DN > Ekonomi

Wednesday, 19 September, 18:26

DN - 06 mar 18 kl. 21:03

Regeringsförslag: Invandrare ska kunna kräva skadestånd för arbetsgivares misstagArbetstagare som har blivit utvisade från Sverige på grund av arbetsgivarens misstag ska kunna kräva skadestånd.  Så vill regeringen komma till bukt med de kritiserade utvisningarna av högkvalificerad arbetskraft från Sverige. – Det är en del i ett större sammanhang för att stärka åtgärderna för arbetskraftsinvandrare från tredje land, säger migrationsminister Heléne Fritzon till DN..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sverige, Heléne Fritzon, DN

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringsförslag, Invandrareska kunna , kräva, skadeståndför , arbetsgivares, misstag
DN - 06 mar 18 kl. 21:03

Regeringsförslag: Invandrare ska kunna kräva skadestånd för arbetsgivares misstag

Arbetstagare som har blivit utvisade från Sverige på grund av arbetsgivarens misstag ska kunna kräva skadestånd.  Så vill regeringen komma till bukt med de kritiserade utvisningarna av högkvalificerad arbetskraft från Sverige. – Det är en del i ett större sammanhang för att stärka åtgärderna för arbetskraftsinvandrare från tredje land, säger migrationsminister Heléne Fritzon till DN..

DI - 28 nov 13 kl. 08:03

Morgonens nyheter i korthet

TYSKT REGERINGSFÖRSLAG KLART. Europas största ekonomi, Tyskland, är ett steg närmare att få en ny regering - men Socialdemokraterna kan fortfarande fälla försöken. (DI, SvD, DN) DONATIONSGRANSKNING.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

FI-chefen om Danske Bank: Det kan hända här också

Skandalen i Danske Bank har blossat upp till proportioner som sällan skådats i Skandinavien. Finansinspektionen utesluter inte att någonting liknande kan inträffa i Sverige.  – Vi kan inte säga att vi är säkra på att vara fredade från sådant här, säger Erik Thedéen.

DN - 19 timmar sedan

Så maxar du bäst din julledighet för resan

I jul kan du få långledigt och det kostar bara fem arbetsdagar. Men det börjar bli hög tid att boka semesterresan, oavsett om du ska upp till släkten i norr eller fly söderut till varmare breddgrader. Förra veckan släppte SJ tågbiljetterna till jul och nyår..

DN - 9 timmar sedan

Danske Banks vd avgår efter penningtvättskandalen

Penningtvättskandalen inom Danske Bank tvingar vd Thomas Borgen att avgå, uppger Reuters..

DN - 9 timmar sedan

Kinas nästa drag: Ska bli oberoende av amerikansk soja

USA övertalade på 1980-talet Kina att importera mycket soja för att stärka sin stora grisindustri. Nu vill kineserna, som ett led i handelskriget, ersätta sojan med andra grödor. Det kan bli en kalldusch för amerikanska farmare..

DN - 10 timmar sedan

Så blev storbankens filial tummelplats för omfattande penningtvätt - kopplingar till Putin misstänks

Sedan våren 2017 har avslöjanden om Danske Bank rullats ut med jämna mellanrum och bankens aktie har tappat värde i takt med att skandalen växt. Det är bland annat den danska tidningen Berlingske som tillsammans med det internationella journalistnätverket mot korruption, OCCRP, kunnat berätta om stora summor pengar som tvättats genom Danske Bank Estonia. .

DN - Igår: 15:50

Trump: Kina ger sig på mina lojalaste väljare

Donald Trump ger nu sin bild av den upptrappade handelskonflikten med Kina: Peking har länge utnyttjat USA och försöker nu angripa Trumps mest lojala väljargrupper, hävdar han. Han hotar samtidigt att fortsätta upptrappningen..

DN - Igår: 21:35

Japansk miljardär får resa till månen

Natten mot tisdagen stod det klart att den japanske miljardären och entreprenören Yusaku Maezawa blir världens första månfarare sedan amerikanen Eugene Cernan tog sista steget in i månlandaren för att lyfta mot jorden 1972 i Apollo 17. .

DN - Igår: 11:23

Australiska jordgubbsodlare skaffar metalldetektorer

Den jordgubbskris med nålar i bären som spritt sig över hela Australien har medfört stora förluster för odlarna. Nu har vissa producenter skaffat metalldetektorer för att bli av med nålproblemet..

DN - Igår: 10:54

Schibsted börsnoterar utländsk annonsverksamhet

Den norska mediekoncernen Schibsted har beslutat att knoppa av och börsnotera sin verksamhet för radannonser utanför hemmamarknaderna, ”the international online classifieds”. Det framgår av ett pressmeddelande..

DN - Igår: 09:00

Uppåt för priserna för bostäder och villor

Prisindex för både bostadsrätter och villor stiger i Sverige. Det visar ny statistik från Valueguard. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.