Nyteknik > Teknik

Monday, 19 March, 21:09

Nyteknik - 12 mar 18 kl. 15:01

Nu ska däcket konversera med bilenGoodyear satsade på mossig teknik, Pirelli riktar fokus på intelligens. Deras senaste teknik ska tala och interagera direkt med bilen..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu ska däcket, konverseramed , bilen
Expressen - 23 nov 13 kl. 14:26

Bilist fick gevärskula i takräcket – under färd

En bilist som körde förbi Sandbäckshult utanför Mönsterås fick en gevärskula i takräcket på bilen. Enligt bilisten smällde det till rejält i bilen. Händelsen har polisanmälts..

Nerikes Allehanda - 29 mar 15 kl. 19:11

Däcket exploderade - stopp på riksväg 50

Plötsligt exploderade däcket på bilen som körde in i vajerräcket. På söndagskvällen råder begränsad framkomlighet på riksväg 50..

Nerikes Allehanda - 29 mar 15 kl. 19:11

Däcket exploderade - kastades in i räcke

Plötsligt exploderade däcket på bilen som körde in i vajerräcket på riksväg 50 intill Lindesberg..

Magazin24 - 30 nov 15 kl. 19:56

Fastnade i mittenräcket

76-årig man i trafikolycka på E18. Strax innan klockan 18 inträffade en trafikolycka på E18 väster om Munktorpsavfarten i östlig riktning. En 76-årig man framförde där en bil med tillkopplat släp och av oklar anledning körde mannen in i mittenräcket och bilen och släpet fastnade.

BT - 02 aug 14 kl. 14:59

Körde in i räcket på RV40

Vid tvåtiden idag körde en personbil in i räcket på RV40, strax innan Tullabron. Personbilen ska ha kört in i mitträcket och därefter studsat emot sidoräcket på höger sida. Därefter blev bilen stående.

DalaDemokraten - 11 jan 16 kl. 07:03

Körde in i vajerräcket

En bilist från Norberg körde vid 05.57 in i vajerräcket på riksväg 68, praktiskt tagen på länsgränsen. Bilen fick bärgas och cirka 10-15 meter av räcket skadades.

Västerbottens Folkblad - 25 dec 15 kl. 18:52

Körde in i mitträcket på E4

En singelolycka har inträffar på E4 mellan Skellefteå och Bureå. Fyra personer fanns i bilen. Alla personer har tagit sig ur bilen, men det är fortfarande oklart om någon är skadad, uppger polisen.

Kristianstadsbladet - 12 apr 13 kl. 22:01

Bil körde in i vajerräcket

På fredagskvällen körde en personbil in i vajerräcket på väg 21 öster om Hässleholm.
Olyckan ska ha skett i närheten av korsningen med väg 23 mot Sösdala. Två personer färdades i bilen vid olyckstillfället, men enligt uppgifter till SOS Alarm har båda lyckats ta sig ur bilen på egen hand.

Kristianstadsbladet - 01 maj 13 kl. 17:56

Personbil körde in i mitträcket på väg 21

Vi femtiden var en personbil inblandad i en singelolycka på väg 21, mellan Tyringe och Perstorp.
Bilen ska av okänd anledning kört in i mitträcket i västergående riktning. Enligt första uppgifter ska ingen ha blivit skadad, men bilen behöver bärgas från platsen vilket kan medföra en del framkomlighetsproblem..

YA - 04 nov 13 kl. 07:57

Väjde för rådjur - hamnade i mitträcket

En singelolycka inträffade på E65 vid Rydsgård strax efter klockan 01 när en bilist väjer för ett rådjur på vägen.
Vid undanmanövern kör bilen in i mitträcket och stannar sedan i vägkanten. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med incidenten.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 5 timmar sedan

Vägg av mossa renar London-luft

En mossvägg i centrala London ska bidra till att rena luften från skadliga farliga partiklar och föroreningar. Enligt tillverkaren kan mossan fånga upp lika mycket partiklar som 275 träd..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Förslaget: Högre krav på gräsrotsfinansiering

Gräsrotsfinansiering – såkallad crowdfunding – får en ny lag som ska reglera verksamheten. Lagen kräver dels tillstånd för den typen av finansiering, dels regler om hur verksamheten ska bedrivas och hur tillsyn ska gå till..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Vattenfall: 1.500 heltidstjänster ska bort

Vattenfall planerar att minska antalet anställda och konsulter inom stabsfunktionen med 1.500 heltidstjänster, varav 600 i Sverige, skriver den statliga kraftkoncernen i ett pressmeddelande..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Tre frågor utan svar kring batterifabriken i Trollhättan

De kinesiska planerna på en batterifabrik i Trollhättan rymmer ännu så länge få svar men många frågor..

Nyteknik - 7 timmar sedan

”Många kvinnor vill visst byta jobb – och bli chefer”

Byggingenjören Maria Paavola tröttnade på att höra andra uttala sig om vad kvinnor vill och inte vill i karriären. När hon frågade kvinnorna själva visade sig verkligheten vara en helt annan..

Nyteknik - 6 timmar sedan

De 3d-printar betonghus för fattiga i El Salvador

Ett nytt hem på mindre än ett dygn. I El Salvador ska man i ett nytt projekt ”skriva ut” hus till fattiga. ”Vi planerar inte bara ett 3d-printat hem, utan ett 3d-printat kvarter, säger Jason Ballard”, vd företaget Icon..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Nytt center håller koll på uppkopplade gruvor

Gruvor ska bli mer lönsamma genom dataanalys. Ett nytt center i Västerås ska övervaka gruvprocesser på distans..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Svenskarna kan bli pionjärer i att återvinna litium

Initiativtagarna till Northvolt siktar på att återvinna metallerna i sina batterier. Lyckas de återanvända sitt litium i nya batterier kan de bli först i världen..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Sexuell diskriminering slår hårt mot queer-studenter inom teknik

Områden som teknik, ingenjörsvetenskap och matematik är ökända för att inte vara särskilt välkomnande mot kvinnor och mörkhyade. Nu visar en studie, som publicerats i tidskriften Science Advances, att även lesbiska, homosexuella, bisexuella och transpersoner som utbildar sig inom dessa områden drabbas..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Den här boxen kan knäcka lösenordet på din Iphone

Grayshift påstår att deras utrustning kan ta sig förbi pin-koden på de senaste Iphone-modellerna - för en femhundring per telefon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.