Skånskan > Nyheter

Saturday, 23 February, 15:40

Skånskan - 02 mar 18 kl. 20:00

Bus ledde till bra samarbeteSVEDALA Störande ungdomsgäng på biblioteket i Svedala har mynnat ut i ett positivt samarbete.
Två eftermiddagar i veckan finns kommunens fritidsassistenter på biblioteket som blivit en ny arena för att möta ortens ungdomar som gärna hänger här. ERWP.fif(3)– Man är har för att ladda mobilerna, vara på datorn, spela kort eller bara för att få lugn och ro. Det är mycket stimmigare på mötesplatsen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SVEDALA Störande, Svedala, ERWP, Stefan Sender, Fabian Bergquist, Tomas Djurfeldt, Unga, Andreas Schewenius, Mattias Hallin, Lina Lejfjord, Nathalie Lindell, Nathalie Berggren, Djurfeldt

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bus, leddetill , bra, samarbete
YLE - 12 maj 13 kl. 15:30

Försvarsministeriet: Bra samarbete med österrikarna

Försvarsministeriet förnekar att det förekom problem i myndigheternas samarbete under gisslandramat i Jemen. Enligt försvarsministeriets kommunikationsdirektör Jyrki Iivonen var samarbetet både med österrikarna och jemeniterna var lyckat. Enligt Iivonen ryms det flera olika skeden i en process som pågår i 140 dygn.

Nya Wermlands Tidningen - 19 mar 12 kl. 07:30

Lokala förhoppningar om bra samarbete

Hälften av alla LO-medlemmar negativa till samarbete mellan S och LO. Men Anders Bergérus, förste ombudsman för S i Värmland och Camilla Andersson, ombudsman, LO, tror på ett starkare band mellan parterna i framtiden ..

Polisen - 10 okt 12 kl. 15:30

Bra samarbete minskar kostnader kring matcher

Ett år efter beslutet att polisen ska ta betalt av idrottsaktiebolagen för polisbevakning vid deras evenemang, är frågan återigen aktuell. Länspolismästare Mats Löfving önskar ett fortsatt gott samarbete med klubbarna trots oenighet i frågan..

SmålandsPosten - 11 jul 16 kl. 09:55

Bra samarbete mellan näringsliv och Växjö kommun

Växjö kommun har ett väl fungerande och växande näringsliv där många branscher är representerade. En viktig del i detta är ett konkret och framgångsrikt samarbete mellan kommun, universitet och företag..

HBL - 16 sep 13 kl. 11:31

Heinäluoma: Bra samarbete med Urpilainen

Talman Eero Heinäluoma (SDP) bestrider att relationerna mellan honom och Socialdemokraternas ordförande Jutta Urpilainen är inflammerade. Heinäluoma sade in en intervju för MTV3 att de två samarbetar bra.

Helsingin Sanomat skrev i helgen att det varit svårt för SDP att godkänna regeringens strukturreformer.

Dalarnas tidningar - 05 mar 14 kl. 09:02

Bråttom att hitta ett bra samarbete

DALARNA Många pusselbitar måste passa in i varandra för att mottagandet ska fungera bra – och det är bråttom. – Ungdomarna, som oftast är 16–17 år när de kommer hit, har väldigt kort tid på sig att klara grundskolan och gymnasiet, säger Christer Gustavsson som jobbat med ett projekt om ensamkommande flyktingbarn i Dalarna..

BT - 12 dec 14 kl. 19:58

Niinistö: Bra samarbete med Sverige

Svenska och finländska ledare fortsätter att tala varmt om samarbetet mellan länderna och vikten av samsyn i försvarsfrågor, med den ökade ryska aktiviteten i Östersjön som bakgrund. På fredagen var det Finlands president Sauli Niinistös tur. Försvarssamarbetet med Sverige har varit mer smidigt och problemfritt än väntat, sammanfattade han förhållandet under ett besök på julfesten på krigsinvalidsjukhuset Kauniala i Grankulla.

Nerikes Allehanda - 06 aug 16 kl. 09:36

Bra samarbete när BB flyttades till USÖ

Karlskogas och USÖ:s förlossningsavdelningar är sammanslagna under sommaren. Personalen tycker att samarbetet fungerar bra..

Nerikes Allehanda - 23 jan 17 kl. 11:13

Arbetsgivaren: "Jag tycker att vi har ett bra samarbete"

Camilla Andersson, högsta chef för hemvården i Örebro kommun, säger att hon tycker att samarbetet med mellancheferna går bra..

DN - 21 dec 18 kl. 12:46

Hultqvist beklagar att Mattis slutar: Insiktsfullt och bra samarbete

Försvarsminister Peter Hultqvist, S, beklagar att hans kollega i USA James Mattis avgår. – Jag tycker det är synd att Jim Mattis lämnar. Han har varit oerhört kompetent, insktsfull och bra att samarbeta med, säger Peter Hultqvist till DN..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Varnar för en miljökatastrof

lyby För tio år sedan var Anita Ullmann med och drog igång nätverket Heaven or Shell i protest mot provborrningarna efter naturgas i Oderup.
Nu är hon ordförande i nätverket Vetonu och går i bräschen för motståndet mot gruvplanerna både på Österlen och i Lyby. Hon ser stora miljörisker med gruvprojektet.

Skånskan - 45 minuter sedan

Brotten blir allt färre

SVALÖV Antal brott i Svalövs kommun går stadigt neråt.
2018 innebar den lägsta siffran sedan 2010. 1209 anmälningar kom in som ska jämföras med rekordåret 2014 då hela 2 241 brott utfördes.

Skånskan - 2 timmar sedan

Tomt i Svalöv såld till nya ägare

Svalöv Försäljningen av fastigheten på adressen Trumpetgatan 10 i Svalöv är nu klar. Nya ägare är Roger och Jerry Stormhed, 55 och 44 år, och säljare är Nisvet Salihovic. Ägarskiftet blev klart i februari 2019 och priset blev 2 795 000 kronor.

Skånskan - 2 timmar sedan

Förarlös bil var rånarbyte

Malmö Bilföraren färdades på yttre ringvägen under onsdagskvällen när en stillastående bil plötsligt avtecknade sig i mörkret, stående på snedden i vägbanan.
Olyckan var ett omedelbart faktum. Lyckligtvis utan allvarliga personskador i den påkörande bilen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Tullverket vill rekrytera 500

inrikes Under fredagen överlämnades budgetunderlaget till regeringen, med krav på 480 miljoner kronor.Tullverket vill öka sin bemanning med 25 procent, från nuvarande 2 000 anställda till 2 500 om några år. Därför lämnade man under fredagen in sitt budgetunderlag till regeringen.

Skånskan - 6 timmar sedan

Upptäckte falsk tusensedel

höör En anmälan om olovlig befattning med falska pengar har inkommit till polisen 14 februari. Det är en bilfirma i Höör som tagit emot sedeln av okänd kund. Vid betalningstillfället upptäckte inte personalen att 1 000-kronorssedeln var falsk.

Skånskan - 6 timmar sedan

Stång till avspärrning borta

höör Den boende i Höör har använt en sex meter lång metallstång som avspärrning till sin uppfart. Den senaste tiden har metallstången legat på marken i rabatten. Nu har den boende upptäckt att stången som har ett värde på 500 kronor är borta.

Skånskan - 6 timmar sedan

Gjorde inbrott i villa

fogdaröd Någon gång mellan den 11 och 22 februari har en villaägare på Diskusgränd i Fogdaröd haft påhälsning av tjuvar då den boende var bortrest. Det var vid anmälningstillfället oklart vad som stulits..

Skånskan - 6 timmar sedan

Stal åkgräsklippare

Långhult Okänt antal tjuvar har gått in i ett garage i Långhult och stulit en åkgräsklippare någon gång mellan 20 och 21 februari. Tjuven har slagit sönder en lampa utanför garaget i hopp om att inte bli upptäckt och sedan fullföljt stölden..

Skånskan - 6 timmar sedan

Man i rullstol fick inte åka med buss

Malmö När en rullstolsbunden man skulle åka buss från Värnhemstorget, förvägrade busschauffören mannen att göra det. Han menade att elrullstolen skulle kunna explodera.Det var en sen kväll i april i fjol som mannen skulle åka hem till Lund.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.