DI > Ekonomi

Monday, 18 June, 21:08

DI - 11 mar 18 kl. 14:25

Richard Bråse: Trotsa Gardell – sälj EricssonEricssonaktien har återhämtat sig efter senaste rapportraset, men vd Börje Ekholm har spelat bort korten som skulle ge en snabb vändning. Riskerna för bakslag överskuggar avkastningspotentialen i telekomjätten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bråse, Gardell, Ericsson, Börje Ekholm

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Richard, Bråse, Trotsa, Gardell, sälj, Ericsson
Dagens PS - 25 sep 17 kl. 09:30

Börsen: Gardell eldar på Volvoaktien

Finansmannen vill stycka upp biljätten i tre delar. Christer Gardell, som står bakom aktivistfonden Cevian, vill dela Volvo i tre bolag: Volvo Trucks, Volvo Penta och Volvo CE. Den nyheten kablade Di ut i söndags och detta sätter nu avtryck i aktiekursen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

24 vidriga åsikter som SD står för – och som du bör känna till innan riksdagsvalet

1. "Muslimerna är vårt största utländska hot" Jimmie Åkesson, partiledare, inför förra riksdagsvalet.
Bildkälla: TT
2.

Hela Gotland - 12 okt 11 kl. 04:00

Har du fått nya grannar?

?  Norbeck Olsson, Ewa Britt Anneli har köpt Alva Lilla Ringome 1:25 Alva Lilla Ringome 318 av Nilssons dödsbo, Gerd Ulla Maria för 1 050 000 kronor?  Edlund, Lars Henning, Stenqvist Edlund, Elisabeth Elsa Maria har köpt Rone Halor 1:111 Rone Ronehamnsvägen 5 av Claesson, Bengt Henrik, Claesson, Berit Carina för 2 060 000 kronor?

Kristianstadsbladet - 23 dec 11 kl. 06:30

Juletid är gamertid

Juletid är gamertid, det har jag alltid sagt. Det finns en gräns för hur mycket julmat och godis man?
Det finns en gräns för hur mycket julmat och godis man kan äta, hur mycket julmust man kan dricka och hur många gånger man mäktar med att dansa kring granen.

Sydsvenskan - 27 dec 11 kl. 06:30

Misstagens man

Foto: Petr David Josek/AP
Medan Václav Havel 1993 kandiderade till posten som Tjeckiens första president lät han trycka ett visitkort som han skickade till en nyhetsuppläsare i tv. Texten löd "Václav Havel, upphovsman till många misstag och förseelser".
Det var så han alltmer kommit att beskrivas i nyhetssändningarna ?

BT - 22 apr 12 kl. 11:41

För långt mellan höjdpunkterna

Där hans sambo Jonas Gardell har tagit sig vidare från barndomens trauman i förortsvillans bodega, tycks Mark Levengood inte komma förbi uppväxten i Finland, den galna mamman och fascinationen för Sound of Music och nunnor. Plats: Åhaga
Publik: ca 400
Bäst: Per ?Texas?

Nyheter 24 - 17 okt 13 kl. 14:04

Nyheter24 möter en jävla pajasOm MånsHär spelas "Jävla Pajas"GrundenMåns om framtiden

STOCKHOLM. Måns Möller drar ut på turné. Igen.

YA - 23 aug 14 kl. 03:55

Det är inte synd om mig

Foto: Hasse Holmberg
I boken ”Lycka”, i vilken Dalai Lama intervjuas, beskrivs hur Buddha en dag fick besök av en kvinna som gråtande bad om hjälp med att återuppliva sin döde son.
Buddha sa åt henne att visst kunde han hjälpa – om hon bara knackade dörr för att få tag i senapsfrön från en familj som aldrig förlorat någon. Men det visade sig vara ett svårt uppdrag, för ingen kunde säga att de besparats döden.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Carl Bildt storsågar affären: "Underligt att det inte är krav i Sverige"

Carl Bildt är öppet kritisk till Patriotaffären.  I en serie Twitterinlägg ifrågasätter han valet av det amerikanska luftvärnssystemet och dömer ut dess prestanda..

DI - 30 minuter sedan

Norge testar eldrivet passagerarflygplan

Ett litet, eldrivet passagerarflygplan har testats i Norge. Det är första steget mot regeringens målsättning att landet ska börja med eldriven linjeflygtrafik år 2025..

DI - 1 timme sedan

Luftvärnsnotan saltas med miljarder

Valutaeffekter har på fyra månader fördyrat Sveriges inköp av nytt luftvärn från USA med miljardbelopp. Samtidigt kan Di avslöja att underhållet av Patriot kostar uppemot 300 miljoner kronor om året – motsvarande en tredjedel av arméns totala materielunderhåll i dag..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Africa Oil med och förhandlar i mångmiljardaffär

Africa Oil ingår i ett konsortium som leds av Vitol och som förhandlar med brasilianska oljejätten Petrobras om afrikanska tillgångar som omfattar två nigerianska tillgångar offshore.     .

DI - 1 timme sedan

Trump skapar amerikansk rymdstyrka

USA:s president Donald Trump vill att den amerikanska militären gör sig redo för rymden..

DI - 1 timme sedan

Låt Europa bygga egna globala jättar

Ledare. Det är ingen tillällighet att det är just franska och tyska politiker som nu sätter hård press på Margrethe Vestager, EU-kommissionär med ansvar för konkurrensfrågor. .

DI - 1 timme sedan

Debatt: Därför har Shekarabi fel

DEBATT. På lördagens Di Debatt svarade civilminister Ardalan Shekarabi (S) på författaren Åsa Mobergs debattartikel om vinst i välfärden. Socialdemokratins förhållande till företagande och entreprenörskap har historiskt sett varit kluvet, skriver näringslivsprofilen Michael Treschow..

DI - 1 timme sedan

Arvid Åhlund: Snabba på bilrevolutionen

LEDARE. I maj avbröt Uber sina testkörningar av förarlösa bilar i Arizona efter att en av dem kört ihjäl en kvinna vid ett övergångsställe. Olyckan uppmärksammades stort, särskilt i USA, trots att där dör över hundra människor i bilolyckor varje dag..

DI - 2 timmar sedan

Henrik Mitelman: Sverige måste prioritera människor före grodor

Sverige har fantastiska möjligheter att bli bäst i ekonomiska test om vi enas om en företagarvänlig linje.  Dessutom måste vi hushålla med skattemedel. Men då bör vi prioritera människor före grodor..

DI - 2 timmar sedan

Hovrätten stöttar nämndemännen i Axismålet

Nämndemännen får upprättelse när Axismålet nått hovrätten. Den högre instansen delar tingsrättens syn, även om straffen i två fall mildras..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.