DN > Ekonomi

Friday, 23 March, 14:06

DN - 25 feb 18 kl. 16:26

Bolagsverket ska stoppa ekonomisk brottslighetKriminella företag ska klämmas åt redan innan de startat. Det hoppas regeringen som på måndagen beslutar att ge Bolagsverket utökade uppgifter för att bekämpa ekonomisk brottslighet. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Bolagsverket

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bolagsverketska , stoppa, ekonomisk, brottslighet
Dalarnas tidningar - 23 mar 11 kl. 18:22

Chefer vid Med Food misstänks för ekonomisk brottslighet

[BORLÄNGE] Två chefer vid grossistföretaget Med Food i Borlänge misstänks för grov ekonomisk brottslighet. Nyligen gjordes en razzia mot företaget där bokföring och annan dokumentation beslagtogs inför den fortsatta utredningen..

Polisen - 15 maj 12 kl. 15:35

Insats mot ekonomisk brottslighet i Värmland

Idag genomförde polisen i Värmland en riktad insats mot ekonomisk brottslighet i länet..

Polisen - 06 nov 12 kl. 12:29

Ett större antal personer gripna för omfattande ekonomisk brottslighet

Tisdagen den 6:e november greps flera personer på olika adresser i länet misstänkta för omfattande ekonomisk brottslighet..

Polisen - 22 nov 12 kl. 09:42

Fokus på ekonomisk brottslighet ger resultat

De 17 personer som sitter häktade för assistansbedrägerier är misstänkta för omfattande ekonomisk brottslighet, och fler frihetsberövanden är att vänta. Att gå på pengarna är ett viktigt verktyg i Polisens kamp mot den organiserade brottsligheten..

Alingsås tidning - 28 feb 13 kl. 16:11

V motionerar om ekonomisk brottslighet 

ALINGSÅS: Kommunen bör strama åt regelverket vid offentlig upphandling, och därmed få verktyg för att bekämpa svartarbete och ekonomisk brottslighet. Det anser Åsa Svedjenäs (V) som motionerat om saken..

Alingsås tidning - 28 feb 13 kl. 16:11

V motionerar om ekonomisk brottslighet (1)

ALINGSÅS: Kommunen bör strama åt regelverket vid offentlig upphandling, och därmed få verktyg för att bekämpa svartarbete och ekonomisk brottslighet. Det anser Åsa Svedjenäs (V) som motionerat om saken..

GöteborgsPosten - 07 mar 13 kl. 17:54

Predikant misstänks för ekonomisk brottslighet

En välkänd muslimsk predikant häktades på torsdagen tillsammans med två andra män, misstänkta för grov ekonomisk brottslighet..

Västerbottens Folkblad - 22 sep 14 kl. 13:31

Bärföretagare misstänkt för grov ekonomisk brottslighet

En bärföretagare i länet dömdes i våras för ekonomisk brottslighet. Nu är han under utredning igen. Misstankarna den här gången är grovt bokföringsbrott och grovt skattebrott.

YLE - 17 feb 15 kl. 12:29

Finsk och estnisk polis mot ekonomisk brottslighet tillsammans

Polisstyrelserna i Finland och Estland intensifierar sitt samarbete för att bekämpa ekonomisk brottslighet. Finlands och Estlands polisstyrelser har antagit en samarbetsplan för det pågående året, och en ny plan ska godkännas varje år. Också skatteförvaltningarna i bägge länder går med i samarbetet, uppger polisstyrelsen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Skulle sköta SD:s affärer – dömd för grov ekonomisk brottslighet

När Sverigedemokraternas skandalomsusade bolag Blåsippan AB, som bland annat slussat pengar till järnrörskopplade och numera uteslutna Erik Almqvist, gjordes om till ett nytt bolag med en fin adress på Östermalm, anlitades en före detta toppadvokat som konsult.Och nu avslöjar Expressen att konsulten, som alltså skötte SD:s ekonomi, är dömd för grov ekonomisk brottslighet. Enligt Expressen dömdes han 2002 av Svea Hovrätt till fängelse i två år och sex månader för två fall av grovt skattebedrägeri, fyra fall av grov oredlighet mot borgenärer och tre fall av grovt bokföringsbrott.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Löfven: Vi förväntar oss permanenta tullundantag

Statsminister Stefan Löfven är lättad över att EU har fått tillfälliga undantag från de amerikanska tullarna på stål och aluminium. – Men vi förväntar oss att undantagen blir permanenta, sade han på en presskonferens i Bryssel på fredagen..

DN - 3 timmar sedan

Lägsta mängden brittiska utsläpp på 127 år

Koldioxidutsläppen från Storbritannien är nu lägre än de var 1890, visar nya siffror. Minskningen beror framför allt på en dramatiskt minskad användning av kol. Men det är ännu långt kvar till det nationella klimatmålet..

DN - 5 timmar sedan

Dan Lucas: Uppenbart att det verkliga målet för Vita huset och Donald Trump är Kina

EU-staterna och sex andra länder har fått undantag från de importtullar på stål och aluminium som USA:s president Donald Trump har beordrat. DN:s Dan Lucas svarar på vad som händer nu. .

DN - 5 timmar sedan

Ett steg närmare afrikanskt frihandelsavtal

Vid ett toppmöte i Rwandas huvudstad Kigali har 44 afrikanska länder undertecknat ett frihandelsavtal som ska eliminera tullar och tariffer för varor inom kontinenten. Men flera hinder återstår innan visionen kan bli verklighet..

DN - 5 timmar sedan

USA:s senat röstade igenom ny budget

Den amerikanska senaten har röstat igenom en budgetöverenskommelse på 1.300 miljarder dollar och därmed avvärjt en ny nedstängning av statsapparaten..

DN - 8 timmar sedan

Bekräftat: Ståltullar för EU-länder skjuts fram

USA:s viktiga handelspartners, inklusive EU:s medlemsländer, kommer inte att omfattas av USA:s ståltullar i nuläget, meddelar Vita huset..

DN - 16 timmar sedan

Norsk alkoholtörst stängde kafé i Storlien

Sjutton lastpallar med vin, sprit och öl levererades på torsdagen till Coop-butiken i Storlien. För att få plats med all alkohol fick butikens kafé stängas och förvandlas till lager – i hög utsträckning en eftergift för påskhandlande norrmän..

DN - 17 timmar sedan

Instagram lovar bättring efter kritiken

De kritiska rösterna har varit många – när Instagram lät gamla inlägg dyka upp bland de nya.  Nu har Instagram ändrat på sin algoritm där de nya inläggen prioriteras. .

DN - 19 timmar sedan

Trump leker med elden – risken för handelskrig består

EU:s tillfälliga undantag från ståltullarna till trots – den amerikanske presidenten Donald Trump leker med elden när han retar upp sina handelpartners. Nu belägger han Kina med nya tullar på 50 miljarder dollar. Därmed håller han risken för ett handelskrig vid liv..

DN - 21 timmar sedan

SVT uppger: Miljözoner ska stoppa äldre dieselbilar i stadskärnor

Kommunerna kan få rätt att införa miljözoner och därmed  porta äldre dieseldrivna bilar från svenska städers centrala delar. En överenskommelse om en sådan miljöåtgärd ska ha nåtts inom regeringskretsen, uppger SVT Nyheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.