Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 18 September, 23:26

Liknande nyheter

Taggar: Upphittad, kaninhade , sprejatsmed , målarfärg
Sydsvenskan - 25 feb 18 kl. 21:40

Upphittad kanin hade sprejats med målarfärg

Kaninen lämnades över till polisen, som nu eftersöker ägaren..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Firmino Liverpools hjälte

Liverpool ser ut att mena allvar i Champions League även i år. Dramatiska 3–2 hemma mot Paris SG i säsongspremiären vittnar om att en ny rolig säsong i mästarturneringen står för dörren för de rödklädda. I våras tog sig Liverpool hela vägen till final i.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nurmos dominerade kriterieuttagning

I fjol vann teamet Jorma Kontio/Timo Nurmos Svenskt Travkriterium med Villiam. I år har Nurmos kvalat in hela fyra hästar i kriteriefinalen på Solvalla nästkommande söndag. Global Wise Guy och Cab Lane vann sina uttagningslopp medan Danilo Brick och Int.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Regeringen står bakom Soini efter JK-kritik

Justitiekanslern i Finland har kommit med ett utlåtande om landets utrikesminister Timo Soini (Blå) med anledning av hans deltagande i en gudstjänst i Kanada i maj, som arrangerades av abortmotståndsrörelsen Pro Life, rapporterar Yle. Enligt JK var Soin.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Jack Black har fått en stjärna

Jack Black har fått en stjärna på Hollywood Walk of Fame. Skådespelaren, komikern och musikern Jack Black känns bland annat igen från filmer som "Nacho libre" (2006) och "School of rock" (2003). För den senare nominerades han till en Golden Globe i kate.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Trump överväger stöd till "Fort Trump"

USA:s president Donald Trump överväger en förfrågan från Polen, som vill se en permanent amerikansk militär närvaro i landet. Polens önskan handlar om att stå bättre rustat i en tid där man fruktar ett allt aggressivare Ryssland. Polen har vid upprepade.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

BoIS-backens hälsning till fansen: "Vi är en familj"

Prekärt läge. Då manar Emmanuel Okine till lugn..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

"Brittsommaren" har nått sin topp

Stora delar av södra Sverige har under tisdagen åtnjutit högsommartemperaturer. Men nu faller temperaturen och till helgen slår det om till höst ordentligt. På tisdagen uppmättes den högsta svenska dagstemperaturen i Lund – 26,4 grader.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Begränsad tulleffekt gladde Wall Street

De nya tulltarifferna gentemot Kina blev inte så brutala som marknaden befarat, vilket gladde USA-börserna på tisdagen. Det var främst undantagen för Apple som fick investerarna att lätta på plånböckerna. Teknikjättens aktie växte 0,2 procent och drog o.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Här är BoIS-tränaren i samtal med missnöjda supportrar

Jack Majgaard Jensen: "Spelarna blir inte bättre när det buas"..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Rumänien ska rösta om gayäktenskap

Rumänien kan vara på väg att blockera möjligheten för gaypar att gifta sig. Den 6-7 oktober kommer landet att hålla en folkomröstning om huruvida landet ska ändra i lagtexten för att på så vis hindra homosexuella par från ingå äktenskap. De flesta av EU.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.