Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 19 January, 15:14

Liknande nyheter

Taggar: Kamprads, oväntade, testamente, Hit, går, miljarderna
Expressen - 29 jan 16 kl. 17:54

Ingvar Kamprads oväntade miljongåva

Här är Ingvar Kamprads miljongåva till Älmhult. För att främja Ikea-kommunens äldre skänker Kamprad fem miljoner kronor till kommunen. – Ingvar är jätteglad att kunna bidra till en mötesplats där äldre människor kan samlas för gemenskap, information och kunskap, säger Ingvar Kamprads assistent Eva Lundell Frangière..

Expressen - 21 maj 15 kl. 21:09

Kamprads oväntade gåva till skolbarnen

När sexorna i Agunnaryds skola ville åka till England på studieresa tände Ingvar Kamprad direkt. Han öppnade plånboken och bjuder hela klassen på fyra fullspäckade dagar i London. – Barnen kom jublande till skolan när de fick veta det här, säger läraren Eva Axelsson..

Expressen - 24 mar 16 kl. 19:14

Ingvar Kamprads oväntade påskpresent

Ingvar Kamprad fyller år. Då ger han bort en kvarts miljon till Grimslövs folkhögskola i en härlig och oväntad påskpresent. – Jag var tvungen att sätta mig ner, säger rektor Uffe Tannerfalk.

Dagens PS - 13 mar 18 kl. 11:16

Kamprads arv avslöjat: ”Inga miljarder” till barnen

Hälften av pengarna tillfaller inte familjen alls, avslöjar nu Ikea-grundarens testamente. Och det som blir över handlar inte om några mångmiljardbelopp, uppger Dagens Nyheter på tisdagen. Många har spekulerat kring hur den bortgångne Ikea-grundaren Ingvar Kamprads pengar kommer att fördelas mellan familjemedlemmar, stiftelser och olika projekt.

Expressen - 13 mar 18 kl. 10:08

Testamentet: Hit ska Kamprads pengar gå

Dagens Nyheter har läst möbelkungen Ingvar Kamprads testamente. Enligt tidningen ska pengarna gå till satsningar i Norrlandgenom en stiftelse som ska främja utbildning och forskning kring entreprenörskap, miljö, kompetens, hälsa och social utveckling. Testamentet blir offentligt i dag.

DN - 13 mar 18 kl. 15:40

Så fördelas Kamprads testamente

Ingvar Kamprads arv har blivit offentligt. Hit går pengarna..

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 18 kl. 11:12

Kamprads sista vilja: Utveckla Norrland

Hälften till barnen, men den andra hälften till en stiftelse som ska främja utbildning och forskning – med en ansenlig summa till satsningar i Norrland. Det är Ikeagrundaren Ingvar Kamprads testamente. Dagens Nyheter har tagit del av Kamprads testamente.

Sydsvenskan - 13 mar 18 kl. 11:12

Kamprads sista vilja: Utveckla Norrland

Hälften till barnen, men den andra hälften till en stiftelse som ska främja utbildning och forskning – med en ansenlig summa till satsningar i Norrland. Det är Ikeagrundaren Ingvar Kamprads testamente. Dagens Nyheter har tagit del av Kamprads testamente.

Expressen - 01 feb 18 kl. 20:21

Ingvar Kamprads andliga testamente till de anställda

Knappt en vecka efter Ikea-grundaren Ingvar Kamprads död får de anställda ta del av hans andliga testamente. Det sker vid två gigantiska minnesstunder i Älmhult - hjärtat i Ikea-land - dit samtliga 5000 anställda på orten är inbjudna. – Han var ganska noga med budskapet att sörj mig gärna en dag eller två.

Barometern - 13 mar 18 kl. 11:45

Testamente: Här är Ingvar Kamprads sista vilja

Hälften till barnen, men den andra hälften till en stiftelse som ska främja utbildning och forskning – med en ansenlig summa till satsningar i Norrland. Det är Ikeagrundaren Ingvar Kamprads testamente..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.