DN > Ekonomi

Friday, 23 March, 08:06

DN - 13 mar 18 kl. 11:36

Jubel i Norrland: ”Det är fantastiskt”I Haparanda, där Ikeas nordligaste varuhus är beläget, är glädjen stor efter beskedet att Ingvar Kamprad testamenterar sina tillgångar till näringsutveckling i Norrland. – Det här är ju fantastiskt. Ingvar Kamprad hade ett särskilt intresse för Tornedalen och Norrland, säger Haparandas kommunalråd Peter Waara..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Norrland, Haparanda, Ikeas, Ingvar Kamprad, Kamprad, Tornedalen, Haparandas, Peter Waara

Dela artikeln

474 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jubeli , NorrlandDet är , fantastiskt
Dagen - 28 feb 12 kl. 03:00

Pastorsutbildning startar i Norrland

I höst startar Akademi för ledarskap och teologi (ALT) ett studiecenter i Norrland. - Det betyder jättemycket för rekryteringen av pastorer i vår region, säger Nils Ulander, Pingst Umeå.

Sedan tidigare finns studiecentra i Malmö, Jönköping, Göteborg och Stockholm/Uppsala.

Expressen - 25 maj 14 kl. 23:00

Schyman: "Jag tycker att det är fantastiskt"

Feministiskt initiativ kommer in i Europaparlamentet och Miljöpartiet blir näst störst i Sverige. När SVT:s vallokalsundersökning stod klar utbröt jubel och dans hos de båda. – Jag tycker att det är fantastiskt.

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 11 kl. 13:42

Jubel mötte landslaget på Landvetter

Jubel och applåder väntade de svenska VM-bronshjältarna när de landade på Landvetters flygplats. Laget möttes av ett hundratal familjemedlemmar och fans med blågula tröjor och blommor i famnen. ?

Sydsvenskan - 18 jul 11 kl. 13:46

Jubel mötte landslaget

Foto: Scanpix
Jubel och applåder väntade det svenska landslaget när de landade på Landvetters flygplats.
Laget möttes av ett hundratal familjemedlemmar och fans med blågula tröjor och blommor i famnen. ?

Trelleborgs Allehanda - 11 aug 14 kl. 11:40

Elmander tillbaka till fansens jubel


Johan Elmander gjorde på söndagen comeback för danska Bröndby, när han blev inbytt efter 70 minuter i ligamatchen mot Odense. När Elmander kom in på planen möttes han av ett gigantiskt jubel från Bröndbyfansen. - Johan fick ett fantastiskt mottagande, det gav gåshud.

Helsingborgs Dagblad - 11 aug 14 kl. 11:42

Elmander tillbaka till fansens jubel

Johan Elmander gjorde på söndagen comeback för danska Bröndby, när han blev inbytt efter 70 minuter i ligamatchen mot Odense. När Elmander kom in på planen möttes han av ett gigantiskt jubel från Bröndbyfansen. — Johan fick ett fantastiskt mottagande, det gav gåshud..

Kristianstadsbladet - 11 aug 14 kl. 11:40

Elmander tillbaka till fansens jubel


Johan Elmander gjorde på söndagen comeback för danska Bröndby, när han blev inbytt efter 70 minuter i ligamatchen mot Odense. När Elmander kom in på planen möttes han av ett gigantiskt jubel från Bröndbyfansen. - Johan fick ett fantastiskt mottagande, det gav gåshud.

BT - 14 sep 14 kl. 19:56

Jubel på S-valvaka efter TV4-siffror

TV4:s vallokalsundersökning ger S 30,7 procent och jublet steg mot taket på valvakan. Inte minst för att Fi ser ut att ta en plats i riksdagen enligt mätningen. S-ledaren Stefan Löfven anlände i buss till Stockholm Waterfront Hotel i centrala Stockholm tillsammans med den övriga partiledningen.

BT - 18 dec 14 kl. 17:47

Kubaner reagerar med jubel och ilska

I Kuba jublar många över den historiska nyheten om islossning mellan USA och hemlandet. "Det här är det bästa som har hänt", säger kubanska Catalina till TT. Men exilkubaner i USA kallar det hela "ett svek".

Sydsvenskan - 24 apr 16 kl. 18:38

Jubel på Götaplatsen efter SM-guld

Göteborg fylldes av jubel, glädje och tända bengaler när det stod klart att Frölunda vunnit sitt första SM-guld i ishockey på elva år.— Det är en fantastisk stämning. Det är fantastiskt viktigt att få utdelning för något man investerat så mycket tid och känslor i, säger en av firarna, Robin Mabelliny, till TT.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Bekräftat: Ståltullar för EU-länder skjuts fram

USA:s viktiga handelspartners, inklusive EU:s medlemsländer, kommer inte att omfattas av USA:s ståltullar i nuläget, meddelar Vita huset..

DN - 10 timmar sedan

Norsk alkoholtörst stängde kafé i Storlien

Sjutton lastpallar med vin, sprit och öl levererades på torsdagen till Coop-butiken i Storlien. För att få plats med all alkohol fick butikens kafé stängas och förvandlas till lager – i hög utsträckning en eftergift för påskhandlande norrmän..

DN - 11 timmar sedan

Instagram lovar bättring efter kritiken

De kritiska rösterna har varit många – när Instagram lät gamla inlägg dyka upp bland de nya.  Nu har Instagram ändrat på sin algoritm där de nya inläggen prioriteras. .

DN - 13 timmar sedan

Trump leker med elden – risken för handelskrig består

EU:s tillfälliga undantag från ståltullarna till trots – den amerikanske presidenten Donald Trump leker med elden när han retar upp sina handelpartners. Nu belägger han Kina med nya tullar på 50 miljarder dollar. Därmed håller han risken för ett handelskrig vid liv..

DN - 15 timmar sedan

SVT uppger: Miljözoner ska stoppa äldre dieselbilar i stadskärnor

Kommunerna kan få rätt att införa miljözoner och därmed  porta äldre dieseldrivna bilar från svenska städers centrala delar. En överenskommelse om en sådan miljöåtgärd ska ha nåtts inom regeringskretsen, uppger SVT Nyheter..

DN - 16 timmar sedan

USA: EU undantas från ståltullarna

EU undantas tills vidare från USA:s ståltullar, tillsammans med sex ytterligare länder, enligt Omni som citerar AFP..

DN - 16 timmar sedan

Löfven: Vågar inte hoppas på undantag från tullar

BRYSSEL. En försiktig optimism sprider sig på EU:s toppmöte om att unionen kommer att undantas från USA:s hotande tullar på stål och aluminium. Men när statsminister Stefan Löfven gick in till mötet vågade han inte hoppas.

DN - 18 timmar sedan

Britternas pass efter Brexit trycks – i EU

Britterna ska få nygamla pass när de lämnar EU. I stället för dagens vinröda pass ska de ta tillbaka den mörkblå färg som passen haft av tradition. Men till Brexitanhängarnas vrede ska de nya passen tryckas i EU..

DN - 19 timmar sedan

Utveckla Starbucks nya mugg – tjäna 82 miljoner

Starbucks har i många år försökt göra sina papperskoppar mer miljövänliga. Nu erbjuder kaffekedjan 10 miljoner dollar, cirka 82 miljoner kronor, till personen som hittar en lösning, skriver CNN. .

DN - 19 timmar sedan

Britax Römer återkallar bilbarnstol

Företaget Britax Römer återkallar bilbarnstolen Dualfix, enligt ett pressmeddelande. Stolar som eventuellt berörs av återkallelsen har sålts under tidsperioden den 3 november 2017 – den 22 mars 2018..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.