GöteborgsPosten > Opinion

Tuesday, 19 June, 23:55

GöteborgsPosten - 13 mar 18 kl. 13:00

Så länge kunde skandalen fortgåFrån att statsministern fick kännedom om it-skandalen på Transportstyrelsen tog det runt 9 månader innan situationen var under kontroll. Räknar man i stället från den tidpunkt då regeringskansliet fick den första informationen handlar det om minst 1 år och 8 månader..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Transportstyrelsen

Dela artikeln

744 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , längekunde , skandalen, fortgå
Sydsvenskan - 27 sep 15 kl. 00:01

Grönt är lönt. Det framgår av VW-skandalen.

Elva miljoner manipulerade bilar. Eller rör det sig om ännu fler? Inte ens experter tycks riktigt veta vad de ska tro sedan tyska biltillverkaren Volkswagen, VW, medgett omfattande fusk med avgasvärdena.

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 15 kl. 00:01

Grönt är lönt. Det framgår av VW-skandalen.

Elva miljoner manipulerade bilar. Eller rör det sig om ännu fler? Inte ens experter tycks riktigt veta vad de ska tro sedan tyska biltillverkaren Volkswagen, VW, medgett omfattande fusk med avgasvärdena.

Dagensanalys.se - 24 maj 18 kl. 12:39

Marknadschefernas syn på Facebook efter skandalen med Cambridge Analytic

Så här tänker och agerar 112 stycken marknadschefer efter skandalen med missbruk av användarnas personuppgifter. Under våren 2018 avslöjades att företaget Cambridge Analytica samlat in personlig information om miljoner Facebook-användare, i många fall utan deras vetskap. Facebooks grundare, Mark Zuckerberg, har ställts till svars av USA:s senat och i tisdags även i EU-parlamentet.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Varför får detta fortgå?

Kungsgatan. Efter att jag nu under 15 års tid har jobbat i centrum och dagligen har sett vissa personer besitta Kungsgatan hela dagarna så har det nu kommit en droppe som har fått bägaren att rinna över. Hur kan detta bara få fortgå?

YLE - 28 sep 15 kl. 13:23

Expert: Största skandalen i bilindustrins historia

Upp till elva miljoner bilar världen över kan vara inblandade i fiffelhärvan som drabbar Volkswagenkoncernen. Forskningsprofessor vid statens teknologiska forskningscentral VTT Nils-Olof Nylund tror ändå inte att Volkswagen är den enda biltillverkaren som förskönar utsläppstestens resultat. Volkswagenskandalen verkar inte mattas av.

Expressen - 17 aug 16 kl. 16:16

Aly Keita kallas in på förhör efter skandalen

Brottsutredningen mot den misstänkte 17-åringen som angrep Östersunds målvakt Aly Keita fortgår. Nu kallas Aly Keita själv in på förhör. – Vi kommer hålla ett antal förhör, bland annat med Aly Keita, säger åklagaren Pernilla Törsleff till SportExpressen..

Expressen - 24 mar 18 kl. 11:59

Peter Eriksson "väldigt glad" för Facebook-skandalen

Facebook genomgår just nu sin värsta kris någonsin.  På lördagen kommenterade digitaliseringsministern Peter Eriksson, MP, skandalen – och hans reaktion är lite oväntad. – Jag är väldigt glad över skandalen.

BT - 26 jun 13 kl. 11:34

Kommunal: Vi kan strejka länge

Busstrejken fortsätter i dag, för åttonde dagen i rad. Parterna i konflikten, fackförbundet Kommunal och Bussarbetsgivarna, har på förmiddagen återupptagit de samtal man fört de senaste dagarna. Enligt fackförbundet Kommunal är det i nuläget cirka 1 400 medlemmar som är uttagna i strejk.

BT - 29 okt 16 kl. 04:52

Hur länge ska flirten med Saudi få fortgå?

Hur länge ska anhängare till S och MP acceptera detta, frågar sig skribenten..

Nyhetskanalen - 11 jul 12 kl. 15:53

Ännu en avgång i skandalen kring nynazistisk mordliga

Chefen för författningsskyddet i den tyska delstaten Sachsen, Reinhard Boos, avgick på onsdagen till följd av skandalen med den misskötta utredningen av en nynazistisk mordliga. Först nu har man fått fram utskrifter från telefonavlyssningar från 1998, trots att det tidigare sagts att alla utredarna fått alla dokument.Boos är den tredje författningsskyddschefen som tvingas avgå i samband med rättshaveriet.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Boscanin: Gängkrigen drabbar allmänheten

Det var ren tur att ingen person utan gängkriminella kopplingar skadades i måndagens skjutning i Malmö. Nästa gång kan det vara någon laglydig medborgare som inte har lika mycket tur..

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Sonesson: Svexit gynnar inte Sverige och svenskarna

SD kräver en folkomröstning om EU-medlemskapet under kommande mandatperiod. Om partiledare Jimmie Åkesson önskar bli tagen på allvar måste fantasin om att Sverige lämnar EU slopas. MP fattade detta redan för tio år sedan.

GöteborgsPosten - Igår: 15:15

Boscanin: Lagen om de ensamkommande är orättvis

Den svenska migrationspolitiken är utformad på ett sådant sätt att en ensam 12-årig flicka kan utvisas till ett land där hon riskerar att giftas bort, medan man låter tusentals myndiga personer – framförallt män – utan tidigare konstaterade skyddsskäl stanna kvar..

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

Sonesson: Socialtjänsten måste sluta finansiera svarta hyror

Socialtjänsten måste få möjlighet att kontrollera att bidragstagare har giltigt kontrakt för att få ekonomiskt stöd till hyran. Idag är det absurt nog otillåtet. Det är orimligt att skattebetalarna tvingas finansiera svarthandel med hyreskontrakt.

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

Ljunggren: Socialdemokraterna och Grindslanten

Socialdemokratin är ett parti som gått från att vara som tavlan "Grindslanten" till att bli en målning som heter "Gunga I En Båt". Folk vet inte vad partiet föreställer. Åtminstone inte när det gäller migrationspolitiken.

GöteborgsPosten - I förrgår: 05:00

Hjörne: Inte bara fakturor! Poesi också!

Arenaprojektet mitt i Göteborg handlar om ekonomi och näringspolitik men framförallt om vilken sorts stad vi vill ha, skriver Peter Hjörne..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 10:47

Händelserik period väntar Grebbestads talang

Om två veckor ska det svenska P16-landslaget spela landskamper i Bohuslän. En bohusläning finns med i truppen - Grebbestads David Edvardsson. – Hoppas jag får spela matchen på Siljevi, säger han..

GöteborgsPosten - 15 jun 18 kl. 13:34

Nu är Siljevi redo för premiär

500 meter staket har byggts runt Siljevi. Men det är inte den enda nyheten inför division 1-premiären på Grebbestads riktiga hemmaplan..

GöteborgsPosten - 15 jun 18 kl. 13:34

IFK Strömstad gjorde sin andra förlust

Fredagskvällens bortamatch mot Gilleby IF blev tuff för IFK Strömstad. Få målchanser och en stark fyrbackslinje i motståndarlaget innebar en andra matchförlust i serien..

GöteborgsPosten - 05 maj 18 kl. 11:00

Grebbestadsgrabbarna som vill ge tillbaka

Hemma är bäst. Det tycker Grebbestads lokala lirare inför lagets hemkomst till Siljevi.
– Man vill ge tillbaka till dem som kommer och stöttar oss, säger Felix Norén..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.