DN > Ekonomi

Sunday, 23 September, 13:58

Liknande nyheter

Taggar: Bolagsverketska , stoppa, ekonomisk, brottslighet
Dalarnas tidningar - 23 mar 11 kl. 18:22

Chefer vid Med Food misstänks för ekonomisk brottslighet

[BORLÄNGE] Två chefer vid grossistföretaget Med Food i Borlänge misstänks för grov ekonomisk brottslighet. Nyligen gjordes en razzia mot företaget där bokföring och annan dokumentation beslagtogs inför den fortsatta utredningen..

Polisen - 15 maj 12 kl. 15:35

Insats mot ekonomisk brottslighet i Värmland

Idag genomförde polisen i Värmland en riktad insats mot ekonomisk brottslighet i länet..

Polisen - 06 nov 12 kl. 12:29

Ett större antal personer gripna för omfattande ekonomisk brottslighet

Tisdagen den 6:e november greps flera personer på olika adresser i länet misstänkta för omfattande ekonomisk brottslighet..

Polisen - 22 nov 12 kl. 09:42

Fokus på ekonomisk brottslighet ger resultat

De 17 personer som sitter häktade för assistansbedrägerier är misstänkta för omfattande ekonomisk brottslighet, och fler frihetsberövanden är att vänta. Att gå på pengarna är ett viktigt verktyg i Polisens kamp mot den organiserade brottsligheten..

Alingsås tidning - 28 feb 13 kl. 16:11

V motionerar om ekonomisk brottslighet 

ALINGSÅS: Kommunen bör strama åt regelverket vid offentlig upphandling, och därmed få verktyg för att bekämpa svartarbete och ekonomisk brottslighet. Det anser Åsa Svedjenäs (V) som motionerat om saken..

Alingsås tidning - 28 feb 13 kl. 16:11

V motionerar om ekonomisk brottslighet (1)

ALINGSÅS: Kommunen bör strama åt regelverket vid offentlig upphandling, och därmed få verktyg för att bekämpa svartarbete och ekonomisk brottslighet. Det anser Åsa Svedjenäs (V) som motionerat om saken..

GöteborgsPosten - 07 mar 13 kl. 17:54

Predikant misstänks för ekonomisk brottslighet

En välkänd muslimsk predikant häktades på torsdagen tillsammans med två andra män, misstänkta för grov ekonomisk brottslighet..

Västerbottens Folkblad - 22 sep 14 kl. 13:31

Bärföretagare misstänkt för grov ekonomisk brottslighet

En bärföretagare i länet dömdes i våras för ekonomisk brottslighet. Nu är han under utredning igen. Misstankarna den här gången är grovt bokföringsbrott och grovt skattebrott.

YLE - 17 feb 15 kl. 12:29

Finsk och estnisk polis mot ekonomisk brottslighet tillsammans

Polisstyrelserna i Finland och Estland intensifierar sitt samarbete för att bekämpa ekonomisk brottslighet. Finlands och Estlands polisstyrelser har antagit en samarbetsplan för det pågående året, och en ny plan ska godkännas varje år. Också skatteförvaltningarna i bägge länder går med i samarbetet, uppger polisstyrelsen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Skulle sköta SD:s affärer – dömd för grov ekonomisk brottslighet

När Sverigedemokraternas skandalomsusade bolag Blåsippan AB, som bland annat slussat pengar till järnrörskopplade och numera uteslutna Erik Almqvist, gjordes om till ett nytt bolag med en fin adress på Östermalm, anlitades en före detta toppadvokat som konsult.Och nu avslöjar Expressen att konsulten, som alltså skötte SD:s ekonomi, är dömd för grov ekonomisk brottslighet. Enligt Expressen dömdes han 2002 av Svea Hovrätt till fängelse i två år och sex månader för två fall av grovt skattebedrägeri, fyra fall av grov oredlighet mot borgenärer och tre fall av grovt bokföringsbrott.

Fler nyheter från DN

DN - 5 timmar sedan

Pommes frites krymper efter torkan

Räkna med kortare pommes frites framöver. Detta sedan extremtorkan gått hårt åt skördarna runt om i Europa..

DN - 6 timmar sedan

Facebook lanserar dejtingtjänst i Colombia

Facebook bekräftar nu att man kommer att börja testa sin dejtingtjänst i Colombia nästa vecka. Den nya funktionen innebär att användarna kan skapa en separat dejtingprofil som inte syns för ens befintliga Facebookvänner. Potentiella matchningar rekommenderas baserat på preferenser och gemensamma intressen..

DN - 6 timmar sedan

Carl Johan von Seth: En doft av räksoppa när det sjuder i tillväxtekonomierna

Centralbanker med större muskler har stärkt motståndskraften i tillväxtekonomierna. Men snabba cash från utlandet är ändå en riskfaktor..

DN - Igår: 23:38

Nu väcks åtal i en omfattande bedrägerihärva med bank-id

Åklagare har väckt åtal i en ny bedrägerihärva. Totalt åtalas 41 personer för bland annat grova bedrägerier och penningtvättsbrott.  – De har varit väldigt aktiva, men det är större summor och fler inblandade än tidigare, säger Stefan Larsson, polisens utredningsledare för nationell seriebrottslighet.

DN - Igår: 20:13

Paypal stoppar samarbete med högerextrema Infowars

Den populära betaltjänsten Paypal bryter sitt samarbete med den högerextrema sajten Infowars, rapporterar tekniksajten The Verge. .

DN - Igår: 19:41

USA i diplomatbråk med Ryssland och Kina efter rysk flygaffär

Kinas köp av tio ryska stridsflygplan har lett till att USA inför sanktioner mot landet. Nu kräver Peking och Moskva att sanktionerna dras tillbaka och menar att USA ”leker med elden” och måste vara beredda på att ”ta konsekvenserna”. .

DN - Igår: 17:16

Dan Lucas: Hård Brexit rycker närmare

Storbritanniens premiärminister Theresa May kräver respekt av de övriga EU-ländernas toppolitiker — däribland Stefan Löfven — och hotar nu att frysa Brexitförhandlingarna. Efter de senaste dagarnas hårda ord är det tydligt att EU:s tålamod med den brittiska regeringen är slut och att en hård Brexit rycker närmare..

DN - Igår: 16:15

Nytt larm – vasst föremål i australisk mango

Efter rapporter om instuckna synålar i australiska jordgubbar kommer ett nytt larm om livsmedelssabotage. Polisen bekräftar att en mangofrukt med ett vasst föremål har sålts, vilket skapar ny oro hos landets frukt- och bärodlare, rapporterar CNN..

DN - I förrgår: 11:31

AMF och SEB åker ut – 200 000 får välja om

AMF och SEB slängs ut. Därmed bör cirka 200.000 privatanställda tjänstemän välja ny förvaltare av tjänstepensionen..

DN - I förrgår: 07:45

Stormigt på Ryanairs stämma

Strejktyngda Ryanairs aktieägare visade missnöje med ledningen under bolagets årsstämma på torsdagen. Samtidigt nobbar fackförbunden Ryanairs erbjudande och meddelar att planerna på storstrejk i flera länder fortgår. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.