Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 18 June, 20:58

Liknande nyheter

Taggar: Siffrornai , bokslutetär , falska
Skånskan - 28 feb 17 kl. 05:00

Bokslutet klart: Hörby gick 17,4 miljoner plus

HÖRBY Ett överskott på 17,4 miljoner kronor. Det blev resultatet för Hörby kommun under 2016, visar det preliminär bokslutet. Ett resultat som är nästan tio miljoner kronor bättre än budgeterat.

Skånskan - 11 maj 16 kl. 16:22

Polisen varnar för falska tusenlappar

Malmö Stora mängder falska tusenlappar cirkulerar i Malmö. Polisen slår nu larm om att många sedlar kommit in till värdedepåerna på mycket kort tid.Flera butiker i Malmö har under de senaste dagarna tagit emot falska tusenkronorssedlar, uppger Lars Förstell vid Malmöpolisens informationsavdelning.

VA - 31 aug 11 kl. 08:33

Falska utbrott eller reaktion uppåt?

31 augusti Kommentar

Stockholm fortsatte uppåt svagt igår. Bear!

I övriga Europa noterades det såväl upp- som nedgångar.

SmålandsPosten - 28 jun 14 kl. 09:37

Falska nyheter

I veckan mottog vi ett i en lång rad pressmeddelanden som marknadsför ”siffror som är intressanta för er i Småland.” Som sagt. Ett i en lång rad.

YLE - 29 sep 14 kl. 06:07

Sannfinländarna slarvar med bokslutet - igen

Hur Sannfinländarnas Helsingforsdistrikt sköter sin ekonomi väcker många frågor. Distriktets bokslut har nu två år i rad varit försenat och det finns ingen redovisning för hur statsunderstödet används. Distriktets ordförande Nuutti Hyttinen verkar inte heller ha koll.

YLE - 02 apr 14 kl. 04:14

Kyrkslätt bryter mot lagen - bokslutet är försenat

Enligt lagen borde kommunstyrelsen i Kyrkslätt ha godkänt bokslutet senast 31.3.2014, men på styrelsens möte i måndags presenterades inget bokslut, i stället fick styrelsen höra en rad förklaringar.

YLE - 17 okt 13 kl. 05:18

Sannf i Helsingfors har slarvat bort kvitto - bokslutet inte godkänt

Bokslutet för Sannfinländarnas Helsingforsdistrikt för i fjol är fortfarande inte godkänt på grund av ett bortslarvat kvitto. Det antas bero på att distriktet i fjol bytte ordförande och därför har inte alla kvitton ännu redovisats. Bokslutet har därför inte heller kunna läggas ut på Statens revisionsverks webbplats där partiernas bokslut numera ska finnas.

YLE - 09 maj 17 kl. 22:01

Bokslutet i Pargas godkändes efter stora beröm

Tisdagens stadsfullmäktigemöte var det sista för den nuvarande mandatperioden. Fullmäktige behandlade bland annat bokslutet för 2016, som ledamöterna öste beröm över under mötets gång. Fjolårets bokslut visar ett överskott på två miljoner euro.

Kristianstadsbladet - 14 maj 12 kl. 10:13

Bönder väntar på bokslutet

EU-kommissionen har sagt sa till franska mejerijätten Lactalis förvärv av Skånemejerier. Men hur mycket affären ger bönderna är fortfarande oklart. I?

Nya Wermlands Tidningen - 20 sep 14 kl. 06:00

"Jag tror inte på siffrorna"

Bokslutet visar på minus 13 miljoner. – Jag ifrågasätter det. Vi har inga skulder.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

LFC tappade segern på övertid

Efter två ramträffar blev det tredje gången gillt för Natasha Dowie. Men det räckte inte. Ingibjörg Sigurdardottirs övertidsnick gav 1-1 mellan Linköping och Djurgården.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Återvinning för 25 miljoner kronor

Nu har politikerna enhälligt klubbat en start för projektet att flytta återvinningsstationen från Tubbaryd till Munkahus. En satsning som väntas kosta 25 miljoner kronor. .

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Flera misstänkt skottskadade i Malmö

Polis har larmats till Drottninggatan i Malmö med anledning av en misstänkt skottlossning. Enligt uppgift kan flera personer vara skottskadade, skriver polisen på sin hemsida. Polisen skriver att de finns på plats vid den misstänkta brottsplatsen och förstärker säkerheten på sjukhuset i Malmö.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Internationella konstnärer till Pride

Scenkonstnärer från hela världen uppträder under Prideveckan i Stockholm mellan den 1 och 3 augusti. Bland annat besöker den ryska teatergruppen Teatr doc festivalen med sin omtalade dokumentärpjäs "Ut ur garderoben".(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Norge testar litet elflygplan

Ett litet, eldrivet passagerarflygplan har testats i Norge. Det är första steget mot regeringens målsättning att landet ska börja med eldriven linjeflygtrafik år 2025. - Det här är.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Stor framtidstro i Krif Hockey

Krif Hockey höll under måndagskvällen såväl års som medlemsmöte med god uppslutning. – Det finns en framtidstro, då är det svårt att tacka nej, säger nygamle ordföranden Conny Berg..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Eniga i beslut om ishall

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Efter heta diskussioner blev VA-enheten ett bolag.

Att bolagisera kommunens VA-enhet var inte lätt vid kommunfullmäktige. Kritiker ville ha återremiss. Men efter att ha räknat decimaler vid votering klubbades frågan.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

På nytt uppdrag – han ny Rotarypresident

Olofströms Rotaryklubb har valt en ny president. Förre kyrkoherden Anders Blixt har fått frågan tidigare. Som pensionär tycker han att tiden nu räcker till för uppdraget..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Sverige föll mot arrangörsnationen

De sydkoreanska fotbollsherrarna föll mot Sverige i VM i Ryssland. Sydkoreanerna kan i alla fall trösta sig med att man besegrade Sverige i handboll i stället. I miniturneringen i Seoul så vann Sydkorea med 35-28 mot gästande Sverige.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.