DI > Ekonomi

Friday, 23 March, 14:00

DI - 11 mar 18 kl. 13:28

Lite lagom i LofsdalenTrots att det har pumpats in miljoner i att modernisera Lofsdalen är den lilla Härjedalsorten fortfarande fjärran från stimmiga skidorter som Åre och Sälen. Följ med Di Lördag till en lugn oas bland fjällen, med vildmarken runt hörnet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lofsdalen, Härjedalsorten, Åre, Sälen, Di Lördag

Dela artikeln

1481 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lite, lagomi , Lofsdalen
Nya Wermlands Tidningen - 01 jun 14 kl. 07:06

Avgjorde – med en lite-lagom-nick

Det var ingen klockren nick – som tur var. Niklas Klingbergs lite-lagom-träff var precis vad som behövdes för att bollen skulle studsa in i Gaisburen. Ett mål som betydde 2–1 för de rödvita och som skulle räcka till säsongens första seger på Stora Valla.

Expressen - 05 dec 14 kl. 11:12

Ernst: "Alla ska vara lite lagom missnöjda"

2015 blir det legala pyroteknikarrangemang i allsvenskan. Det är Svenska supporterunionens (SFSU) ordförande Tony Ernst övertygad om. – Det handlar om att jämka en del.

DalaDemokraten - 23 okt 14 kl. 21:29

Lite lagom med Thomas Petersson

Komikern Thomas Petersson besökte Falun på torsdagskvällen, och kommer till Ludvika på fredagen. Enmansföreställningen "Skakad inte störd" är cirka två timmar med mycket babbel. Prata det kan han, och snabbt går det.

Nyheter 24 - 15 dec 11 kl. 15:53

Barnpsykologen: "Lagom bortträngning är bäst"


Tioåringen kommer troligen genomgå en undersökning där man kan se om det finns personlighetsdrag med impulsgenombrott och av aggressiv natur. LJUNGBY. Tioåringen måste få hjälp att förtränga mordet på fyraåringen.

Nyheter 24 - 10 okt 13 kl. 12:35

Meste landslagsmannen "lite nervös" inför avgörandetFramtiden i landslaget

Fem mästerskap har Anders Svensson hunnit med under sin rekordlånga karriär i landslaget. Vi minns alla hans första mästerskap i Japan och Sydkorea. Det när han först satte en magisk frispark mot Argentina och sedan vara centimetrar från att ta Sverige till kvartsfinal med en helikopterfint.

Sydsvenskan - 30 nov 13 kl. 06:30

Mycket vill skatta lite mer

Att ge alla som vill betala mer i skatt en möjlighet att göra det på frivillig väg provocerar. Lite lagom..

Aftonbladet - 03 maj 11 kl. 15:09

?Nu samlar jag på spypåsarna lite lagom?

BACKSPEGELN fy Alla stjärnor har ett förflutet ? vare sig de vill minnas det eller inte. fy Nöjesbladet gräver djupt i arkivet och ger dig nyheterna och bilderna du hade glömt.

Helsingborgs Dagblad - 23 dec 15 kl. 04:00

Gör julen mer sådär lite lagom

Julledigt
Skånevinter.

Nerikes Allehanda - 20 jan 16 kl. 05:00

Lycka till - så där lite lagom

Det finns en del som Kenneth Nilsson borde ändra på när han tillträder som kommunstyrelsens ordförande i Örebro..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Kapp-Ahls vd: Så ska vi vända raset

Liksom flera konkurrenter har Kapp-Ahl haft svårt att locka kunderna till butikerna på sistone och försäljningen föll i andra kvartalet med 6,2 procent. Men med minskade lagernivåer och bättre koll på kollektionerna anser vd:n Danny Feltmann att förutsättningarna är goda inför våren..

DI - 15 minuter sedan

Vänsterpartiet kräver ökad kapitalbeskattning efter valet

Vänsterpartiet har inte lyckats få gehör från regeringen för sitt krav om ökad kapitalbeskattning under denna mandatperiod. Under nästa blir det ett huvudkrav i en eventuell regeringsförhandling..

DI - 15 minuter sedan

Starkare orderingång än väntat i USA

Orderingången för varaktiga varor i USA ökade med 3,1 procent i februari jämfört med en månad före..

DI - 30 minuter sedan

VW: Elektrifiering ett måste för att nå målen

Från 2022 får kommunerna införa miljözoner där äldre dieselbilar inte får köra. Men du måste inte sälja din dieselbil för det. "Här gäller det att undvika förvirring.

DI - 30 minuter sedan

Nedgången avtar på börsen – MTG stiger på delning

Stockholmsbörsen handlades något lägre strax efter lunchtid på fredagen och hade därmed återhämtat sig rejält från förmiddagens bottennotering. Detta efter kraftiga fall på omvärldsbörserna..

DI - 30 minuter sedan

Eyeonids vd köper fler aktier

Teknikbolaget Eyeonids vd Daniel Söderberg har via bolaget Blue Skills idag köpt aktier för totalt 55.423 kronor genom fyra transaktioner..

DI - 30 minuter sedan

Nordic Capital utser ny chefsjurist

Riskkapitalbolaget Nordic Capital uppger i ett pressmeddelande att Henrik Johansson blir ny chefsjurist med tillträde senare i år. Henrik Johansson är idag partner på advokatfirman Mannheimer Swartling. Hans specialiteter är bland annat inom affärsstrukturering, saminvesteringar och fondbildning.

DI - 45 minuter sedan

Stjärnförvaltaren: Spotify är superintressant

Spotifyaktien blir ”superintressant” att titta närmare på, även om risken är stor att det kommer att ta ett tag innan marknaden hittar rätt pris för den. Det säger Erik Sprinchorn, förvaltare för Swedbanks succéfond Ny Teknik med ett förvaltat kapital på strax över 15 miljarder kronor..

DI - 45 minuter sedan

Ökad punktlighet på landets järnvägar

Fler tåg kommer fram i tid, enligt statistik från statliga Trafikanalys. Men ökningen är minimal, och skillnaderna i landet stora..

DI - 45 minuter sedan

Experten om dieselförbudet: Beklagligt att vänta till 2022

Det är beklagligt att kommunerna måste vänta till 2022 innan de får rätt att stoppa äldre dieselbilar tycker IVL Svenska Miljöinstitutet som mäter kväveoxider från bilar. "För hälsan och luftkvaliténs skull behövs verktyget så snabbt som möjligt", säger Mats-Ola Larsson, mobilitetsexpert på IVL..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.