Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 09 December, 20:15

Affärsvärlden - 26 feb 18 kl. 00:01

Vad kännetecknar duktiga ledare?Det går inte att poängtera nog hur viktigt det är med rätt ledarskap i de bolag vi investerar i. Stora visioner och kommunikation är långt ifrån de enda viktiga parametrarna..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad kännetecknar, duktiga, ledare
Trelleborgs Allehanda - 08 feb 12 kl. 06:30

Framtidens ledare finns på hemmaplan

Det finns många potentiella skolledare bland lärarna i Trelleborgs kommun. Det tror bildningsförvaltningen som i mars drar igång egna ledarutbildningar för att möta behovet av rektorer och skolledare i framtiden.
Av 48 som sökt har 22 valts ut till en så kallad traineeutbildning som vänder sig till lärare på alla nivåer, från förskola till gymnasiet.

Entreprenör24 - 09 okt 13 kl. 16:28

Så blir du en bra ledare

Vet du vad som krävs för att vara en bra ledare? Om inte, så ska du lyssna till entreprenörerna Carl-Johan Björklund och Ola Jönsson Bergström som intervjuat 100 svenska ledare om deras syn på ledarskap.  Ledarstrategerna Carl-Johan Björklund och Ola Jönsson Bergström har rest runt i Sverige och pratat ledarskap med namnkunniga ledare som Daniel Birnbaum, Angeles Bermudez-Svankvist och Pia Sundhage.

Sydsvenskan - 28 jan 11 kl. 06:30

"För att lyckas som ledare krävs duktiga medarbetare"

IT-företaget TAT:s vd Charlotta Falvin kammade hem Morotspriset 2011. Själv säger årets pristagare att hon blev vd för att hon var den enda ekonomen bland ett gäng av ingenjörer och designer.
Morotspriset går till den skånska ledare som bäst lyckats få medarbetarna att prestera bra resultat genom att motivera och utveckla dem.

YLE - 01 okt 15 kl. 12:19

"Makthavarna inte lika duktiga som österbottningarna"

Det är inte alla som är lika duktiga som österbottningarna att ta emot flyktingar. Historia studerande Calle Koskela och Nina Stubb från Röda Korset hoppas att världens ledare skulle gå från ord till handling. I sin kolumn skriver Koskela om att nyheterna om krig, konflikter och terrordåd förlamar oss och förvandlar oss till passiva åskådare.

YLE - 01 okt 15 kl. 12:19

"Alla borde bli lika duktiga som österbottningarna"

Det är inte alla som är lika duktiga som österbottningarna att ta emot flyktingar. Calle Koskela som studerar historia och Nina Stubb från Röda Korset hoppas att världens ledare skulle gå från ord till handling. I sin kolumn skriver Koskela om att nyheterna om krig, konflikter och terrordåd förlamar oss och förvandlar oss till passiva åskådare.

Västerbottens Folkblad - 11 timmar sedan

[PLUS] En ledare på planen och en förebild vid sidan

En ledare på planen, en förebild vid sidan av. Det är så Egal Saleman vill agera. Samtidigt tycker....

Dagen - 25 mar 11 kl. 03:00

Ledare måste skapa en kultur för tillväxt

Vad gör kristna ledare för att skapa en kultur som främjar tillväxt i sina kyrkor? Det är den viktigaste uppgiften som en ledare har - att skapa en jordmån för den växt som Gud ger.

Inte långt efter att vår kyrka hade öppnat fick jag ett e-postmeddelande från Gabrielle.

Dagen - 07 apr 11 kl. 03:00

Kvinnliga ledare fick tid att utvecklas

Halmstad. En bra ledare kan konsten att kommunicera väl. Det var utgångspunkten för Sisters Internationals ledarkonferens som under två dagar pågått på Gullbrannagården.

Nyheter 24 - 06 jul 12 kl. 09:37

Nordkoreas ledare - bäst på det mesta


Nyheter24 har talat med Caroline Szyber och Roger Haddad (FP) som tillsammans allianskollegorna med Emil Källström (C) och Mathias Sundin (FP) fick se världens mest isolerade land Nordkorea - inifrån. - Jag är inte speciellt hoppfull om en demokratisk utvec kling, det finns inga signaler på att landet håller på att öppna upp sig. Isoleringen kommer att fortsätta.

Polisen - 24 feb 11 kl. 18:16

Duktiga chefer nyckel till framgång

Duktiga chefer är en nyckel till framgång i polisverksamheten. För att nå målen krävs goda ledare och engagerade medarbetare..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 16:45

Mycket kvar att bevisa

ANALYS Medicinteknikbolaget Getinge har brottats med problem i flera år. Affärsvärlden ser inget köpläge på nuvarande nivåer..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:53

Opec har nått avtal - oljepriset stiger

Opec-mötet har avslutats med ett avtal om produktionsminskningar för Opec+ (Opec tillsammans med länder utanför Opec) på 1,2 miljoner fat per dag..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:22

Ericsson i topp på stark fredagsbörs

Efter tre dagar med tydliga nedgångar rekylerade Stockholmsbörsen med breda uppgångar på fredagen..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:34

Sysselsättningen i USA ökar mindre än väntat

Antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn i USA ökade med 155.000 personer i november. Arbetslösheten uppgick till 3,7 procent, jämfört med 3,7 procent månaden före..

Affärsvärlden - I förrgår: 09:33

Konjunkturoro skakar om börserna

Egentligen pekar allt på en riktigt bra utveckling för företagen, ändå skälver börserna av oro. Men enligt experterna grundar sig oron på en osäkerhet kring konjunkturen - vart är vi på väg?.

Affärsvärlden - I förrgår: 13:45

Åtal mot Ghosn och Nissan nästa vecka

Japanska åklagare har beslutat att åtala såväl den avsatte ordföranden Carlos Ghosn som bolaget Nissan Motor redan på måndag..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:22

Wallenberg: Brexit skapar osäkerhet

Många frågetecken kring brexit kvarstår oavsett vad det brittiska parlamentet beslutar på tisdag. Affärsmannen Jacob Wallenberg tror att många svenska företag har anledning att fundera kring hur förberedda de egentligen är..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:26

Tobaksjätte köper in sig i cannabisbolag

Tobaksjätten Altria köper drygt 146 miljoner nyemitterade aktier, motsvarande 45 procent, i cannabisbolaget Cronos..

Affärsvärlden - I förrgår: 09:27

Net Ents vd till MQ:s styrelse

Valberedningen i MQ föreslår att Therese Hillman tar plats i klädbolagets styrelse..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:39

Ericsson i täten när börsen rekylerar upp

Stockholmsbörsen återhämtade sig rejält i den inledande handeln på fredagen efter en mer positiv utveckling i USA och stigande Asien-börser..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.