DN > Nyheter

Thursday, 19 July, 19:15

DN - 26 feb 18 kl. 00:06

Unga bröder föll 150 meter efter att ha åkt fel i skidbackeEn 12 år gammal pojke omkom medan hans 10-åriga bror klarade sig med svåra skador sedan de kommit fel när de var på väg nedför en backe i de franska alperna i helgen..
Läs mer på DN

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Unga, bröder, föll, 150, meterefter att ha , åkt, fel i skidbacke
Skånskan - 03 nov 15 kl. 06:00

150 minihus kan bli bostäder för unga

MALMÖ MKB Fastigheter satsar nu mer på nyckelfärdiga hus i Malmö. Förhoppningen är att snabbt kunna skaka fram fler lägenheter och lösa bostadskrisen.
En pågående upphandling kan också på sikt ge upp till 150 små bostäder till ungdomar i form av Attefallshus.

Skånskan - 11 jul 16 kl. 18:39

150 minibostäder för unga försenas

MALMÖ MKB:s nya satsning på nyckelfärdiga hus i Malmö försenas.
Enligt upphandlingen skulle det snabbt kunna skakas fram upp till 150 minibostäder till ungdomar.
Men nu blir det förseningar.

YLE - 23 feb 17 kl. 05:05

Pargas stad vill locka inflyttare - just nu flyttar många unga till skärgården

Bristen på hyresbostäder har väckt diskussion i Åbolands skärgård en längre tid. Pargas stad gör sitt bästa för att locka inflyttare, samtidigt som man är medveten om problemen med hyresbostäderna. - Staden har samarbetat en längre tid med områdesnämnderna och de olika Pro-föreningarna.

Sydsvenskan - 11 jul 14 kl. 05:30

Sänk rösträttsåldern – vi unga måste få påverka alla de beslut som berör oss

Medelåldern för en riksdagsledamot är 47 år, för en Europaparlamentariker 55 år, och i världens samlade parlament nästan 51 år. Detta trots att den genomsnittlige svensken är 41 år, EU-medborgaren 40, och världsmedborgaren låga 30 år. Snittåldern hos parlamentarikerna – i Sverige, i EU och i världen – som ska representera folket är alltså genomgående alltför hög.

Skånskan - 17 dec 15 kl. 10:30

Klart bygga 42 nya bostäder i Barsebäck

Barsebäcksby Politikerna i fullmäktige har gett klartecken att bygga 42 nya bostäder söder om skolan i Barsebäcksby.
Kommunalrådet Pia Almström (M) hoppas det ska ge en flyttkedjeeffekt där mindre bostäder frigörs.– Vad hjälper 50 radhus i Barsebäcksby den stora bostadsbrist vi har i Sverige?

YLE - 23 feb 17 kl. 05:05

Pargas stad vill locka inflyttare - men är medveten om bristen på hyresbostäder

Bristen på hyresbostäder har väckt diskussion i Åbolands skärgård en längre tid. Pargas stad gör sitt bästa för att locka inflyttare, samtidigt som man är medveten om problemen med hyresbostäderna. - Staden har samarbetat en längre tid med områdesnämnderna och de olika Pro-föreningarna.

SmålandsPosten - 30 dec 14 kl. 13:07

Brist på bostäder för ensamkommande flyktingbarn

Växjö tredubblar från 2015 sitt mottagande av ensamkommande flyktingbarn.
Men några större förberedelser är inte gjorda.
– Detta är en jätteutmaning, ett gigantiskt åtagande som staten lägger på kommunerna, säger Per Sandberg, chef för förvaltningen för arbete och välfärd.

Alingsås tidning - 21 jan 17 kl. 16:02

150 protesterade mot utvisningar

Cirka 150 personer deltog i lördagens manifestation i Herrljunga till stöd för utvisningshotade ensamkommande ungdomar.
Det var en blandning av unga flyktingar, deras svenska kompisar och vuxna i olika åldrar som gick från torget till Kunskapskällan bakom paroller som ”Ingen människa är illegal, den som flyr har inget val”, ”Stoppa utvisningarna till Afghanistan” och ”Skicka oss inte till döden”. De flesta som hotas av utvisning är afghaner.

BT - 10 okt 14 kl. 07:58

Skisser: Här blir plats för 150 nya bostäder i Borås

Det övergivna brandhärjade sjukhemmet rivs och forslas bort för att ge plats åt Trädgårdsstaden Hestra – småskalig bebyggelse i grönskande kvarter. – Det är lite folkhemstanke bakom konceptet, att det ska tilltala unga som gamla, säger Robert Smith på Cernera Fastigheter AB. BT presenterar i dag de första skisserna på det nya bostadsområdet med uppemot 150 bostäder, som Cernera och Mjöbäcks Entreprenad ska bygga i etapper de kommande tre–fyra åren.

Barometern - 09 sep 14 kl. 07:19

Bygg fler bostäder och öka takten

Under lång tid har Sverige investerat för lite i nya bostäder. Tillsammans med ökande inflyttning till storstäderna har detta lett till bostadsbrist i ett stort antal kommuner. Bristen på bostäder försvårar för människor att flytta till nya jobb och hindrar unga att ta steget in i vuxenvärlden genom att flytta hemifrån.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Kulturhistoriska värden hotas när elden sprider sig

LJUSDAL. Byggnader med stora kulturhistoriska värden hotas när bränderna i Ljusdal fortsätter att växa. När elden drar fram gör den inte skillnad på någon eller något.

DN - 45 minuter sedan

Martin Liby Troein: Antisemitismen är en blind fläck för vänstern

Övertygad antirasism är tyvärr inte ett vaccin mot antisemitiska uttryck..

DN - 1 timme sedan

Hackare kodade in gängvåldtäkt i barnspel

När en sjuårig flicka spelade onlinespelet Roblox blev hennes karaktär våldtagen av två av spelets manliga figurer. Företaget menar att en användare hackat och kodat om spelet och att denne nu stängts av, skriver BBC. .

DN - 1 timme sedan

EU varnar för hård Brexit

EU-kommissionen uppmanar medlemsländer, regioner och företag att bättre förbereda sig på att Storbritannien kraschar sig ut ur EU, alltså lämnar unionen utan ett avtal i vad som brukar kallas en hård Brexit..

DN - 1 timme sedan

Åländsk miljonär firar födelsedagen med musikfestival – nu ska den till Sverige

Han äger Ålands banker, mataffärer och dagstidningar. Den 25 juli arrangerar entreprenören Anders Wiklöf för tredje året i rad en gratis musikfestival. Nu vill han låta den växa över till Sverige..

DN - 1 timme sedan

Fel recept på vätskeersättning – Kry uppmanade patienter att kontakta läkare

När vårdappsföretaget Kry skickade ut ett recept på vätskeersättning blev saltmängden en matsked istället för en tesked.  I en rättelse uppmanade sedan Kry till att ta kontakt med sin läkare för frågor om för högt saltintag.  – Det är naturligtvis väldigt olyckligt, säger Samuel Danofsky som är kommunikationschef på Kry.

DN - 1 timme sedan

”The Maulers” match i fara

MMA-stjärnan Alexander Gustafsson ska göra sin första match på över ett år om drygt två veckor – men nu är den i fara..

DN - 1 timme sedan

Minnesord: Sture Koinberg

Landskapsarkitekt Sture Koinberg, Enskede, har som tidigare meddelats gått bort 82 år gammal. Hans närmaste är makan Sonja, barnen Maria och Edvard med familjer..

DN - 2 timmar sedan

Minnesord: Jan G Linder

Jan G Linder, Stockholm, har avlidit i en ålder av 76 år. Närmast anhöriga är hustrun Solveig, dottern Anna och sönerna Henrik och Per samtliga med familjer..

DN - 2 timmar sedan

VM gav mångmiljardklirr i ryska kassor

Utländska fotbollssupportrar spenderade 1,5 miljarder dollar (drygt 13 miljarder kronor) i Ryssland under fotbolls-VM, rapporterar tidningen Financial Times med hänvisning till beräkningar gjorda av den ryska storbanken Sberbank..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.