GöteborgsPosten > Opinion

Wednesday, 26 September, 06:30

GöteborgsPosten - 13 mar 18 kl. 13:00

Så länge kunde skandalen fortgåFrån att statsministern fick kännedom om it-skandalen på Transportstyrelsen tog det runt 9 månader innan situationen var under kontroll. Räknar man i stället från den tidpunkt då regeringskansliet fick den första informationen handlar det om minst 1 år och 8 månader..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Transportstyrelsen

Dela artikeln

744 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , längekunde , skandalen, fortgå
Sydsvenskan - 27 sep 15 kl. 00:01

Grönt är lönt. Det framgår av VW-skandalen.

Elva miljoner manipulerade bilar. Eller rör det sig om ännu fler? Inte ens experter tycks riktigt veta vad de ska tro sedan tyska biltillverkaren Volkswagen, VW, medgett omfattande fusk med avgasvärdena.

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 15 kl. 00:01

Grönt är lönt. Det framgår av VW-skandalen.

Elva miljoner manipulerade bilar. Eller rör det sig om ännu fler? Inte ens experter tycks riktigt veta vad de ska tro sedan tyska biltillverkaren Volkswagen, VW, medgett omfattande fusk med avgasvärdena.

Dagensanalys.se - 24 maj 18 kl. 12:39

Marknadschefernas syn på Facebook efter skandalen med Cambridge Analytic

Så här tänker och agerar 112 stycken marknadschefer efter skandalen med missbruk av användarnas personuppgifter. Under våren 2018 avslöjades att företaget Cambridge Analytica samlat in personlig information om miljoner Facebook-användare, i många fall utan deras vetskap. Facebooks grundare, Mark Zuckerberg, har ställts till svars av USA:s senat och i tisdags även i EU-parlamentet.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Varför får detta fortgå?

Kungsgatan. Efter att jag nu under 15 års tid har jobbat i centrum och dagligen har sett vissa personer besitta Kungsgatan hela dagarna så har det nu kommit en droppe som har fått bägaren att rinna över. Hur kan detta bara få fortgå?

YLE - 28 sep 15 kl. 13:23

Expert: Största skandalen i bilindustrins historia

Upp till elva miljoner bilar världen över kan vara inblandade i fiffelhärvan som drabbar Volkswagenkoncernen. Forskningsprofessor vid statens teknologiska forskningscentral VTT Nils-Olof Nylund tror ändå inte att Volkswagen är den enda biltillverkaren som förskönar utsläppstestens resultat. Volkswagenskandalen verkar inte mattas av.

Expressen - 17 aug 16 kl. 16:16

Aly Keita kallas in på förhör efter skandalen

Brottsutredningen mot den misstänkte 17-åringen som angrep Östersunds målvakt Aly Keita fortgår. Nu kallas Aly Keita själv in på förhör. – Vi kommer hålla ett antal förhör, bland annat med Aly Keita, säger åklagaren Pernilla Törsleff till SportExpressen..

Expressen - 24 mar 18 kl. 11:59

Peter Eriksson "väldigt glad" för Facebook-skandalen

Facebook genomgår just nu sin värsta kris någonsin.  På lördagen kommenterade digitaliseringsministern Peter Eriksson, MP, skandalen – och hans reaktion är lite oväntad. – Jag är väldigt glad över skandalen.

BT - 26 jun 13 kl. 11:34

Kommunal: Vi kan strejka länge

Busstrejken fortsätter i dag, för åttonde dagen i rad. Parterna i konflikten, fackförbundet Kommunal och Bussarbetsgivarna, har på förmiddagen återupptagit de samtal man fört de senaste dagarna. Enligt fackförbundet Kommunal är det i nuläget cirka 1 400 medlemmar som är uttagna i strejk.

BT - 29 okt 16 kl. 04:52

Hur länge ska flirten med Saudi få fortgå?

Hur länge ska anhängare till S och MP acceptera detta, frågar sig skribenten..

Nyhetskanalen - 11 jul 12 kl. 15:53

Ännu en avgång i skandalen kring nynazistisk mordliga

Chefen för författningsskyddet i den tyska delstaten Sachsen, Reinhard Boos, avgick på onsdagen till följd av skandalen med den misskötta utredningen av en nynazistisk mordliga. Först nu har man fått fram utskrifter från telefonavlyssningar från 1998, trots att det tidigare sagts att alla utredarna fått alla dokument.Boos är den tredje författningsskyddschefen som tvingas avgå i samband med rättshaveriet.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - I förrgår: 05:57

Boström: Danmark visar vägen

Public Service är har en viktig roll att fylla. Men de skattefinansierade bolagen behöver inte syssla med allt mellan himmel och jord..

GöteborgsPosten - 22 sep 18 kl. 23:59

Sonesson: Soffans kamp mot islamistisk extremism angår alla

Två aktivister från Muslimska mänskliga rättighetskommittén hotar med att stämma Ann-Sofie Hermansson (S) för ”förtal med hatbrottsmotiv” utan stöd av polis eller åklagare. De kräver att kommunstyrelsens ordförande raderar formuleringar om dem på sin blogg och publicerar en offentlig ursäkt. Hermansson viker inte en tum.

GöteborgsPosten - 22 sep 18 kl. 23:40

Sonesson: Soffans kamp mot islamistisk extremism angår oss alla

Två aktivister från Muslimska mänskliga rättighetskommittén hotar med att stämma Ann-Sofie Hermansson (S) för ”förtal med hatbrottsmotiv” vid Göteborgs tingsrätt. De kräver att kommunstyrelsens ordförande raderar formuleringar om dem på sin blogg och publicerar en offentlig ursäkt. Hermansson viker inte en tum..

GöteborgsPosten - 16 sep 18 kl. 07:25

Dags för barnen att vässa argumenten

Hårda förhandlingar vid köksbordet kan ligga på lut. Barnen har haft dåligt utfall på månadspengen de senaste två åren..

GöteborgsPosten - 16 sep 18 kl. 08:36

Indierna räddar svenska it-branschen

Fler högskoleutbildade från länder utanför EU söker sig till Sverige för att jobba. Den största gruppen är indier som söker sig till den ständigt personalhungriga it-branschen..

GöteborgsPosten - 16 sep 18 kl. 09:48

Läge säga upp löneavtalet

Ekonomin och företagen går på högvarv men lönelyften är ändå relativt låga. Facken har därför trumfkort på hand inför möjligheten att säga upp löneavtalet i förtid..

GöteborgsPosten - 16 sep 18 kl. 20:12

Konstexperternas bästa investeringstips

Världens dyraste målning, Leonardo da Vincis "Salvator Mundi", ställs i veckan ut i Förenade Arabemiraten. Målningen klubbades i fjol för närmare 4 miljarder kronor. Rekordpriser spås bli vanligare inom konstvärlden.

GöteborgsPosten - 17 sep 18 kl. 01:38

Amazon utreder otillåten dataförsäljning

GöteborgsPosten - 17 sep 18 kl. 06:33

Mer optimism bland butikshandlare

GöteborgsPosten - 17 sep 18 kl. 06:38

Marknaden för solenergi väntas blomstra

Priset för installationer av solenergisystem faller i Sverige sedan strafftullar på kinesiska solceller avskaffats i EU. Nu väntar både privata och offentliga aktörer på en exploderande marknad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.