Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Wednesday, 21 March, 19:31

Liknande nyheter

Taggar: Föredetta , kommunalrådet, Jens, Nilssonhar , avlidit
Sydsvenskan - 15 apr 16 kl. 19:27

Kommunalrådet, 39, fick inte köpa ut

När 39-årige kommunalrådet Kenneth Nilsson (S) försökte handla vin på Systembolaget på Kungsgatan i Örebro fick han nobben. Han hade glömt plånboken hemma och i kassan krävde de legitimation.— På sätt och vis är det ju lite hedrande, säger Nilsson till Nerikes Allehanda om att bli tagen för en yngling.

Västerbottens Folkblad - 04 dec 12 kl. 18:01

Kommunalrådet: Det kom som en chock

Kommunalrådet Åke Nilsson (S) är bestört över dagens dystra besked. - Det här kom som en chock, säger han. Åke Nilsson har själv varit i [...

Västerbottens Folkblad - 14 jun 15 kl. 23:23

[PLUS] Kommunalrådet vill värna kärnverksamheterna

Kommunalrådet Åke Nilsson (S) säger att det inte är något att hymla om att det är några....

LV - 09 mar 16 kl. 16:12

Kommunalrådet om regionförslaget: "Det här förlaget passar utmärkt för Vimmerby"

"Det är det vi har jobbat för hela tiden. Vimmerby hamnar så att säga mittemellan de fyra stora centrum som finns i en sån region", kommenterar kommunalrådet Helen Nilsson (S) indelningskommitténs förslag..

Nya Wermlands Tidningen - 02 dec 16 kl. 06:00

Kommunalrådet: "Jag tycker det har gått bra"

Hela Edas Lista har infriat drygt 40 procent av sina vallöften.– Vi styr i minoritet och kan inte ta ära för allt, säger kommunalrådet Hans Nilsson (HEL)..

Nya Wermlands Tidningen - 10 feb 17 kl. 15:03

Kommunalrådet får hård kritik

Kommunalrådet Hans Nilsson (HEL) tog ett ordförandebeslut om att finansiera moduler till förskolan.Nu får han hård kritik från oppositionen.– Det åsidosätter demokratin, säger Hans-Peter Jessen (S)..

LV - 24 mar 17 kl. 14:27

Kommunalrådet ser flera orsaker till förskolekrisen

På onsdagen gick barn- och utbildningsnämnden ut med att man stoppar intagningen i förskolan tills vidare. En åtgärd som bryter mot lagen som säger att kommunen ska erbjuda en förskoleplats inom fyra månader. Kommunalrådet Helen Nilsson backar beslutet och tror att det var en nödvändighet.

Expressen - 14 aug 17 kl. 09:54

Kommunalrådet fångade den vita älgen på film - har bilvit en världsnyhet

Det var en dröm.I fredags gick den i uppfyllelse.Då lyckades kommunalrådet Hans Nilsson, 57, i Eda fånga den vita älgtjuren – på film.

GT - 14 aug 17 kl. 09:54

Kommunalrådet fångade den vita älgen på film - har bilvit en världsnyhet

Det var en dröm.I fredags gick den i uppfyllelse.Då lyckades kommunalrådet Hans Nilsson, 57, i Eda fånga den vita älgtjuren – på film.

DalaDemokraten - 15 sep 17 kl. 07:31

Så svarar kommunalrådet: "Vi döljer ingenting"

– Vi döljer ingenting. Vi vill att media ska skriva om de positiva nyheterna i Säter och granska de dåliga. Det hjälper oss att göra ett bättre jobb.

Fler nyheter från Länstidningen i Jämtland

Länstidningen i Jämtland - 30 minuter sedan

Skoterförare försvunnen efter olycka – räddningstjänsten är ute och söker

Vid 18-tiden larmades SOS om en skoterolycka mellan Tulleråsen och Änge. En timme senare hade föraren som själv larmat ännu inte hittats. – Vi hoppas att finna honom så snabbt som möjligt, säger räddningstjänstens inre befäl Johan Wickenberg..

Länstidningen i Jämtland - 1 timme sedan

Läsartext: Judoframgångar i Tyskland

I lördags genomfördes judotävlingen Holstein Open i Neumunster, norra Tyskland. Victor Allansson, Östersund Judo, gjorde då comeback efter 17 månader av skador och rehabträning. Efter 140 mil i bil....

Länstidningen i Jämtland - 1 timme sedan

Recension: Morotsmarsvin i mild barnopera

I veckan var det Jämtlandspremiär för Estrad norrs och Smålands musik och teaters "Vem behöver en skatt? - en regnbågsexpedition?".

Länstidningen i Jämtland - 2 timmar sedan

Marcus Hellner förlängde sin mäktiga svit: "Var redan den bästa i SM-historien"

Det blev ingen skräll i herrarnas tremil under SM-veckan den här gången heller. Stjärnan Marcus Hellner tog hem segern – för nionde (!) året i rad.

Länstidningen i Jämtland - 2 timmar sedan

Punkaren och bonden Erika har fått pris för sina ostar: ”Självklart är det punk i ostarna jag tillverkar”

För 5 år sedan flyttade punkaren Erika Enckell från Paris tillbaka hem till Härjedalen och började tillverka ost. Nu har hon fått pris för sitt mathantverk i form av priset Ung Växtkraft. – Det kändes fantastiskt att vinna priset Ung Växtkraft.

Länstidningen i Jämtland - 2 timmar sedan

Arne Müller till Torvalla Brunn

Hur de växande regionala klyftorna i Sverige kan påverkas genom politiska beslut är en av de frågor som journalisten Arne Müller söker svar på i boken ”Stockholm, städerna och RESTEN”. Onsdag kväll 21 mars kommer han till Torvalla brunn och pratar då särskilt om utvecklingen i Jämtland..

Länstidningen i Jämtland - 3 timmar sedan

Ny lättakut öppnar på hälsocentralen i Torvalla

Regionen kommer att starta en lättakut på Torvalla hälsocentral i Östersund. Hit ska patienter kunna vända sig vid akuta infektioner, skador och allergier..

Länstidningen i Jämtland - 3 timmar sedan

Nästan 1 500 förare kontrollerades i länet under förra veckan – så gick det

Under förra veckan genomförde polisen en nationell trafikvecka med huvudsyfte att uppmärksamma faran med att köra onykter eller påverkad. Totalt kontrollerades 1 494 förare i länet under veckan varav 5 förare visade sig vara påverkade av antingen alkohol eller narkotika, skriver Polisen i Jämtland på sin Facebooksida..

Länstidningen i Jämtland - 3 timmar sedan

Mycket på spel för Ken Sema när landslaget samlas inför VM: "Allt är upp till mig"

Emil Forsberg är given på landslagets vänsterkant. Nu hoppas ÖFK-stjärnan Ken Sema bli det på den högra. – Allt är upp till mig, om jag gör det bra nog är jag kanske med där i VM, säger han till TT..

Länstidningen i Jämtland - 3 timmar sedan

Strömsunds elever tävlar om med slänga så lite skolmat som möjligt – bästa skolan vinner finlunch

Varje månad slängs flera hundra kilo mat i skolmatsalarna. Nu vill Strömsunds kommun råda bot på matsvinnet och utlyser en tävling bland skolorna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.