GöteborgsPosten > Opinion

Wednesday, 21 March, 19:24

GöteborgsPosten - 13 mar 18 kl. 13:00

Så länge kunde skandalen fortgåFrån att statsministern fick kännedom om it-skandalen på Transportstyrelsen tog det runt 9 månader innan situationen var under kontroll. Räknar man i stället från den tidpunkt då regeringskansliet fick den första informationen handlar det om minst 1 år och 8 månader..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Transportstyrelsen

Dela artikeln

690 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , längekunde , skandalen, fortgå
Sydsvenskan - 27 sep 15 kl. 00:01

Grönt är lönt. Det framgår av VW-skandalen.

Elva miljoner manipulerade bilar. Eller rör det sig om ännu fler? Inte ens experter tycks riktigt veta vad de ska tro sedan tyska biltillverkaren Volkswagen, VW, medgett omfattande fusk med avgasvärdena.

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 15 kl. 00:01

Grönt är lönt. Det framgår av VW-skandalen.

Elva miljoner manipulerade bilar. Eller rör det sig om ännu fler? Inte ens experter tycks riktigt veta vad de ska tro sedan tyska biltillverkaren Volkswagen, VW, medgett omfattande fusk med avgasvärdena.

YLE - 28 sep 15 kl. 13:23

Expert: Största skandalen i bilindustrins historia

Upp till elva miljoner bilar världen över kan vara inblandade i fiffelhärvan som drabbar Volkswagenkoncernen. Forskningsprofessor vid statens teknologiska forskningscentral VTT Nils-Olof Nylund tror ändå inte att Volkswagen är den enda biltillverkaren som förskönar utsläppstestens resultat. Volkswagenskandalen verkar inte mattas av.

DN - 3 timmar sedan

Detta har hänt i Cambridge Analytica-skandalen

Detta har hänt i Cambridge Analytica-skandalen..

Expressen - 17 aug 16 kl. 16:16

Aly Keita kallas in på förhör efter skandalen

Brottsutredningen mot den misstänkte 17-åringen som angrep Östersunds målvakt Aly Keita fortgår. Nu kallas Aly Keita själv in på förhör. – Vi kommer hålla ett antal förhör, bland annat med Aly Keita, säger åklagaren Pernilla Törsleff till SportExpressen..

BT - 26 jun 13 kl. 11:34

Kommunal: Vi kan strejka länge

Busstrejken fortsätter i dag, för åttonde dagen i rad. Parterna i konflikten, fackförbundet Kommunal och Bussarbetsgivarna, har på förmiddagen återupptagit de samtal man fört de senaste dagarna. Enligt fackförbundet Kommunal är det i nuläget cirka 1 400 medlemmar som är uttagna i strejk.

BT - 29 okt 16 kl. 04:52

Hur länge ska flirten med Saudi få fortgå?

Hur länge ska anhängare till S och MP acceptera detta, frågar sig skribenten..

Nyhetskanalen - 11 jul 12 kl. 15:53

Ännu en avgång i skandalen kring nynazistisk mordliga

Chefen för författningsskyddet i den tyska delstaten Sachsen, Reinhard Boos, avgick på onsdagen till följd av skandalen med den misskötta utredningen av en nynazistisk mordliga. Först nu har man fått fram utskrifter från telefonavlyssningar från 1998, trots att det tidigare sagts att alla utredarna fått alla dokument.Boos är den tredje författningsskyddschefen som tvingas avgå i samband med rättshaveriet.

Barometern - 16 apr 16 kl. 07:33

Systemet är skandalen

Identitetspolitik, inte bristande omdöme, är kärnan i skandalen med bostadsministerns umgänge med grå vargar..

GöteborgsPosten - 16 dec 17 kl. 08:00

En tystnad som låter galenskapen fortgå

Så länge sexismen och rasismen tros vara på den ”svages” sida aktar sig människor för att kritisera. Risken är stor att man blir överöst med invektiv eller till och med mister jobbet. Så alla håller tyst, skriver gästkolumnisten David Eberhard..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Sonesson: Fler svaga elever och färre lärare är inget framgångsrecept för svensk ekonomi

Runt 60 procent av elever födda utomlands hamnar i gruppen lågpresterande i svensk skola enligt OECD. Samtidigt som andelen svaga elever ökar växer lärarbristen lavinartat. Hur ska ekvationen gå ihop?.

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

Sonesson: Överväg sänkt straffålder

Under lång tid har det riktats kritik mot socialtjänstens insatser för minderåriga lagöverträdare. Ett aktuellt exempel inträffade förra veckan. En 14-årig pojke åkte hem till en jämnårig flicka och mordhotade henne med en skarpladdad pistol.

GöteborgsPosten - I förrgår: 05:00

Sonesson: Kommuner ska inte betala svarta hyror

Boverket har slagit larm om att kommuner med öppna ögon betalar ut bidrag för oskäliga svarta hyror trots att pengarna riskerar att går rakt ner i fickorna på kriminella. Notan skickas till skattebetalarna som finansierar illegal handel med hyreskontrakt..

GöteborgsPosten - I förrgår: 05:00

Boström: Hatet mot Google

Kvällstidningen Expressen kör en aggressiv kampanj mot nätets centrala plattformar: Google, Facebook och Youtube som samordnats med Dagens Nyheter. De stora nätjättarna håller på att kapa åt sig tidningarnas annonsmarknad. Det är orsaken till det höga tonläget, skriver gästkolumnisten Håkan Boström..

GöteborgsPosten - 17 mar 18 kl. 19:04

SM-finalen i bandy

Bandyfesten är tillbaka på klassiska Studenternas IP i Uppsala. Regerande svenska mästarna Edsbyn ställs mot Sandviken i herrfinalen. Följ vår direktrapportering här!.

GöteborgsPosten - 17 mar 18 kl. 18:46

Ny svag start höll på att fälla TBoIS

Spelarna i Trollhättans BoIS måste ha upplevt en déja vu-känsla när man återigen tvingades jobba i uppförsbacke efter att ha släppt in tidiga mål. – Som tur är känns det som att vi kan slipa bort de misstagen, säger TBoIS-tränaren Fredrik Bengtsson efter 2-2 hemma mot Åsarp Trädet..

GöteborgsPosten - 17 mar 18 kl. 18:47

Göransson lämnar Florens för Kalix

GöteborgsPosten - 17 mar 18 kl. 18:55

Kovaltjuk vill tillbaka till NHL

GöteborgsPosten - 17 mar 18 kl. 05:00

Ingerö: Nu återstår bara damm av vänsterns stora paradfråga

Så vad sa Lagrådet om regeringens så kallade vinstbegränsning? Dess slutsats är att regeringens förslag är ”ofullständigt som beredningsunderlag”. Regeringen vet alltså inte vad den gör, varför den gör det eller vad som händer när den har gjort det, skriver kolumnisten Johan Ingerö..

GöteborgsPosten - 17 mar 18 kl. 05:00

Kappvänderi på löfvenska

Löfven försöker sätta bilden av att Socialdemokraterna är ett parti som tar ansvar, som förhåller sig till verkligheten inte bara i ord utan också i handling och som drivs av en vilja att skapa ordning och reda. Problemet är att det inte är sant, skriver Alice Teodorescu..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.