Blekinge Läns tidning > Nyheter

Sunday, 09 December, 23:18

Liknande nyheter

Taggar: Siffrornai , bokslutetär , falska
Skånskan - 28 feb 17 kl. 05:00

Bokslutet klart: Hörby gick 17,4 miljoner plus

HÖRBY Ett överskott på 17,4 miljoner kronor. Det blev resultatet för Hörby kommun under 2016, visar det preliminär bokslutet. Ett resultat som är nästan tio miljoner kronor bättre än budgeterat.

Skånskan - 11 maj 16 kl. 16:22

Polisen varnar för falska tusenlappar

Malmö Stora mängder falska tusenlappar cirkulerar i Malmö. Polisen slår nu larm om att många sedlar kommit in till värdedepåerna på mycket kort tid.Flera butiker i Malmö har under de senaste dagarna tagit emot falska tusenkronorssedlar, uppger Lars Förstell vid Malmöpolisens informationsavdelning.

YLE - 29 sep 14 kl. 06:07

Sannfinländarna slarvar med bokslutet - igen

Hur Sannfinländarnas Helsingforsdistrikt sköter sin ekonomi väcker många frågor. Distriktets bokslut har nu två år i rad varit försenat och det finns ingen redovisning för hur statsunderstödet används. Distriktets ordförande Nuutti Hyttinen verkar inte heller ha koll.

YLE - 02 apr 14 kl. 04:14

Kyrkslätt bryter mot lagen - bokslutet är försenat

Enligt lagen borde kommunstyrelsen i Kyrkslätt ha godkänt bokslutet senast 31.3.2014, men på styrelsens möte i måndags presenterades inget bokslut, i stället fick styrelsen höra en rad förklaringar.

VA - 31 aug 11 kl. 08:33

Falska utbrott eller reaktion uppåt?

31 augusti Kommentar

Stockholm fortsatte uppåt svagt igår. Bear!

I övriga Europa noterades det såväl upp- som nedgångar.

SmålandsPosten - 28 jun 14 kl. 09:37

Falska nyheter

I veckan mottog vi ett i en lång rad pressmeddelanden som marknadsför ”siffror som är intressanta för er i Småland.” Som sagt. Ett i en lång rad.

YLE - 17 okt 13 kl. 05:18

Sannf i Helsingfors har slarvat bort kvitto - bokslutet inte godkänt

Bokslutet för Sannfinländarnas Helsingforsdistrikt för i fjol är fortfarande inte godkänt på grund av ett bortslarvat kvitto. Det antas bero på att distriktet i fjol bytte ordförande och därför har inte alla kvitton ännu redovisats. Bokslutet har därför inte heller kunna läggas ut på Statens revisionsverks webbplats där partiernas bokslut numera ska finnas.

YLE - 09 maj 17 kl. 22:01

Bokslutet i Pargas godkändes efter stora beröm

Tisdagens stadsfullmäktigemöte var det sista för den nuvarande mandatperioden. Fullmäktige behandlade bland annat bokslutet för 2016, som ledamöterna öste beröm över under mötets gång. Fjolårets bokslut visar ett överskott på två miljoner euro.

Kristianstadsbladet - 14 maj 12 kl. 10:13

Bönder väntar på bokslutet

EU-kommissionen har sagt sa till franska mejerijätten Lactalis förvärv av Skånemejerier. Men hur mycket affären ger bönderna är fortfarande oklart. I?

Cornucopia - 13 jul 18 kl. 15:09

Fredagsmys: Så många falska följare hade riksdagspartierna och partiledarna

Dags för lite härligt fredagsmys denna åskeftermiddag. Twitter har rensat ut misstänkta fejkkonton, som inte validerat sina konton. Bland annat har de svenska riksdagspartierna och partiledarna drabbats i olika omfattning pga dessa falska eller köpta följare och robotkonton.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

KHK straffade Malmö efter skön vändning

Malmö IF mot Karlskrona HK i damettan. Då är det känslor i de bägge lägren. – Det här är en speciell match, säger tränaren Conny Olausson..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

KHK avslutade på bästa sätt

Karlskrona HK är hemma efter sin lilla bortaturné. De avslutade den med att vinna mot såväl Linköping HC som Södertälje SK. – Det var lätt att resa hem, säger tränaren Emil Ivansson..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Två personbilar har krockat med en älg

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Sex skottskadade på Västbanken

Minst sex personer har skadats i skottlossning på Västbanken. För en av dem, en 30-årig kvinna, är tillståndet allvarligt, enligt den israeliska armén. Skotten kom från ett fordon som körde förbi en busshållplats nära bosättningen Ofra.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ny show i NHL av Elias Pettersson

Elias Pettersson fortsätter att leverera i NHL-laget Vancouver. Den 20-årige rookien hade show i första perioden mot St Louis då han gjorde ett mål och två assist inom loppet av tolv minuter. Redan 2.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Kabila utesluter inte ännu ett val

Kongo-Kinshasas snart avgående president Joseph Kabila planerar att stanna kvar i politikens värld efter presidentvalet den 23 december och öppnar för att ställa upp igen 2023. - I det politiska livet utesluter jag ingenting, säger 47-åringen i presidentpalatset i huvudstaden Kinshasa.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Luftangrepp mot flygplatsen i Damaskus

Luftangrepp mot den internationella flygplatsen i Syriens huvudstad i Damaskus, har rapporterats. Flera "fientliga mål" har skjutits ned, hävdar den statliga syriska nyhetsbyrån Sana. Det finns inga uppgifter om någon dödats eller skador i angreppen, inte heller några uppgifter om materiella skador.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Svensktoppen: Uggla direkt in på pallplats

Magnus Uggla och hans "Århundradets jul" tar sig in som nykomling på Svensktoppens andraplats. Stadiga förstaplatsinnehavarna First Aid Kit rår han dock inte på. 1.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Rörd Condé hyllades vid prisutdelning

Det var en rörd och mycket tacksam Maryse Condé som tog emot den så kallade Nya Akademiens litteraturpris. - Sedan ni tilldelade mig detta pris har det känts som om jag får värma mig vid en flammande eld, sade författaren i sitt tacktal.(TT).

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

"Aquaman" gör succé före USA-premiären

Superhjältefilmen "Aquaman" har premiär i Sverige nästa vecka och i USA den 21 december. Men redan nu skördar den framgångar i Kina, där den spelade in 93,6 miljoner dollar under öppningshelgen.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.