DN > Nyheter

Tuesday, 24 April, 04:55

DN - 26 feb 18 kl. 00:06

Unga bröder föll 150 meter efter att ha åkt fel i skidbackeEn 12 år gammal pojke omkom medan hans 10-åriga bror klarade sig med svåra skador sedan de kommit fel när de var på väg nedför en backe i de franska alperna i helgen..
Läs mer på DN

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Unga, bröder, föll, 150, meterefter att ha , åkt, fel i skidbacke
Skånskan - 03 nov 15 kl. 06:00

150 minihus kan bli bostäder för unga

MALMÖ MKB Fastigheter satsar nu mer på nyckelfärdiga hus i Malmö. Förhoppningen är att snabbt kunna skaka fram fler lägenheter och lösa bostadskrisen.
En pågående upphandling kan också på sikt ge upp till 150 små bostäder till ungdomar i form av Attefallshus.

Skånskan - 11 jul 16 kl. 18:39

150 minibostäder för unga försenas

MALMÖ MKB:s nya satsning på nyckelfärdiga hus i Malmö försenas.
Enligt upphandlingen skulle det snabbt kunna skakas fram upp till 150 minibostäder till ungdomar.
Men nu blir det förseningar.

YLE - 23 feb 17 kl. 05:05

Pargas stad vill locka inflyttare - just nu flyttar många unga till skärgården

Bristen på hyresbostäder har väckt diskussion i Åbolands skärgård en längre tid. Pargas stad gör sitt bästa för att locka inflyttare, samtidigt som man är medveten om problemen med hyresbostäderna. - Staden har samarbetat en längre tid med områdesnämnderna och de olika Pro-föreningarna.

Sydsvenskan - 11 jul 14 kl. 05:30

Sänk rösträttsåldern – vi unga måste få påverka alla de beslut som berör oss

Medelåldern för en riksdagsledamot är 47 år, för en Europaparlamentariker 55 år, och i världens samlade parlament nästan 51 år. Detta trots att den genomsnittlige svensken är 41 år, EU-medborgaren 40, och världsmedborgaren låga 30 år. Snittåldern hos parlamentarikerna – i Sverige, i EU och i världen – som ska representera folket är alltså genomgående alltför hög.

Skånskan - 17 dec 15 kl. 10:30

Klart bygga 42 nya bostäder i Barsebäck

Barsebäcksby Politikerna i fullmäktige har gett klartecken att bygga 42 nya bostäder söder om skolan i Barsebäcksby.
Kommunalrådet Pia Almström (M) hoppas det ska ge en flyttkedjeeffekt där mindre bostäder frigörs.– Vad hjälper 50 radhus i Barsebäcksby den stora bostadsbrist vi har i Sverige?

YLE - 23 feb 17 kl. 05:05

Pargas stad vill locka inflyttare - men är medveten om bristen på hyresbostäder

Bristen på hyresbostäder har väckt diskussion i Åbolands skärgård en längre tid. Pargas stad gör sitt bästa för att locka inflyttare, samtidigt som man är medveten om problemen med hyresbostäderna. - Staden har samarbetat en längre tid med områdesnämnderna och de olika Pro-föreningarna.

Alingsås tidning - 21 jan 17 kl. 16:02

150 protesterade mot utvisningar

Cirka 150 personer deltog i lördagens manifestation i Herrljunga till stöd för utvisningshotade ensamkommande ungdomar.
Det var en blandning av unga flyktingar, deras svenska kompisar och vuxna i olika åldrar som gick från torget till Kunskapskällan bakom paroller som ”Ingen människa är illegal, den som flyr har inget val”, ”Stoppa utvisningarna till Afghanistan” och ”Skicka oss inte till döden”. De flesta som hotas av utvisning är afghaner.

SmålandsPosten - 30 dec 14 kl. 13:07

Brist på bostäder för ensamkommande flyktingbarn

Växjö tredubblar från 2015 sitt mottagande av ensamkommande flyktingbarn.
Men några större förberedelser är inte gjorda.
– Detta är en jätteutmaning, ett gigantiskt åtagande som staten lägger på kommunerna, säger Per Sandberg, chef för förvaltningen för arbete och välfärd.

BT - 10 okt 14 kl. 07:58

Skisser: Här blir plats för 150 nya bostäder i Borås

Det övergivna brandhärjade sjukhemmet rivs och forslas bort för att ge plats åt Trädgårdsstaden Hestra – småskalig bebyggelse i grönskande kvarter. – Det är lite folkhemstanke bakom konceptet, att det ska tilltala unga som gamla, säger Robert Smith på Cernera Fastigheter AB. BT presenterar i dag de första skisserna på det nya bostadsområdet med uppemot 150 bostäder, som Cernera och Mjöbäcks Entreprenad ska bygga i etapper de kommande tre–fyra åren.

Barometern - 09 sep 14 kl. 07:19

Bygg fler bostäder och öka takten

Under lång tid har Sverige investerat för lite i nya bostäder. Tillsammans med ökande inflyttning till storstäderna har detta lett till bostadsbrist i ett stort antal kommuner. Bristen på bostäder försvårar för människor att flytta till nya jobb och hindrar unga att ta steget in i vuxenvärlden genom att flytta hemifrån.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

George HW Bush inlagd på sjukhus

Bara några dagar efter hustrun Barbaras död har USA:s expresident George H W Bush lagts in på sjukhus..

DN - 4 timmar sedan

Jack blev världens första virtuella maskot

Evertonsupportern Jack McLindens dröm gick i uppfyllelse under kvällens enda Premier League-match. Han fick vara maskot – trots att han inte var på plats på Goodison Park..

DN - 4 timmar sedan

Tisdag 24 april

DN - 4 timmar sedan

Polis och militär övar – skott hörs i Stockholm

Polisen, Försvarsmakten och Säkerhetspolisen genomför under måndagskvällen en antiterrorövning i Hjorthagen i södra Stockholm. Skott kan höras fram till 00.30-tiden..

DN - 5 timmar sedan

Man skottskadad i Lund – sökte själv vård

En man i 30-årsåldern sökte på måndagskvällen vård för en misstänkt skottskada på Universitetssjukhuset i Lund, uppger Skånepolisen. Skadeläget är okänt..

DN - 5 timmar sedan

”Lägg dig ned!” – Så grips föraren efter att ha dödat nio

Den man som misstänks för att ha kört ihjäl nio människor och skadat sexton lyckades köra över en kilometer innan han hanns ikapp av en polisman. Gripandet blev dramatiskt..

DN - 5 timmar sedan

Vancouver Canucks bekräftar: Elias Pettersson spelar VM med Tre Kronor

I söndags: SM-guldvinnare. Nu: Klar för spel med Sverige i VM. I alla fall om man ska lyssna på Vancouver Canucks general manager, Jim Benning..

DN - 6 timmar sedan

Ålderspresidenten fick påminna om Stockholmsandan i stadshuset

Besluten var få, men provokationerna många när Stockholms kommunfullmäktige sammanträdde på måndagskvällen. Till sist kände sig ålderspresidenten Berthold Gustavsson (M) manad att påminna om att hålla god ton i debatten. .

DN - 7 timmar sedan

”Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik”

”Vi vill tacka för det stöd vi fått och alla kärleksfulla beskrivningar av vår son och bror. Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik och har fina minnen till hans låtar” Det skriver familjen i sitt första uttalande efter Tim ”Avicii” Berglings död.  .

DN - 7 timmar sedan

Full pott hittills för Norrköping hemma

Tredje matchen hemma på Östgötaporten – och säsongens tredje seger. IFK Norrköping hakar på i den allsvenska toppen. Segerskytt mot Sirius: David Moberg Karlsson med matchens enda mål..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.