Nyteknik > Teknik

Wednesday, 25 April, 16:15

Nyteknik - 06 mar 18 kl. 11:49

Skapar 12 000 laddstationer - bygger om distributionsskåpI Tyskland kommer Deutsche Telekom att konvertera sina distributionsskåp. Det är en "quick fix" som ska ge 12 000 nya laddstationer. "Vi uppskattar att startskottet kommer att gå i sommar", säger en talesperson för företaget..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Tyskland, Deutsche Telekom

Dela artikeln

46 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skapar12 , 000, laddstationer, byggerom , distributionsskåp
Nyteknik - 14 feb 14 kl. 09:38

”Elbilsköparna behöver laddstationer nu”

DEBATT. Bygg 1 000 laddstationer om året för elbilar. Tillgången till laddning är helt avgörande för att man ska våga köpa en elbil, skriver Olle Johansson på Power Circle och Johan Konnberg på Roadmap Sweden..

BT - 22 okt 13 kl. 11:01

Skapar bättre villkor för industrin

Industrins betydelse för jobben i hela landet kan inte nog understrykas. När jag i dag besöker Sjuhäradsbygden och inviger Nexan Sweden AB:s nya maskinlinje är det hos ett växande företag med 500 lokalt anställda medarbetare. Så ser det ut på många håll i landet.

Skånskan - 08 okt 15 kl. 16:23

Fick ut 440 000 för mycket i sjukpeng

Lund Under drygt tre år fick den 44-årige mannen ut totalt 440 000 kronor i sjukersättning som han inte hade rätt till. Nu har han fått villkorlig dom och 160 dagsböter för bidragsbrott.Men i motsats till åklagaren, som också satte summan 50 000 kronor högre, bedömde tingsrätten inte brottet som grovt.

DI - 16 aug 16 kl. 15:54

Keanu Reeves bygger motorcyklar för finsmakare

När Hollywoodstjärnan Keanu Reeves inte är på bioduken gillar han att glida runt på sin motorcykel. Och för 653.000 kronor bygger Keanu Reaves bolag en motorcykel specialanpassad till dig.

DI - 16 aug 16 kl. 19:59

Keanu Reeves bygger motorcyklar för finsmakare

När Hollywoodstjärnan Keanu Reeves inte är på bioduken gillar han att glida runt på sin motorcykel. Och för 653.000 kronor bygger Keanu Reaves bolag en motorcykel specialanpassad till dig.

SmålandsPosten - 12 jan 18 kl. 10:09

Elbilar: Veab laddar upp - bygger 31 laddstationer i Växjö

Det kommunala energibolag Veab har fått 870 000 kronor i så kallat klimatinvesteringsstöd. Pengarna ska användas till att bygga 31 nya laddstationer i kommunen..

DalaDemokraten - 22 sep 15 kl. 08:18

Fler laddstationer för elbilar planeras

Elfordonsoffensiven är ett fyraårigt projekt som nu är inne på sitt sista år. Nu bygger de fyra städerna Gävle, Västerås, Ludvika och Falun ut laddinfrastrukturen i snabb takt. High Voltage Valley i Ludvika var först ut med att bygga Dalarnas första snabbladdningsstation redan för två år sedan som nu kompletteras med ett antal destinationsladdare i centrum och vid tågstationens pendlarparkering.

BT - 10 okt 12 kl. 14:47

Så vill V skapa 18 000 jobb i Västra Götaland

Med Vänsterpartiets politik skulle det i Västra Götaland skapas 18 000 fler jobb än med regeringens politik. Totalt skulle det bli drygt 100 000 fler jobb i hela landet. När vi nu presenterar vår nya skuggbudget är det jobben som står i fokus.

DI - 10 jul 15 kl. 10:28

Ikea bygger laddstationer vid varuhus

Ikea tänker placera ut laddstationer för elbilar vid tolv av dess varuhus i Kanada vid slutet av augusti, rapporterar CBC News..

Jmini.se - 13 maj 16 kl. 08:40

Jönköping Energi bygger ut laddstationer för elbilar

  Det är framförallt en satsning på publika laddstationer för allmänheten i Jönköping med omnejd som byggs ut med start hösten 2016 och omfattar totalt ett 30 tal laddstolpar. Jönköping Energi kommer att äga och förvalta laddstolparna. Tillsamma.....

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 15 minuter sedan

Efterlysning: "Vi behöver mekatroniker"

KRÖNIKA. Automation och produktion är det område där kompetenskraven kommer att vara störst i framtiden, skriver Ove Leichsenring, Robotdalen, ledamot av tankesmedjan Automathink..

Nyteknik - 30 minuter sedan

"Hjälp, vi behöver en ny typ av ingenjörer!"

Ny teknik skapar enorma möjligheter, men också stora utmaningar. Hur kommer det sig att världens kanske säkraste bil är inblandad i en dödsolycka som normalt inte hade hänt?.

Nyteknik - 2 timmar sedan

Drönare är nya vapnet mot svenska tjuvfiskare

Länsstyrelsen i Västra Götaland kommer att sätta in drönare i jakten på tjuvfiskare av ål i Vänern..

Nyteknik - 1 timme sedan

EU tar fram etiska riktlinjer om ai

Uppmanar länder att satsa mer på utbildning för att förbereda arbetsmarknaden..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Så ska Spotify förbättra sin gratistjänst

Spotify utökar sin gratistjänst i förhoppning om att en mer variationsrik musiktjänst ska göra strömmad musik ännu större i världen..

Nyteknik - 1 timme sedan

Junkers 52 – planet som byggdes i korrugerad plåt

GRAFIK. Transport- och passagerarplanet Junker 52, tillverkades i nästan 5.000 exemplar är den en del av trafikflyghistorien.

Nyteknik - 2 timmar sedan

Bolagen som tävlar i Umeå om en plats på 33-listan

Grafen, vätgas och visionen om ett snabbare internet gör upp i Umeå om en plats på 33- listan. Här tävlar bolagen 2D Fab, Oazer och Shimmercat..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Och detta är bolagen som gör upp i Umeå

Grafen, vätgas och visionen om ett snabbare internet gör upp i Umeå om en plats på 33- listan. Här tävlar bolagen 2D Fab, Oazer och Shimmercat..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Peter Madsen dömds till livstid för mord på Kim Wall

Ubåtsbyggaren Peter Madsen döms av Köpenhamns byret till livstids fängelse för mord på svenska journalisten Kim Wall..

Nyteknik - 3 timmar sedan

ABB lanserar rekordsnabb elbilsladdare

20 mils räckvidd på åtta minuters laddning. Det är verklighet med ABB:s nya 350 kW Terra HP-laddare. Men än så länge finns det ingen bil som kan utnyttja kapaciteten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.