Nyteknik > Teknik

Monday, 10 December, 08:12

Nyteknik - 12 mar 18 kl. 15:01

Nu ska däcket konversera med bilenGoodyear satsade på mossig teknik, Pirelli riktar fokus på intelligens. Deras senaste teknik ska tala och interagera direkt med bilen..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu ska däcket, konverseramed , bilen
Expressen - 23 nov 13 kl. 14:26

Bilist fick gevärskula i takräcket – under färd

En bilist som körde förbi Sandbäckshult utanför Mönsterås fick en gevärskula i takräcket på bilen. Enligt bilisten smällde det till rejält i bilen. Händelsen har polisanmälts..

Nerikes Allehanda - 29 mar 15 kl. 19:11

Däcket exploderade - stopp på riksväg 50

Plötsligt exploderade däcket på bilen som körde in i vajerräcket. På söndagskvällen råder begränsad framkomlighet på riksväg 50..

Nerikes Allehanda - 29 mar 15 kl. 19:11

Däcket exploderade - kastades in i räcke

Plötsligt exploderade däcket på bilen som körde in i vajerräcket på riksväg 50 intill Lindesberg..

Magazin24 - 30 nov 15 kl. 19:56

Fastnade i mittenräcket

76-årig man i trafikolycka på E18. Strax innan klockan 18 inträffade en trafikolycka på E18 väster om Munktorpsavfarten i östlig riktning. En 76-årig man framförde där en bil med tillkopplat släp och av oklar anledning körde mannen in i mittenräcket och bilen och släpet fastnade.

BT - 02 aug 14 kl. 14:59

Körde in i räcket på RV40

Vid tvåtiden idag körde en personbil in i räcket på RV40, strax innan Tullabron. Personbilen ska ha kört in i mitträcket och därefter studsat emot sidoräcket på höger sida. Därefter blev bilen stående.

DalaDemokraten - 11 jan 16 kl. 07:03

Körde in i vajerräcket

En bilist från Norberg körde vid 05.57 in i vajerräcket på riksväg 68, praktiskt tagen på länsgränsen. Bilen fick bärgas och cirka 10-15 meter av räcket skadades.

Västerbottens Folkblad - 25 dec 15 kl. 18:52

Körde in i mitträcket på E4

En singelolycka har inträffar på E4 mellan Skellefteå och Bureå. Fyra personer fanns i bilen. Alla personer har tagit sig ur bilen, men det är fortfarande oklart om någon är skadad, uppger polisen.

Kristianstadsbladet - 12 apr 13 kl. 22:01

Bil körde in i vajerräcket

På fredagskvällen körde en personbil in i vajerräcket på väg 21 öster om Hässleholm.
Olyckan ska ha skett i närheten av korsningen med väg 23 mot Sösdala. Två personer färdades i bilen vid olyckstillfället, men enligt uppgifter till SOS Alarm har båda lyckats ta sig ur bilen på egen hand.

Kristianstadsbladet - 01 maj 13 kl. 17:56

Personbil körde in i mitträcket på väg 21

Vi femtiden var en personbil inblandad i en singelolycka på väg 21, mellan Tyringe och Perstorp.
Bilen ska av okänd anledning kört in i mitträcket i västergående riktning. Enligt första uppgifter ska ingen ha blivit skadad, men bilen behöver bärgas från platsen vilket kan medföra en del framkomlighetsproblem..

YA - 04 nov 13 kl. 07:57

Väjde för rådjur - hamnade i mitträcket

En singelolycka inträffade på E65 vid Rydsgård strax efter klockan 01 när en bilist väjer för ett rådjur på vägen.
Vid undanmanövern kör bilen in i mitträcket och stannar sedan i vägkanten. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med incidenten.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 2 minuter sedan

Japanska åklagare åtalar Ghosn och Nissan

Åklagare i Japan har lämnat in ett formellt åtal mot den avsatte Nissan-ordföranden Carlos Ghosn för ekonomiska oegentligheter..

Nyteknik - 2 timmar sedan

BMW 530e laddhybrid – körglädje med komfort och prestanda

Följ med tiden och den utsläppsfria körningen, utan att tumma på dina krav. BMW 530e Sedan ger flexibiliteten att köra en effektiv laddhybrid som behållit 5-seriens hyllade egenskaper..

Nyteknik - 1 timme sedan

Ny studie: Pumpkraft 18 gånger billigare än batterier

För storskalig energilagring är pumpkraftverk billigare och mer miljövänligt än batterier, enligt en ny tysk studie. Men den får kritik för att skjuta bredvid målet..

Nyteknik - Igår: 06:30

Därför startar it-bolag rekryteringsresor till Jämtland

Flera it-företag har öppnat filial i Östersund efter att anställda själva tagit initiativ till en flytt. Nu sökes fler utvecklare som vill ta steget..

Nyteknik - I förrgår: 06:11

Robotrevolutionen börjar med Doom

Varje vecka vallfärdar it-chefer och kända forskare till en hjärnforskare i London. Kanske bär han på nyckeln till en artificiell intelligens som liknar vår, skriver Ny Tekniks Simon Campanello..

Nyteknik - I förrgår: 16:44

Nissan återkallar 150.000 bilar

Biltillverkaren Nissan har drabbats av ännu en tung smäll kort efter åtalet mot styrelseordföranden Carols Ghosn, misstänkt för ekonomisk brottslighet..

Nyteknik - I förrgår: 15:53

Fem miljoner till prisad svensk nano-startup

Färskt riskkapital ska hjälpa 33-bolaget Cellevate att ta verksamheten till nästa nivå..

Nyteknik - I förrgår: 13:45

”Nya regeringen måste slåss om EU:s forskningsmiljarder”

DEBATT. EU:s nästa forskningsprogram innehåller 100 miljarder euro. Sveriges nya regering måste jobba aktivt i EU för en utformning som gynnar svensk industri, forskning och innovation, skriver Ulf Lindberg och Peter Johansson, Teknikföretagen..

Nyteknik - I förrgår: 13:59

Studie: Svenska folket köper inte elbil

Elbilen är morgondagen, men i många svenska kommuner lyser framtidens teknik med sin frånvaro. Och trots rapporterna om stora ökningar av olika laddbara alternativ, är det inget svenskarna köper själva – det framgår i en ny rapport..

Nyteknik - I förrgår: 12:21

Att utbyta erfarenheter driver vår kompetens framåt

Trygga miljöer där människor, fordon och maskiner kan samverka på ett säkert sätt. Det är Comentors vision, det nischade konsultbolaget vars team av ingenjörer skapar säkra lösningar för inbyggda system..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.