Mobil > Teknik

Monday, 17 December, 21:11

Mobil - 07 mar 18 kl. 08:45

Blackberry stämmer Facebook, Instagram och WhatsappFacebook har med sina meddelande-tjänster Messenger, Instagram och Whatsapp inkräktat på patent som tillhör Blackberry. Det vill den kanadensiska smartphone-tillverkaren göra gällande när man nu lämnat in en stämningsansökan mot de tre tjänsterna. Det ska handla om patent som rör just meddelande-teknologi av olika slag, och Blackberry söker nu ekonomisk kompensation..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Facebook, Whatsapp, Messenger, Blackberry

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blackberry, stämmer, Facebook, Instagramoch , Whatsapp
Dagens PS - 07 mar 18 kl. 07:17

Blackberry stämmer Facebook för patentintrång

Kanadensiska Blackberry stämmer Facebook för patentintrång inom meddelandetjänster, rapporterar CNBC. Även Facebooks helägda tjänster Instagram och WhatsApp finns med i stämningen. I ett uttalande sade Blackberry att man efter flera år av dialog har valt att gå vidare på rättslig väg åt sina aktieägares vägnar.

DI - 04 apr 18 kl. 08:29

Blackberry stämmer Snap

Kanadensiska Blackberry stämmer Snapchats moderbolag, Snap, för patentintrång. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 15 feb 17 kl. 09:14

Blackberry stämmer Nokia

Smartphonetillverkaren Blackberry har stämt Nokia för patentintrång och kräver det finländska telekombolaget på royalties. Det skriver Bloomberg News..

DI - 29 okt 13 kl. 19:41

"Facebook förhandlar med Blackberry"

Facebook kan efter mycket om och men börja leverera mobiler. Den sargade mobiltillverkaren Blackberry är i kontakt med it-jätten om ett förvärv. Det uppger Wall Street Journal..

Resume - 30 okt 13 kl. 09:40

Facebook vill köpa Blackberry


Den sociala nätverksjätten Facebook ligger i förhandlingar om att köpa den krisdrabbade mobiltillverkaren Blackberry..

Resume - 04 nov 13 kl. 15:15

Facebook kan inte köpa Blackberry


Den krisdrabbade mobiltillverkaren Blackberry avbryter jakten på köpare. Resumé har tidigare rapporterat att bland annat Facebook är intresserat av att köpa bolaget och därmed kunna erbjuda en egen mobiltelefon..

Mobil - 02 jul 13 kl. 09:52

"Instagram-app dröjer till Windows Phone"

Trots Nokias kampanj har Instagram inga planer på att släppa en app till Windows Phone inom den närmaste tiden. Det samma gäller Blackberry, avslöjade Instagrams vd nyligen i en intervju..

HBL - 13 aug 12 kl. 09:38

"Facebook är inte för evigt"

I ett blogginlägg riktat till Facebooks vd Mark Zuckerberg skriver Dalton Caldwell som driver ett uppstartsföretag om hur han tror att mindre sociala nätverk kommer att ta över i framtiden.? Vi kommer att se ett antal mindre sociala plattformar som kommunicerar med varandra. De kommer att bygga på hållbara affärsmodeller.

Nyteknik - 04 jun 18 kl. 11:35

Facebook delar känslig data med mobiltillverkare som Apple och Samsung

En granskning visar att Facebook under tio års tid delat med sig av användardata till mobilföretag som Apple, Samsung och Blackberry. Först efter Cambridge Analytica-skandeln har samarbeten avslutats..

Mobil - 22 mar 16 kl. 11:28

Facebook och Whatsapp försvinner från Blackberry

Smartphonesystemet drabbas av ytterligare motgångar..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 6 timmar sedan

Asus försäkrar: Zenfone-serien är inte nedläggninshotad

Efter att Asus presenterade en ”transformationsplan” för sin mobilverksamhet har rykten om att Zenfone-serien skulle vara på väg att läggas ned cirkulerat. Men Asus går nu ut och avvisar alla sådana uppgifter och försäkrar att Zenfone kommer att leva vidare..

Mobil - 6 timmar sedan

Huawei P30 Pro ser ut att få minimal sensorpanel

För en kort tid sedan kom tidiga rykten om att Huaweis kommande flaggskepp P30 Pro kommer att ha en sensorpanel. Men enligt läckta bilder på skärmskydd till enheten, så tycks den åtminstone bli väldigt liten..

Mobil - 6 timmar sedan

Hallon sänker utlandspriserna

Hallon sänker priset för mobildata i en lång rad länder, men det är inte läge att börja ladda torrents riktigt ännu..

Mobil - 9 timmar sedan

Huawei Nova 4 officiellt lanserad

Nova 4 utmärker sig kanske främst för att ha blivit slagen på mållinjen av Samsung med att bli den första lanserade telefonen med hål i skärmen för selfiekamera, men det gör den inte ointressant..

Mobil - 9 timmar sedan

Lenovos Z5s kan släppas i specialversion med 12 GB RAM

Nej, 12 GB arbetsminne i en smartphone är verkligen inte nödvändigt. Men det låter kanske lite häftigt. Och nu tycks en kommande specialversion av Lenovos Z5s komma med just den mängden RAM..

Mobil - 12 timmar sedan

Ansikts-ID på flera telefoner går att lura med 3D-utskrifter

Man måste självfallet vara oerhört motiverad för att ta fram en 3D-utskrift av ett huvud för att lyckas låsa upp en telefon, men faktum är att metoden fungerar på många enheter..

Mobil - 14 dec 18 kl. 16:59

Test av LG:s Google Assistant-högtalare – djup i ljudet

Vi har väntat på ett antal olika smarta högtalare och högtalaren från LG är en av dem..

Mobil - 14 dec 18 kl. 14:55

Är selfiekameran ett hot mot mobilutvecklingen?

Vivos nya mobiltelefon med dubbla skärmar väcker frågor om inte mobilutvecklingen växlat in på fel spår..

Mobil - 14 dec 18 kl. 14:13

Läckta renderingar ger tydlig bild av hur Huaweis Nova 4 ser ut

Vi kan ha fått de första riktiga pressrenderingarna som visar hur Huaweis kommande telefonmodell Nova 4 ser ut. Och det är onekligen en snygg enhet vi har att vänta oss, om bilderna är autentiska..

Mobil - 14 dec 18 kl. 13:39

Huawei vill bevisa att man är en pålitlig telekomjätte

Rädslan för att Huaweis komponenter kan användas för spionage har gjort tillvaron allt mer tuff för den kinesiska telekomjätten, som nu säger sig vara villiga att göra näst intill vad som helst för att bevisa att man går att lita på..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.