Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 20 September, 10:28

Affärsvärlden - 26 feb 18 kl. 00:01

Vad kännetecknar duktiga ledare?Det går inte att poängtera nog hur viktigt det är med rätt ledarskap i de bolag vi investerar i. Stora visioner och kommunikation är långt ifrån de enda viktiga parametrarna..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad kännetecknar, duktiga, ledare
Trelleborgs Allehanda - 08 feb 12 kl. 06:30

Framtidens ledare finns på hemmaplan

Det finns många potentiella skolledare bland lärarna i Trelleborgs kommun. Det tror bildningsförvaltningen som i mars drar igång egna ledarutbildningar för att möta behovet av rektorer och skolledare i framtiden.
Av 48 som sökt har 22 valts ut till en så kallad traineeutbildning som vänder sig till lärare på alla nivåer, från förskola till gymnasiet.

Entreprenör24 - 09 okt 13 kl. 16:28

Så blir du en bra ledare

Vet du vad som krävs för att vara en bra ledare? Om inte, så ska du lyssna till entreprenörerna Carl-Johan Björklund och Ola Jönsson Bergström som intervjuat 100 svenska ledare om deras syn på ledarskap.  Ledarstrategerna Carl-Johan Björklund och Ola Jönsson Bergström har rest runt i Sverige och pratat ledarskap med namnkunniga ledare som Daniel Birnbaum, Angeles Bermudez-Svankvist och Pia Sundhage.

Sydsvenskan - 28 jan 11 kl. 06:30

"För att lyckas som ledare krävs duktiga medarbetare"

IT-företaget TAT:s vd Charlotta Falvin kammade hem Morotspriset 2011. Själv säger årets pristagare att hon blev vd för att hon var den enda ekonomen bland ett gäng av ingenjörer och designer.
Morotspriset går till den skånska ledare som bäst lyckats få medarbetarna att prestera bra resultat genom att motivera och utveckla dem.

YLE - 01 okt 15 kl. 12:19

"Makthavarna inte lika duktiga som österbottningarna"

Det är inte alla som är lika duktiga som österbottningarna att ta emot flyktingar. Historia studerande Calle Koskela och Nina Stubb från Röda Korset hoppas att världens ledare skulle gå från ord till handling. I sin kolumn skriver Koskela om att nyheterna om krig, konflikter och terrordåd förlamar oss och förvandlar oss till passiva åskådare.

YLE - 01 okt 15 kl. 12:19

"Alla borde bli lika duktiga som österbottningarna"

Det är inte alla som är lika duktiga som österbottningarna att ta emot flyktingar. Calle Koskela som studerar historia och Nina Stubb från Röda Korset hoppas att världens ledare skulle gå från ord till handling. I sin kolumn skriver Koskela om att nyheterna om krig, konflikter och terrordåd förlamar oss och förvandlar oss till passiva åskådare.

Dagen - 25 mar 11 kl. 03:00

Ledare måste skapa en kultur för tillväxt

Vad gör kristna ledare för att skapa en kultur som främjar tillväxt i sina kyrkor? Det är den viktigaste uppgiften som en ledare har - att skapa en jordmån för den växt som Gud ger.

Inte långt efter att vår kyrka hade öppnat fick jag ett e-postmeddelande från Gabrielle.

Dagen - 07 apr 11 kl. 03:00

Kvinnliga ledare fick tid att utvecklas

Halmstad. En bra ledare kan konsten att kommunicera väl. Det var utgångspunkten för Sisters Internationals ledarkonferens som under två dagar pågått på Gullbrannagården.

Nyheter 24 - 06 jul 12 kl. 09:37

Nordkoreas ledare - bäst på det mesta


Nyheter24 har talat med Caroline Szyber och Roger Haddad (FP) som tillsammans allianskollegorna med Emil Källström (C) och Mathias Sundin (FP) fick se världens mest isolerade land Nordkorea - inifrån. - Jag är inte speciellt hoppfull om en demokratisk utvec kling, det finns inga signaler på att landet håller på att öppna upp sig. Isoleringen kommer att fortsätta.

Polisen - 24 feb 11 kl. 18:16

Duktiga chefer nyckel till framgång

Duktiga chefer är en nyckel till framgång i polisverksamheten. För att nå målen krävs goda ledare och engagerade medarbetare..

Kristianstadsbladet - 26 jan 12 kl. 06:30

Söker en kraftfull ledare

Han är en av ortens starka män inom socialdemokratin och satt med i partiledningen i 28 år. Nu anser han att partiet måste utse en ledare snabbt - och även öppna sig och träffa väljarna igen.
KRISTIANSTAD.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Sälj inprisad bolagsstyckning

Bolaget positionerar sig för att klyvas. Alla metoder för att locka fram dolda värden i bolaget synes dock redan vara inräknade i kursen..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Köp stadigt oljebolag

Oljepriset har rusat under 2018 och så har även oljeaktierna. Ökad produktion, fortsatt goda prospekteringsmöjligheter kombinerat med en attraktiv direktavkastning och värdering lockar till köp..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Varmt väder tvingar klädkedja till vinstvarning

Tom Tailor, ett modeföretag från Tyskland med bas i Hamburg, väljer att vinstvarna till följd av varmt väder vilket påverkat tillväxten under augusti och september enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Analyshuset höjer bettingaktier

Kepler Cheuvreux inleder bevakning av flera bettingbolag och rekommenderar köp av Kindred, Kambi, Leo Vegas och Mr Green..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Gardell: "Veoneer underskattas av marknaden"

"Investerarna underskattar Veoneer som bolag givet den enorma marknad om växer fram inom aktiv säkerhet och självkörande fordon. Marknaden kommer växa starkt lång tid framöver", säger Christer Gardell..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Storägare ser fördubblingspotential i SAS

Gerald Engström, grundare av och storägare i Systemair, har i det tysta seglat upp som flygbolaget SAS fjärde största ägare. För Svd Näringsliv motiverar han investeringen..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Kursrusaren har mer att ge

ANALYS Konsolideringstrend och en ihållande efterfrågan lockar Affärsvärlden till ett klipp i skogen..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Bankerna tog täten på Wall street

De amerikanska börserna handlades blandat under onsdagen. Storbolagsaktierna i Dow Jones trotsade det skakiga handelsläget mellan USA och Kina medan teknikorienterade Nasdaq sladdade något..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Politiskt tumult ger billigare kaffe

De internationella kaffepriserna har inför presidentvalet i Brasilien fallit till den lägsta nivån på över tio år. Den billigare bönan är dock en huvudvärk för bönderna och svenska rosterier oroas nu över kaffeproduktionens livskraft..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Oscar Engelbert storsäljer i Oscar Properties

"Jag har för avsikt att göra lite andra investeringar i mitt moderbolag - det är därför jag säljer", säger Oscar Properties vd Oscar Engelbert..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.