Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 26 April, 03:30

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 18 kl. 20:19

Akut vattenläcka på KoriandergatanPå söndagskvällen uppstod en akut vattenläcka på Koriandergatan och Mejramgränden..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Koriandergatan, Mejramgränden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Akut, vattenläcka, Koriandergatan
Helsingborgs Dagblad - 22 jul 15 kl. 12:22

Akut vattenläcka på Välingevägen

En akut vattenläcka uppstod vid tolvtiden på onsdagen på Välingevägen i Helsingborg. Boende på Välingevägen samt på närliggande adresser kommer att vara utan vatten under den tid det tar att laga läckan. Lagningsarbetet beräknas vara färdigt i kväll, onsdag.

NT - 01 okt 12 kl. 10:27

Akut vattenläcka i Krokek

Enligt Norrköping vatten har en akut vattenläcka inträffat i Krokek. Mer än 200 hushåll är utan vatten..

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 12 kl. 16:10

Akut vattenläcka på Halmstadgatan

Just nu är samtliga hushåll på Halmstadgatan utan vatten på grund av en akut vattenläcka..

Helsingborgs Dagblad - 27 nov 12 kl. 09:31

Akut vattenläcka på Råå

På tisdagsmorgonen är cirka 30 hushåll på Kattegattsgatan, Bältgatan och Lommagatan utan vatten på grund av en akut vattenläcka..

Västerbottens Folkblad - 31 mar 14 kl. 09:09

Akut vattenläcka i Anumark

På grund av en akut vattenläcka i Anumark kommer dricksvattnet att stängas av på flera platser. Boende i Anumark (öster om ån), Hjoggmark, Dåva industriområde, Täfteböle och Täfteå samt sommarstugeområden längs Rovågersvägen blir utan vatten under dagen. Förhoppningen är att läckan lagas inom några timmar.

Helsingborgs Dagblad - 05 feb 15 kl. 10:12

Akut vattenläcka i Helsingborg

En akut vattenläcka har inträffat på Vaktgatan i Helsingborg.

.

Helsingborgs Dagblad - 17 feb 15 kl. 10:58

Akut vattenläcka på Bankogårdsgatan

På tisdagsförmiddagen uppstod en akut vattenläcka på Bankogårdsgatan 50. Flera adresser i närheten påverkas under reparationsarbetet. Mer information på Nsva:s hemsida..

Helsingborgs Dagblad - 26 feb 15 kl. 11:01

Akut vattenläcka i Billeberga

På torsdagsförmiddagen upptäcktes en akut vattenläcka på Trädgårdsvägen i Billeberga. Arbetet med att laga läckan kan även påverka fastigheter i hela Billeberga genom att vattentrycket kan bli lägre än normalt. Följ utvecklingen på NSVA:s hemsida.

Helsingborgs Dagblad - 20 mar 15 kl. 12:30

Akut vattenläcka i Laröd

En akut vattenläcka har uppstått på Larödtorpsvägen och Greve Ottos plats..

Helsingborgs Dagblad - 30 apr 15 kl. 12:30

Akut vattenläcka på Skaragatan

NSVA meddelar att en akut vattenläcka har inträffat på Skaragatan 5. Detta har medfört att de boende på adressen har blivit utan vatten..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Regeringen satsar på ekomat

Regeringen tar under torsdagen beslut om att skjuta till 50 miljoner kronor fram till 2020 för att öka produktionen av ekologisk mat i Sverige, skriver Dagens Nyheter. – Vi har en stor efterfrågan på ekologiska produkter och den produktion vi har i dag.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Macron tror Trump nobbar Iranavtal

Emmanuel Macron tror att USA-kollegan Donald Trump kan komma att lämna Iranavtalet "av inrikesskäl". Det säger Frankrikes president mot slutet av sin tredagarsresa i USA. Macron försäkrar att han ska fortsätta försvara uppgörelsen om Irans atomteknik, m.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Tre bilar i krock i Landskrona

En person fick föras med ambulans till sjukhus..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

18-åring döms för "dickpics"

En 18-åring i Halmstad döms för sexuellt ofredande efter att ha skickat nakenbilder, så kallade dickpics, till en annan person med appen Snapchat, skriver Hallandsposten. Mottagaren, som inte efterfrågat bilderna, polisanmälde händelsen. Mannen döms sam.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Polisen utreder våldtäkt på skola

Polisen utreder en våldtäkt på en ung kvinna på en skola i Västsverige på onsdagen, skriver Göteborgs-Posten. – Hon ska ha blivit utsatt på skolan och berättat det hemma under kvällen, säger Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisregion Väst, till tidn.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Rekordvinst för Samsung

Samsung Electronics gjorde som väntat en rekordstor vinst under årets första kvartal. Den operativa bruttovinsten blev 15,6 biljoner won, nästan 125 miljarder kronor. Det är en uppgång med 58 procent jämfört med ett år sedan, och i linje med it-jättens.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Trumps advokat tänker inte vittna

Donald Trumps advokat Michael Cohen åberopar femte tillägget i fallet där porrstjärnan Stormy Daniels stämt Cohen och USA:s president. Cohen har meddelat en domstol i Los Angeles att han inte tänker vittna, med hänvisning till grundlagens tillägg om att.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

NFL-höjdare kritiserade Trump på möte

Höjdare inom National Football League (NFL) riktade skarp kritik mot USA:s president Donald Trump vid ett privat möte med spelare under förra årets kontroverser kring proteströrelsen mot polisvåldet mot svarta i USA. The New York Times har fått tillgång.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Fängelsestraff för bidragsbrott

En kvinna som lurat till sig över en halv miljon kronor från Örebro kommun döms till fängelse för grovt bidragsbrott. Hon ska även betala skadestånd på den summa hon tillskansat sig, rapporterar SVT Nyheter Örebro. I fem år har kvinnan upprepade gånger.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Trump pratade handel med Tim Cook

USA:s president Donald Trump har träffat Apple-chefen Tim Cook i Vita huset, och pratat om handelsspänningarna med Kina. Iphone och andra Apple-produkter tillverkas i Kina, och ett handelskrig mellan världens två supermakter skulle drabba it-jätten hårt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.