DI > Ekonomi

Saturday, 15 December, 13:41

DI - 25 feb 18 kl. 20:54

Färre flaskhalsar i bryggerietNär Kopparbergs Bryggeri ställde in siktet på en produktion i världsklass spelade underhållet en avgörande roll. Åtta år senare har bolaget i stort sett eliminerat stora haverier i produktionen och minskat sina underhållskostnader med uppemot 15 procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kopparbergs Bryggeri

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Färre, flaskhalsari , bryggeriet
Sydöstran - 29 nov 17 kl. 15:17

Nya E22 klar – två flaskhalsar kvar mellan Karlskrona och Kalmar

I dag öppnades den nya E22 söder om Kalmar. Nu återstår det två större flaskhalsar som ska byggas om på E22 mellan Karlskrona och Kalmar..

DI - 19 jul 17 kl. 10:25

Volvo: Färre flaskhalsar i tredje kvartalet

Volvos bedömning är att situationen med den hårt belastade leverantörskedjan, som påverkade lönsamheten för Lastbilar andra kvartalet, kommer att förbättras det tredje kvartalet jämfört med andra kvartalet..

Nerikes Allehanda - 06 feb 14 kl. 09:36

Glasblåsare sökes till Bryggeriet

Nu söker Nora fastigheter efter en glasblåsare till kvarteret Bryggeriet. Tanken är att glasblåsaren ska kunna etablera sig med sin verksamhet i Bryggeriet..

Expressen - 26 mar 14 kl. 23:48

Coca-Cola satte stopp – för lokala bryggeriet

Det blir ingen Bjäre pils för Båstadsborna. När det lokala bryggeriet Båstad öl ville ge nya lager namnet Bjäre pils stod läskjätten Coca-Cola i vägen. Det inte så lokala företaget äger rättigheterna till varumärket Bjäre.

Nerikes Allehanda - 16 apr 16 kl. 07:18

Nu ska lagret säljas till bryggeriet

Först var beslutet att kommunen ska sälja aktierna i bolaget Kommunlager AB till bryggeriet. Nu ska kommunen i stället sälja hela lagerlokalen som bolaget äger till bryggeriet..

VA - 01 mar 11 kl. 11:32

Borg: ''Risk för flaskhalsar''

1 mars Sverige befinner sig nu i en "remarkabelt stark återhämtningsfas", men det finns "betydande risker" för att det nu byggs upp obalanser i ekonomin. Det sade finansminister Anders Borg vid en utfrågning i riksdagens finansutskott på tisdagen. "Det finns en betydande risk för att det uppkommer flaskhalsar på arbetsmarknaden och det uppkommer finansiella instabiliteter ...

Sydsvenskan - 30 okt 15 kl. 21:00

Gränsstrul ger färre flyktingar

Antalet asylsökande i Sverige har minskat den senaste veckan. Nedgången beror på de flaskhalsar som uppstått längs flyktingrutterna genom Balkan.
– Det tar just nu längre tid att nå Sverige, säger Migrationsverkets omvärldschef Anders Westerlund..

Helsingborgs Dagblad - 30 okt 15 kl. 21:00

Gränsstrul ger färre flyktingar

Antalet asylsökande i Sverige har minskat den senaste veckan. Nedgången beror på de flaskhalsar som uppstått längs flyktingrutterna genom Balkan.
– Det tar just nu längre tid att nå Sverige, säger Migrationsverkets omvärldschef Anders Westerlund..

YA - 10 maj 16 kl. 09:18

SN varnar för flaskhalsar

Svensk ekonomi växer starkt för närvarande. Men både bostads- och arbetsmarknad fungerar dåligt, anser Svenskt Näringsliv (SN) i en ny konjunkturrapport. Arbetsgivarorganisationen varnar för flaskhalsar.

Barometern - 10 maj 16 kl. 09:18

SN varnar för flaskhalsar

Svensk ekonomi växer starkt för närvarande. Men både bostads- och arbetsmarknad fungerar dåligt, anser Svenskt Näringsliv (SN) i en ny konjunkturrapport. Arbetsgivarorganisationen varnar för flaskhalsar.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Skidcoachen avslöjar sina bästa knep i spåren

Styrketräning, stakteknik och att åka på snö. Så tränar Vasaloppets skidcoach Håkon Breistrand Dubbelutmanarna i Ekan Management inför andra deltävlingen. I Stafettvasan ska laget avverka Vasaloppets nio mil uppdelat på fem distanser..

DI - 30 minuter sedan

Materialet gör stor skillnad i spåret

Rätt skidutrustning hjälper dig prestera bättre ute i spåret. Erik Stjerndahl hos skidspecialisten Udéns Sport i Göteborg har rustat Team Ekan för Stafettvasan..

DI - 45 minuter sedan

De är vinnarna på en tidig pension

Desto högre pensionsålder, desto bättre pension. Tumregeln gäller i de allra flesta fall, men för vissa kan det löna sig att börja ta ut pensionen i förskott, visar en rapport från Pensionsmyndigheten..

DI - 1 timme sedan

Brittiske utrikesministern: Möjligt att baxa igenom brexitavtalet

Det minst sagt skeptiska brittiska parlamentet kan komma att ställa sig bakom brexitavtalet, om bara EU bjuder till en aning. Det tror Storbritanniens utrikesminister Jeremy Hunt..

DI - 2 timmar sedan

Daniel Sachs: ”När jag tillträdde förlorade vi 100 Mkr i månaden”

Lärdomarna efter att ha monterat ner Spray och hur han och Robert Weil fattar beslut när de tycker olika. I lördagens avsnitt av Förnuft & Känsla är Proventus vd Daniel Sachs gäst..

DI - 2 timmar sedan

Asbestskandal miljardsmäll för svenska fondsparare

Nyheten om att läkemedelsföretaget Johnson & Johnsons babypuder kan innehålla spår av asbest fick aktien att falla tungt på fredagens New York-börs. Svenska förvaltare förlorade drygt 3 miljarder kronor i kursraset..

DI - 2 timmar sedan

Miljonsmäll för Magnolia Bostad

Ett skiljedomsbeslut har fattats av Stockholms Handelskammarens Skiljedomsinstitut i vilket Magnolia Bostads dotterbolag fått sitt garantianspråk ogillat. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 3 timmar sedan

Brittiska bolagen som skakas av brexit-oron

Den brittiska bostadsmarknaden, landets banker och flygbolag är några sektorer som riskerar få stryk i brexitkaoset. .

DI - 3 timmar sedan

Nedåt för antalet borriggar i Kanada

Totala antalet aktiva olje- och gasriggar i Kanada sjönk under senaste rapportveckan..

DI - 3 timmar sedan

ÅF har över 71 procent i Pöyry

ÅF har, efter fredagens stängning, förvärvat 10,4 procent av aktierna i Pöyry samt erhållit åtaganden att acceptera budet från aktieägare som representerar 60,9 procent av bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.