VA > Ekonomi

Friday, 23 March, 14:04

VA - 11 mar 18 kl. 10:45

Så blev han en av Sveriges tyngsta tech-investerare: "Efter att ha lagt 10 000 timmar på affärer och Internet blev jag duktig"Supertalangen och blytunge tech-investeraren hjälper millennial-tjejer till en mer hälsosam livsstil – appen Lifesum går som tåget i både USA och Sverige. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Sveriges, Internet, Lifesum, USA, Sverige

Dela artikeln

308 delningar på Facebook.

Fler nyheter från VA

VA - 30 minuter sedan

Veckans topplista: Nordens 10 hetaste aktier att köpa just nu

Här är aktierna med starkast köpsignaler. .

VA - 17 timmar sedan

Bank-vd:n om entreprenörer och jämställdhet: “Handlar inte bara om rättvisa utan främst om affärsnytta”

Kvinnliga entreprenörer vittnar inte sällan om att de blir dåligt bemötta på banker och får sämre villkor än män. Danske Bank Sveriges vd Berit Behring vill se en förändring och drivs främst av viljan att skapa mer affärsnytta, genom att fler kvinnor driver bolag. .

VA - 3 timmar sedan

Psykologen: Så bryter du ditt sociala medier-beroende

Allt fler har insett baksidan med social media där användandet har förvandlats till ett beroende. Hoa Ly är psykolog, entreprenör och språkrör för ”Time well spent”, en ny världsomspännande rörelse som vet hur du ska ta tillbaka makten över mobilen. .

VA - 4 timmar sedan

6 vanliga fallgropar inom e‑handel B2B

E-handel inom B2B-segmentet är på stark uppgång och lär bli en stor inkomstkälla för många företag i framtiden. Men precis som med alla andra marknader finns det fallgropar. Som tur är går de att undvika.

VA - Igår: 23:17

Här är supertalangen som ska ta upp kampen med godisjättarna

Årets Näringslivsrookie i Malmö för 3 år sedan och Supertalang i år. Tanken är att på allvar ta upp kampen med godisjättarna genom att erbjuda ett hälsoriktigt alternativ till att stilla sötsuget i samhället. .

VA - 4 timmar sedan

Trump trappar upp handelskriget mot Kina – som svarar med motåtgärder

Nu har presidenten satt ner foten om handelstullarna. .

VA - 4 timmar sedan

Greentech som gör skillnad: Svensk nanoteknik ge elbilar ett genombrott

Med Insplorions mätteknik i batterierna kan elbilar köras längre och laddas snabbare. Nu hoppas bolagets vd Patrik Dahlqvist på ett genombrott för både elbilen och det egna bolaget. .

VA - 5 timmar sedan

Börserna rasar på oro för globalt handelskrig

Trumps nya besked om ståltullar, och Kinas svar, sprider skräck på börserna. .

VA - 21 timmar sedan

FI täpper till kryphål för nya superbilliga bolån

Fintech-startupen Enkla har gått ut i en storoffensiv mot bankerna genom att erbjuda en treårig bunden bolåneränta på 0,95 procent och dessutom utan krav på amortering. Nu står det klart att FI täpper till kryphålet som gjorde lånen amorteringsfria. .

VA - 21 timmar sedan

Starbucks första steg mot kontantfria caféer – här slopas de helt

Kaféjätten Starbucks verksamhet i Korea ska testa att göra tre butiker helt kontantlösa nästa månad. Beslutet är kopplat till att Starbucks sett en snabbt växande användning av kredit- och mobilbetalningar i Korea under förra året. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.