SVT > Inrikes

Thursday, 20 September, 11:28

SVT - 25 feb 18 kl. 13:29

Statsvetaren Jonas Hinnfors: Både S och M vill ha en omfattande välfärdsstatKan man satsa på välfärden och ändå sänka skatterna? I kväll möts finansminister Magdalena Andersson (S) och Moderaternas Elisabeth Svantesson i valårets första stora debatt om välfärd och skatter. Statsvetaren Jonas Hinnfors reder ut hur partierna skiljer sig i frågan för SVT:s Agenda..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Jonas Hinnfors, Magdalena Andersson, Moderaternas Elisabeth Svantesson, SVT, Agenda

Dela artikeln

24 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Statsvetaren, Jonas, Hinnfors, BådeS och M vill ha , en omfattande välfärdsstat
Sydsvenskan - 17 sep 14 kl. 15:35

Chatta med statsvetaren Jonas Hinnfors om folkomröstningen i Skottland

Klockan 10 på torsdagen chattar statsvetaren Jonas Hinnfors med Sydsvenskans läsare om folkomröstningen i Skottland. Redan nu kan du ställa dina frågor!.

SVT - 26 jul 17 kl. 14:46

Fem snabba läsarfrågor med statsvetaren Jonas Hinnfors

Det finns många frågetecken kring Transportstyrelsens IT-skandal och oppositionens misstroende mot tre ministrar. Här svarar statsvetaren Jonas Hinnfors på fem snabba läsarfrågor..

SVT - 15 sep 18 kl. 13:48

Statsvetaren Jonas Hinnfors om riksdagsvalet

Mandat som hoppar fram och tillbaka mellan olika partier och strid om statsministerposten. Veckan efter valet har varit turbulent. Här svarar statsvetaren Jonas Hinnfors på dina frågor om valet..

SVT - 26 jul 17 kl. 17:43

Statsvetaren Jonas Hinnfors svarar på läsarnas frågor om IT-skandalen

Jonas Hinnfors, professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet, svarade på era frågor om IT-skandalen och dess konsekvenser. Läs hans svar här nedan..

Helsingborgs Dagblad - 14 maj 17 kl. 23:05

Hinnfors: Blockpolitik hindrar lösningar

Blocken sluter leden, konstaterar statsvetaren Jonas Hinnfors efter debatten. Det riskerar att stå i vägen för lösningar på frågor där man egentligen är överens. Jonas Hinnfors, professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet tycker efter att ha se.

Sydsvenskan - 14 maj 17 kl. 23:05

Hinnfors: Blockpolitik hindrar lösningar

Blocken sluter leden, konstaterar statsvetaren Jonas Hinnfors efter debatten. Det riskerar att stå i vägen för lösningar på frågor där man egentligen är överens. Jonas Hinnfors, professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet tycker efter att ha se.

SvD - 10 apr 14 kl. 18:30

Hinnfors: Bakslag i ideologiskt laddad fråga

Regeringens förslag om att sänka arbetsgivaravgiften ytterligare ett snäpp för unga stoppades i riksdagen i dag. - Det är en ideologiskt laddad fråga, säger statsvetaren Jonas Hinnfors..

SvD - 01 sep 14 kl. 15:03

Hinnfors: ”C valmanifestets vinnare”

Centerpartiet verkar ha fått störst utdelning i Alliansens valmanifest, menar statsvetaren Jonas Hinnfors, som sitter i SvD:s valpanel. Samtidigt är det inga stora ideologiska språng vi ser. Feminismen och jämställdhetsfrågan verkar som bortblåsta i valrörelsen..

SvD - 31 mar 15 kl. 07:35

Hinnfors: MP tvingas justera sin politik

Miljöpartiets medlemmar beskrivs ofta som bångstyriga och aktivistiska. För partiledningen gäller det att blidka den interna opinionen och samtidigt bända den egna politiken att passa regeringens, konstaterar statsvetaren Jonas Hinnfors. – En delikat balansgång, säger han till SvD..

SvD - 08 apr 15 kl. 11:59

Hinnfors: Det vore konstigt om de blev tysta

Gustav Kasselstrand och William Hahne kan komma att bilda ett eget parti om de utesluts ur Sverigedemokraterna. Det tror statsvetaren Jonas Hinnfors..

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

Vänsterpartiet håller Presskonferens

Vänsterpartiet håller presskonferens med anledning av valet. SVT Nyheter sänder direkt..

SVT - 1 timme sedan

30 personer misstänks för miljonfusk med rotavdrag

30 personer misstänks för brott och staten ska ha lurats på flera miljoner kronor i en stor härva med misstänkt fusk med rotavdrag, uppger Sveriges radio Ekot..

SVT - 1 timme sedan

Amazon växer i rekordfart – nu bygger nätjätten i Sverige

Just nu håller nätjätten Amazon på att etablera sig i Sverige. Det är ett av världens största företag som säljer allt från kläder och mat till bilar. Företaget är på väg att bli hela världens affär.

SVT - 4 timmar sedan

Rättegång mot sexbrottsmisstänkt läkare drar igång

Idag drar rättegången mot den läkare som misstänks för flera fall av sexualbrott mot barn igång. Totalt står 52 barn och 18 vuxna som målsägande..

SVT - 6 timmar sedan

Hustak flög i Norge i natt – ny storm på väg mot Sverige

Under onsdagskvällen och natten drog stormen in över Norge. Hustak flög och människor blåste omkull i natt. Nu kommer nästa höststorm – och den drar även in över Sverige på fredagskvällen.

SVT - 12 timmar sedan

Reklam eller genetik – vad är orsaken till ätstörningar?

Vad är det egentligen som orsakar kroppshets hos allt fler ungdomar? Efter uppmärksamheten kring Mia Skäringers nya tv-serie Kroppshets, diskuterades frågan i Aktuellt mellan professorn i psykologi Ann Frisén och psykiatriforskaren Yvonne Hausswolff-Juhlin. – Det finns starka kommersiella intressen i att få oss att känna oss missnöjda, säger Ann Frisén..

SVT - 13 timmar sedan

Ny utredning sågar AF – men privata bolag lyckas inte bättre

Arbetsförmedlingen har misslyckats med flera av sina viktigaste uppdrag. Det slår den statliga arbetsmarknadsutredningen fast. Samtidigt är privata bolag inte bättre på att fixa jobb..

SVT - 15 timmar sedan

Miljonfallskärm för Danske Bank-vd:n

Penningtvättskandalen inom Danske Bank, som beskrivs som en av de största i världen, tvingade idag vd:n Thomas Borgen att avgå. Nu står det klart hur mycket pengar han får med sig efter avgången..

SVT - 17 timmar sedan

Mia Skäringer: ”Jag mår så illa, så jävla illa”

Allt fler drabbas av ätstörningar och en förklaring som pekas ut är samhällets utseendefixering och reklamens påverkan. Komikern Mia Skäringer berättar nu i den kommande tv-serien Kroppshets i SVT om sin egen tuffa högstadietid med ätstörningar. Se delar av hennes berättelse i klippet ovan..

SVT - 17 timmar sedan

Se Mia Skäringer bli retuscherad

Modevärldens kroppsideal kan vara svåra att värja sig mot. Men hur går det egentligen till när modeller fotas och retuscheras? I programmet ”Kroppshets” låter Mia Skäringer sig fotas och sedan förändras på en datorskärm.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.