DI > Ekonomi

Monday, 19 March, 21:11

DI - 11 mar 18 kl. 14:25

Richard Bråse: Trotsa Gardell – sälj EricssonEricssonaktien har återhämtat sig efter senaste rapportraset, men vd Börje Ekholm har spelat bort korten som skulle ge en snabb vändning. Riskerna för bakslag överskuggar avkastningspotentialen i telekomjätten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bråse, Gardell, Ericsson, Börje Ekholm

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Richard, Bråse, Trotsa, Gardell, sälj, Ericsson
Dagens PS - 25 sep 17 kl. 09:30

Börsen: Gardell eldar på Volvoaktien

Finansmannen vill stycka upp biljätten i tre delar. Christer Gardell, som står bakom aktivistfonden Cevian, vill dela Volvo i tre bolag: Volvo Trucks, Volvo Penta och Volvo CE. Den nyheten kablade Di ut i söndags och detta sätter nu avtryck i aktiekursen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

24 vidriga åsikter som SD står för – och som du bör känna till innan riksdagsvalet

1. "Muslimerna är vårt största utländska hot" Jimmie Åkesson, partiledare, inför förra riksdagsvalet.
Bildkälla: TT
2.

Hela Gotland - 12 okt 11 kl. 04:00

Har du fått nya grannar?

?  Norbeck Olsson, Ewa Britt Anneli har köpt Alva Lilla Ringome 1:25 Alva Lilla Ringome 318 av Nilssons dödsbo, Gerd Ulla Maria för 1 050 000 kronor?  Edlund, Lars Henning, Stenqvist Edlund, Elisabeth Elsa Maria har köpt Rone Halor 1:111 Rone Ronehamnsvägen 5 av Claesson, Bengt Henrik, Claesson, Berit Carina för 2 060 000 kronor?

Kristianstadsbladet - 23 dec 11 kl. 06:30

Juletid är gamertid

Juletid är gamertid, det har jag alltid sagt. Det finns en gräns för hur mycket julmat och godis man?
Det finns en gräns för hur mycket julmat och godis man kan äta, hur mycket julmust man kan dricka och hur många gånger man mäktar med att dansa kring granen.

Sydsvenskan - 27 dec 11 kl. 06:30

Misstagens man

Foto: Petr David Josek/AP
Medan Václav Havel 1993 kandiderade till posten som Tjeckiens första president lät han trycka ett visitkort som han skickade till en nyhetsuppläsare i tv. Texten löd "Václav Havel, upphovsman till många misstag och förseelser".
Det var så han alltmer kommit att beskrivas i nyhetssändningarna ?

BT - 22 apr 12 kl. 11:41

För långt mellan höjdpunkterna

Där hans sambo Jonas Gardell har tagit sig vidare från barndomens trauman i förortsvillans bodega, tycks Mark Levengood inte komma förbi uppväxten i Finland, den galna mamman och fascinationen för Sound of Music och nunnor. Plats: Åhaga
Publik: ca 400
Bäst: Per ?Texas?

Nyheter 24 - 17 okt 13 kl. 14:04

Nyheter24 möter en jävla pajasOm MånsHär spelas "Jävla Pajas"GrundenMåns om framtiden

STOCKHOLM. Måns Möller drar ut på turné. Igen.

YA - 23 aug 14 kl. 03:55

Det är inte synd om mig

Foto: Hasse Holmberg
I boken ”Lycka”, i vilken Dalai Lama intervjuas, beskrivs hur Buddha en dag fick besök av en kvinna som gråtande bad om hjälp med att återuppliva sin döde son.
Buddha sa åt henne att visst kunde han hjälpa – om hon bara knackade dörr för att få tag i senapsfrön från en familj som aldrig förlorat någon. Men det visade sig vara ett svårt uppdrag, för ingen kunde säga att de besparats döden.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Bankens oberoende står på spel

Slutar Oktogonen få vinstavsättningar från Handelsbanken tvingas stiftelsen att sälja aktier i banken. Det riskerar påverka bankens oberoende och bli en stor skattesmäll för Oktogonens andelsägare..

DI - 15 minuter sedan

Richard Bråse: Uppförsbacke när digitaliseringen tar fart

Efter H&M:s kurskollaps riskerar Handelsbanken att bli nästa börsjätte att hamna under hård strukturell press. Den kontorsfokuserade affärsmodellen kan vändas till en utmaning när banktjänster digitaliseras i allt högre utsträckning..

DI - 15 minuter sedan

Håkan Blomdahl fortsätter öka i Mertiva - har nu 54,5 procent

Mertivas majoritetsägare Håkan Blomdahl fortsätter att steg för steg öka sitt innehav i investeringsbolaget. .

DI - 15 minuter sedan

Atrium Ljungbergs vd köper aktier för 700.000

Annica Ånäs har per den 19 mars köpt 5.431 B-aktier i Atrium Ljungberg, där hon är vd..

DI - 15 minuter sedan

Missnöjd personal hot mot Handelsbanken

Vinstandelsstiftelsen Oktogonen, som har varit avgörande för Handelsbankens framgångar, riskerar att bli ett allvarligt problem för banken. Om Handelsbankens lönsamhet fortsätter att sjunka, jämfört med konkurrenterna, stoppar banken avsättningarna till stiftelsen..

DI - 45 minuter sedan

Kryphål i nya Postnord-lagen

Den första mars införde Postnord avgifter på varor från Kina. Det riskerar att sänka näthandeln på billiga produkter. Men lågprishandlare har hittat ett kryphål, rapporterar SVT.

DI - 1 timme sedan

Hans Bolander: Uppstickarnas bolån pressar storbankerna

När det gäller tjänster inom bank och finans är svenska kunder konservativa och i många fall ointresserade av nya aktörer. Det visar sig i de fyra svenska storbankernas dominans på en mängd områden..

DI - 1 timme sedan

Tobias Wikström: Hur blev Andersson en vänsterpopulist?

LEDARE. Erfaren, kompetent, skolad. De orden använde Di på ledarplats om Magdalena Andersson, dagen efter att hon för sex år sedan hade utsetts till Socialdemokraternas finansministerkandidat.

DI - 1 timme sedan

Sex and the city-stjärna vill bli guvernör

Cynthia Nixon, mest känd för sin roll i tv-serien Sex and the city, ställer upp i guvernörsvalet i New York, skriver amerikanska medier..

DI - 1 timme sedan

Ann Linde om avtalet: "Trodde inte det skulle komma så här snabbt"

”Idag är det vit rök i Bryssel. Avtalet är ett väldigt stort framsteg. Jag trodde inte att det skulle komma så här snabbt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.