Mobil > Teknik

Thursday, 21 June, 04:33

Mobil - 07 mar 18 kl. 08:45

Blackberry stämmer Facebook, Instagram och WhatsappFacebook har med sina meddelande-tjänster Messenger, Instagram och Whatsapp inkräktat på patent som tillhör Blackberry. Det vill den kanadensiska smartphone-tillverkaren göra gällande när man nu lämnat in en stämningsansökan mot de tre tjänsterna. Det ska handla om patent som rör just meddelande-teknologi av olika slag, och Blackberry söker nu ekonomisk kompensation..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Facebook, Whatsapp, Messenger, Blackberry

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blackberry, stämmer, Facebook, Instagramoch , Whatsapp
Dagens PS - 07 mar 18 kl. 07:17

Blackberry stämmer Facebook för patentintrång

Kanadensiska Blackberry stämmer Facebook för patentintrång inom meddelandetjänster, rapporterar CNBC. Även Facebooks helägda tjänster Instagram och WhatsApp finns med i stämningen. I ett uttalande sade Blackberry att man efter flera år av dialog har valt att gå vidare på rättslig väg åt sina aktieägares vägnar.

DI - 04 apr 18 kl. 08:29

Blackberry stämmer Snap

Kanadensiska Blackberry stämmer Snapchats moderbolag, Snap, för patentintrång. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 15 feb 17 kl. 09:14

Blackberry stämmer Nokia

Smartphonetillverkaren Blackberry har stämt Nokia för patentintrång och kräver det finländska telekombolaget på royalties. Det skriver Bloomberg News..

DI - 29 okt 13 kl. 19:41

"Facebook förhandlar med Blackberry"

Facebook kan efter mycket om och men börja leverera mobiler. Den sargade mobiltillverkaren Blackberry är i kontakt med it-jätten om ett förvärv. Det uppger Wall Street Journal..

Resume - 30 okt 13 kl. 09:40

Facebook vill köpa Blackberry


Den sociala nätverksjätten Facebook ligger i förhandlingar om att köpa den krisdrabbade mobiltillverkaren Blackberry..

Resume - 04 nov 13 kl. 15:15

Facebook kan inte köpa Blackberry


Den krisdrabbade mobiltillverkaren Blackberry avbryter jakten på köpare. Resumé har tidigare rapporterat att bland annat Facebook är intresserat av att köpa bolaget och därmed kunna erbjuda en egen mobiltelefon..

Mobil - 02 jul 13 kl. 09:52

"Instagram-app dröjer till Windows Phone"

Trots Nokias kampanj har Instagram inga planer på att släppa en app till Windows Phone inom den närmaste tiden. Det samma gäller Blackberry, avslöjade Instagrams vd nyligen i en intervju..

HBL - 13 aug 12 kl. 09:38

"Facebook är inte för evigt"

I ett blogginlägg riktat till Facebooks vd Mark Zuckerberg skriver Dalton Caldwell som driver ett uppstartsföretag om hur han tror att mindre sociala nätverk kommer att ta över i framtiden.? Vi kommer att se ett antal mindre sociala plattformar som kommunicerar med varandra. De kommer att bygga på hållbara affärsmodeller.

Nyteknik - 04 jun 18 kl. 11:35

Facebook delar känslig data med mobiltillverkare som Apple och Samsung

En granskning visar att Facebook under tio års tid delat med sig av användardata till mobilföretag som Apple, Samsung och Blackberry. Först efter Cambridge Analytica-skandeln har samarbeten avslutats..

Mobil - 22 mar 16 kl. 11:28

Facebook och Whatsapp försvinner från Blackberry

Smartphonesystemet drabbas av ytterligare motgångar..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 13 timmar sedan

Uppgifter: Gear S4 och Galaxy Tab 4 presenteras först i september

Den som hoppades på att få se smartwatch-enheten Gear S4 och surfplattan Galaxy Tab S4 i samband med lanseringen av Galaxy Note 9 hoppas förgäves. Åtminstone om man får tro färska men obekräftade uppgifter som nu börjat cirkulera. De båda enheterna sägs vara aktuella att presenteras först i september..

Mobil - 13 timmar sedan

Försäljningen av VR-headsets rasar – men trots det väntas strålande tider

Försäljningen av VR- och AR-headsets föll under årets första kvartal med hela 30,5 procent jämfört med samma period 2017. Men trots det så tror analysfirman IDC att goda tider väntar segmentet, som man menar har mognat..

Mobil - 15 timmar sedan

Ny prislista hos operatören Vimla

Vimla har stuvat om bland sina priser med färre alternativa abonnemang som följd..

Mobil - 16 timmar sedan

Huawei vill öka till 15 procent marknadsandel i Sverige

Från en nivå på cirka 10 procent vill Huawei nu när de skiljts från Honor nå en marknadsandel på 15 procent i Sverige när det gäller mobiltelefoner..

Mobil - 18 timmar sedan

Tips: Två smarta tillbehör till resan

Ska du på utlandsresa i sommar, komma i form, rusta upp sommarstugan eller bara hänga i stadens parker? Oavsett vilket har vi tips på mobiltillbehör..

Mobil - 19 timmar sedan

Här är Oppo Find X – med kantfri skärm och utfällbar kamera

Kinesiska Oppo har nu offentliggjort sitt nya flaggskepp Find X i samband med ett lanseringsevent i Paris. Och det är en imponerande enhet man bjuder på, som på flera sätt påminner om landsmännen Vivos pinfärska enhet Nex. Men till skillnad från den enheten så ska Oppo Find X vara aktuell även för den europeiska marknaden..

Mobil - 19 timmar sedan

Snart får Facebook Messenger autospelande videoannonser

Tillhör du dem som retar sig på autospelande videoannonser? Använder du Facebook Messenger? Grattis!

Mobil - Igår: 11:13

Android Messages inom kort i version även för webben

Snart ska du kunna läsa dina Android-meddelanden direkt på din dator. Detta då Google nu lanserat Android Messages i en version för webben..

Mobil - Igår: 15:27

Nu tar Amazon Alexa in på hotell

Amazons AI-assistent Alexa kommer nu i en specialanpassad version för hotel. Jättekedjan Marriott har redan hakat på och testkör konceptet för fulla muggar..

Mobil - Igår: 15:29

Domstol ska avgöra om Apple kan stämmas för App Store-monopol

Den som vill köpa appar till sin Iphone eller Ipad får vackert vända sig till Apples egen butik App Store. Men nu ska USA:s högsta domstol utreda huruvida det är möjligt att stämma Apple för brott mot konkurrenslagstiftningen och om priserna på appar skulle kunna bedömas vara resultatet av ett monopol..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.