Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 23 September, 13:57

Liknande nyheter

Taggar: Lagomskulle ta , Barnängentill , Europa, , gickdet
Dagens Media - 13 sep 17 kl. 07:00

Barnängen lanseras i Europa

Barnängen bryter ny mark och lanserar samtidigt nytt varumärke. "Att lansera det klassiska varumärket utomlands hade inte fungerat"..

SVT - 22 sep 15 kl. 14:07

Barnängen återkallar möglig hudkräm

Barnängen återkallar hudkräm av typen ”Lenande & olja” sedan stickprov har visat att det finns risk för att svamp eller mögel bildas i produkten..

Expressen - 22 sep 15 kl. 14:02

Barnängen återkallar möglig hudkräm

Barnängen återkallar hudkräm av typen "Lenande & olja" sedan stickprov har visat att det finns risk för att svamp eller mögel bildas i produkten..

YLE - 09 dec 16 kl. 13:39

26 miljoner barn i Europa hotas av fattigdom

Över 26 miljoner barn i EU-länder och Island och Norge hotas av fattigdom och social marginalisering, visar en färsk rapport från organisationen Rädda barnen. Barn i olika länder i Europa berättar att de bland annat måste gå hungriga till skolan, att de bekymrar sig om sina föräldrars problem med att betala hyran och att de måste ge upp sina drömmar. Barnen berättar också om att de vintertid blir tvungna att bo i kalla bostäder, gå i skolor som är kalla och att de inte har råd med skolböcker.

YLE - 15 apr 14 kl. 16:14

27 miljoner fattiga barn i Europa

Den ekonomiska krisen har slagit hårt mot barnfamiljerna i Europa. Mellan åren 2008-2012 har antalet fattiga barn ökat nästan med en miljon och man räknar med att nästan 27 miljoner barn lever i fattiga familjer runt om i Europa. Hur barnfattigdomen ser ut varierar från land till land eftersom levnadsstandarden är väldigt olika i olika delar av Europa.

SvD - 19 maj 16 kl. 08:16

Michael Moynihan: Trump är ett barn av Europa

Donald Trump ses som vulgär och okunnig i Europa. Det är han. Men att trollbinda en publik genom att sjunga populism och nationalism har han lärt sig av att titta på just Europa..

BT - 10 okt 13 kl. 09:00

Utbredd fattigdom i Europa

Miljoner människor har gått från välstånd till fattigdom i Europa som upplevt den värsta ekonomiska krisen på 60 år, skriver Röda Korset i en ny rapport. De humanitära konsekvenserna kommer att bli långvariga med social utslagning och stor oro för framtiden. Det ger grogrund för ökad främlingsfientlighet och extrema åsikter.

HBL - 10 okt 13 kl. 09:00

Allt fler fattiga i Europa

Miljoner människor har gått från välstånd till fattigdom i Europa, som upplevt den värsta ekonomiska krisen på 60 år, skriver Röda Korset i en ny rapport. Följderna blir bland annat social utslagning och ökad extremism.
De humanitära konsekvenserna kommer att bli långvariga med social utslagning och stor oro för framtiden.

DN - 01 jul 15 kl. 10:04

”Inte självklart att EU-migranters barn ska erbjudas skolgång”

Det svenska samhället bör naturligtvis verka för att alla barn i Europa får gå i skola. Vi förenklar dock syftet med lagstiftning och Barnkonventionen om vi tror att det alltid är bäst ur ett barnperspektiv för dessa barn att gå i svensk skola, skriver Rickard Klerfors och Martin Valfridsson..

DN - 18 apr 11 kl. 15:02

EU: Många barn sårbara på nätet

Ett av fem barn i Europa struntar i Facebooks åldergräns. Många har dessutom offentliga profiler. "De här barnen är sårbara för förföljare och nätpedofiler?

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 08:00

Vill sälja shots med hjälp av "Dunderhonung"

HELGLÄSNING. Biodlare, gymgrossist – och nu en barkedja med shots som specialitet. Bamseförlaget får inte ha begreppet "Dunderhonung" i fred..

Dagens Media - Igår: 14:41

Narva gör satsning på hållbarhet

Hållbarhetsfrågan blir allt mer på agendan bland de svenska storbolagen. För att möta efterfrågan bland kunderna lanserar Narva ett nytt samarbete med hållbarhetsverktyget Position Green..

Dagens Media - I förrgår: 13:54

De kan bli Årets förnyare

Finalisterna i årets omgång av Meg Award är klara. Svenska Dagbladet, Aftonbladet och Ekot har chans att vinna..

Dagens Media - I förrgår: 13:09

MKTG rekryterar tre

Under den senaste månaden har tre nya konsulter anslutit till Dentsu Aegis-ägda MKTG med erfarenhet från bland annat PS Communication, Coca-Cola och Occasion..

Dagens Media - I förrgår: 11:30

Dan Panas till Mindmakers PR

Discoverys före detta kommunikationsdirektör går över till byråsidan. "Passar mig som handen i handsken", säger Dan Panas till Dagens Media..

Dagens Media - I förrgår: 11:02

IQ skapar fejkade bakfyllor i ny kampanj

3D-printad bakishjälm ska få studenter att festa smartare..

Dagens Media - I förrgår: 10:40

Här är alla bilder från Huddle

Spana in alla bilder från Mindshares inspirationsdag..

Dagens Media - I förrgår: 09:33

Amazon nu tredje största annonsplattformen i USA

Amazon intar tredjeplatsen i jakten på de digitala annonspengarna i USA, enligt eMarketer..

Dagens Media - I förrgår: 08:26

The Telegraph når tre miljoner tonåringar via Snapchat

Tidningen investerar stort på Snapchat, vilket verkar ha gett resultat..

Dagens Media - I förrgår: 07:59

Botar i biroll på det politiska Twitter

DEL 2 AV 3. Politiska höger-tweets sprids mer systematiskt än vänster-tweets, men renodlade bot-konton spelar ändå en biroll i valrörelsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.