DN > Nyheter

Monday, 21 January, 00:01

DN - 26 feb 18 kl. 00:06

Unga bröder föll 150 meter efter att ha åkt fel i skidbackeEn 12 år gammal pojke omkom medan hans 10-åriga bror klarade sig med svåra skador sedan de kommit fel när de var på väg nedför en backe i de franska alperna i helgen..
Läs mer på DN

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Unga, bröder, föll, 150, meterefter att ha , åkt, fel i skidbacke
Skånskan - 03 nov 15 kl. 06:00

150 minihus kan bli bostäder för unga

MALMÖ MKB Fastigheter satsar nu mer på nyckelfärdiga hus i Malmö. Förhoppningen är att snabbt kunna skaka fram fler lägenheter och lösa bostadskrisen.
En pågående upphandling kan också på sikt ge upp till 150 små bostäder till ungdomar i form av Attefallshus.

YLE - 23 feb 17 kl. 05:05

Pargas stad vill locka inflyttare - just nu flyttar många unga till skärgården

Bristen på hyresbostäder har väckt diskussion i Åbolands skärgård en längre tid. Pargas stad gör sitt bästa för att locka inflyttare, samtidigt som man är medveten om problemen med hyresbostäderna. - Staden har samarbetat en längre tid med områdesnämnderna och de olika Pro-föreningarna.

Sydsvenskan - 11 jul 14 kl. 05:30

Sänk rösträttsåldern – vi unga måste få påverka alla de beslut som berör oss

Medelåldern för en riksdagsledamot är 47 år, för en Europaparlamentariker 55 år, och i världens samlade parlament nästan 51 år. Detta trots att den genomsnittlige svensken är 41 år, EU-medborgaren 40, och världsmedborgaren låga 30 år. Snittåldern hos parlamentarikerna – i Sverige, i EU och i världen – som ska representera folket är alltså genomgående alltför hög.

Skånskan - 11 jul 16 kl. 18:39

150 minibostäder för unga försenas

MALMÖ MKB:s nya satsning på nyckelfärdiga hus i Malmö försenas.
Enligt upphandlingen skulle det snabbt kunna skakas fram upp till 150 minibostäder till ungdomar.
Men nu blir det förseningar.

Skånskan - 17 dec 15 kl. 10:30

Klart bygga 42 nya bostäder i Barsebäck

Barsebäcksby Politikerna i fullmäktige har gett klartecken att bygga 42 nya bostäder söder om skolan i Barsebäcksby.
Kommunalrådet Pia Almström (M) hoppas det ska ge en flyttkedjeeffekt där mindre bostäder frigörs.– Vad hjälper 50 radhus i Barsebäcksby den stora bostadsbrist vi har i Sverige?

YLE - 23 feb 17 kl. 05:05

Pargas stad vill locka inflyttare - men är medveten om bristen på hyresbostäder

Bristen på hyresbostäder har väckt diskussion i Åbolands skärgård en längre tid. Pargas stad gör sitt bästa för att locka inflyttare, samtidigt som man är medveten om problemen med hyresbostäderna. - Staden har samarbetat en längre tid med områdesnämnderna och de olika Pro-föreningarna.

Alingsås tidning - 21 jan 17 kl. 16:02

150 protesterade mot utvisningar

Cirka 150 personer deltog i lördagens manifestation i Herrljunga till stöd för utvisningshotade ensamkommande ungdomar.
Det var en blandning av unga flyktingar, deras svenska kompisar och vuxna i olika åldrar som gick från torget till Kunskapskällan bakom paroller som ”Ingen människa är illegal, den som flyr har inget val”, ”Stoppa utvisningarna till Afghanistan” och ”Skicka oss inte till döden”. De flesta som hotas av utvisning är afghaner.

SmålandsPosten - 30 dec 14 kl. 13:07

Brist på bostäder för ensamkommande flyktingbarn

Växjö tredubblar från 2015 sitt mottagande av ensamkommande flyktingbarn.
Men några större förberedelser är inte gjorda.
– Detta är en jätteutmaning, ett gigantiskt åtagande som staten lägger på kommunerna, säger Per Sandberg, chef för förvaltningen för arbete och välfärd.

BT - 10 okt 14 kl. 07:58

Skisser: Här blir plats för 150 nya bostäder i Borås

Det övergivna brandhärjade sjukhemmet rivs och forslas bort för att ge plats åt Trädgårdsstaden Hestra – småskalig bebyggelse i grönskande kvarter. – Det är lite folkhemstanke bakom konceptet, att det ska tilltala unga som gamla, säger Robert Smith på Cernera Fastigheter AB. BT presenterar i dag de första skisserna på det nya bostadsområdet med uppemot 150 bostäder, som Cernera och Mjöbäcks Entreprenad ska bygga i etapper de kommande tre–fyra åren.

Barometern - 09 sep 14 kl. 07:19

Bygg fler bostäder och öka takten

Under lång tid har Sverige investerat för lite i nya bostäder. Tillsammans med ökande inflyttning till storstäderna har detta lett till bostadsbrist i ett stort antal kommuner. Bristen på bostäder försvårar för människor att flytta till nya jobb och hindrar unga att ta steget in i vuxenvärlden genom att flytta hemifrån.

Fler nyheter från DN

DN - 10 jan 19 kl. 12:16

Bokrecension: Caroline Albertine Minor imponerar med små bortvändheter

Sju noveller. Sju kvinnoliv. Danska Caroline Albertine Minor har hyllats för sin novellsamling ”Välsignelser”, som nu kommer på svenska.

DN - 10 jan 19 kl. 11:51

Anna-Lena Laurén: Tintins Sovjetunionen stämde rätt väl med verkligheten

Hergé hade aldrig satt sin fot i Sovjetunionen när han lät sin i dag 90-årsjubilerande seriehjälte besöka landet. Ändå träffade ”Tintin i Sovjet” helt rätt i sin skildring av bolsjevismens väsen..

DN - 10 jan 19 kl. 10:51

Analytiker överraskade över nedskrivningen

– Det är definitivt en större reträtt än man hoppats på inom BSS-delen som man har haft problem med innan också, säger Daniel Djurberg, analytiker på Handelsbanken..

DN - 10 jan 19 kl. 10:47

Larsson kan få möta mästarinnan i Australien

Svenskorna ska kunna ta sig förbi första omgången i Australian Open. Men redan i den andra blir det kanske övermäktigt motstånd. Johanna Larsson ställs mot regerande mästarinnan Caroline Wozniacki..

DN - 10 jan 19 kl. 10:25

”Gå i opposition till valet 2022”

Bättre än att kompromissa, skriver tidigare S-riksdagskandidat..

DN - 10 jan 19 kl. 07:26

Ytterligare skottlossning i Värnamo

Pågående konflikt mellan olika kriminella grupper kan ligga bakom..

DN - 10 jan 19 kl. 09:46

Ny dokumentär pekar ut Michael Jackson

Popstjärnan Michael Jackson anklagas för sexuella övergrepp i en ny dokumentär som har premiär på den amerikanska filmfestivalen Sundance, skriver Rolling Stone..

DN - 10 jan 19 kl. 09:46

Marianne, 89, skadades vid t-banan – nu läggs förundersökningen ner

Marianne Sundström, 89, knuffades omkull vid tunnelbanan i oktober. Hon föll illa, tvingades operera höften och har haft kraftiga smärtor efteråt.  Polisen omhändertog en person efter händelsen – men nu läggs ärendet ner.

DN - 10 jan 19 kl. 09:12

Klämskydd saknades vid dödsolycka på fabrik

Klämskydd saknades vid den maskin där en anställd hos golvtillverkaren Tarkett i Ronneby fick skador som ledde till döden..

DN - 10 jan 19 kl. 08:39

Storm på väg mot hela Norrland – klass 2-varning i fjällen

Från torsdagseftermiddagen väntas storm i fjällen, och under natten och fredagen väntas stormvindarna dra in även över inlandet och kusten i norr. Varningar och risker har utfärdats för i stort sett hela Norrland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.