DN > Ekonomi

Wednesday, 26 September, 06:40

DN - 13 mar 18 kl. 11:36

Jubel i Norrland: ”Det är fantastiskt”I Haparanda, där Ikeas nordligaste varuhus är beläget, är glädjen stor efter beskedet att Ingvar Kamprad testamenterar sina tillgångar till näringsutveckling i Norrland. – Det här är ju fantastiskt. Ingvar Kamprad hade ett särskilt intresse för Tornedalen och Norrland, säger Haparandas kommunalråd Peter Waara..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Norrland, Haparanda, Ikeas, Ingvar Kamprad, Kamprad, Tornedalen, Haparandas, Peter Waara

Dela artikeln

474 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jubeli , NorrlandDet är , fantastiskt
Dagen - 28 feb 12 kl. 03:00

Pastorsutbildning startar i Norrland

I höst startar Akademi för ledarskap och teologi (ALT) ett studiecenter i Norrland. - Det betyder jättemycket för rekryteringen av pastorer i vår region, säger Nils Ulander, Pingst Umeå.

Sedan tidigare finns studiecentra i Malmö, Jönköping, Göteborg och Stockholm/Uppsala.

Expressen - 25 maj 14 kl. 23:00

Schyman: "Jag tycker att det är fantastiskt"

Feministiskt initiativ kommer in i Europaparlamentet och Miljöpartiet blir näst störst i Sverige. När SVT:s vallokalsundersökning stod klar utbröt jubel och dans hos de båda. – Jag tycker att det är fantastiskt.

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 11 kl. 13:42

Jubel mötte landslaget på Landvetter

Jubel och applåder väntade de svenska VM-bronshjältarna när de landade på Landvetters flygplats. Laget möttes av ett hundratal familjemedlemmar och fans med blågula tröjor och blommor i famnen. ?

Sydsvenskan - 18 jul 11 kl. 13:46

Jubel mötte landslaget

Foto: Scanpix
Jubel och applåder väntade det svenska landslaget när de landade på Landvetters flygplats.
Laget möttes av ett hundratal familjemedlemmar och fans med blågula tröjor och blommor i famnen. ?

Trelleborgs Allehanda - 11 aug 14 kl. 11:40

Elmander tillbaka till fansens jubel


Johan Elmander gjorde på söndagen comeback för danska Bröndby, när han blev inbytt efter 70 minuter i ligamatchen mot Odense. När Elmander kom in på planen möttes han av ett gigantiskt jubel från Bröndbyfansen. - Johan fick ett fantastiskt mottagande, det gav gåshud.

Helsingborgs Dagblad - 11 aug 14 kl. 11:42

Elmander tillbaka till fansens jubel

Johan Elmander gjorde på söndagen comeback för danska Bröndby, när han blev inbytt efter 70 minuter i ligamatchen mot Odense. När Elmander kom in på planen möttes han av ett gigantiskt jubel från Bröndbyfansen. — Johan fick ett fantastiskt mottagande, det gav gåshud..

Kristianstadsbladet - 11 aug 14 kl. 11:40

Elmander tillbaka till fansens jubel


Johan Elmander gjorde på söndagen comeback för danska Bröndby, när han blev inbytt efter 70 minuter i ligamatchen mot Odense. När Elmander kom in på planen möttes han av ett gigantiskt jubel från Bröndbyfansen. - Johan fick ett fantastiskt mottagande, det gav gåshud.

BT - 14 sep 14 kl. 19:56

Jubel på S-valvaka efter TV4-siffror

TV4:s vallokalsundersökning ger S 30,7 procent och jublet steg mot taket på valvakan. Inte minst för att Fi ser ut att ta en plats i riksdagen enligt mätningen. S-ledaren Stefan Löfven anlände i buss till Stockholm Waterfront Hotel i centrala Stockholm tillsammans med den övriga partiledningen.

BT - 18 dec 14 kl. 17:47

Kubaner reagerar med jubel och ilska

I Kuba jublar många över den historiska nyheten om islossning mellan USA och hemlandet. "Det här är det bästa som har hänt", säger kubanska Catalina till TT. Men exilkubaner i USA kallar det hela "ett svek".

Sydsvenskan - 24 apr 16 kl. 18:38

Jubel på Götaplatsen efter SM-guld

Göteborg fylldes av jubel, glädje och tända bengaler när det stod klart att Frölunda vunnit sitt första SM-guld i ishockey på elva år.— Det är en fantastisk stämning. Det är fantastiskt viktigt att få utdelning för något man investerat så mycket tid och känslor i, säger en av firarna, Robin Mabelliny, till TT.

Fler nyheter från DN

DN - 6 timmar sedan

Dunkin' dumpar Donuts

Det amerikanska munkföretaget Dunkin' Donuts byter namn. Den som vill ha sin flottyrmunk får i framtiden leta upp en ”Dunkin'”..

DN - 8 timmar sedan

Grundarna till Instagram avgår – appens självständighet ifrågasätts

De två grundarna till appen Instagram avgår. Utan grundarna riskerar fotoappen att ätas upp av Facebook, vilket kan påverka antalet unga användare negativt..

DN - 10 timmar sedan

Carl-Johan von Seth: Fed väntas höja räntan och passerar symbolisk gräns

I nästan tio år har USA:s centralbank Federal Reserve haft negativ realränta. Efter nästa höjning, som väntas på onsdag, når eran sitt slut..

DN - 17 timmar sedan

Tinder vill öka indiska kvinnors trygghet med ny funktion

Indien räknas som ett av världens farligaste länder för kvinnor när det kommer till sexuellt våld. Trots att arrangerade äktenskap är normen i landet har dejtingappen Tinder fått ett stort genombrott. Nu lanserar Tinder en ny funktion som ska öka indiska kvinnors trygghet..

DN - 19 timmar sedan

Pia Gripenberg: Iranavtalet ska räddas med byteshandel från kalla krigets dagar

BRYSSEL. De kvarvarande länderna i kärnenergiavtalet med Iran gör allt för att rädda det. Senaste förslaget är ett varubyte som påminner om Sovjets lösningar under kalla kriget..

DN - 23 timmar sedan

Årets premiärhummer såld – kilopris 83.000

Premiärhummern på Göteborgs Fiskauktion har sålts för 83.000 kronor kilot. Den lycklige köparen är Per–Arne Korshag från Falkenberg, som ropade in det första exemplaret, vilket han gjort två gånger förut..

DN - Igår: 23:21

Facebook stäms – ”har traumatiserat anställda”

En tidigare kontraktsanställd på Facebook stämmer nätjätten för att bolaget inte vidtar tillträckliga åtgärder för att ge stöd åt moderatorernas hälsa, rapporterar den brittiska nyhetsbyrån Reuters..

DN - Igår: 20:06

H&M testar nya kassor där kunden gör jobbet

Trenden att använda självbetalningskassor sprider sig till klädbranschen. Nu blir H&M först i Sverige att använda sig av betalningssättet. Men risken finns att mötet mellan kund och butiksanställda försämras, varnar forskare.

DN - Igår: 15:23

Sanktioner tvingar bort Volvo från Iran

Lastbilstillverkaren Volvo har slutat tillverka fordon i Iran på grund av USA:s sanktioner, skriver Reuters. Enligt bolaget handlar det om att det inte går att få betalt..

DN - Igår: 11:36

Fler barnfamiljer har vräkts i år

Allt fler barn berörs av vräkningar, enligt statistik från Kronofogden. Under årets första sex månader fick 231 barn uppleva att båda eller någon av föräldrarna blev av med sitt hem – en ökning med 43 barn jämfört med första halvåret i fjol..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.