DN > Ekonomi

Friday, 22 June, 05:22

DN - 25 feb 18 kl. 16:26

Bolagsverket ska stoppa ekonomisk brottslighetKriminella företag ska klämmas åt redan innan de startat. Det hoppas regeringen som på måndagen beslutar att ge Bolagsverket utökade uppgifter för att bekämpa ekonomisk brottslighet. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Bolagsverket

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bolagsverketska , stoppa, ekonomisk, brottslighet
Dalarnas tidningar - 23 mar 11 kl. 18:22

Chefer vid Med Food misstänks för ekonomisk brottslighet

[BORLÄNGE] Två chefer vid grossistföretaget Med Food i Borlänge misstänks för grov ekonomisk brottslighet. Nyligen gjordes en razzia mot företaget där bokföring och annan dokumentation beslagtogs inför den fortsatta utredningen..

Polisen - 15 maj 12 kl. 15:35

Insats mot ekonomisk brottslighet i Värmland

Idag genomförde polisen i Värmland en riktad insats mot ekonomisk brottslighet i länet..

Polisen - 06 nov 12 kl. 12:29

Ett större antal personer gripna för omfattande ekonomisk brottslighet

Tisdagen den 6:e november greps flera personer på olika adresser i länet misstänkta för omfattande ekonomisk brottslighet..

Polisen - 22 nov 12 kl. 09:42

Fokus på ekonomisk brottslighet ger resultat

De 17 personer som sitter häktade för assistansbedrägerier är misstänkta för omfattande ekonomisk brottslighet, och fler frihetsberövanden är att vänta. Att gå på pengarna är ett viktigt verktyg i Polisens kamp mot den organiserade brottsligheten..

Alingsås tidning - 28 feb 13 kl. 16:11

V motionerar om ekonomisk brottslighet 

ALINGSÅS: Kommunen bör strama åt regelverket vid offentlig upphandling, och därmed få verktyg för att bekämpa svartarbete och ekonomisk brottslighet. Det anser Åsa Svedjenäs (V) som motionerat om saken..

Alingsås tidning - 28 feb 13 kl. 16:11

V motionerar om ekonomisk brottslighet (1)

ALINGSÅS: Kommunen bör strama åt regelverket vid offentlig upphandling, och därmed få verktyg för att bekämpa svartarbete och ekonomisk brottslighet. Det anser Åsa Svedjenäs (V) som motionerat om saken..

GöteborgsPosten - 07 mar 13 kl. 17:54

Predikant misstänks för ekonomisk brottslighet

En välkänd muslimsk predikant häktades på torsdagen tillsammans med två andra män, misstänkta för grov ekonomisk brottslighet..

Västerbottens Folkblad - 22 sep 14 kl. 13:31

Bärföretagare misstänkt för grov ekonomisk brottslighet

En bärföretagare i länet dömdes i våras för ekonomisk brottslighet. Nu är han under utredning igen. Misstankarna den här gången är grovt bokföringsbrott och grovt skattebrott.

YLE - 17 feb 15 kl. 12:29

Finsk och estnisk polis mot ekonomisk brottslighet tillsammans

Polisstyrelserna i Finland och Estland intensifierar sitt samarbete för att bekämpa ekonomisk brottslighet. Finlands och Estlands polisstyrelser har antagit en samarbetsplan för det pågående året, och en ny plan ska godkännas varje år. Också skatteförvaltningarna i bägge länder går med i samarbetet, uppger polisstyrelsen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Skulle sköta SD:s affärer – dömd för grov ekonomisk brottslighet

När Sverigedemokraternas skandalomsusade bolag Blåsippan AB, som bland annat slussat pengar till järnrörskopplade och numera uteslutna Erik Almqvist, gjordes om till ett nytt bolag med en fin adress på Östermalm, anlitades en före detta toppadvokat som konsult.Och nu avslöjar Expressen att konsulten, som alltså skötte SD:s ekonomi, är dömd för grov ekonomisk brottslighet. Enligt Expressen dömdes han 2002 av Svea Hovrätt till fängelse i två år och sex månader för två fall av grovt skattebedrägeri, fyra fall av grov oredlighet mot borgenärer och tre fall av grovt bokföringsbrott.

Fler nyheter från DN

DN - 16 timmar sedan

Malmström kan tänka sig prata tullar med USA

Efter EU:s beslut om en rad nya strafftullar mot USA säger Cecilia Malmström nu att hon kan tänka sig att prata med USA, men amerikanerna verkar ha stängt dörren. .

DN - 19 timmar sedan

Regeringen sänker prognosen för tillväxt

Regeringen räknar med att Sveriges BNP ökar med 2,6 procent i år och 2,1 procent nästa år. Det sade finansminister Magdalena Andersson vid en pressträff på torsdagen då hon presenterade nya ekonomiska prognoser..

DN - 20 timmar sedan

Män rotar och kvinnor rutar

Rot-avdrag används mest av män och rut-avdraget är vanligast bland kvinnor, enligt en rapport från Skatteverket..

DN - Igår: 00:26

IMF godkände stort lån till Argentina

Styrelsen i Internationella valutafonden (IMF) har godkänt ett nödlån på 50 miljarder dollar (motsvarande drygt 444 miljarder kronor) till det krisande Argentina. En första laddning på 15 miljarder dollar har redan skickats till Buenos Aires..

DN - Igår: 14:59

Ann Linde: ökade handelshinder allvarligt för Sverige

Väldigt tråkigt, men nödvändigt. Så kommenterar Sveriges handelsminister Ann Linde EU:s beslut att införa strafftullar mot USA. Hon ser allvarligt på utvecklingen med ökade handelshinder och befarar att den i förlängningen drabbar svensk ekonomi..

DN - Igår: 14:17

EU redo att ge Grekland sista del av nödlån

Grekland har fattat beslut i alla 88 reformåtgärder för att den sista delen av nödlånet kan betalas ut. Det sade EU:s ekonomikommissionär Pierre Moscovici vid en presskonferens på onsdagen..

DN - Igår: 13:06

EU inför strafftullar mot USA

EU har beslutat att införa strafftullar mot USA från och med 22 juni. Åtgärden är ett svar på USA:s beslut att införa stål- och aluminiumtullar. .

DN - Igår: 09:29

S vill stoppa ytterligare vinstdrivna skolor

Socialdemokraterna vill, i väntan på att det finns en överenskommelse om att kraftigt begränsa vinsterna i skolan, stoppa etableringen av nya vinstdrivna skolor..

DN - Igår: 09:19

KI: Svensk ekonomi fortsatt stark

Stämningsläget är fortsatt starkt i svensk ekonomi. Barometerindikatorn från Konjunkturinstitutet (KI) stiger till 108,7 i juni, upp från 108,6 i maj..

DN - Igår: 07:58

Minskad vinst för Skistar

Skidanläggningsoperatören Skistar, som drar in merparten av intäkterna under vinter- och vårsäsongerna, redovisar en vinst före skatt på 303 miljoner kronor för det brutna räkenskapsårets tredje kvartal. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.