Expressen > Nyheter

Tuesday, 19 June, 14:29

Expressen - 13 mar 18 kl. 11:54

Sexbarnsmamman Olivias barn blir nekade skolskjutsFöräldrarna har i åratal kämpat för skolskjuts till sina barn.Men nu har de fått nej – igen.Anledningen? Skolan ligger på fel sida kommungränsen.– Många har fått gått ner i arbetstid och vi försöker samverka så gott det går mellan familjerna, säger sexbarnsmamman Olivia Schell..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Olivias, Olivia Schell

Dela artikeln

787 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sexbarnsmamman, Olivias, barnblir , nekade, skolskjuts
SN - 26 feb 13 kl. 15:34

Mamman: Jag slår inte mina barn

Den mamma i Gnesta som misstänks ha misshandlat sina tre barn, nekade bestämt till anklagelserna när hon hördes av rätten på tisdagen. Men barnen har fått leva på ett sätt som inga barn ska behöva leva på, förklarade hon..

SmålandsPosten - 20 jun 13 kl. 09:49

Gripande om Olivias spännande sommar

Det händer märkliga saker där Olivia är. Nyckelpigor tycks komma överallt i hennes väg. Katten blir plötsligt upprörd i lägenheten.

SR - 11 sep 13 kl. 16:19

Färre barn dör i bilolyckor

Bra vägar, säkra bilar och bakåtvända bilbarnstolar har gjort att dödsolyckorna bland barn på de svenska vägarna har minskat med 83 procent sedan i början av 80-talet visar ny forskning från Chalmers. För sexbarnsmamman Jessica Janholm från Torpsbruk i Småland är säkerheten viktig..

Barometern - 03 jan 18 kl. 06:00

Paula Peters: ”Det är ingen skillnad på att ha fem eller sex barn”

Paula Peters och hennes sambo hade bestämt sig för att skaffa två barn. De har haft lite svårt att hålla sig till planen, i november föddes Molly som är nummer sex i syskonskaran. ”Men nu är vi färdiga.

Barometern - 03 jan 18 kl. 08:35

Paula Peters: ”Det är ingen skillnad på att ha fem eller sex barn”

Paula Peters och hennes sambo hade bestämt sig för att skaffa två barn. De har haft lite svårt att hålla sig till planen, i november föddes Molly som är nummer sex i syskonskaran. ”Men nu är vi färdiga.

Posh24 - 28 okt 13 kl. 08:17

Olivia Wilde och Jason Sudeikis väntar sitt första barn!

Skådespelerskan Olivia Wilde och fästmannen Jason Sudeikis ska bli föräldrar nästa år. Olivias talesperson har bekräftat för Us Weekly att paret väntar sitt första barn tillsammans.

Wilde, 29, och Sudeikis,38, träffades i maj 2011 och avslöjade i december samma år att de var ett par.

Västerbottens Folkblad - 11 nov 14 kl. 09:21

[PLUS] Laula – Sexbarnsmamman som organiserade samerna

Teatern Elsa Laula, om sexbarnsmamman från Tärnaby som i början av 1900-talet kämpade för samernas....

GöteborgsPosten - 09 dec 15 kl. 05:00

I dag gifter sig tiggaren och sexbarnsmamman

Årets bröllop - är det vigseln i rådhuset i Halmstad på onsdagsförmiddagen? Sexbarnsmamman Josefin Karlsson, 38, från Göteborg gifter sig då med den rumänske tiggaren Florin Serban,22, som hon blev kär i då han satt utanför matbutiken där hon brukade handla..

GöteborgsPosten - 09 dec 15 kl. 05:00

Här gifter sig tiggaren och sexbarnsmamman

Det har kallats en ”askungesaga” och intresset för dem är enormt – bland annat var rysk TV på plats igår när tiggaren Florin Serban gifte sig med sexbarnsmamman Josefin Karlsson..

Dalarnas tidningar - 29 jul 14 kl. 06:25

Olivias viskning får tuppen att gala

Egentligen är det Karl-Henrys matte 11-åriga Olivia Brodie från Långshyttan som ska firas. Tuppens prestation betyder att Olivias tuppar har vunnit SM fyra år i rad. I fjol kammade hon även hem VM-titeln med tuppen Karl-Erik..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Danslärare döms för våldtäkt mot barn

En danslärare ska ha sexuellt ofredat, våldtagit och ofredat sina elever. Den yngsta danseleven uppges vara tolv år gammal. Nu döms han till fyra års fängelse.

Expressen - 1 timme sedan

"Vittnet" döms till långt fängelsestraff för mord

Den 32-årige presenterades sig som ett vittne till ett mord – och pekade ut en skytt.Nu döms han själv till ett långt fängelse straff. Samtidigt frias de andra tre för inblandning i mordet.

Expressen - 1 timme sedan

Yasin, 30, hyllas av polisen för sin insats på E4:an: ”Det gjorde vår dag”

Yasin Bayram såg två män som sprang från en trafikolycka.Nu hyllas han av polisen för att ha skuggat och ingripit mot smitarna.– Det kändes underbart att kunna ingripa.

Expressen - 1 timme sedan

Småbarnsmammans skräckliv blir verklighet

Småbarnsmamman Linda Granvold, 30, mördade sin vän Gert Lindgren, 43.Granvold levde på flykt från polisen innan hon fick sitt straff – då berättade hon om sin skräck för att stängas in bland andra mördare.Nu blir hennes skräckliv verklighet..

Expressen - 1 timme sedan

Så påverkas din ekonomi när ränteavdraget sjunker

Sex av åtta riksdagspartier vill förändra ränteavdraget, genom en utfasning eller nedtrappning.Expressen har räknat på hur åtgärden skulle slå mot din ekonomi. .

Expressen - 1 timme sedan

Sex av åtta partier vill trappa ned ränteavdraget

Sex av åtta riksdagspartier vill att ränteavdraget börjar trappas ned. Till och med Socialdemokraterna öppnar försiktigt för en översyn. Det visar en enkät som Expressen har gjort bland riksdagspartierna.

Expressen - 1 timme sedan

SD-politiker hyllade nazister – hoppar av

Lars Nilsson, ordförande för Sverigedemokraterna i Perstorp, har vid olika tillfällen uttryckt sympatier för den nazistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen, skriver Aftonbladet.Enligt tidningen har han flera gånger skrivit positiva kommentarer om rörelsen på sajten Nordfront.Nu lämnar Lars Nilsson Sverigedemokraterna..

Expressen - 2 timmar sedan

Miljözonerna ser ut att skrotas efter ny rapport

De kommande miljözonerna har påverkat mycket. Men, nu verkar de inte bli av.En ny rapport visar att de inte kommer behövas – Stockholm klarar miljömålen ändå.

Expressen - 2 timmar sedan

Personbilar i krock med lastbil

Strax efter klockan elva inkom ett larm om att två personbilar och en lastbil ska ha kolliderat.Skadeläget är okänt, enligt polisens uppgifter..

Expressen - 2 timmar sedan

Högsta domstolens ordförande frikänns

Justitieombudsmannen, Lars Lindström, har beslutat att lägga ner polisens anmälan mot Högsta domstolens tidigare ordförande, Stefan Lindskog.Anmälan gällde misstänkt jäv och tjänstefel.- Beslutet är att lägga ner ärendet då det inte går att bevisa sambandet, säger Lindström..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.