Expressen > Nöje

Sunday, 21 October, 14:03

Expressen - 13 mar 18 kl. 14:52

Leif GW slutar göra "Veckans Brott" – programmet lägger nerSVT:s stora tittarsuccé "Veckans brott" går i graven. Tisdagens säsongsavslutning av den populära kriminalserien blir sista någonsin – vilket programledaren Camilla Kvartoft kommer meddela i kvällens avsnitt. "Veckans brott" har sänts i totalt 16 säsonger. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
GW, Veckans Brott, SVT, Veckans, Camilla Kvartoft

Dela artikeln

10183 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LeifGW , slutar, göra, Veckans, Brott, programmetlägger , ner
UT - 23 jan 18 kl. 18:36

Webb-tv: Leif GW Persson i Veckans brott – "Jag kan kolla över mordutredningen i Ulricehamn"

Ikväll tar SVT:s program Veckans brott upp mordet på Lassalyckan. UT har fått ett smakprov på vad som kommer att visas. Programmet sänds i sin helhet på tisdagar i SVT1 kl.

Kristianstadsbladet - 10 mar 14 kl. 12:19

Osäker framtid för "Veckans brott"

SVT:s tittarsuccé "Veckans brott" Leif GW Persson har säsongsavslutning på tisdagen.Det kan bli den populäre kriminologens avsked i rutan.Men på SVT vill ingen ansvarig uttala sig om hur en eventuell fortsättning ser ut med eller utan Leif GW Persson i rutan.

Trelleborgs Allehanda - 10 mar 14 kl. 12:23

Osäker framtid för "Veckans brott"

SVT:s tittarsuccé "Veckans brott" med Leif GW Persson har säsongsavslutning på tisdagen.Det kan bli den populäre kriminologens avsked i rutan.Men på SVT vill ingen ansvarig uttala sig om hur en eventuell fortsättning ser ut med eller utan Leif GW Persson i rutan.

Expressen - 21 feb 17 kl. 23:44

Här höll Leif GW med Springare

På tisdagen möttes Leif GW Persson och polisen Peter Springare i "Veckans brott". Efter flera veckors diskussion gällande kopplingar mellan invandring och grov brottslighet möttes de för första gången ansikte mot ansikte i SVT – och höll delvis med varandra. – Jag tror personligen att det kommer bli en mycket stor fråga i valet 2018, säger Leif GW Persson i "Veckans brott"..

Expressen - 24 jan 18 kl. 16:57

Leif GW: "Sveriges dyraste brottsling"

Efter knappt två år på fri fot är Gryningspyromanen – Ulf Borgström – misstänkt för en brand i Köping.I Veckans brott i SVT kommenterar kriminologiprofessorn Leif GW Persson det misstänkta återfallet.–  Jag skulle gissa att han är Sveriges dyraste brottsling, säger Leif GW Persson i Veckans brott..

Expressen - 14 feb 18 kl. 06:00

Leif GW Persson: "100 procent säker på vem som mördat Lelle"

Det har snart gått 20 år sedan Lelle Hildebrand försvann spårlöst från en spelning i Sölvesborg. I veckans brott säger Leif GW Persson vara säker på vem mördaren är – nämligen en person som tidigare varit misstänkt för dådet.– Det är jag ganska 100 på, säger Leif GW Persson i "Veckans brott"..

Expressen - 26 feb 14 kl. 09:57

Leif GW Perssons frågor om Säpospåret

Säpos inblandning i Palmemordet har inte utretts tillräckligt. Det sa polisprofessorn Leif GW Persson i "Veckans brott". Nu listar han för Expressen flera märkliga omständigheter som Palmeutredarna borde ha rett ut.

Expressen - 08 feb 17 kl. 16:49

Peter Springare slår tillbaka mot Leif GW

Polisen Peter Springare slår tillbaka mot kriminologiprofessorn Leif GW Persson. I Veckans brott kritiserade Leif GW Persson Peter Springare för att han i ett mycket uppmärksammat Facebookinlägg berättat om pågående utredningar. "Nej GW, jag behöver inte hålla käften om vad för brott som ligger på mitt skrivbord", skriver han i ett inlägg på Facebook..

Expressen - 09 jan 18 kl. 21:48

Leif GW om "dödspatrullen": Kan ta en halv miljon för mord

På måndagen sköts en ung man ihjäl när han satt och åt på en pizzeria.Mordet är det senaste i en konflikt – spårad till den så kallade "dödspatrullen".Leif GW Persson tror att gruppen tar upp till en halv miljon kronor för ett mord – men att de skulle kunna tjäna betydligt mer:– Ska de ge sig på någon annan, en vanlig människa, blir det en helt annan prislapp, säger Leif GW Persson i "Veckans brott" i SVT..

Expressen - 16 jan 18 kl. 23:29

Leif GW: Därför mördades Christina, 46, på hotellet

Christina Olofsson, 46, hittades brutalt mördad på sitt jobb på ett hotell.Leif GW Persson tror att han vet varför Christina blev mördad:– Annars finns det inga skäl att slå ihjäl henne, egentligen, säger Leif GW Persson i "Veckans brott" i SVT..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Montazamis berättar – svåra krisen med maken

Let's Dance höll på att knäcka Maria Montazamis äktenskap med Kamran Montazami. Nu, med barnen utflugna, är förhållandet bättre än någonsin.Hollywoodfrun berättar nu hur hon håller sin man nöjd.

Expressen - 5 timmar sedan

”Vill jag sluta leva – nej, det vill inte jag"

”Så mycket bättre”-aktuella Louise Hoffsten förstod att de intensiva tv-inspelningarna skulle bli tuffa.Artisten lider av MS – men hon vägrade låta sjukdomen hindra hennes medverkan.– Om det finns något program jag vill vara med i innan jag dör så är det här, säger hon..

Expressen - 6 timmar sedan

Per Morbergs dilemma i relationen med Inese

Per Morberg lämnar TV4 för en egen matsatsning.
Flytten handlar inte bara om pengar och kontroll.
Det handlar också om att göra "några sista spadtag i matträsket" innan han byter bana.

Expressen - 8 timmar sedan

Läckberg får nog – orden om kroppsförändringen

”Mitt största hinder i livet är min självbild” skrev Camilla Läckberg nyligen i ett uppmärksammat Instagram-inlägg.I TV4 Nyhetsmorgon berättar författaren att hon blir arg när hon inte lyckas koppla bort självbilden från vikten – nu har hon bestämt sig för att det får vara nog.– Det är bara lite fler volanger, varför låter jag det komma åt mig så mycket?

Expressen - 16 timmar sedan

TV4 behöver en plan B – det här är bara pinsamt

Det börjar med medeltidslajv, och slutar med porrstön och en dansbandskung som gör ”fuck you” mot kameran.En pinsammare premiär för ”Så mycket bättre” går faktiskt inte att tänka sig. Det har utan tvekan blivit dags för TV4 att tänka om..

Expressen - 16 timmar sedan

Sjögrens protest i TV4 – sen spårar han ur helt

I ”Så mycket bättre”-premiären anlände Christer Sjögren sist av alla och vägrade klä ut sig i medeltida huvudbonad – men han visade också en mer frigjord sida av sig själv.Under sitt uppträdande chockade dansbandskungen de andra deltagarna genom att peka långfinger till kamerorna och kasta sig ner på rygg.– Det är en rent spontan händelse som illustrerar revolten, folk ska inte styra och ställa, säger Christer Sjögren..

Expressen - 16 timmar sedan

Betygen: De var bäst i "Så mycket bättre"

Christer Sjögren är helt förvirrad. Linnéa Henriksson farligt nära Smurfhits. Maria Brander sätter getingar på första veckan av "Så mycket bättre"..

Expressen - 16 timmar sedan

Perrellis kamp för kärleken – nu orkar hon berätta

I premiären av ”Så mycket bättre” avslöjar Charlotte Perrelli att hon väntar sitt fjärde barn.Det var sångerskans make Anders Jensen som fick henne att våga tro på kärleken igen – i kväll hyllar hon honom med en låt.– Den handlar om när jag i vuxen ålder hittat kärleken igen.

Expressen - 17 timmar sedan

Sjögrens hemlighet –  TV4 visade inte sanningen

För första gången i ”Så mycket bättres” nioåriga historia sköts inspelningsdagen fram en dag – anledningen var Christer Sjögrens uppbokade schema.Dansbandskungen var den första artisten som tillfrågades för årets säsong och han gjorde storstilad entré, en dag efter alla andra, i en röd sportbil.– Vi fick flytta hela paketet en dag framåt, säger Martin Nygren, exekutiv producent för TV4-programmet..

Expressen - 18 timmar sedan

Perrelli tvingades erkänna sin gravidhemlighet i TV4

På lördag har TV4:s ”Så mycket bättre” säsongspremiär, en av de medverkande är Charlotte Perrelli.Det var i samband med att programmet spelades in i somras som Charlotte Perrelli tvingades avslöja hemligheten om att hon var gravid med sitt fjärde barn.– Jag kunde inte dölja det mer.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.