Expressen > Nyheter

Wednesday, 19 September, 18:47

Expressen - 13 mar 18 kl. 08:18

Bottensiffran: Två poliser på 100 000 invånareOtryggheten ökar – och nu erkänner Polismyndigheten allvaret.En söndag i februari vaktade endast tolv polispatruller hela polisområdet Stockholm Syd – där tio procent av Sveriges befolkning bor. Ett vanligt arbetspass brukar det vara dubbelt så många poliser.I norra Stockholm saknas det kommande veckor poliser till 600 arbetspass. – Generellt är trygghet en känsla, det är inte fakta, säger ställföreträdande rikspolischef Mats Löfving..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Polismyndigheten, Stockholm Syd, Sveriges, Stockholm, Mats Löfving

Dela artikeln

10148 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bottensiffran, Två, poliser, 100, 000, invånare

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Stort polispådrag vid misstänkt skjutning i Wisconsin

Polisen i Middleton i Wisconsin, USA, har fått larm om en pågående skjutning. Ett 50-tal polisbilar har ryckt ut till platsen, skriver CNN. .

Expressen - 30 minuter sedan

Två personer skottskadade

Två personer har skottskadats i Örebro.Detta uppger polisen på sin hemsida. .

Expressen - 45 minuter sedan

Straffet kortades för 100 grova våldtäkter

Mannen dömdes i tingsrätten till elva års fängelse för minst 40 grova våldtäkter mot en flicka från det att hon var nio år gammal.Hovrätten dömer honom nu för 100 grova våldtäkter – men kortar straffet till nio år.– Han är nöjd med att straffet har sänkts, säger mannens advokat Björn Attnarsson..

Expressen - 1 timme sedan

Trump i North Carolina: ”Vi gör allt för att hjälpa er”

Orkanen Florence fortsätter skörda offer.Drygt 30 människor har dött i hårt drabbade North Carolina. Under onsdagseftermiddagen, svensk tid, kom Donald Trump till delstaten för att lyssna och stötta lokalbefolkningen.

Expressen - 1 timme sedan

Jonas Sjöstedt och Hanif Bali gäster i Expressens "Bara Politik"

Frågorna är fortfarande många efter valet. I kväll är Expressens politikmagasin "Bara Politik" tillbaka där bland annat både Jonas Sjöstedt (V) och Hanif Bali (M) gästar programmet. Dessutom kommer krishanteraren Jeanette Fors-Andrée berätta om partiernas olika strategier före och efter valet.

Expressen - 2 timmar sedan

Fem frågor och svar om valet och ekonomin

Dina Pengars Frida Bratt chattade med Expressens läsare om valet och hur det kan påverka såväl Sveriges ekonomi som våra plånböcker.Här är ett urval av frågorna och svaren. .

Expressen - 2 timmar sedan

L-politiker vill ersätta Björklund med Sabuni: "Jan har gjort sitt"

Liberalerna gjorde inget särskilt bra riksdagsval. Nu tycker L-politiker i Vellinge att partiledaren Jan Björklund bör avgå och att ex-ministern Nyamko Sabuni ska ta över.  – Jan har gjort sitt och nu är det dags för nya krafter att ta över, säger Henrik Thorsell.

Expressen - 2 timmar sedan

Stopp i tunnelbanan – SL saknar prognos

Trafiken är helt inställd för tunnelbanans gröna linje, 17, 18 och 19 på grund av ett tekniskt fel.SL har i nuläget ingen prognos för när trafiken kan återupptas och uppmanar resenärer att ta andra resvägar..

Expressen - 2 timmar sedan

Stormy Daniels avslöjar Trumps allra mest privata

Det finns böcker som lovar att avslöja allt.Och så finns det böcker som ”avslöjar allt”.Som detaljer om president Donald Trumps mest privata delar.

Expressen - 2 timmar sedan

Tina och pojkvännen Simon har bara ätit frukt i tre års tid

För tre år sedan flyttade Tina Stoklosa, 39, och fästmannen Simon Beun, 26, till Bali – för att helhjärtat ägna sig åt sin diet: frukterianism.I en intervju med brittiska Daily Mail berättar nu det centraleuropeiska paret om sin livsstil, och hur den nya dieten påverkat deras hälsa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.