DI > Ekonomi

Tuesday, 25 September, 14:43

DI - 25 feb 18 kl. 16:59

Pensionärens unika stororder – stickar vantar åt försvaretI skuggan av Gripen- och Patriotmiljarder har pensionären Gunvor Lundin i Västerbotten tagit hem en stororder från försvaret. ”Det är en kombination av kvalitet och pris”, säger Hans Ivansson på Försvarets materielverk..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Gripen, Patriotmiljarder, Gunvor Lundin, Västerbotten, Hans Ivansson, Försvarets

Dela artikeln

345 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pensionärens, unika, stororder, stickar, vantar, åt, försvaret
DI - 23 apr 14 kl. 15:18

Pensionärens galna aktieklipp

Den skottska pensionären Margaret Dickson sparade upp till 1.1 miljoner pund i aktier. När hon gick bort gick allt till välgörenhet enligt brittiska nyhetssajten The Telegraph..

Expressen - 06 apr 16 kl. 18:08

Pensionärens rörande lapp i butiken: "Jag behöver lite sällskap"

En mystisk lapp med en efterlysning från en pensionär har hittats på en butik i Malmö. Kvällsposten har pratat med 59-åriga Monique som undrar om just du har en kattunge som kan hålla henne med sällskap..

Barometern - 31 okt 13 kl. 07:48

Premiepensionen är orättvis för pensionärerna

Replik på debattinlägg om pensionärernas situation i dagens Sverige. Vad menas med den genomsnittlige pensionärens förmögenhet? Är det pensionärernas sammanlagda nettoförmögenhet dividerat med antalet pensionärer?

Kristianstadsbladet - 11 mar 14 kl. 07:49

SD står upp för pensionärerna

Foto: CHRISTINE OLSSON / TT
För få pensionärer känner till äldreförsörjningsstödet, tycker Mats Rosenqvist. Han anser att de olika regeringar som styrt sedan 2003 visat ett stort förakt mot pensionärerna och att äldreförsörjningsstödet borde marknadsföras bättre.
Endast Sverigesdemokraterna har tagit stark ställning för pensionärers eftersläpande pension och gick ut i senaste höstbudgeten med kraftigt sänkt pensionärsskatt.

Nerikes Allehanda - 14 feb 16 kl. 16:18

Pensionär slogs blodig med bordsskiva

En ung Laxåbo har åtalats för grov misshandel efter att han, enligt åklagaren, slagit en pensionär flera gånger med en bordsskiva. Den gamle mannen fick omfattande skador, bland annat blödningar och ett brott på vänster okben.Den unge mannen åtalas även för att ha tagit pensionärens bil efter misshandeln.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Elever banar väg för pensionärer

Vinterns hala underlag, lång väg till mataffärerna och oförmögna att kunna handla hur mycket man vill.
Så förklarar eleverna på Martin Koch-gymnasiet pensionärens vardag. Nu vill man starta en slags linjetrafik från hemmet till affären och tillbaka
?

Kristianstadsbladet - 21 apr 17 kl. 00:01

SD inget alternativ att rösta på för pensionärer

Replik till Göran Carlson FI eller SD - pensionärens svåra val Kb 19/4..

Aftonbladet - 05 jun 12 kl. 11:36

Pensionärens nya spelsuccé: Vann 4,5 milj

Göran, 69, vann storvinsten tillsammans med kompisarna ? berättar om succén?Det var aldrig någon fara?..

Aftonbladet - 11 feb 13 kl. 13:26

Pensionärens miljonsuccé: ?Fick känsla?

Lennart, 66, är mannen som drog in närmare sex miljoner på V75:?Nu slipper jag gå och tänka att jag inte har råd när jag ska handla?..

Aftonbladet - 12 jul 13 kl. 12:19

Pensionärens skrällspik ska ge miljonerna

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Telias ex-vd: Ägare ville väl vara anonyma

Telias förre vd Lars Nyberg bad inte om information om vem företagets partner var i Uzbekistan. ”De här människorna ville väl inte att vi skulle veta. Jag kan ge hur mycket instruktioner som helst då, vi kommer i alla fall inte att få veta”, svarar Nyberg, när han förhörs i korruptionsmålet i Stockholms tingsrätt..

DI - 10 minuter sedan

UBS spår lyft för Stora Enso i Kina

Massa- och pappersbolaget Stora Enso står inför en period med fortsatt höjda försäljningspriser och en storinvestering i Kina som kommer att ge bra avkastning kommande år. Det menar UBS, som på tisdagen återupptog bevakning av Stora Enso med rekommendationen köp och riktkursen 19 euro, motsvarande cirka 196 kronor, vilket Nyhetsbyrån Direkt tidigare rapporterat..

DI - 10 minuter sedan

Guldläge för SAS heavy metal-fans

I ett samarbete mellan konsertarrangören Live Nation och flygbolaget SAS får Eurobonus–medlemmar chans att köpa biljetter före officiellt biljettsläpp. .

DI - 15 minuter sedan

Den globala stålproduktionen ökade i augusti

Produktionen av råstål globalt uppgick till 151,7 miljoner ton i augusti, motsvarande en ökning med 2,6 procent jämfört med samma månad i fjol. Det uppger World Steel Association, WSA, i ett pressmeddelande på tisdagen..

DI - 15 minuter sedan

Experten: Risk för bensinprissmäll väntar - oavsett regering

Framtiden för Miljöpartiets indexuppräkning av bensinskatten är oklar – oavsett regering, enligt Ulf Svahn, vd på branschorganisationen Svenska petroleum- & biodrivmedelinstitutet. ”Inget oppositionsparti, möjligtvis med undantag av SD, driver någon syn kring bensinpriset”, säger han till Di..

DI - 15 minuter sedan

Storägare köper ytterligare i Dist It

Dist It:s storägare Athanase Industrial Partners har på tisdagen köpt ytterligare 100.000 aktier i bolaget för totalt cirka 3,6 miljoner kronor.  Det framgår Finansinspektionens insynslista.

DI - 30 minuter sedan

General Electric på 9-årslägsta på börsen

General Electric handlades till en nioårslägsta nivå på börsen under måndagen..

DI - 30 minuter sedan

Jimmie Åkesson: Därför vill vi se en M-KD-regering

En regering med Moderaterna och Kristdemokraterna har klart bäst förutsättningar att bli framsläppt och få igenom sin politik. Det säger nu SD-ledaren Jimmie Åkesson..

DI - 30 minuter sedan

KD-ledaren öppnar för SD: Man kan inte bli skrämd

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor ser helst en alliansregering som tar stöd av Socialdemokraterna. Men hon utesluter inte att stödet också kan komma från Sverigedemokraterna. "Jag står för vår politik och våra värderingar i alla lägen", säger hon till TT.

DI - 45 minuter sedan

Närstående till Fingerprint-chef köper 10.000 aktier

Thomas Yngvesson, närstående till Fingerprint Cards tillförordnade finanschef Ylva Blomén, har måndagen den 24 september köpt 10.000 aktier i biometribolaget.  Det framgår av Finansinspektionens insynslista.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.