Mobil > Teknik

Friday, 23 March, 14:01

Liknande nyheter

Taggar: Nedskärningarkan , stoppa, MotoX5 och , Moto, Mods
YLE - 24 aug 17 kl. 17:41

Nedskärningar + reformer = kaos när läsåret kör igång vid Helsingfors universitet

Överarbetad personal och studenter som hamnar i kläm mellan ett nytt och ett gammalt kursutbud. Det är verkligheten när Helsingfors universitet inleder läsåret de kommande veckorna. Allt har inte gått som på Strömsö när HU sparkat hundratals anställda och samtidigt drivit igenom två stora reformer.

NSD - 14 jan 13 kl. 13:06

Nedskärningar inom förskolan i Kalix

Nedskärningar väntar inom förskolan i Kalix.- Det blir allt färre barn och det är större konkurrens om dem, säger Ivar Christoffersson, förskolechef vid Kalix kommun.Planen är att minska med fyra till sex heltidstjänster..

NSD - 17 sep 14 kl. 16:23

Nedskärningar väntar inom fritiden och kulturen

Nedskärningar väntar inom fritiden och kulturen i Kalix..

IDG - 08 jul 15 kl. 15:14

Microsoft planerar omfattande nedskärningar - personalstyrkan kan minska än mer


Uppgifter om ytterligare nedskärningar är att vänta, kan drabba smartphonetillverkningen..

SmålandsPosten - 02 okt 15 kl. 21:36

Nedskärningar vid minskat bidrag

Nedskärningar väntar om bidraget till Fontänhuset Trappan dras ner, menar ordföranden Eddie Hansson. – Tar man 25 procent av vårt bidrag blir det vår personal som påverkas. Det säger sig självt, säger han..

DI - 01 dec 15 kl. 08:01

Morgan Stanley planerar stora nedskärningar

Morgan Stanley planerar stora nedskärningar på räntesidan och så många som 25 procent av de anställda inom denna del kan komma att sägas upp. Det skriver Bloomberg News med hänvisning till anonyma källor..

Västerbottens Folkblad - 17 maj 16 kl. 11:55

Nedskärningar inom vården att vänta i sommar

Nedskärningar i landstingets vårdbemanning är att vänta i sommar. Landstinget erbjuder cirka 20 vårdplatser färre under sommarveckorna i år jämfört med motsvarande period ifjol. – Precis som tidigare år har bristen på vikarier varit ett problem.

JAffärer.se - 22 jun 16 kl. 20:55

Klart: Hallpressen gör nedskärningar med 20 miljoner

På onsdagen fick Hallpressens medarbetare information om ett kommande sparpaket inom koncernen. Det innebär att 20 miljoner kronor ska sparas med start från årsskiftet. Enligt SVT Nyheter Jönköping kan sparpaketet leda till nedskärningar bland k.....

Sydsvenskan - 26 apr 13 kl. 15:31

Nedskärningar hotar BE Group

Personalnedskärningar ska tillsammans med ökad efterfrågan vända den negativa utvecklingen för Malmöföretaget BE Group. Bolaget redovisade kraftigt minskad omsättning och ett minusresultat på 17 miljoner kronor för första kvartalet i år..

Sydsvenskan - 16 jun 15 kl. 16:20

Alltid nej till generella nedskärningar i välfärden

Kommunfullmäktige i Lund har precis beslutat om budgeten för nästa år. Den budget som Vänsterpartiet tillsammans med S, MP och FI lade fram skulle ha betytt ett stopp för nedskärningar i välfärden och kulturlivet i Lund, efter nio år då de borgerliga varje år har skurit ungefär en procent av budgeten. Utöver det ville vi nysatsa på förskolan, med sex miljoner extra.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 1 timme sedan

Garmin Pay får stöd för Danske Bank

Betaltjänsten Garmin Pay har nu lagt till danske Bank till listan över bankkort som du kan använda att betala med klockan..

Mobil - 2 timmar sedan

Snart fungerar dina streaming-tjänster inom hela EU

Nu blir det snart möjligt att på helt laglig väg spana in en säsong av HBO:s Silicon Valley på sin smartphone när man ligger under ett parasoll på stranden i Spanien. Detta då EU:s nya regler kring geoblockering av streamingtjänster träder i kraft den 1 april..

Mobil - 2 timmar sedan

Hublot släpper lyx-smartwatch med fotbollstema

Det blev – möjligen något skrällartat – lyxurstillverkaren Hublot som kom först med en smartwatch baserad på Wear OS. Klockan tillverkas i samarbete med fotbollsorganisationen FIFA inför fotbolls-vm i Ryssland 2018 och blir – desto mindre förvånande – svindyr..

Mobil - 2 timmar sedan

Huawei sägs plamera mobil med stöd för blockkedjor

Efter AI kan blockkedjor vara nästa modeord som Huawei hakar på sina mobiler, men det finns en logik i planen..

Mobil - 5 timmar sedan

Rapporter om pekskärms-problem med både Galaxy S9 och S9+

Alla nya telefoner kommer med barnsjukdomar. Och nu kommer de första uppgifterna om problem med Samsungs nya flaggskeppsenheter Galaxy S9 och S9+. Detta i form av användarrapporter om att skärmarna ibland inte tycks registrera beröring..

Mobil - 5 timmar sedan

Här är AR-appen som hjälper dig montera Ikea-möblerna

Ikea Place i all ära. Att möblera i augmented reality är smidigt, men om det nu finns någonting Ikea-relaterat som vissa av oss verkligen vill ha hjälp med så är det snarare monteringen. Det har designern Adam Pickard tagit fasta på..

Mobil - 23 timmar sedan

Snart får Samsung Galaxy S9 stöd för Googles AR

Listan över telefoner som har stöd för Googles Augmented reality-teknik är för närvarande kort, men snart kommer Samsung Galaxy S9 och S9 plus att finnas på den..

Mobil - 23 timmar sedan

Siri-bugg kan avslöja dolda notifieringar

IOS ger Iphone-användarna möjligheten att dölja innehållet i notifieringar på låsskärmen. Men det har visat sig vara pinsamt enkelt att kringgå skyddet. Allt man behöver göra är att be Siri läsa upp notifieringen..

Mobil - Igår: 13:13

Test: Nest uppkopplade kameror för övervakning

Nest med sina smarta hemmet-produkter har kommit till Sverige och vi har testat tre av bolagets uppkopplade övervakningskameror..

Mobil - Igår: 13:56

Uppgifter: Produktionen av 2018 års Iphone-modeller snart igång

Normalt sett brukar Apple inleda produktionen av varje års nya Iphone-modeller i juli. Men enligt obekräftade uppgifter från olika Apple-leverantörer i Taiwan, så ska årets Iphone-modeller börja testproduceras redan under andra kvartalet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.