DN > Nyheter

Monday, 15 October, 20:57

Liknande nyheter

Taggar: Neymar, utburen, båri Le , classique
Aftonbladet - 22 okt 17 kl. 23:04

Neymar utvisad i Le Classique - Cavani räddade PSG

Expressen - 22 okt 17 kl. 22:57

Neymar reste sig upp – fick rött kort

PSG jagade en kvittering efter att Neymar visats ut i Le Classique.Då frälste Edinson Cavani Paris-laget på tilläggstid..

Expressen - 25 feb 18 kl. 22:54

Neymar ut på bår – vred sig i smärtor

Paris Saint-Germain går mot en storseger hemma mot Marseille i "Le Classique".Men i slutskedet av matchen satte PSG-supportrarna hjärtat i halsgropen.Storstjärnan Neymar skadade sig och fick bäras ut på bår..

Expressen - 27 feb 18 kl. 12:46

Neymar tvingas till operation - borta i månader

Neymar trampade snett och bars ut på bår under Le Classique mot Marseille.Nu måste han opereras.Enligt uppgifter till AS blir PSG-stjärnan borta i cirka två månader efter att ha brutit ett ben i foten..

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Australien gör Melodifestivalen light

Australien gör en Melodifestvalen light och för första gången får landets tevetittare rösta fram vilket bidrag som ska delta i Eurovision Song Contest. .

DN - 30 minuter sedan

Ny lag slår fast: Den sidan ska du gå på

Promenerar du på en gemensam gång och cykelbana – håll till vänster. Den nya lagen gäller från måndagen och syftet är att öka säkerheten. .

DN - 1 timme sedan

SKL: Hot och hat mot politiker ökar kraftigt

Hot, hat och våld mot förtroendevalda politiker ökar, enligt en halvtidsredovisning av Sveriges kommuner och landsting (SKL). Något som får allt fler politiker att antingen lämna sina politiska uppdrag eller censurera sig själva.  – Extremistmiljöerna har ökat, upplever de flesta förtroendevalda, säger Lena Langlet, ansvarig för demokratiområdet på SKL..

DN - 1 timme sedan

Ewa Stenberg: "Löfvens möjligheter ser små ut"

"Löfvens möjligheter ser små ut". Hör Ewa Stenbergs analys efter dagens talmansrunda..

DN - 1 timme sedan

Attentatet i Omagh får politiska konsekvenser 20 år senare

Alla pratar om gränsen på Irland – men varför har just den gränsen blivit så central i Brexit-förhandlingarna? En del av svaret finns i staden Omagh, där det blodigaste attentatet i konflikten i Nordirland ägde rum för 20 år sedan. Ingen har dömts för attacken, och anhöriga till offren varnar för att freden ännu är skör..

DN - 1 timme sedan

Massakern i Omagh

Mitt under pågående fredsprocess exploderar en bomb i staden Omagh. Nu fasar många för att Brexit kan häva den bräckliga fred som råder i Nordirland..

DN - 1 timme sedan

Sprickan växer om Brexit i brittiska regeringen

”Vi har gjort framsteg i förhandlingarna, och inte minst om Nordirland. Nu gäller det att hålla huvudet kallt”. Det sa Storbritanniens premiärminister Theresa May på måndagen inför veckans laddade toppmöte i Bryssel.

DN - 1 timme sedan

Ett urgröpt polisväsende ger urgröpt rättssäkerhet

DN 16/10 2018. Det spelar ingen roll hur mycket pengar man öser över en verksamhet som är så pass dysfunktionell som polismyndigheten: den kommer ändå inte att bli bättre..

DN - 2 timmar sedan

Fortsatt S-styre i Malmö: Hade önskat en lösning över blockgränsen

MALMÖ. Det blir en fortsättning på det drygt två decennier långa S-styret i Malmö. Det stod klart under måndagen då både L och C valde att lägga ned sina röster när kommunfullmäktige skulle rösta om vem som ska styra staden under de kommande fyra åren..

DN - 2 timmar sedan

Pekades ut som ”bluff-Pocahontas” av Trump – nu har dna-testet kommit

Hon kallades för ”bluff-Pocahontas” av Donald Trump. Nu har kvinnan som kan bli  presidentens främsta utmanare, Elizabeth Warren, dna-bevis på att hon har ett ursprung som går tillbaka till USA:s ursprungsinvånare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.