Skånskan > Nyheter

Tuesday, 16 October, 20:22

Skånskan - 02 mar 18 kl. 20:00

Bus ledde till bra samarbeteSVEDALA Störande ungdomsgäng på biblioteket i Svedala har mynnat ut i ett positivt samarbete.
Två eftermiddagar i veckan finns kommunens fritidsassistenter på biblioteket som blivit en ny arena för att möta ortens ungdomar som gärna hänger här. ERWP.fif(3)– Man är har för att ladda mobilerna, vara på datorn, spela kort eller bara för att få lugn och ro. Det är mycket stimmigare på mötesplatsen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SVEDALA Störande, Svedala, ERWP, Stefan Sender, Fabian Bergquist, Tomas Djurfeldt, Unga, Andreas Schewenius, Mattias Hallin, Lina Lejfjord, Nathalie Lindell, Nathalie Berggren, Djurfeldt

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bus, leddetill , bra, samarbete
YLE - 12 maj 13 kl. 15:30

Försvarsministeriet: Bra samarbete med österrikarna

Försvarsministeriet förnekar att det förekom problem i myndigheternas samarbete under gisslandramat i Jemen. Enligt försvarsministeriets kommunikationsdirektör Jyrki Iivonen var samarbetet både med österrikarna och jemeniterna var lyckat. Enligt Iivonen ryms det flera olika skeden i en process som pågår i 140 dygn.

Nya Wermlands Tidningen - 19 mar 12 kl. 07:30

Lokala förhoppningar om bra samarbete

Hälften av alla LO-medlemmar negativa till samarbete mellan S och LO. Men Anders Bergérus, förste ombudsman för S i Värmland och Camilla Andersson, ombudsman, LO, tror på ett starkare band mellan parterna i framtiden ..

Polisen - 10 okt 12 kl. 15:30

Bra samarbete minskar kostnader kring matcher

Ett år efter beslutet att polisen ska ta betalt av idrottsaktiebolagen för polisbevakning vid deras evenemang, är frågan återigen aktuell. Länspolismästare Mats Löfving önskar ett fortsatt gott samarbete med klubbarna trots oenighet i frågan..

SmålandsPosten - 11 jul 16 kl. 09:55

Bra samarbete mellan näringsliv och Växjö kommun

Växjö kommun har ett väl fungerande och växande näringsliv där många branscher är representerade. En viktig del i detta är ett konkret och framgångsrikt samarbete mellan kommun, universitet och företag..

HBL - 16 sep 13 kl. 11:31

Heinäluoma: Bra samarbete med Urpilainen

Talman Eero Heinäluoma (SDP) bestrider att relationerna mellan honom och Socialdemokraternas ordförande Jutta Urpilainen är inflammerade. Heinäluoma sade in en intervju för MTV3 att de två samarbetar bra.

Helsingin Sanomat skrev i helgen att det varit svårt för SDP att godkänna regeringens strukturreformer.

Dalarnas tidningar - 05 mar 14 kl. 09:02

Bråttom att hitta ett bra samarbete

DALARNA Många pusselbitar måste passa in i varandra för att mottagandet ska fungera bra – och det är bråttom. – Ungdomarna, som oftast är 16–17 år när de kommer hit, har väldigt kort tid på sig att klara grundskolan och gymnasiet, säger Christer Gustavsson som jobbat med ett projekt om ensamkommande flyktingbarn i Dalarna..

BT - 12 dec 14 kl. 19:58

Niinistö: Bra samarbete med Sverige

Svenska och finländska ledare fortsätter att tala varmt om samarbetet mellan länderna och vikten av samsyn i försvarsfrågor, med den ökade ryska aktiviteten i Östersjön som bakgrund. På fredagen var det Finlands president Sauli Niinistös tur. Försvarssamarbetet med Sverige har varit mer smidigt och problemfritt än väntat, sammanfattade han förhållandet under ett besök på julfesten på krigsinvalidsjukhuset Kauniala i Grankulla.

Nerikes Allehanda - 06 aug 16 kl. 09:36

Bra samarbete när BB flyttades till USÖ

Karlskogas och USÖ:s förlossningsavdelningar är sammanslagna under sommaren. Personalen tycker att samarbetet fungerar bra..

Nerikes Allehanda - 23 jan 17 kl. 11:13

Arbetsgivaren: "Jag tycker att vi har ett bra samarbete"

Camilla Andersson, högsta chef för hemvården i Örebro kommun, säger att hon tycker att samarbetet med mellancheferna går bra..

YLE - 13 jul 15 kl. 05:04

Det går bra för Scriptum

Det är inga enkla tider för de finlandssvenska bokförlagen. Men Scriptum kommer att gå på plus i år. Det bedömer styrelseordförande Bo Kronqvist.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Berusad knivbeväpnad man på stationen

Lund Flera vittnen larmade polis efter att ha sett en knivbeväpnad man i 55-årsåldern på järnvägsstationen.Det var vid 17-tiden på tisdagen som polis kallades till Bantorget efter att allmänheten observerat en man med någon form av synligt farligt föremål på sig. Efter en stunds letande anträffades mannen på en perrong.

Skånskan - 2 timmar sedan

Krögare döms att betala 400 000 till bryggeri

Ystad En restaurangägare i Ystad döms av Ystad tingsrätt att betala drygt 400 000 kronor till Åbro bryggeri.
Orsaken är att ägaren har stora skulder för öl, vin, cider och läsk som han köpt av bryggeriet och fått rabatt för utan att följa avtalet.Åbro bryggeri valde tidigare i år att säga upp avtalet med mannen eftersom han inte driver restaurangen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nya ägare till fastigheten på Gamla Vägen 9 i Blentarp

Blentarp Malin Fernlid, 29, och Jesper Altarac, 30, har tagit över fastigheten på Gamla Vägen 9 i Blentarp från Lena Kristin Jönsson och Bo-Gösta Lennart Åhman. Ägarbytet blev klart i oktober 2018 och köpesumman blev 2 795 000 kronor. Huset byggdes 2006 och har en boyta på 156 kvadratmeter.

Skånskan - 2 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken

Malmö Det är just nu stopp i tågtrafiken på Malmö central.Enligt Skånetrafiken ska det vara en olyckshändelse. Texten uppdateras..

Skånskan - 3 timmar sedan

”Många fakturor som inte stämmer”

HÖRBY Kommunalrådet Susanne Meijer (S) säger att en internutredning pågår och att det är för tidigt att uttala sig i skuldfrågan.
Hon är kritisk till att Stefan Borg (SD) redan har polisanmält tjänstemannen.Tjänstemannen har varit inblandad i andra byggprojekt också i kommunen, men där har inte några avvikelser upptäckts, enligt Susanne Meijer.

Skånskan - 4 timmar sedan

Cavefors bortgång en enorm förlust

Minneskrönika För cirka två veckor sedan fick jag ett mejl som meddelade att förläggaren och författaren Bo Cavefors blivit svårt sjuk och att det inte var lång tid kvar för den som ville säga farväl till honom. Avsändaren bodde själv utomlands numera, men hade nyligen varit i kontakt med Bo.
I morse fick jag veta att Bo Cavefors avldit.

Skånskan - 6 timmar sedan

130 kvadratmeter stort kedjehus i Sjöbo sålt

Sjöbo Försäljningen av kedjehuset på adressen Slåttervägen 3 i Sjöbo är nu klar. Nya ägare blir Anna Nilsson, 39, och Magnus Appelin, 41, som köper fastigheten av Gabriella Petersson. Det 130 kvadratmeter stora huset är byggt 1979.

Skånskan - 6 timmar sedan

Fyrklöver utökas till fem

SVEDALA Svedalas fyrklöver blir nästa mandatperiod en femklöver.
Nu ansluter Kristdemokraterna i Svedalas minoritetsstyre.– Det känns rimligt att bygga vidare på det vi redan har.

Skånskan - 8 timmar sedan

Riskerar uteslutas efter antisemitiska kommentarer

Hässleholm Omar Al-Ganas som i valet samlade flest personröster för Socialdemokraterna i Hässleholm har hamnat i rejält blåsväder.
Efter antisemitiska och andra kontroversiella uttalanden i sociala medier uppmanas han nu att lämna sina uppdrag.Upprinnelsen till att 19-årige Omar Al-Ganas enligt ett pressmeddelande från Socialdemokraterna uppmanas lämna sina uppdrag och sitt medlemskap i partiet, är den granskning som nättidningen Samhällsnytt presenterat.

Skånskan - 7 timmar sedan

Byggkostnader skenade – tjänsteman polisanmäls

HÖRBY En kommunal tjänsteman i Hörby har stängts av från sitt arbete, och skickats hem, sedan det visat sig att kostnaderna för två byggprojekt har skenat.
Blivande kommunalrådet Stefan Borg (SD) polisanmäler honom dessutom för trolöshet mot huvudman – trots att kommunens egen utredning är långt ifrån avslutad.Vid ett extrainsatt möte med kommunstyrelsens arbetsutskott på måndagsmorgonen informerade kommunalrådet Susanne Meijer (S) om att kostnaderna för ombyggnaden av Gullregnsgården och hyrda lokaler på Vallgatan kommer att bli mycket högre än vad det var tänkt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.