DI > Ekonomi

Monday, 17 December, 21:26

DI - 05 mar 18 kl. 15:49

Enighet om minst 10.000 etableringsjobbFack och arbetsgivare är överens om hur så kallade etableringsjobb för nyanlända och långtidsarbetslösa ska genomföras. Förslaget berör minst 10.000 personer..
Läs mer på DI

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enighetom minst , 10.000, etableringsjobb
DI - 05 mar 18 kl. 15:49

Enighet om minst 10 000 etableringsjobb

Fack och arbetsgivare är överens om hur så kallade etableringsjobb för nyanlända och långtidsarbetslösa ska genomföras. Förslaget berör minst 10 000 personer..

SR - 05 mar 18 kl. 16:16

Enighet om minst 10 000 etableringsjobb

Fack och arbetsgivare är överens om hur så kallade etableringsjobb för nyanlända och långtidsarbetslösa ska genomföras. Förslagets mål är att hjälpa minst 10 000 personer..

GöteborgsPosten - 05 mar 18 kl. 15:36

Enighet om minst 10 000 etableringsjobb

Fack och arbetsgivare är överens om hur så kallade etableringsjobb för nyanlända och långtidsarbetslösa ska genomföras. Förslaget berör minst 10 000 personer..

Helsingborgs Dagblad - 05 mar 18 kl. 13:04

Enighet om minst 10 000 etableringsjobb

Fack och arbetsgivare är överens om hur så kallade etableringsjobb för nyanlända och långtidsarbetslösa ska genomföras. Överenskommelsen presenteras i eftermiddag av arbetsmarknadsmarknadsminister Ylva Johansson (S) och företrädare för arbetsmarknadens.

UNT - 05 mar 18 kl. 15:12

Enighet om minst 10 000 etableringsjobb

Fack och arbetsgivare är överens om hur så kallade etableringsjobb för nyanlända och långtidsarbetslösa ska genomföras..

SVT - 05 mar 18 kl. 15:39

Enighet om minst 10 000 etableringsjobb

Regeringen och arbetsmarknadens parter har kommit överens om att införa etableringsjobb för nyanlända och långtidsarbetslösa. Förslaget presenterades av arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson (S) på måndagen..

GöteborgsPosten - 05 mar 18 kl. 15:12

Enighet om minst 10 000 etableringsjobb

HBL - 15 mar 15 kl. 08:00

Stor enighet om att sluta ta lån

Ingen osthyvel och ingen stimulans, men fler människor i arbetslivet. Det är de borgerliga partiernas recept för att få i gång vår ekonomi. SDP och Vänsterförbundet vill däremot se mera offentliga investeringar.

Trelleborgs Allehanda - 22 jul 13 kl. 10:00

50?000 invånare år 2025 - är det möjligt?

Foto: Tomas Nyberg
Svar till Mats Svensson (debatt den 17 juli).
Mats Svensson tar upp frågeställningen om våra möjligheter att nå målet 50 000 invånare. Han skriver artikeln som sin personliga uppfattning utan förankring i partiet.

Cornucopia - 27 aug 18 kl. 15:27

Ryssland mobiliserade 260 000 man - utser hök till ambassadör i Vitryssland

Den ryska Kreml-diktaturen mobiliserade förra veckan 260 000 man i en oannonserad gigantisk övning. Bland annat observerades stridsvagnar av modeller som påståtts skrotats. Samtidigt utsåg man också en hök och slaktare från Tjetjenien till diktaturens ambassadör i Vitryssland.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Spiesshofer: Rätt tid att tacka aktieägarna för tålamodet

ABB startar ett gigantiskt återköpsprogram av egna aktier när försäljningen av Power Grids för 100 miljarder till japanska Hitachi är slutförd. Nya ABB inför en ny mindre byråkratisk struktur med fokus på digitaliseringen av industrin. ”Vi skriver ett helt nytt kapitel i ABB:s historia”, säger ABB:s vd Ulrich Spiesshofer till Di..

DI - 30 minuter sedan

Svårigheter att ersätta Ghosn – ingen ny ordförande för Nissan

Fordonstillverkaren Nissans styrelse lyckades inte enas om en ersättare för den avpolletterade styrelseordföranden Carlos Ghon på måndagen. Det rapporterar tidningen Financial Times..

DI - 1 timme sedan

Investerarprofilen spår björnmarknad i USA nästa år

"Obligationskungen" Jeffrey Gundlach ser ingen pardon efter nyår – New York-börsen lär fortsätta ned till nya bottennivåer under 2019. Det säger han i en intervju med tv-kanalen CNBC..

DI - 1 timme sedan

Ingves väntas hänga på Fed

Två av årets sista och viktigaste räntebesked väntar i veckan. Blir det som marknaden tror försöker Riksbankens Stefan Ingves ta ett första steg närmare kollegan Jerome Powell..

DI - 1 timme sedan

Skakigt på Wall Street – börsen dyker igen

Knappt kunde New York-börsen hämta andan på måndagseftermiddagen innan det bar av nedåt igen. Strax innan klockan 20 handlas S&P 500 ned 1,7 procent..

DI - 1 timme sedan

Många bolag oförberedda på uttåget

En majoritet av företagen i Storbritannien har inte förberett sig för brexit varnar Bank of England. Det är lika illa bland de svenska företagen. ”Vi är mycket oroliga över generellt dåliga förberedelser”, säger handelskommissionär Gustaf Bergström på Business Sweden i London..

DI - 1 timme sedan

Värvning från Tesla sätter fart på rykten om Apple-bil

Teknikjätten Apple har värvat elbilstillverkaren Teslas tidigare seniordesigner Andrew Kim. Det späder på spekulationerna om att Apple återvänt till arbetet med att utveckla en egen bil, rapporterar tekniksajten The Verge..

DI - 1 timme sedan

Brexit broms för svenskt fikabröd

Kaféet Blåbär säljer både svenskt fika och skandinaviska designprodukter i London. Grundaren Sandra West vill expandera, men vågar inte på grund av brexit. "Jag hoppas vi får ett beslut så vi kan gå vidare", säger svenskan inför parlamentets omröstning..

DI - 1 timme sedan

Labour kräver misstroendeomröstning om May

Labourledaren Jeremy Corbyn säger under debatten i underhuset att han kommer att kräva en misstroendeomröstning på grund av att Theresa May skjutit upp omröstningen om brexitavtalet..

DI - 2 timmar sedan

JO inleder granskning av FI:s hantering av utlämnande av uppgifter

Justitieombudsmannen (JO) har beslutat att inleda en granskning av Finansinspektionens agerande i samband med att Svenska Dagbladet begärde ut vissa uppgifter för en tid sedan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.