Nyteknik > Teknik

Wednesday, 12 December, 15:05

Nyteknik - 25 feb 18 kl. 23:18

Samsung: Vår kamera släpper in mer ljus än någon annan smartphoneBättre foton och personliga emojis är två av huvudnyheterna för Samsungs nya telefoner. "Människans sätt att kommunicera har blivit allt mer visuellt", säger Jordan Peters på Samsung Europe..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Samsungs, Jordan Peters, Samsung Europe

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SamsungVår , kamera, släpperin , mer, ljus, ännågon , annan smartphone
Dagens PS - 12 sep 17 kl. 09:57

Samsung: Då släpper vi mobil med vikbar skärm

”Vi håller för närvarande på att åtgärda några tekniska hinder.” Samsung Electronics siktar på att kunna introducera en vikbar skärm nästa år, enligt chefen för smartphoneverksamheten Koh Dong-jin. Det skriver Korea Herald.

Mobil - 17 okt 16 kl. 09:13

Samsung Tabpro S med mer minne och mer guld

Samsung har lanserat en guldversion av sin Windowsplatta Glaxy Tabpro S, med mer minne..

Nyteknik - 05 sep 11 kl. 10:29

Samsung Galaxy borta ? och mer nytt från IFA

Samsung tvingades ta bort sin nya pekdator Galaxy Tab 7.7 från prylmässan IFA. Här är en sammanfattning av mässans nyheter..

IDG - 08 okt 14 kl. 07:35

"Samsung satsar på ny serie i metall"

Nya uppgifter antyder att Samsung kommer att satsa mer och mer på att använda metallhöljen i sina telefoner..

IDG - 07 nov 12 kl. 12:23

Därför ska Samsung bygga om sitt varumärke

Större fokus på lifestyle när Samsung vill kännas mer internationellt. Lejer folk som arbetat med Nike för komplett makeover..

IDG - 03 jan 13 kl. 11:58

Samsung visar upp nya Series 7-datorer

Samsung visar upp ännu mer prylar innan CES. Den här gången visar de upp ultrabooken Ultra och den uppgraderade versionen av Chronos.

Mobil - 19 aug 15 kl. 13:56

Test: Samsung Galaxy Tab A

På papperet ser surfplattan Galaxy Tab A ut att ha det som krävs för att kunna bli hela familjens nya kelgris. Synd bara att Samsung inte har lagt mer krut på prestandan..

Mobil - 10 nov 16 kl. 15:08

Samsung patenterar böjbar mobil

Ett nytt Samsung-patent slänger mer ved på rykteselden om att företaget kommer att börja med mobiler och surfplattor som har böjbara Oled-skärmar..

Computer Sweden - 17 maj 17 kl. 10:40

Går mot succé: Samsung har sålt fem miljoner Galaxy S8 på en månad


Samsung har sålt mer än fem miljoner enheter av sin nya flaggskeppsmobil Galaxy S8 – vilket visar att företaget är tillbaka efter floppen med föregångaren..

IDG - 17 maj 17 kl. 10:40

Går mot succé: Samsung har sålt fem miljoner Galaxy S8 på en månad


Samsung har sålt mer än fem miljoner enheter av sin nya flaggskeppsmobil Galaxy S8 – vilket visar att företaget är tillbaka efter floppen med föregångaren..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 3 timmar sedan

”Uppdatera driftcentralerna med ny teknik”

DEBATT. Driftcentraler för samhällskritiska funktioner måste vara effektiva och bygga på smart teknik. Det handlar om kritiska funktioner – i värsta fall människoliv, skriver Mikael Bergqvist på TM group..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Så mycket mer skulle panelerna i Kina ge om solen inte var skymd

Luftföroreningarna är så tjocka att en god del av solstrålningen aldrig når marken. Nu har schweiziska forskare räknat ut hur mycket mer el och intäkter Kinas solpaneler skulle ge om landet renade sin luft..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Valet, Avicii och O'boy – så googlade svenskarna 2018

Google har släppt de årliga söktrenderna för Sverige och vi kan konstatera att valet och den bortgångna artisten Avicii dominerat - men får sällskap av giraffmagar, klassiska gåtor och gamla nätdebatter..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Just nu: Amazon Web Services öppnar i Sverige

Amazon har ännu inte slagit till mot den svenska detaljhandeln. Nu är AWS:s molntjänster tillgängliga i Sverige och resten av Norden..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Lotus ska bygga el-superbilen som kostar över 20 miljoner

Geely tog över den brittiska ikonen. Nu vill kineserna markera ägarbytet med en elektrisk super-Lotus – som ska slå allt. Prislappen kommer placera bilmärket bland de mest exklusiva..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Just nu: Amazon Web Services öppnar Sverige

Nu är AWS:s molntjänster tillgängliga i Sverige och resten av Norden..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Mjuka mössan förvandlas till en hård hjälm vid våld

Nu slipper självmedvetna skidåkare gömma sin huvudbonad under en hjälm. Den patenterade ullmössan har ett skikt av icke-newtonsk vätska. Så fort materialet utsätts för våld så blir det hårt och skyddande..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Deras uppdrag: göra sjöfarten mer miljövänlig

Yara Marine Technologies är ett ungt företag i stark tillväxt och med ett tydligt uppdrag: att sänka utsläppen av skadliga ämnen från världens fartygstrafik. ”Vi jobbar hela tiden för en bättre miljö”, säger Daniel Ek, processingenjör..

Nyteknik - 7 timmar sedan

22 android-appar som i hemlighet dödar ditt batteri

Ett virus som ägnar hela sitt liv åt att trissa upp klick på annonser, det är vad som gömmer sig i de här populära Android-apparna, enligt Sophos..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Sida: Hjälp oss att bygga hållbar elförsörjning i Afrika

DEBATT. 600 miljoner människor i Afrika lever i dag utan el. Är du entreprenör, innovatör eller investerare – vi vill ha din hjälp att bygga hållbar energi i Afrika, skriver Sidas generaldirektör Carin Jämtin..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.