit Bergman träffar nya stjärnor bakom scen

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Sätter ljuset på varför rasismen kan växa i Sverige

Stieg Larsson insåg att demokratin alltid är hotad, konstaterar GP:s recensent Hynek Pallas efter att ha sett dokumentären om journalisten och författaren..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

I kväll spelar Landala hemma mot Göteborg City

Match igen för Landala när Göteborg City gästar Guldheden i division 6 Göteborg B. Landala har en svit på sju matcher utan förlust inför mötet med niondeplacerade Göteborg City. Det blev seger i den senaste matchen för Göteborg City, 3–1 mot Hällesåker hemma..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

FC Linné möter Tynnered hemma på Gröna Vallen i kväll

Match igen för FC Linné när Tynnered gästar Gröna Vallen i division 6 Göteborg C. FC Linné har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med tredjeplacerade Tynnered. Tynnered vann sin senaste match med 5–1 mot AIF Göteborg..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Masthugget vill bryta tunga trenden hemma mot Härryda

Bottenlaget Masthugget har sex matcher i rad utan seger i division 5 Göteborg B inför kvällens match på hemmaplan mot sjätteplacerade Härryda. Bortalaget har tre förluster i rad, senaste mot Balltorp med 1–5..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

IFK Åmål 2 tar emot Dals Långed på Örnäsvallen i näst sista omgången

I kväll möts serieledande IFK Åmål 2 och tiondeplacerade Dals Långed i näst sista omgången i division 6 Dalsland på Örnäsvallen. IFK Åmål 2 har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. Gästerna har fem raka förluster, senaste mot Ärtemark/Billingsfors med 2–3..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Matchdags igen när IFK Värnamo möter Landskrona

Uppehållet är över och i dag gästar Landskrona IFK Värnamo på Finnvedsvallen i U 21 Superettan södra höst. Bortalaget har fyra förluster i rad, senaste mot Jönköpings Södra IF med 1–3. Hemmalaget har fyra matcher i rad utan seger..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Groheds IF/LSK tar emot Svenshögen i serieavslutningen i division 6 Bohuslän södra

Sista omgången i division 6 Bohuslän södra är det dags för när Groheds IF/LSK tar emot Svenshögen på Ljungskiles Konstgräs i kväll. Det blev seger i den senaste matchen för Svenshögen, 3–1 mot Stenungsunds IF Old på bortaplan, medan Groheds IF/LSK spelade lika, 1–1, mot Stenungsunds IF Old senast..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

På onsdagen spelar Hammarby på hemmaplan mot Elfsborg

Match igen för Hammarby när Elfsborg gästar Tele2 Arena i Allsvenskan. Elfsborg har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med Hammarby. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.