DI > Ekonomi

Wednesday, 23 May, 11:07

DI - 01 mar 18 kl. 22:57

USA-börser: Trumps ståltullar sänkte Wall StreetBörserna i USA föll på torsdagen efter att före öppning ha präglats av positiva förhoppningar. En kraftigt bidragande faktor var president Donald Trumps besked om att han vill införa tariffer på 25 procent för stål och 10 procent för aluminium..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Wall Street, Donald Trumps

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Trumps, ståltullar, sänkte, Wall, Street

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Räntor och valutor: Säkra tillgångar gynnas efter Trump-utspel

Säkra tillgångar var temat för dagen efter att amerikanske presidenten Donald Trump på tisdagen sagt att han inte är nöjd med handelssamtalen med Kina även om han håller dörren öppen för fortsatta samtal. .

DI - 3 minuter sedan

ÅAC Microtec spår positivt resultat

Satellitbolaget ÅAC Microtec, listat på First North, räknar med att ett positivt ebitda-resultat uppnås under fjärde kvartalet 2018..

DI - 2 minuter sedan

Seatwirls aktie har stigit 75 procent i veckan

First North-noterade Seatwirl fortsätter att stiga drygt 10 procent på onsdagen efter tisdagens rejäla uppgång på drygt 40 procent. .

DI - 10 minuter sedan

Indentive genomför företrädesemission

Det First North-listade teknikbolaget Indentive har beslutat att genomföra en företrädesemission om 18,1 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 10 minuter sedan

Carnegie höjer riktkurs för Stillfront

Carnegie höjer riktkursen för Stillfront till 270 kronor från 220 kronor. Rekommendationen köp upprepas..

DI - 10 minuter sedan

Pen Concept redovisar lägre resultat än väntat

Butiksinredningsföretaget Pen Concept, som handlas på Spotlight (tidigare Aktietorget), redovisar ett lägre rörelseresultat än bolaget räknat med för det första kvartalet. Stark efterfrågan gör att en resultatförbättring framöver emellertid väntas..

DI - 15 minuter sedan

Saddam Husseins lyxjakt blir hotell

Efter flera år i limbo är det nu klart att Ocean Breeze, förre irakiske diktatorn Saddam Husseins 82 meter långa lyxjakt, ska bli hotell för trötta lotsar..

DI - 30 minuter sedan

Riksbanken: Viktigt att svenska krav på Nordea blir kvar efter flytt

Nordea bör inte komma undan svenska kapitalkrav vid en flytt till Finland. Sverige bör dessutom öka sina krav på bankerna, betonar Riksbanken, med chefen Stefan Ingves, i sin finansiella stabilitetsrapport..

DI - 30 minuter sedan

Teknikföretagen: Tillväxttopp passerad

Tillväxten i världsekonom har passerats, men det verkar för ovanlighetens skull bli en mjuklandning denna gång. Även svensk ekonomin bromsar in, med ett kraftigt minskat bostadsbyggande. Produktionen inom teknikindustrin i Sverige väntas öka med goda 9,0 procent i år men nästa år bromsar tillväxten in till 2,5 procent..

DI - 30 minuter sedan

Brittiska PPI steg 0,3 procent

Brittiska producentpriser steg 0,3 procent i april, jämfört med månaden före, enligt icke säsongsjusterad statistik. Jämfört med motsvarande månad föregående år steg priserna 2,7 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.