Blekinge Läns tidning > Nyheter

Tuesday, 25 September, 15:24

Liknande nyheter

Taggar: Siffrornai , bokslutetär , falska
Skånskan - 28 feb 17 kl. 05:00

Bokslutet klart: Hörby gick 17,4 miljoner plus

HÖRBY Ett överskott på 17,4 miljoner kronor. Det blev resultatet för Hörby kommun under 2016, visar det preliminär bokslutet. Ett resultat som är nästan tio miljoner kronor bättre än budgeterat.

Skånskan - 11 maj 16 kl. 16:22

Polisen varnar för falska tusenlappar

Malmö Stora mängder falska tusenlappar cirkulerar i Malmö. Polisen slår nu larm om att många sedlar kommit in till värdedepåerna på mycket kort tid.Flera butiker i Malmö har under de senaste dagarna tagit emot falska tusenkronorssedlar, uppger Lars Förstell vid Malmöpolisens informationsavdelning.

YLE - 29 sep 14 kl. 06:07

Sannfinländarna slarvar med bokslutet - igen

Hur Sannfinländarnas Helsingforsdistrikt sköter sin ekonomi väcker många frågor. Distriktets bokslut har nu två år i rad varit försenat och det finns ingen redovisning för hur statsunderstödet används. Distriktets ordförande Nuutti Hyttinen verkar inte heller ha koll.

YLE - 02 apr 14 kl. 04:14

Kyrkslätt bryter mot lagen - bokslutet är försenat

Enligt lagen borde kommunstyrelsen i Kyrkslätt ha godkänt bokslutet senast 31.3.2014, men på styrelsens möte i måndags presenterades inget bokslut, i stället fick styrelsen höra en rad förklaringar.

VA - 31 aug 11 kl. 08:33

Falska utbrott eller reaktion uppåt?

31 augusti Kommentar

Stockholm fortsatte uppåt svagt igår. Bear!

I övriga Europa noterades det såväl upp- som nedgångar.

SmålandsPosten - 28 jun 14 kl. 09:37

Falska nyheter

I veckan mottog vi ett i en lång rad pressmeddelanden som marknadsför ”siffror som är intressanta för er i Småland.” Som sagt. Ett i en lång rad.

YLE - 17 okt 13 kl. 05:18

Sannf i Helsingfors har slarvat bort kvitto - bokslutet inte godkänt

Bokslutet för Sannfinländarnas Helsingforsdistrikt för i fjol är fortfarande inte godkänt på grund av ett bortslarvat kvitto. Det antas bero på att distriktet i fjol bytte ordförande och därför har inte alla kvitton ännu redovisats. Bokslutet har därför inte heller kunna läggas ut på Statens revisionsverks webbplats där partiernas bokslut numera ska finnas.

YLE - 09 maj 17 kl. 22:01

Bokslutet i Pargas godkändes efter stora beröm

Tisdagens stadsfullmäktigemöte var det sista för den nuvarande mandatperioden. Fullmäktige behandlade bland annat bokslutet för 2016, som ledamöterna öste beröm över under mötets gång. Fjolårets bokslut visar ett överskott på två miljoner euro.

Kristianstadsbladet - 14 maj 12 kl. 10:13

Bönder väntar på bokslutet

EU-kommissionen har sagt sa till franska mejerijätten Lactalis förvärv av Skånemejerier. Men hur mycket affären ger bönderna är fortfarande oklart. I?

Cornucopia - 13 jul 18 kl. 15:09

Fredagsmys: Så många falska följare hade riksdagspartierna och partiledarna

Dags för lite härligt fredagsmys denna åskeftermiddag. Twitter har rensat ut misstänkta fejkkonton, som inte validerat sina konton. Bland annat har de svenska riksdagspartierna och partiledarna drabbats i olika omfattning pga dessa falska eller köpta följare och robotkonton.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Ensamseglare räddad 300 mil från land

Den indiske ensamseglaren Abhilash Tomy har räddats av ett franskt fartyg 300 mil från Australiens kust. Tomy deltog i tävlingen Golden Glob Race när han kapsejsade i en storm och skadade ryggen svårt. "Gått runt.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Unga "Idol" kämpar mot näthat

De är tretton till antalet och ett av de yngsta startfälten någonsin. Men redan innan fredagsfinalerna har startat tvingas årets "Idol"-deltagare kämpa mot näthat. - Det påverkar mig även om jag försöker strunta i det, säger 20-åriga Ambér Flores.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Hemsk halloweenreklam stoppas

Nöjesfältet Lisebergs reklamfilm om höstens halloween-satsning har stoppats på flera annonsplatser, eftersom den anses vara för otäck. Nu har även Liseberg självt beslutat att inte sända filmen i vissa av sina egna mediekanaler. - Det är en väldigt läskig film.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Framåtblick ska locka fler till Blekinge

I syfte att stärka regionens attraktionskraft anordnas initiativet Framåtblick Blekinge. Under två frukostseminarier ska aktörer inom näringslivet och forskare bolla idéer, med fokus på länets utmaningar och möjligheter. – Det kommer att bli ett avstamp för framtida samtal, säger Jens Listerö, vd för arrangören Länsförsäkringar Blekinge.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Brexitcheck för drabbade företag

Befarade problem med brexit? Nu kan småföretagare, än så länge bara i Stockholms län, som handlar med Storbritannien söka statligt stöd för att bättra på kompetensen.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Julshow slutsåld - nu blir det extraföreställning

Känslan för jul var så het i somras att föreställningen sålde slut direkt. Nu blir det extraföreställning..

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Fyra kontroverser mellan Ankara och Berlin

Relationen mellan Turkiet och Tyskland har kantats av kontroverser och infekterade konflikter. Här är fyra av dem. Juli 2016: Kuppförsöket(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Sauber sparkar Ericsson

Marcus Ericsson får sparken från formel 1-stallet Sauber efter fem år i racingserien. Enligt ett pressmeddelande tar italienaren Antonio Giovinazzi över hans plats som andreförare bakom Kimi Räikkönen nästa år.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Persson bäst i mörkerskjutning

21 deltagare från fem klubbar gjorde upp i årets mörkerskjutning hos Karlskrona JSK..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Par körde av vägen - försvann från sjukhuset

Två personer som fördes med ambulans till sjukhus efter att ha kört av vägen på E22 utanför Västervik försvann plötsligt därifrån, rapporterar P4 Kalmar. Mannen och kvinnan ska inte ha fått några allvarligare skador. - Senare blev vi uppringda av sjukhuset som sade att kvinnan stuckit därifrån.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.