Sydsvenskan > Inrikes

Friday, 23 March, 07:44

Liknande nyheter

Taggar: Maskerade, gärningsmän, attackerade, anställda, Ica, Torgboden
Skånskan - 13 mar 18 kl. 13:32

Torgboden attackerad av maskerade män

FALSTERBO Två maskerade män attackerade anställda på Ica Torgboden i Falsterbo på måndagskvällen.
Det bara månader efter ett inbrott med ett länsat kassaskåp. ERWP.

Skånskan - 14 feb 17 kl. 19:09

Poliser besökte rånade butiker

MALMÖ Den senaste tiden har det inträffat ett stort antal butiksrån i Malmö.
Och på måndagen var ett flertal poliser ute för att träffa butiksägare och anställda som drabbats.
Totalt besöktes åtta affärer som rånats.

Trelleborgs Allehanda - 27 feb 13 kl. 21:24

Frias för rån - fälls för stöld

Foto: Tomas Nyberg
Tillsammans med två andra gärningsmän sprang 19-åringen in på Guldfynd. På mindre än en minut krossade de montrarna med hammare och kofot. Bytet blev smycken värda drygt 360?

Trelleborgs Allehanda - 14 feb 13 kl. 14:29

Guldrånare riskerar långt fängelsestraff

Arkiv: Tomas Nyberg
En 19-årig man från Stockholm åtalas för det brutala rånet mot Guldfynd i Trelleborg. Enligt åtalet kom mannen och två andra gärningsmän över ett mycket stort belopp. Men rånbytet har inte hittats.

Skånskan - 14 okt 15 kl. 17:24

Matbutik rånad av beväpnade män

Malmö Matbutiken Netto på Lugnet har utsatts för ett väpnat rån. Larmet om rånet på Lugna gatan kom klockan 16.44.

Kristianstadsbladet - 09 maj 13 kl. 07:08

Trio rånade restaurang i Bollnäs


Tre maskerade gärningsmän rånade en hamburgerresturang i Bollnäs på torsdagsmorgonen. De hotade personal med kniv, knuffade omkull dem och länsade dagskassan. Ingen fick några fysiska skadade men de två anställda chockades, enligt Gävleborgspolisens hemsida.

Skånskan - 13 feb 16 kl. 11:45

Eslövstrio åtalas för hotellrån i Lappland

ESLÖV/LYCKSELE Maskerade och beväpnade med knivar och pistolattrapp slog Eslövstrion till mot en hotell- och konferensanläggning i Lycksele, och kom över 170 000 kronor.
På fredagen kom åtalet mot männen.Det var den 3 november förra året som trion bröt sig in i Hotell Lapplands lokaler.

Skånskan - 19 dec 16 kl. 16:49

Rånare hotade med kofot och hammare

STAFFANSTORP Rånarna som i augusti hotade personal på McDonalds i Staffanstorp med bräckjärn och hammare har fått sin dom. ERWP.fif(0)Den 22-årige man som svingade bräckjärnet döms till ett års fängelse.

Skånskan - 21 apr 17 kl. 17:37

Skyddstillsyn efter butiksrån

Lund En då 17-årig pojke som deltog i rånet mot Netto på Vildgåsvägen den 13 oktober 2015 har nu dömts till skyddstillsyn i kombination med 180 timmars samhällstjänst. ERWP.fif(0)Vid rånet där ytterligare en person deltog blev de båda män som arbetade i butiken hotade med kniv och pistol och en av dem fick en skärskada i mungipan.

Expressen - 05 mar 18 kl. 19:38

Polisens vädjan: Känner du igen de här rånarna?

Maskerade och svartklädda rusar rånarna in i godisbutiken med Ikeakassar och beväpnade med pistolliknande föremål.Efter det grova rånet går polisen nu ut med en övervakningsfilm på gärningsmännen.– Jag är jätteledsen för den anställda, han har fått vård och psykologhjälp, säger butiksägaren Nader Shahmohammadi.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

”Sjukaste jag varit med om” – se nattens galna NHL-mål här

Arizona-backen Alex Goligoski blev målskytt i NHL utan att ens ha träffat målet. Det bisarra målet gjordes genom att pucken fastnade under Carolinamålvakten Cam Wards skridsko utan att han själv märkte det när han gick ut till kortsargen. När han sedan.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

USA:s senat röstade igenom ny budget

Den amerikanska senaten har röstat igenom en budgetöverenskommelse på 1 300 miljarder dollar och därmed avvärjt en ny nedstängning av statsapparaten. Tidigare under torsdagen godkände representanthuset förslaget och efter att senaten, med bara timmar ti.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Droger bland både gäster och personal

Narkotikaanvändningen ökar på krogarna i Stockholm, bland både gäster och personal, enligt en rapport från Stad (Stockholm förebygger Alkohol- och Drogproblem). 78 procent av de kroganställda har sett narkotikapåverkade gäster det senaste halvåret och 4.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Gåtan bakom "utomjordisk" mumie löst

Gåtan bakom den lilla mumifierade "utomjordingen" i Atacamaöknen i Chile är löst. "Ata" var varken utomjording eller en okänd art – utan ett foster med mycket sällsynta genetiska missbildningar. Skelettflickan har – med sin långsmala skalle, sneda ögonh.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Dråpförsök mitt under larmsamtal

En man som ringde polisen med anledning av en bil som kört i diket och dess troligen berusade förare misshandlades svårt av föraren – mitt under samtalet. – Kollegan hörde i telefon hur någon sa ”ringer du polisen”? Sedan blev det tumult.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Snabbspår för djursjukskötare avbryts

Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) avbryter det snabbspår som införts för att nyanlända med utbildning och erfarenhet av djursjukvård ska kunna få svensk legitimation. Anledningen är att det saknas personal. Det råder brist på legitimerade djursjuksköt.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Man misshandlad under larmsamtal

En man som ringde polisen med anledning av en bil som kört i diket och dess troligen berusade förare misshandlades av föraren – mitt under samtalet. – Kollegan hörde i telefon hur någon sa ”ringer du polisen”? Sedan blev det tumult.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Tionde segern för lag Hasselborg

Sverige har tagit sin tionde seger i curling-VM i Kanada. Lag Anna Hasselborg slog Ryssland med 9–8. Svenskorna är sedan tidigare vidare till slutspel i turneringen.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Kina känner ingen oro inför ett handelskrig

Kina säger att landet inte oroar sig för ett eventuellt handelskrig. Samtidigt presenteras planer tullar på import av amerikanska varor till ett värde av tre miljarder dollar, som ett svar på USA:s president Donald Trumps förslag om tullar på kinesiska.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Tretton döda i brand i Vietnam

Tretton personer har omkommit och flera har skadats i en brand i ett flerfamiljshus i staden Ho Chi Minh i södra Vietnam. Branden startade vid midnatt på någon av de första våningarna och spred sig snabbt till den översta våningen. Orsaken till branden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.