DI > Ekonomi

Tuesday, 25 September, 15:20

DI - 11 mar 18 kl. 14:25

Richard Bråse: Trotsa Gardell – sälj EricssonEricssonaktien har återhämtat sig efter senaste rapportraset, men vd Börje Ekholm har spelat bort korten som skulle ge en snabb vändning. Riskerna för bakslag överskuggar avkastningspotentialen i telekomjätten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bråse, Gardell, Ericsson, Börje Ekholm

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Richard, Bråse, Trotsa, Gardell, sälj, Ericsson
Dagens PS - 25 sep 17 kl. 09:30

Börsen: Gardell eldar på Volvoaktien

Finansmannen vill stycka upp biljätten i tre delar. Christer Gardell, som står bakom aktivistfonden Cevian, vill dela Volvo i tre bolag: Volvo Trucks, Volvo Penta och Volvo CE. Den nyheten kablade Di ut i söndags och detta sätter nu avtryck i aktiekursen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

24 vidriga åsikter som SD står för – och som du bör känna till innan riksdagsvalet

1. "Muslimerna är vårt största utländska hot" Jimmie Åkesson, partiledare, inför förra riksdagsvalet.
Bildkälla: TT
2.

Hela Gotland - 12 okt 11 kl. 04:00

Har du fått nya grannar?

?  Norbeck Olsson, Ewa Britt Anneli har köpt Alva Lilla Ringome 1:25 Alva Lilla Ringome 318 av Nilssons dödsbo, Gerd Ulla Maria för 1 050 000 kronor?  Edlund, Lars Henning, Stenqvist Edlund, Elisabeth Elsa Maria har köpt Rone Halor 1:111 Rone Ronehamnsvägen 5 av Claesson, Bengt Henrik, Claesson, Berit Carina för 2 060 000 kronor?

Kristianstadsbladet - 23 dec 11 kl. 06:30

Juletid är gamertid

Juletid är gamertid, det har jag alltid sagt. Det finns en gräns för hur mycket julmat och godis man?
Det finns en gräns för hur mycket julmat och godis man kan äta, hur mycket julmust man kan dricka och hur många gånger man mäktar med att dansa kring granen.

Sydsvenskan - 27 dec 11 kl. 06:30

Misstagens man

Foto: Petr David Josek/AP
Medan Václav Havel 1993 kandiderade till posten som Tjeckiens första president lät han trycka ett visitkort som han skickade till en nyhetsuppläsare i tv. Texten löd "Václav Havel, upphovsman till många misstag och förseelser".
Det var så han alltmer kommit att beskrivas i nyhetssändningarna ?

BT - 22 apr 12 kl. 11:41

För långt mellan höjdpunkterna

Där hans sambo Jonas Gardell har tagit sig vidare från barndomens trauman i förortsvillans bodega, tycks Mark Levengood inte komma förbi uppväxten i Finland, den galna mamman och fascinationen för Sound of Music och nunnor. Plats: Åhaga
Publik: ca 400
Bäst: Per ?Texas?

Nyheter 24 - 17 okt 13 kl. 14:04

Nyheter24 möter en jävla pajasOm MånsHär spelas "Jävla Pajas"GrundenMåns om framtiden

STOCKHOLM. Måns Möller drar ut på turné. Igen.

YA - 23 aug 14 kl. 03:55

Det är inte synd om mig

Foto: Hasse Holmberg
I boken ”Lycka”, i vilken Dalai Lama intervjuas, beskrivs hur Buddha en dag fick besök av en kvinna som gråtande bad om hjälp med att återuppliva sin döde son.
Buddha sa åt henne att visst kunde han hjälpa – om hon bara knackade dörr för att få tag i senapsfrön från en familj som aldrig förlorat någon. Men det visade sig vara ett svårt uppdrag, för ingen kunde säga att de besparats döden.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Förbud av försäljning av e-cigaretter online övervägs

Ett alternativ "på bordet" för den amerikanska hälsovårdsmyndigheten FDA är att förbjuda försäljningen av e-cigaretter online.  Det sade FDA-chefen Scott Gottlieb i samband med en kongress i Washington, rapporterar Bloomberg News. .

DI - 10 minuter sedan

New York-börser: Öppning upp väntas

Finansmarknaderna fortsätter att ta in den senaste utvecklingen i handelskonflikten mellan Kina och USA. På måndagen trädde en ny omgång amerikanska och kinesiska importtullar i kraft och Kinas vice handelsminister har sagt att det är svårt att gå vidare i handelssamtalen när Washington håller en "kniv mot Kinas strupe"..

DI - 15 minuter sedan

Huspriser i USA uppåt

Huspriserna i 20 storstadsområden runt om i USA steg 5,9 procent i juli jämfört med samma månad 2017, enligt S&P Corelogic Case-Shillers index.  Enligt Reuters enkät väntade analytiker att priserna skulle ha stigit 6,2 procent på årsbasis..

DI - 15 minuter sedan

Lyft för USA:s detaljhandel

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 5,8 procent vecka 38, som avslutades den 22 september, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare. Det visar Johnson Redbooks index, enligt ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

50.000 aktier sållades bort – här är förvaltarens guldkorn

Med vad han kallar en "fokuserad värdebaserad strategi" förvaltar Mikael Tarnawski-Berlin Carnegies nya globalfond. Utifrån ett universum med över 50.000 bolag har han sållat fram ett tjugotal som klarar hans kritierier..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen: SSAB en tisdagsvinnare

Stockholmsbörsen handlades nära oförändrat på tisdagseftermiddagen. SSAB hittades i storbolagstopp medan Autoliv tappade efter att hela den europeiska fordonssektorn fått sig en kyss av tyska BMW:s vinstvarning strax efter lunchtid. De ledande Europabörserna handlades på plus.

DI - 30 minuter sedan

Ledamot i Irlab Therapeutics köper 4.000 aktier

John Wakely, styrelseledamot i Irlab Therapeutics, har på måndagen den 24 september köpt 4.000 aktier i bioteknikbolaget.  Det framgår av Finansinspektionens insynslista.

DI - 45 minuter sedan

Telias ex-vd: Ägare ville väl vara anonyma

Telias förre vd Lars Nyberg bad inte om information om vem företagets partner var i Uzbekistan. ”De här människorna ville väl inte att vi skulle veta. Jag kan ge hur mycket instruktioner som helst då, vi kommer i alla fall inte att få veta”, svarar Nyberg, när han förhörs i korruptionsmålet i Stockholms tingsrätt..

DI - 45 minuter sedan

UBS spår lyft för Stora Enso i Kina

Massa- och pappersbolaget Stora Enso står inför en period med fortsatt höjda försäljningspriser och en storinvestering i Kina som kommer att ge bra avkastning kommande år. Det menar UBS, som på tisdagen återupptog bevakning av Stora Enso med rekommendationen köp och riktkursen 19 euro, motsvarande cirka 196 kronor, vilket Nyhetsbyrån Direkt tidigare rapporterat..

DI - 45 minuter sedan

Guldläge för SAS heavy metal-fans

I ett samarbete mellan konsertarrangören Live Nation och flygbolaget SAS får Eurobonus–medlemmar chans att köpa biljetter före officiellt biljettsläpp. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.