Dagens Media > Ekonomi

Friday, 23 March, 14:05

Dagens Media - 12 mar 18 kl. 07:00

"Lagom" skulle ta Barnängen till Europa – så gick detDet helt nya varumärket Barnängen founded in Stockholm såg sitt ljus i slutet av förra året. Nikki Seretis på Henkel berättar om utmaningarna med att ta varumärket utanför Sveriges gränser..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Barnängen, Europa, Stockholm, Seretis, Henkel, Sveriges

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lagomskulle ta , Barnängentill , Europa, , gickdet
Dagens Media - 13 sep 17 kl. 07:00

Barnängen lanseras i Europa

Barnängen bryter ny mark och lanserar samtidigt nytt varumärke. "Att lansera det klassiska varumärket utomlands hade inte fungerat"..

SVT - 22 sep 15 kl. 14:07

Barnängen återkallar möglig hudkräm

Barnängen återkallar hudkräm av typen ”Lenande & olja” sedan stickprov har visat att det finns risk för att svamp eller mögel bildas i produkten..

Expressen - 22 sep 15 kl. 14:02

Barnängen återkallar möglig hudkräm

Barnängen återkallar hudkräm av typen "Lenande & olja" sedan stickprov har visat att det finns risk för att svamp eller mögel bildas i produkten..

YLE - 09 dec 16 kl. 13:39

26 miljoner barn i Europa hotas av fattigdom

Över 26 miljoner barn i EU-länder och Island och Norge hotas av fattigdom och social marginalisering, visar en färsk rapport från organisationen Rädda barnen. Barn i olika länder i Europa berättar att de bland annat måste gå hungriga till skolan, att de bekymrar sig om sina föräldrars problem med att betala hyran och att de måste ge upp sina drömmar. Barnen berättar också om att de vintertid blir tvungna att bo i kalla bostäder, gå i skolor som är kalla och att de inte har råd med skolböcker.

YLE - 15 apr 14 kl. 16:14

27 miljoner fattiga barn i Europa

Den ekonomiska krisen har slagit hårt mot barnfamiljerna i Europa. Mellan åren 2008-2012 har antalet fattiga barn ökat nästan med en miljon och man räknar med att nästan 27 miljoner barn lever i fattiga familjer runt om i Europa. Hur barnfattigdomen ser ut varierar från land till land eftersom levnadsstandarden är väldigt olika i olika delar av Europa.

SvD - 19 maj 16 kl. 08:16

Michael Moynihan: Trump är ett barn av Europa

Donald Trump ses som vulgär och okunnig i Europa. Det är han. Men att trollbinda en publik genom att sjunga populism och nationalism har han lärt sig av att titta på just Europa..

BT - 10 okt 13 kl. 09:00

Utbredd fattigdom i Europa

Miljoner människor har gått från välstånd till fattigdom i Europa som upplevt den värsta ekonomiska krisen på 60 år, skriver Röda Korset i en ny rapport. De humanitära konsekvenserna kommer att bli långvariga med social utslagning och stor oro för framtiden. Det ger grogrund för ökad främlingsfientlighet och extrema åsikter.

HBL - 10 okt 13 kl. 09:00

Allt fler fattiga i Europa

Miljoner människor har gått från välstånd till fattigdom i Europa, som upplevt den värsta ekonomiska krisen på 60 år, skriver Röda Korset i en ny rapport. Följderna blir bland annat social utslagning och ökad extremism.
De humanitära konsekvenserna kommer att bli långvariga med social utslagning och stor oro för framtiden.

DN - 01 jul 15 kl. 10:04

”Inte självklart att EU-migranters barn ska erbjudas skolgång”

Det svenska samhället bör naturligtvis verka för att alla barn i Europa får gå i skola. Vi förenklar dock syftet med lagstiftning och Barnkonventionen om vi tror att det alltid är bäst ur ett barnperspektiv för dessa barn att gå i svensk skola, skriver Rickard Klerfors och Martin Valfridsson..

DN - 18 apr 11 kl. 15:02

EU: Många barn sårbara på nätet

Ett av fem barn i Europa struntar i Facebooks åldergräns. Många har dessutom offentliga profiler. "De här barnen är sårbara för förföljare och nätpedofiler?

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 minuter sedan

Minskad vinst för Egmont

Positivt rörelseresultat för Egmont Publishing men vinsten minskar med 17 miljoner kronor..

Dagens Media - 30 minuter sedan

Zlatan till USA – presenteras på helsidesannons

Fotbollsstjärnans nya klubb köpte annons i LA Times: "Kära Los Angeles, varsågoda"..

Dagens Media - 1 timme sedan

Alex och Sigge lanserar klädkollektion med Stayhard

Barndomsminnen är i fokus när e-handlaren Stayhard går ihop med Alex Schulman och Sigge Eklund och lanserar klädkollektionen ”Alex & Sigge - Barndomsminnen”..

Dagens Media - 1 timme sedan

Ingen jakt på nya ägare för MTG

Toppcheferna Jørgen Madsen Lindeman och Anders Jensen förklarar anledningen till att MTG delas upp i två bolag..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Vinnarbilder från Guldnyckeln

GULDNYCKELN. Guldregn gånger två för Abby Priest – se bilder från Guldnyckeln här..

Dagens Media - 4 timmar sedan

MTG delas upp i två bolag

Affären med TDC kraschade – nu delas MTG upp i två separata bolag..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Vinnarna av Stora kommunikatörspriset 2018

Under torsdagskvällen korades årets bästa kommunikation och kommunikatörer. Polisens Stefan Hector, Politikerveckan i Järva och Metoo-rörelsen bland de prisade..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Facebooks Sverigechefs svar på Cambridge Analytica-skandalen

Facebooks Sverigechef, Sam Rihani, uttalar sig om förtroendet från annonsörerna efter skandalen. "Viktigt att människor kan lita på att vi är försiktiga med deras personliga uppgifter"..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Linda Hörnfeldt: "Influencers pratar mest om källkritik inför valet"

POLITIKEN OCH INFLUENCERS DEL 5 AV 5. Har de politiska partierna fått upp ögonen för den nya tidens makthavare – och vad innebär i så fall det? Dagens Media tar ett grepp om influencers betydelse i valrörelsen.

Dagens Media - 14 timmar sedan

Här är vinnarna i Guldnyckeln

GULDNYCKELN. Tävlingen som prisar de bästa bidragen inom direkt- och datadriven marknadsföring är avgjord – spana in alla pristagare här..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.