Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 11 December, 16:24

Dagens Media - 12 mar 18 kl. 07:00

"Lagom" skulle ta Barnängen till Europa – så gick detDet helt nya varumärket Barnängen founded in Stockholm såg sitt ljus i slutet av förra året. Nikki Seretis på Henkel berättar om utmaningarna med att ta varumärket utanför Sveriges gränser..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Barnängen, Europa, Stockholm, Seretis, Henkel, Sveriges

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lagomskulle ta , Barnängentill , Europa, , gickdet
Dagens Media - 13 sep 17 kl. 07:00

Barnängen lanseras i Europa

Barnängen bryter ny mark och lanserar samtidigt nytt varumärke. "Att lansera det klassiska varumärket utomlands hade inte fungerat"..

SVT - 22 sep 15 kl. 14:07

Barnängen återkallar möglig hudkräm

Barnängen återkallar hudkräm av typen ”Lenande & olja” sedan stickprov har visat att det finns risk för att svamp eller mögel bildas i produkten..

Expressen - 22 sep 15 kl. 14:02

Barnängen återkallar möglig hudkräm

Barnängen återkallar hudkräm av typen "Lenande & olja" sedan stickprov har visat att det finns risk för att svamp eller mögel bildas i produkten..

YLE - 09 dec 16 kl. 13:39

26 miljoner barn i Europa hotas av fattigdom

Över 26 miljoner barn i EU-länder och Island och Norge hotas av fattigdom och social marginalisering, visar en färsk rapport från organisationen Rädda barnen. Barn i olika länder i Europa berättar att de bland annat måste gå hungriga till skolan, att de bekymrar sig om sina föräldrars problem med att betala hyran och att de måste ge upp sina drömmar. Barnen berättar också om att de vintertid blir tvungna att bo i kalla bostäder, gå i skolor som är kalla och att de inte har råd med skolböcker.

YLE - 15 apr 14 kl. 16:14

27 miljoner fattiga barn i Europa

Den ekonomiska krisen har slagit hårt mot barnfamiljerna i Europa. Mellan åren 2008-2012 har antalet fattiga barn ökat nästan med en miljon och man räknar med att nästan 27 miljoner barn lever i fattiga familjer runt om i Europa. Hur barnfattigdomen ser ut varierar från land till land eftersom levnadsstandarden är väldigt olika i olika delar av Europa.

SvD - 19 maj 16 kl. 08:16

Michael Moynihan: Trump är ett barn av Europa

Donald Trump ses som vulgär och okunnig i Europa. Det är han. Men att trollbinda en publik genom att sjunga populism och nationalism har han lärt sig av att titta på just Europa..

BT - 10 okt 13 kl. 09:00

Utbredd fattigdom i Europa

Miljoner människor har gått från välstånd till fattigdom i Europa som upplevt den värsta ekonomiska krisen på 60 år, skriver Röda Korset i en ny rapport. De humanitära konsekvenserna kommer att bli långvariga med social utslagning och stor oro för framtiden. Det ger grogrund för ökad främlingsfientlighet och extrema åsikter.

HBL - 10 okt 13 kl. 09:00

Allt fler fattiga i Europa

Miljoner människor har gått från välstånd till fattigdom i Europa, som upplevt den värsta ekonomiska krisen på 60 år, skriver Röda Korset i en ny rapport. Följderna blir bland annat social utslagning och ökad extremism.
De humanitära konsekvenserna kommer att bli långvariga med social utslagning och stor oro för framtiden.

DN - 01 jul 15 kl. 10:04

”Inte självklart att EU-migranters barn ska erbjudas skolgång”

Det svenska samhället bör naturligtvis verka för att alla barn i Europa får gå i skola. Vi förenklar dock syftet med lagstiftning och Barnkonventionen om vi tror att det alltid är bäst ur ett barnperspektiv för dessa barn att gå i svensk skola, skriver Rickard Klerfors och Martin Valfridsson..

DN - 18 apr 11 kl. 15:02

EU: Många barn sårbara på nätet

Ett av fem barn i Europa struntar i Facebooks åldergräns. Många har dessutom offentliga profiler. "De här barnen är sårbara för förföljare och nätpedofiler?

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 1 timme sedan

Sökkriget: Hur länge till är Google herre på täppan?

KRÖNIKA. Google har tagit en ledande position inom sökmotorsmarknaden i Europa, men i öst och väst är läget ett annat. Med alla blickar riktade mot Amazons intåg i Sverige är frågan hur sökmarknaden kommer att påverkas, skriver Joy Nandy, är Search Marketing Director på OMD..

Dagens Media - 1 timme sedan

Sökkriget: Hur länge till kommer Google vara herre på täppan?

KRÖNIKA. Google har lyckats ta en orubblig marknadsledande position inom sökmotorsmarknaden i Europa, men i öst och väst är läget ett annat.Med alla blickar riktade mot Amazons åstundande intåg i Sverige är frågan hur sökmarknaden kommer att påverkas, skriver Joy Nandy som är Search Marketing Director på OMD..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Jonathan Jeppsson blir ny nyhetschef på Aftonbladet

Jonathan Jeppsson kommer från och med årsskiftet att leda nyhetsredaktionen tillsammans med Hanna Olsson..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Streamingaktören Strive värvar från TV4

Nykomlingen Strive norpar sportprofilen Jesper Hussfelt från TV4..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Så många såg Hörstadius vinna Biggest Loser VIP

Igår var det final av “Biggest Loser VIP” i TV4. Dagens Media har tittarsiffrorna..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Zenith tar tillbaka globalt mejeriuppdrag

Mediebyrån Zenith får ta hand om det globala uppdraget för mejerikoncernen Lactalis..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Kraftigt ras för print i november

Nedgången för tryckta medier accelererar i november. Det visar Mediebyråbarometern..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Tre tips för att slippa kritik á la Persbrandt är nyårsvärd

Emma Blom reder ut kritiken mot SVT:s val av nyårsvärd: "Ska Michael Persbrandt bara för att han supit och knullat inte kunna läsa en hederlig dikt? Lite övertydlighet är inte är övertydlig i det brus som varje dag befäster den norm vi nu bara börjat kritisera. Kom ihåg var ni läste det först"..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Aftonbladet: “Vår prishöjning är inte en konsekvens av Expressens Pluss-klon”

Expressens inrättar sig med sin nya betaltjänst i ledet av publicister som låser in innehåll. Tilltaget ses som positivt av både mediebyråerna och Aftonbladet – vars publisher Lena K Samuelsson passar på att reda ut varför hon just höjt priset på Plus..

Dagens Media - Igår: 15:01

Succéavslutning för Idol 2018

TV4:s Idol befinner sig i medvind. Formatet ökar för tredje året på rad och fredagens final sågs av över 1,2 miljoner svenskar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.