GöteborgsPosten > Ekonomi

Thursday, 25 April, 04:35

GöteborgsPosten - 25 feb 18 kl. 20:40

Uppgifter: Förhandlar om Zlatan – i USAZlatan Ibrahimovic framtid är ännu oklar och intresset från andra sidan Atlanten blir allt starkare. Nu uppger spanska Marca att svenskens agent Mino Raiola vara i Los Angeles för att förhandla om en eventuell övergång till LA Galaxy i MLS..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Zlatan, USA, Ibrahimovic, Atlanten, Marca, Mino Raiola, Los Angeles, LA Galaxy, MLS

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Förhandlarom , Zlatani , USA
GöteborgsPosten - 15 mar 17 kl. 16:52

Uppgifter: Förhandlar om Zlatan – i USA

Zlatan Ibrahimovic framtid är ännu oklar och intresset från andra sidan Atlanten blir allt starkare. Nu uppger spanska Marca att svenskens agent Mino Raiola vara i Los Angeles för att förhandla om en eventuell övergång till LA Galaxy i MLS..

GöteborgsPosten - 25 apr 17 kl. 10:26

Uppgifter: United dumpar Zlatan

Zlatan Ibrahimovic kan vara borta från fotbollen i upp till ett år efter sin svåra knäskada. Nu skriver The Mirror att Manchester United beslutat sig om Zlatans framtid i klubben. Och det blir ingen andra säsong i England, enligt tidningens uppgifter.

Nyheter 24 - 23 feb 16 kl. 08:45

Uppgifter i natt: Zlatan har erbjudit sig själv till Real Madrid

Ska Zlatan Ibrahimovic bli en av de spelare som representerat både Barcelona och Real Madrid? Enligt uppgifter i natt kan det bli så.LÄS MER: Zlatan har fått ett fett kontraktsförslag: "Skriver på snart"Det var i programmet El Chiringuito i spansk tv i natt som Eduardo Inda, chefredaktör för tidningen OK Diario, kom med uppgifterna om att Zlatan Ibrahimovic ska erbjudit sina tjänster till Zinedine Zidane.

BT - 02 sep 13 kl. 16:20

Vodafone förhandlar om USA-exit

Den brittiska telekomjätten Vodafone är på väg att sälja sin 45-procentiga andel i det amerikanska mobilföretaget Verizon Wireless. Köpare är enligt uppgifter Verizon Communication. Vodafones 45 procent i Verizon Wireless värderas till 130 miljarder dollar (cirka 860 miljarder kronor) i affären.

Expressen - 24 apr 17 kl. 13:48

Uppgifter: Då ska Zlatan operera knäet

Zlatan Ibrahimovic är på väg till USA för att operera sitt skadade knä. Enligt journalisten Gianluca DiMarzio anländer svensken till Pittsburgh under måndagseftermiddagen för att bli opererad under onsdagen..

GöteborgsPosten - 24 apr 17 kl. 15:19

Uppgifter: Då ska Zlatan opereras

Enligt den italienska journalisten Gianluca Di Marzio kommer Zlatan Ibrahimovic att lands i Pittsburgh, USA, där han kommer att opereras för den korsbandsskada han ådrog sig förra veckan..

GöteborgsPosten - 25 feb 18 kl. 20:40

Uppgifter: Då ska Zlatan opereras

Enligt den italienska journalisten Gianluca Di Marzio kommer Zlatan Ibrahimovic att lands i Pittsburgh, USA, där han kommer att opereras för den korsbandsskada han ådrog sig förra veckan..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Uppgifter i natt – Zlatan har sagt ja till AC Milan

Italiensk media skriver i dag att Zlatan Ibrahimovic har sagt att han skulle kunna tänka sig att flytta till den italienska storklubben AC Milan.LÄS MER: EU:s förslag till medlemsländerna: bojkotta VMMilans vd Adriano Galliani ska ha ringt Zlatans agent och Zlatan själv för att se om svensken skulle kunna tänka sig en övergång, och han ska då ha sagt ja, skriver Sky Italias journalist Gianluca Di Marzio..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya uppgifter: Nu kan Zlatan göra den "förbjudna flytten"

Ett nytt Zlatan Ibrahimovic-rykte har tagit fart i Spanien. Denna gång är det inte Milan eller Chelsea utan Real Madrid som är den tänkta adressen för svensken.LÄS MER: 6 bilder som visar att Patrik Carlgren är Sveriges Ryan GoslingDet är spanska Sport som skriver att Real Madrid-presidenten Florentino Perez har varit i Qatar för att träffa PSG-ägaren om en försäljning av Ibrahimovic.

GöteborgsPosten - 06 jul 17 kl. 16:33

Uppgifter: Storklubben jagar Zlatan – setts på plats

Zlatan Ibrahimovic återvänder till Italien? Jo, det uppger Tuttosport som skriver att Zlatan varit i Turin med sin agent och representanter från Juventus..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 17 apr 18 kl. 08:31

Castellum ökar förvaltningsvinsten

Omsättningen stiger och förvaltningsvinsten ökar – året har börjat bra för Castellum..

GöteborgsPosten - 17 apr 18 kl. 08:06

Röda siffror på Asienbörserna

GöteborgsPosten - 16 apr 18 kl. 22:57

Netflix krossar förväntningar

Netflix toppade analytikernas prognoser med råge i rapporten för årets första kvartal. Strömningsjätten har nu 125 miljoner kunder..

GöteborgsPosten - 16 apr 18 kl. 22:06

Bred uppgång på Wall Street

GöteborgsPosten - 16 apr 18 kl. 18:35

Strandhäll presenterade vårdsatsningar på Sahlgrenska

Stressad personal på Sahlgrenskas akut som vittnade om oro inför sommaren. Det var i den miljön som socialminister Annika Strandhäll (S) presenterade vårbudgeten – där just satsningar på tillgänglighet i vården var ett huvudnummer..

GöteborgsPosten - 16 apr 18 kl. 18:06

Fick rätt mot Försäkringskassan efter fyra år

GöteborgsPosten - 16 apr 18 kl. 17:40

Intrum i italiensk storaffär

GöteborgsPosten - 16 apr 18 kl. 15:49

Nedåt på Europabörserna

Stockholmsbörsen handlas oförändrat medan ledande börser i Europa visar röda siffror..

GöteborgsPosten - 16 apr 18 kl. 14:54

Analytiker spår röda siffror för Ericsson

GöteborgsPosten - 16 apr 18 kl. 14:58

USA förbjuder företag att sälja till ZTEOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.