Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 19:27

Liknande nyheter

Taggar: Vad kännetecknar, duktiga, ledare
Trelleborgs Allehanda - 08 feb 12 kl. 06:30

Framtidens ledare finns på hemmaplan

Det finns många potentiella skolledare bland lärarna i Trelleborgs kommun. Det tror bildningsförvaltningen som i mars drar igång egna ledarutbildningar för att möta behovet av rektorer och skolledare i framtiden.
Av 48 som sökt har 22 valts ut till en så kallad traineeutbildning som vänder sig till lärare på alla nivåer, från förskola till gymnasiet.

Entreprenör24 - 09 okt 13 kl. 16:28

Så blir du en bra ledare

Vet du vad som krävs för att vara en bra ledare? Om inte, så ska du lyssna till entreprenörerna Carl-Johan Björklund och Ola Jönsson Bergström som intervjuat 100 svenska ledare om deras syn på ledarskap.  Ledarstrategerna Carl-Johan Björklund och Ola Jönsson Bergström har rest runt i Sverige och pratat ledarskap med namnkunniga ledare som Daniel Birnbaum, Angeles Bermudez-Svankvist och Pia Sundhage.

Sydsvenskan - 28 jan 11 kl. 06:30

"För att lyckas som ledare krävs duktiga medarbetare"

IT-företaget TAT:s vd Charlotta Falvin kammade hem Morotspriset 2011. Själv säger årets pristagare att hon blev vd för att hon var den enda ekonomen bland ett gäng av ingenjörer och designer.
Morotspriset går till den skånska ledare som bäst lyckats få medarbetarna att prestera bra resultat genom att motivera och utveckla dem.

YLE - 01 okt 15 kl. 12:19

"Makthavarna inte lika duktiga som österbottningarna"

Det är inte alla som är lika duktiga som österbottningarna att ta emot flyktingar. Historia studerande Calle Koskela och Nina Stubb från Röda Korset hoppas att världens ledare skulle gå från ord till handling. I sin kolumn skriver Koskela om att nyheterna om krig, konflikter och terrordåd förlamar oss och förvandlar oss till passiva åskådare.

YLE - 01 okt 15 kl. 12:19

"Alla borde bli lika duktiga som österbottningarna"

Det är inte alla som är lika duktiga som österbottningarna att ta emot flyktingar. Calle Koskela som studerar historia och Nina Stubb från Röda Korset hoppas att världens ledare skulle gå från ord till handling. I sin kolumn skriver Koskela om att nyheterna om krig, konflikter och terrordåd förlamar oss och förvandlar oss till passiva åskådare.

Dagen - 25 mar 11 kl. 03:00

Ledare måste skapa en kultur för tillväxt

Vad gör kristna ledare för att skapa en kultur som främjar tillväxt i sina kyrkor? Det är den viktigaste uppgiften som en ledare har - att skapa en jordmån för den växt som Gud ger.

Inte långt efter att vår kyrka hade öppnat fick jag ett e-postmeddelande från Gabrielle.

Dagen - 07 apr 11 kl. 03:00

Kvinnliga ledare fick tid att utvecklas

Halmstad. En bra ledare kan konsten att kommunicera väl. Det var utgångspunkten för Sisters Internationals ledarkonferens som under två dagar pågått på Gullbrannagården.

Nyheter 24 - 06 jul 12 kl. 09:37

Nordkoreas ledare - bäst på det mesta


Nyheter24 har talat med Caroline Szyber och Roger Haddad (FP) som tillsammans allianskollegorna med Emil Källström (C) och Mathias Sundin (FP) fick se världens mest isolerade land Nordkorea - inifrån. - Jag är inte speciellt hoppfull om en demokratisk utvec kling, det finns inga signaler på att landet håller på att öppna upp sig. Isoleringen kommer att fortsätta.

Polisen - 24 feb 11 kl. 18:16

Duktiga chefer nyckel till framgång

Duktiga chefer är en nyckel till framgång i polisverksamheten. För att nå målen krävs goda ledare och engagerade medarbetare..

Kristianstadsbladet - 26 jan 12 kl. 06:30

Söker en kraftfull ledare

Han är en av ortens starka män inom socialdemokratin och satt med i partiledningen i 28 år. Nu anser han att partiet måste utse en ledare snabbt - och även öppna sig och träffa väljarna igen.
KRISTIANSTAD.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Avstå överprisat e-handelsbolag

E-handelstillväxt är det enda som imponerar i Bygghemma. Förvärvsbygget är inte värt noteringspriset..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Sälj riskfyllda busskuponger

ANALYS. Den snart 6 procentiga utdelningskupongen från offentligfinansierad kollektivtrafik är mer riskfylld än den verkar. Se upp i bussaktien..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Hissbolaget förtjänar ett lyft

Alimak är i köpartagen. Affärsvärlden har hittat nästa storförvärv för hisstillverkaren..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Överprisad hemförbättrare

E-handelstillväxt är det enda som imponerar i Bygghemma. Förvärvsbygget är inte värt priset..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Hög tid att dela ut Yggdrasil

Svackan i Comeon ser ut att vara passerad och värderingen i Cherry ser attraktiv ut. Det finns dessutom goda chanser att Yggdrasil delas ut till aktieägarna..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

”Wiströms utser påläggskalv”

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Vindestination

Vinet i havet.

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Snabba fakta

Författaren William Shakespeare är en av dem som sägs ha fallit för vinet på vulkanön i Atlanten..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Med smak av vulkan

Teneriffa är inte bara charter och rödbrända turister. Med hjälp av flera hundra år gamla vinstockar pågår nu en återfödelse av vulkanön som vinregion..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Vad hände sen?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.