GöteborgsPosten > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 19:31

Liknande nyheter

Taggar: Samsung, satsar, sociala, medier
DN - 26 feb 18 kl. 08:35

Samsung satsar på sociala medier i nya mobiler

Med en satsning på sociala medier och förbättrad kamera hoppas sydkoreanska Samsung att bolagets nya topptelefon ska locka unga, teknikintresserade kunder. Biligaste modellen kommer att kosta cirka 8.900 kronor..

YLE - 05 apr 15 kl. 11:07

Stora skillnader i partiernas satsningar på sociala medier

Partierna satsar relativt lite på att föra valkampanj i sociala medier. De flesta partierna använder mellan några tusen och 15 000 euro på att synas i sociala medier inför riksdagsvalet, visar en rundfrågning som Yles finska nyhetsredaktion har gjort. Ett undantag är Socialdemokraterna.

Kristianstadsbladet - 18 maj 14 kl. 13:00

EU-valet stort på sociala medier

Politiska partier satsar mer än någonsin på sociala medier under "supervalåret" 2014.Filmer, bilder, frågesport och digital dialog är bara några av de verktyg som präglar partiernas kampanjer inför EU-valet.
- Vi behöver finnas där unga finns.

BT - 18 maj 14 kl. 13:00

EU-valet stort på sociala medier

Politiska partier satsar mer än någonsin på sociala medier under "supervalåret" 2014. Filmer, bilder, frågesport och digital dialog är bara några av de verktyg som präglar partiernas kampanjer inför EU-valet.- Vi behöver finnas där unga finns.

YLE - 30 dec 15 kl. 09:29

Rykten och hot på sociala medier

Brandbastion hjälper bolag och stater att hantera rykteskriser och andra problem på sociala medier. Jenny Wolfram grundade bolaget för två år sedan, då under namnet Faceforce. Tillväxttakten under de två första åren har varit snabb.

YLE - 30 dec 15 kl. 09:29

Jenny Wolframs företag stoppar rykten på sociala medier

Brandbastion hjälper bolag och stater att hantera rykteskriser och andra problem på sociala medier. Jenny Wolfram grundade bolaget för två år sedan, då under namnet Faceforce. Tillväxttakten under de två första åren har varit snabb.

Dagens PS - 11 apr 17 kl. 13:10

Så lyckas du på mingel och i sociala medier

Enligt mig är den bästa kombinationen att nätverka både på och utanför sociala medier. Då får du ut mest av tiden på att bygga nätverk. Att bara sitta på nätet och nätverka gör att du missar en del av den energi som uppstår vid fysiska möten, och när du bara satsar på live-mingel missar du många bra möjligheter att kunna fördjupa regelbundna kontakter i sociala medier och att nätverka med ännu fler samtidigt – oberoende var de befinner sig i världen.

YLE - 05 jun 17 kl. 11:43

Polisen i Österbotten satsar mer på sociala medier

Polisen liverrapporterade på Twitter under skolavslutningen och erfarenheterna är positiva. Men visst kan polisen utvecklas ytterligare, tycker kommunikatör Mia Smeds. Under skolavslutningen använde sig Österbottens polisinrättning för första gången av en realtidsuppdatering om händelserna under dagen och natten.

Dagensanalys.se - 12 feb 18 kl. 12:46

Företag måste förstå varför människor är på sociala medier

Sociala medier upptar allt mer av vår tid och många hittar i princip alla nyheter som de behöver på Facebook. Företag som skall marknadsföra sig via sociala medier måste fundera på varför alla är där om man vill nå fram. Allt för många företag använder sociala medier som en marknadsföringskanal på helt fel sätt.

Dagensanalys.se - 22 jan 18 kl. 15:47

”E-handlare efterfrågar en tjänst som hjälper dem att ta vara på kraften som finns i sociala medier”

E-handelsplattformen Jetshop inleder ett samarbete med svenska företaget Flowbox för att hjälpa e-handlare ta tillvara på användares innehåll från sociala medier. ”Allt fler företag som satsar på e-handel har insett att kundernas egna bilder i sociala medier ofta är mer inspirerande och engagerande är traditionella reklambilder. Det har gett ett uppsving för det som kallas användargenererat innehåll, eller UGC (user-generated content),” skriver Jetshop i ett pressmeddelande.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Fed höjer styrräntan – ser stärkt ekonomi

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Fingerprint rasade på börsen

Stockholmsbörsen backade något på onsdagen i linje med flera andra europeiska börser..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Hamnarbetarförbundet nobbar Transports bud

Hamnarbetarförbundet meddelade under onsdagens presskonferens att de i förlängningen kan gå samman med Transport. Men de redogjorde också för en rad punkter som kan fälla en sammanslagning. Med andra ord är inget sammangående aktuellt i dagsläget..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Getinge avsätter hundratals miljoner

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Räntehöjning väntas när Fed samlas

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Växande underskott i USA

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Regeringen backar från kritiserad företagarskatt

Regeringen backar från flera hårt kritiserade skatteförslag som bland annat skulle ha fördyrat byggandet. Stora delar av Företagarsverige är nöjt..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Hamnarbetarförbundet avslöjar sin nya linje

Hamnarbetarförbundet kan komma att lägga om kursen – och i förlängningen gå upp i Transport.
GP kommer att sända direkt från den historiska presskonferensen klockan 14.00..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen backar vid lunchtid, likt flera ledande börser i Europa..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Regeringen föreslår sänkt bolagsskattOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.