DI > Ekonomi

Monday, 22 October, 11:35

DI - 09 mar 18 kl. 19:29

Tobias Wikström: Låt Svenskt Näringslivs vd få vara vdDEBATT. Carola Lemne slutar som vd för Svenskt Näringsliv och en ny ska rekryteras. Spekulationerna om efterträdare pågår, liksom summeringen av den avgående chefens framgångar och misstag.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wikström, Svenskt Näringslivs, Debatt, Lemne, Svenskt Näringsliv

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tobias, Wikström, Låt, Svenskt, Näringslivsvd , vara vd
Politikerbloggen - 01 feb 11 kl. 14:31

NYTT JOBB Tobias Krantz får chefsjobb hos Svenskt Näringsliv

EXMINISTER FÅR NYTT JOBB. Förre högskole- och forskningsministern Tobias Krantz (FP) anställs av Svenskt Näringsliv. Han blir chef för avdelningen utbildning, forskning och innovation.

DI - 03 jan 18 kl. 19:30

Tobias Wikström: Svenskt Näringsliv måste kunna bättre

LEDARE. Återigen lyckas Svenskt Näringslivs ledning trampa fel i ett medieframträdande. I nyårshelgen intervjuades organisationens vd Carola Lemne av Dagens Nyheter.

DI - 23 nov 17 kl. 19:30

Tobias Wikström: Betala skatt inte en fråga om moral

LEDARE. Efter att Leif Östling meddelade att han lämnar ordförandeposten i Svenskt Näringsliv har flera debattörer hävdat att det är skillnad på lagens bokstav och moral när det gäller skatter. Man kan alltså ha en låg skattemoral även om man inte har gjort något olagligt..

DI - 29 nov 17 kl. 19:34

Tobias Wikström: Näringslivet bör fortsätta prata skatter

LEDARE. I samhällsdebatten leder ofta ett olyckligt uttalande till att pendeln svänger helt åt andra hållet. Det tycks ha hänt i Svenskt Näringsliv.

DI - 22 maj 18 kl. 19:30

Tobias Wikström: Ingen ska säga att företagare har låg skatt

LEDARE. Sverige har högst skatt för företagare bland 16 jämförbara konkurrentländer. Dagens industri rapporterade på tisdagen om en jämförelse som Svenskt Näringsliv låtit göra.

Skånskan - 08 maj 18 kl. 19:42

Tobias Stiftelsen firade 25 år i Lund

Lund Vetenskapliga och etiska utmaningar med benmärgstransplantation stod på programmet när Tobias Stiftelsen firade 25 år i Lund. Kronprinsessan Victoria närvarade i egenskap av stiftelsens Höga Beskyddare.1992 grundades stiftelsen av Gunilla och Marcus Storch efter att deras son Tobias dött i en svår blodsjukdom, endast 17 år gammal.

Alliansfritt Sverige - 02 feb 12 kl. 19:30

Tobias Krantz underkänner sitt arbete som forskningsminister


FORSKNING. För två år sedan la Astra Zeneca ner sin forskning i Lund, och nu går även verksamheten i Södertälje i graven. Enorma forskningsprojekt skrotas och över tusen personer förlorar jobbet.

Expressen - 12 nov 12 kl. 17:49

Cecilia Wikström hotas efter kritik

Den nye tilltänkte EU-kommissionären Tonio Borg får hård kritik från svenskt håll. Den svenska EU-parlamentarikern Cecilia Wikström, FP, kallar honom för en "homofob av rang". Efter att ha uttalat sig kritiskt har hon fått motta flera hot från extrema grupper.

SR - 22 nov 13 kl. 10:00

Wikström: Lagkänslan nyckeln till svenskt VM-guld

VM-spel har Victoria Wikström satsat på ända sedan förra VM tog slut och tror hon kan vinna sitt tredje VM-guld..

Helsingborgs Dagblad - 01 feb 11 kl. 13:23

Nytt jobb för Tobias Krantz

Tidigare högskole- och forskningsminister Tobias Krantz blir nya chef för avdelningen utbildning, forskning och innovation på Svenskt Näringsliv. Han tillträder den 1 maj, enligt ett pressmeddelande. Tobias Krantz är filosofie doktor i statskunskap och var riksdagsledamot för folkpartiet 2002?

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Belgien väljer F-35 framför Eurofighter

Belgiens regering har beslutat att ersätta sina befintliga stridsflygplan med 34 stycken F-35-plan från Lockheed Martin, rapporterar den belgiska nyhetsbyrån Belga med hänvisning till regeringskällor..

DI - 15 minuter sedan

Sparkad vd får kontaktförbud efter hot mot Estée Lauder-chefer

En kanadensisk domstol har utfärdat ett kontaktförbud mot hudvårdsentreprenören Brandon Truaxe, sedan denne sänt hotfull e-post till Leonard Lauder, styrelseordförande för Estée Lauder. Det skriver Wall Street Journal..

DI - 15 minuter sedan

Kamp väntar om Italiens budget

Hårda ord varvas med mjuka när Italien och EU-kommissionen gör sig redo för årets stora budgetkamp i eurozonen. Italien vill gärna diskutera sin budget – men tycks inte planera för några ändringar..

DI - 30 minuter sedan

Parans meddelar order på 0,7 Mkr inför beslut om nyemission på 40

Parans Solar Systems har fått en order från Microsoft gällande Parans SP4-system, för installation hos it-jättens utvecklingscenter i Israels huvudstad Tel Aviv..

DI - 30 minuter sedan

Solstad Offshore faller över 20 procent på svag Oslobörs

Offshorerederiet Solstad Offshore har inlett förhandlingar med bolagets långivare för att förbättra likviditetssituationen, enligt ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Eurocine till obslistan, handel återupptas kl 11

Vaccinbolaget Eurocine Vaccines aktier och teckningsoptioner som handelsstoppades i morse kommer att återupptas på Spotlights observationslista klockan 11.00, enligt ett marknadsmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Ännu en vinstvarning från europeisk fordonsaktör

Den tyska fordonsunderleverantören Leoni, som tillverkar kablar och vajrar, justerar ned sina prognoser för 2018..

DI - 1 timme sedan

Atlas Copcos finanschef köpte aktier efter rapportfall

Verkstadsbjässens aktie rasade på fredagens kvartalsbokslut. Finanschefen och bolagsveteranen Hans Ola Meyer tog fasta på de köpskäl Di:s analysredaktion nämnde efter rapporten och passade på att fylla på depån för miljonbelopp..

DI - 1 timme sedan

Botnia Exploration stiger efter att guldförande zon påträffats

Gruvprospekteringsbolaget Botnia Exploration bekräftar att en guldförande zon påträffats i en kärnborrprogram. Aktien är upp 6,3 procent..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen inleder veckan på plus

Stockholmsbörsen inledde veckan med högre indexnoteringar och de flesta sektorer noterades på plus i den inledande handeln. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.