Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 19 June, 23:56

Dagensanalys.se - 25 feb 18 kl. 20:51

Vero utmanar Instagram – Antalet nya användare skapar problemArtister flyttar in i det nya sociala mediet Vero som öppet utmanar Instagram Appen och det sociala nätverket Vero är det nya Instagram för kändisar. Men den stora antalet användare som har anslutit sig har lett till att appen har slutat fungera. Många människor upptäcker att de inte kan registrera sig på grund av tekniska problem. Vero lanserades för år sedan som ett alternativ till appar som Facebook och Instagram. Men ett antal inflytelserika Instagram-användare säger att de skall börja använda Vero istället.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Instagram, Vero, Instagram Appen, Facebook, Twitter, Twitter We, Veros, Manifest

Dela artikeln

29 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vero, utmanar, InstagramAntalet nya , användare, skaparproblem
Dagensanalys.se - 27 feb 18 kl. 13:01

Kan appen Vero hota Instagram?

Har du tröttnat på Instagrams algoritm? Varför inte testa appen Vero som lyckats locka till sig en halv miljon användare på ett dygn. Fotodelningsappen Vero lanserades redan 2015 som ”ett socialt nätverk där du kan vara dig själv”.

Kristianstadsbladet - 29 dec 12 kl. 11:20

Instagram kan ha tappat användare

Fotodelningssajten Instagram kan ha tappat nästan en fjärdedel av sina användare efter det att företaget införde nya kritiserade policyregler, som snabbt drogs tillbaka. Men siffrorna är omstridda.
Enligt App Data som mäter aktiviteten på nätet sjönk antalet dagliga användare på en vecka från 16,4 till 12,4 miljoner.

Dagensanalys.se - 21 jun 17 kl. 13:36

Instagram Stories passerar 250 miljoner användare

Igår gick Instagram ut med nyheten att de just passerat 250 miljoner dagliga användare av Instagram Stories, det är 100 miljoner fler än Snapchat, som uppfann Stories. I augusti 2016, mindre än ett år tillbaka, lanserade Instagram sitt Stories-koncept, och redan i oktober passerade de 100 miljoner dagliga användare. På åtta månader har de sedan lagt till 150 miljoner användare av funktionen, nästan lika många som Stories uppfinnare Snapchat har totalt (166 miljoner).

Dagensanalys.se - 27 apr 17 kl. 11:01

Instagram har nu över 700 miljoner användare

Nu har Facebook-ägda Instagram nått ännu en milstolpe – 700 miljoner månatliga användare. På bara två år har tjänsten lyckats fördubbla antalet användare och de senaste fyra månaderna har man adderat otroliga 100 miljoner nya användare. Det kanske börjar bli för jobbigt att skriva på Facebook så vi nöjer oss med en bild istället.

Dagensanalys.se - 01 feb 18 kl. 06:43

Facebook tappar användare men tjänar ändå mer pengar

Facebook firar ett högre resultat än väntat, efter att delårsrapporten blev offentlig igår. Antalet användare ökar inte som tidigare men det gör inget för bolaget tjänar ändå mer pengar. Facebook har verkligen blivit en sann pengamaskin som Google, Microsoft och Apple.

Dagensanalys.se - 22 jun 16 kl. 13:02

Instagrams framgång – har nu över 500 miljoner nya användare

På bara två år så har Facebookägda sociala fotoappen Instagram dubblat antalet aktiva användare som loggar in varje månad – nu är de över en halv miljard. De rapporterar också att minst 300 miljoner loggar in dagligen och lägger upp bilder. Men det finns ett litet orosmoment.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Användare stämmer Instagram

En advokatfirma i Kalifornien vill stoppa fotodelningssajten Instagram från att ändra användarvillkoren. Advokaterna Finkelstein and Krinsk lämnade in stämningsansökan på uppdrag av en grupp användare, som också vill att Facebook-ägda Instagram ska betala för all upphovsrätt som bolaget är skyldigt till enligt lag. Facebook hävdar att stämningsansökan är grundlös.

DN - 25 dec 12 kl. 00:30

Användare stämmer Instagram

En advokatfirma i Kalifornien vill stoppa fotodelningssajten Instagram från att ändra användarvillkoren. Advokaterna Finkelstein and Krinsk lämnade in stämningsansökan på uppdrag av en grupp användare, som också vill att Facebook-ägda Instagram ska betala för all upphovsrätt som bolaget är skyldigt till enligt lag..

Helsingborgs Dagblad - 25 dec 12 kl. 00:29

Användare stämmer Instagram

En advokatfirma i Kalifornien vill stoppa fotodelningssajten Instagram från att ändra användarvillkoren. Advokaterna Finkelstein and Krinsk lämnade in stämningsansökan på uppdrag av en grupp användare, som också vill att Facebook-ägda Instagram ska betala för all upphovsrätt som bolaget är skyldigt till enligt lag. Facebook hävdar att stämningsansökan är grundlös..

NSD - 29 dec 12 kl. 02:19

Instagram tappar användare

Fotodelningssajten Instagram tappade nästan en fjärdedel av sina användare efter det att företaget införde nya kritiserade policyregler, som snabbt drogs tillbaka. Enligt App Data som mäter aktiviteten på nätet sjönk antalet dagliga användare på en vecka från 16,4 till 12,4 miljoner..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Mobilnäten maxades när Sveriges spelade i VM

Att många inte gått på semester ännu märktes tydligt när Sveriges match mot Sydkorea drog igång. Datatrafiken i Telias mobilnät ökade med hela 80% jämfört med förra veckan. På jobbet.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Så här lyckas framgångsrika företag sälja sina produkter och tjänster

Salesforces tredje årliga State of Sales-rapport benar ut vad som skiljer framgångsrika säljteam från de som misslyckas. Över 2 900 personer i olika säljroller världen över har intervjuats som grund för undersökningen och tar pulsen på branschen. Medan resultat och produktivitet är den ständigt ledande faktorn visar undersökningen även hur moderna företag insett kraften i kunddata och analys av denna.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Nu kommer Googles Spotifydödare YouTube Music till Sverige

Igår kväll stod det klart att YouTube Music lanseras i Sverige. Redan nu finns appar att ladda ner för både iPhone och Android. Den nya tjänsten finns i tre paket, reklamfinansierad, bara musik eller musik och video i ett paket.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Ny mätmetod för influencers, men se upp med köpta siffror

Nu lanserar influencerplattformen Buzzoole tillsammans med undersökningsföretaget Nielsen en ny mätmetod för influencermarknadsföring. Den nya mätningen ska ge marknadsförare motsvarande information som övriga annonskampanjer. Samtidigt går Unilevers marknadschef ut och tar tydligare ställning mot köpta siffror bland influencers.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Studie: Så här kan du öka värdet på ditt varumärke och få fler att köpa

Brandz har genomfört en studie som klurat ut hur du kan öka värdet på ditt varumärken och då också konsumentens vilja att köpa. Länken mellan att vara disruptiv, kreativ och kvalitet påverkar enormt mycket och kan öka varumärkets värde med 265 procent. Studien genomfördes med över 3,6 miljoner konsumenter i en databas som jämfördes med konsumenters åsikter om 122.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

”Be cool not creepy” säger Accenture om hanteringen av kunddata

Siffror från Accenture Interactives rapport 2018 Personalization Pulse Check visar att 91 procent av konsumenterna hellre köper produkter från varumärken som känner igen tidigare kunder och erbjuder skräddarsydda erbjudanden och produktlösningar Accenture tycker till om sin rapport: I förra årets upplaga av Personalization Pulse Check, kunde Accenture avslöja att den största utmaningen för företag var att nå ut till kunder med relevanta lösningar, utan att för den sakens skull överösa konsumenter med irrelevant information. Färska siffror från i år visar att denna problematik kvarstår. Mycket tyder till och med på att företag snarare blivit sämre på att rikta sin kommunikation.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Reklamblockering ökar i mobilen – är relevans botemedlet?

En ny studie genomförd av AudienceProject visar att reklamblockerare fortsätter vara en huvudvärk inom medieindustrin. I tidigare och liknande studier genomförda av AudienceProject har det låga användandet av reklamblockerare på just mobila enheter varit en ljuspunkt, men nu är det på väg att ändras. Idag är 7% av alla mobila sessioner i Sverige är blockade, jämfört med endast 2% för två år sedan.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Bonnier Magazines & Brands ekonomirapport fick hela tidskriftsbranschen att blekna

Samma dag som Orvesto Konsument serverade reklamköparna vårens läsekretssiffror gick Bonnier Magazines & Brands ut med en ekonomirapport som fick hela tidskriftsbranschen att blekna. Sveriges starkaste aktör hade tappat 100 miljoner kronor i omsättning, från 267 milj kronor år 2016 till förra årets 167 milj kr. Förlagsledningen förklarar att allt ska granskas och prövas för att hålla skutan flytande.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Tips: Nu kan du skicka fakturor med PayPal

PayPal erbjuder ett kostnadsfritt faktureringsverktyg som extra komplement. Så här skriver PayPal: Ditt PayPal-konto innehåller ett kostnadsfritt faktureringsverktyg som ger ett extra komplement till din verksamhet på nätet samt ytterligare flexibilitet och en möjlighet att öka försäljningen. Ge kunderna möjlighet att betala med faktura, via PayPal eller med betalkort, även om de inte har ett PayPal-konto..

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Jeff Bezos är numera världens rikaste man

Grundare av och vd för Amazon, Jeff Bezos, blev senaste dagarna världens rikaste man. Bill Gates kan alltså se sig besegrad av en bokbutik på nätet. Sådana är tiden att böcker på nätet slagit ut Microsoft.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.