Mobil > Teknik

Sunday, 23 September, 14:08

Mobil - 12 mar 18 kl. 10:01

Nedskärningar kan stoppa Moto X5 och Moto ModsEfter att Motorola bekräftat nedskärningar på sin utvecklingsavdelning i Chicago kommer uppgifter om skrotade produkter..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Moto X5, Moto Mods, Motorola, Chicago

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedskärningarkan , stoppa, MotoX5 och , Moto, Mods
YLE - 24 aug 17 kl. 17:41

Nedskärningar + reformer = kaos när läsåret kör igång vid Helsingfors universitet

Överarbetad personal och studenter som hamnar i kläm mellan ett nytt och ett gammalt kursutbud. Det är verkligheten när Helsingfors universitet inleder läsåret de kommande veckorna. Allt har inte gått som på Strömsö när HU sparkat hundratals anställda och samtidigt drivit igenom två stora reformer.

NSD - 14 jan 13 kl. 13:06

Nedskärningar inom förskolan i Kalix

Nedskärningar väntar inom förskolan i Kalix.- Det blir allt färre barn och det är större konkurrens om dem, säger Ivar Christoffersson, förskolechef vid Kalix kommun.Planen är att minska med fyra till sex heltidstjänster..

NSD - 17 sep 14 kl. 16:23

Nedskärningar väntar inom fritiden och kulturen

Nedskärningar väntar inom fritiden och kulturen i Kalix..

IDG - 08 jul 15 kl. 15:14

Microsoft planerar omfattande nedskärningar - personalstyrkan kan minska än mer


Uppgifter om ytterligare nedskärningar är att vänta, kan drabba smartphonetillverkningen..

SmålandsPosten - 02 okt 15 kl. 21:36

Nedskärningar vid minskat bidrag

Nedskärningar väntar om bidraget till Fontänhuset Trappan dras ner, menar ordföranden Eddie Hansson. – Tar man 25 procent av vårt bidrag blir det vår personal som påverkas. Det säger sig självt, säger han..

DI - 01 dec 15 kl. 08:01

Morgan Stanley planerar stora nedskärningar

Morgan Stanley planerar stora nedskärningar på räntesidan och så många som 25 procent av de anställda inom denna del kan komma att sägas upp. Det skriver Bloomberg News med hänvisning till anonyma källor..

Västerbottens Folkblad - 17 maj 16 kl. 11:55

Nedskärningar inom vården att vänta i sommar

Nedskärningar i landstingets vårdbemanning är att vänta i sommar. Landstinget erbjuder cirka 20 vårdplatser färre under sommarveckorna i år jämfört med motsvarande period ifjol. – Precis som tidigare år har bristen på vikarier varit ett problem.

JAffärer.se - 22 jun 16 kl. 20:55

Klart: Hallpressen gör nedskärningar med 20 miljoner

På onsdagen fick Hallpressens medarbetare information om ett kommande sparpaket inom koncernen. Det innebär att 20 miljoner kronor ska sparas med start från årsskiftet. Enligt SVT Nyheter Jönköping kan sparpaketet leda till nedskärningar bland k.....

YLE - 06 sep 18 kl. 14:31

Vården kommer kosta mer i Hangö i nästa år - trots försök till nedskärningar

Bland annat äldreomsorgen, hälsovården och socialservicen i Hangö klarar inte av de krav på nedskärningar som har satts på sektorn. Budgeten för nästa år ser ut att bli högre än planerat..

Sydsvenskan - 26 apr 13 kl. 15:31

Nedskärningar hotar BE Group

Personalnedskärningar ska tillsammans med ökad efterfrågan vända den negativa utvecklingen för Malmöföretaget BE Group. Bolaget redovisade kraftigt minskad omsättning och ett minusresultat på 17 miljoner kronor för första kvartalet i år..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - Igår: 15:25

Nu finns Apple Iphone XS och XS Max i svenska butiker – här är den billigast

Idag den 21 september började nya Iphonemodellerna att säljas och de första som förbeställt har fått sina telefoner levererade..

Mobil - Igår: 14:40

Huawei går starkt framåt i Sverige

Färska siffror från analysfirman GFK visar att Huawei går starkt framåt på den svenska marknaden, något som sannolikt kan tillskrivas de nya P20-telefonernas popularitet..

Mobil - Igår: 14:47

Uppgifter: Facebook presenterar sin videochatt-enhet Portal nästa vecka

Redan i början av året kom uppgifter om att Facebook stod i begrepp att lansera en hårdvaru-enhet för videochatt, kallad Portal. Den sköts dock upp – sannolikt till följd av Cambridge Analytica-skandalen – men ska nu vara på gång att presenteras under nästa vecka, enligt ett färskt rykte..

Mobil - I förrgår: 12:15

Xiaomis spelmobil Black Shark testad

Jag är osäker på om det finns något behov av en särskild spelmobil, men är du säker är Xiaomi Black Shark ett utmärkt val..

Mobil - I förrgår: 11:14

Nu blir det möjligt att köpa betalappar till Androidmobiler för barn

Google har släppt funktionen Familjebibliotek i Sverige, vilket löser problemet att minderåriga Androidanvändare sedan en tid inte kunnat installera betalappar på sina mobiler..

Mobil - I förrgår: 09:36

HMD Global bjuder in till lanserings-event den 4 oktober

HMD Global har börjat skicka ut inbjudningar till ett event i London den 4 oktober. Exakt vad man har på gång är oklart, men det lutar åt att det är Nokia 7.1 Plus som ska göra global debut..

Mobil - I förrgår: 09:20

Alexa-fest när Amazon bjöd på spontant hårdvaru-event

Förhandsryktena visade sig stämma. Amazon offentliggjorde i samband med ett spontant event under torsdagen mängder av nya enheter, samtliga med AI-assistenten Alexa ombord..

Mobil - I förrgår: 16:10

Test av Defunc True: Headset och laddare i ett

Svenska Defunc har hittat en egen variant på helt trådlösa headset och fått till en klart intressant produkt..

Mobil - I förrgår: 15:13

Kan Nokia ha en renodlad gaming-telefon på gång?

Gamingtelefoner har blivit lite av en trend på sistone, och nu tycks även HMD Global kunna ha en enhet på gång i segmentet. Åtminstone att döma av en minst sagt förbryllande tweet som nu dykt upp..

Mobil - I förrgår: 14:55

Batterikapacitet och arbetsminne i nya Iphone-modellerna avslöjade

Apple pratar inte i samma utsträckning som andra tillverkare om vilka komponenter som sitter under skalet på de telefoner man tillverkar. Men det är oftast en rätt smal sak att ta reda på ändå, och nu har det mesta avslöjats..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.