Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 23 March, 07:48

Liknande nyheter

Taggar: Upphittad, kaninhade , sprejatsmed , målarfärg
Sydsvenskan - 25 feb 18 kl. 21:40

Upphittad kanin hade sprejats med målarfärg

Kaninen lämnades över till polisen, som nu eftersöker ägaren..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Lägre försäljning för klädbolaget

Klädbolaget Kappahl redovisar ett resultat före skatt på 5 miljoner kronor för det brutna räkenskapsårets andra kvartal, vilket kan jämföras med en vinst på 51 miljoner för samma period i fjol. Bolagets försäljning minskade med 6,2 procent från 1 189 mi.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Macrons popularitet dalar i ny mätning

Frankrikes president Emmanuel Macrons popularitetssiffror dalar. I en ny mätning från opinionsföretaget BVA får Macron bara stöd av 40 procent av fransmännen – den lägsta siffran någonsin för honom i en sådan undersökning. En del av förklaringen är sann.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

"Satc"-kollegorna stöttar Nixons nya karriär

Från "Sex and the city" till politiken. Skådespelaren Cynthia Nixon meddelade tidigare i veckan att hon ställer upp i guvernörsvalet i New York senare i år. Nu stöttas hon i sitt karriärval av sina gamla kollegor från succéserien.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

USA:s senat röstade igenom ny budget

Den amerikanska senaten har röstat igenom en budgetöverenskommelse på 1 300 miljarder dollar och därmed avvärjt en ny nedstängning av statsapparaten. Tidigare under torsdagen godkände representanthuset förslaget och efter att senaten, med bara timmar ti.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Fastkilad puck blev mål: "Det sjukaste"

Arizona-backen Alex Goligoski blev målskytt i NHL utan att ens ha träffat målet. Det bisarra målet gjordes genom att pucken fastnade under Carolinamålvakten Cam Wards skridsko utan att han själv märkte det när han gick ut till kortsargen. När han sedan.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Rogen gör komedispecial för välgörenhet

"Seth Rogen's hilarity for charity". Det är titeln på skådespelaren Seth Rogens kommande komedispecial på Netflix. Syftet är att samla in pengar till demensforskning, något Rogen har gjort i flera år men i år är det första gången evenemanget sänds på st.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

90-talshus i Ängelholm sålt för 2 650 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Lingvägen 17A i….

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Jag har strukit Barbra Streisand från min begravningslåtlista

Stefan Lindqvist om Barbra och hennes klonade hundar..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

MTG-styrelse vill splitta upp bolaget

Stenbecksfärens mediekoncern MTG:s styrelse vill dela upp bolaget i två bolag: Modern Times Group MTG AB och Nordic Entertainment Group, skriver MTG i ett pressmeddelande. Uppdelningen ska ske genom att dela ut samtliga aktier i Nordic Entertainment Gro.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Unga marscherar för – och emot – skjutvapen

Den ena vill förbjuda vapen helt, den andre ser vapeninnehav som en rättighet och den tredje är less på hela situationen. Men high school-eleverna är ense om att ingen skolelev i USA ska behöva frukta för sitt liv. – Nästa gång kan det vara vi.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.