Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 22 June, 05:32

Affärsvärlden - 26 feb 18 kl. 00:01

Vad kännetecknar duktiga ledare?Det går inte att poängtera nog hur viktigt det är med rätt ledarskap i de bolag vi investerar i. Stora visioner och kommunikation är långt ifrån de enda viktiga parametrarna..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad kännetecknar, duktiga, ledare
Trelleborgs Allehanda - 08 feb 12 kl. 06:30

Framtidens ledare finns på hemmaplan

Det finns många potentiella skolledare bland lärarna i Trelleborgs kommun. Det tror bildningsförvaltningen som i mars drar igång egna ledarutbildningar för att möta behovet av rektorer och skolledare i framtiden.
Av 48 som sökt har 22 valts ut till en så kallad traineeutbildning som vänder sig till lärare på alla nivåer, från förskola till gymnasiet.

Entreprenör24 - 09 okt 13 kl. 16:28

Så blir du en bra ledare

Vet du vad som krävs för att vara en bra ledare? Om inte, så ska du lyssna till entreprenörerna Carl-Johan Björklund och Ola Jönsson Bergström som intervjuat 100 svenska ledare om deras syn på ledarskap.  Ledarstrategerna Carl-Johan Björklund och Ola Jönsson Bergström har rest runt i Sverige och pratat ledarskap med namnkunniga ledare som Daniel Birnbaum, Angeles Bermudez-Svankvist och Pia Sundhage.

Sydsvenskan - 28 jan 11 kl. 06:30

"För att lyckas som ledare krävs duktiga medarbetare"

IT-företaget TAT:s vd Charlotta Falvin kammade hem Morotspriset 2011. Själv säger årets pristagare att hon blev vd för att hon var den enda ekonomen bland ett gäng av ingenjörer och designer.
Morotspriset går till den skånska ledare som bäst lyckats få medarbetarna att prestera bra resultat genom att motivera och utveckla dem.

YLE - 01 okt 15 kl. 12:19

"Makthavarna inte lika duktiga som österbottningarna"

Det är inte alla som är lika duktiga som österbottningarna att ta emot flyktingar. Historia studerande Calle Koskela och Nina Stubb från Röda Korset hoppas att världens ledare skulle gå från ord till handling. I sin kolumn skriver Koskela om att nyheterna om krig, konflikter och terrordåd förlamar oss och förvandlar oss till passiva åskådare.

YLE - 01 okt 15 kl. 12:19

"Alla borde bli lika duktiga som österbottningarna"

Det är inte alla som är lika duktiga som österbottningarna att ta emot flyktingar. Calle Koskela som studerar historia och Nina Stubb från Röda Korset hoppas att världens ledare skulle gå från ord till handling. I sin kolumn skriver Koskela om att nyheterna om krig, konflikter och terrordåd förlamar oss och förvandlar oss till passiva åskådare.

Dagen - 25 mar 11 kl. 03:00

Ledare måste skapa en kultur för tillväxt

Vad gör kristna ledare för att skapa en kultur som främjar tillväxt i sina kyrkor? Det är den viktigaste uppgiften som en ledare har - att skapa en jordmån för den växt som Gud ger.

Inte långt efter att vår kyrka hade öppnat fick jag ett e-postmeddelande från Gabrielle.

Dagen - 07 apr 11 kl. 03:00

Kvinnliga ledare fick tid att utvecklas

Halmstad. En bra ledare kan konsten att kommunicera väl. Det var utgångspunkten för Sisters Internationals ledarkonferens som under två dagar pågått på Gullbrannagården.

Nyheter 24 - 06 jul 12 kl. 09:37

Nordkoreas ledare - bäst på det mesta


Nyheter24 har talat med Caroline Szyber och Roger Haddad (FP) som tillsammans allianskollegorna med Emil Källström (C) och Mathias Sundin (FP) fick se världens mest isolerade land Nordkorea - inifrån. - Jag är inte speciellt hoppfull om en demokratisk utvec kling, det finns inga signaler på att landet håller på att öppna upp sig. Isoleringen kommer att fortsätta.

Polisen - 24 feb 11 kl. 18:16

Duktiga chefer nyckel till framgång

Duktiga chefer är en nyckel till framgång i polisverksamheten. För att nå målen krävs goda ledare och engagerade medarbetare..

Kristianstadsbladet - 26 jan 12 kl. 06:30

Söker en kraftfull ledare

Han är en av ortens starka män inom socialdemokratin och satt med i partiledningen i 28 år. Nu anser han att partiet måste utse en ledare snabbt - och även öppna sig och träffa väljarna igen.
KRISTIANSTAD.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Veckans vinnare bland småbolagen

Aktiekurserna på listorna för mindre bolag såsom First North, Spotlight och NGM har överlag sjunkit något hittills under den förkortade midsommarveckan som har påverkats av oro kring USA:s handelsrelationer..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

ABG: Kursraketens resa har bara börjat

Investmentbanken ABG Sundal Collier skruvar upp riktkursen för sportboksunderleverantören..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Öppnar nedåt, Essity mot strömmen

Stockholmsbörsen inledde torsdagen med lätt sjunkande index..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Snusföretag förlorade i kammarrätt

En tvist om importerad tobak har avgjorts av kammarrätten i Stockholm och utslaget går emot snusföretaget som tog in tobaken..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Mångmiljonböter för Telenor

Norska teleoperatören Telenor tvingas böta 788 miljoner norska kronor, cirka 857 svenska miljoner kronor..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Analytiker: H&M:s konsensusprognos är för låg

Hennes & Mauritz försäljning i det andra kvartalet var lägre än väntat och ogynnsamma valutakurser samt ökade råvarukostnader väntas påverka resultatet negativt även under 2019, men det värsta ligger sannolikt bakom bolaget..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Epiroc splittrar analytikerkåren

Ytterligare två analyshus inleder bevakning av Atlas Copcos nynoterade avknoppning, Epiroc..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

E-handel stärker Elgiganten

Norska hemelektronikkedjan Elgiganten hade ett starkt räkenskapsår 2017/18..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Regeringen sänker BNP-prognos

Regeringen räknar nu med att Sveriges BNP ökar med 2,6 procent i år och 2,1 procent nästa år. Tidigare spåddes 2,8 procent 2018 och 2,2 procent 2019..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Oscar säljer av mer

Bostadsprojektören Oscar Properties säljer av ytterligare fastigheter för cirka 98 miljoner kronor till reavinst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.