Nyteknik > Teknik

Friday, 23 March, 14:06

Liknande nyheter

Taggar: Här är 5 telefonerdu , aldrig, hört, talasom
Expressen - 05 aug 13 kl. 22:35

"Har aldrig hört talas om något liknande"

Att en pytonorm kramar ihjäl två barn samtidigt är väldigt ovanligt, säger Skansenakvariets Jonas Wahlström. ? Jag har aldrig hört talas om något liknande, säger han..

Expressen - 10 jun 14 kl. 08:33

"Har aldrig hört talas om Federbet tidigare"

Svensk fotboll skakas av nya uppgifter om spelfusk. Enligt organisationen Federbet skedde misstänkt spel på matchen Hammarby-Landskrona i söndags. Men nu ifrågasätts Federbets uppgifter.

DN - 17 aug 14 kl. 16:34

Bildt: ”Aldrig hört talas om brevet”

V-ledaren Jonas Sjöstedt kräver att statsminister Fredrik Reinfeldt och utrikesminister Carl Bildt talar ut om Saudiaffären. Frågan är om de visste att regeringen vek sig för påtryckningar från näringslivet. ”Aldrig hört talas om detta brev”, skriver Bildt på Twitter..

Expressen - 18 feb 15 kl. 08:30

"Har aldrig hört talas om något liknande"

NEW YORK. Den svenska praktikanten är inte ensam. Ändå är fallet extremt ovanligt - tack vare 850 miljoner dollar.

GöteborgsPosten - 27 mar 15 kl. 09:54

Mia hade aldrig hört talas om Jobform

Mia Persson hade aldrig hört talas om Jobform innan hon fick en räkning. Nu hotas hon med inkasso för en obetald prenumeration..

Expressen - 04 okt 15 kl. 11:55

Jamali: "Hade aldrig hört talas om staden"

Iman Jamali, 23, börjar känna sig hemma i Kristianstad och i elitserien. När den iranske jätten kom hit i somras var allt annorlunda. Han landade på en vit fläck på kartan.

UNT - 22 jan 18 kl. 18:00

”Jag har aldrig hört talas om något liknande”

Djurexperten Jonas Wahlström har aldrig hört talas om något liknande rån, men säger att fåglarna kan klara sig utan skador om de har hanterats varsamt..

Länstidningen i Jämtland - 31 jan 18 kl. 08:02

Kindberg tillbakavisar uppgifter om ryskt intresse för Tom Pettersson: "Aldrig hört talas om det"

Enligt uppgifter till Sportbladet har en rysk klubb visat konkret intresse för Tom Pettersson. Uppgifter som Daniel Kindberg tillbakavisar. – Har aldrig hört talas om det, säger Kindberg till Sporten..

Svenskbladet - 15 maj 13 kl. 16:07

Typ tre av dina kompisar vill se amerikansk, småtjock komiker i 30-årsåldern du aldrig hört talas om nu igen

En amerikansk, småtjock komiker som heter typ Jim, Jack eller Joe, eller någonting liknande kommer till stan och typ tre av dina bästa kompisar ska gå. Men är det inte lite konstigt att du inte hört talas om den här Joe, Jack eller Jim när typ tre av dina kompisar är så pass intresserade att de faktiskt vill betala 250:- för att se honom? Det där är ju vänner som du umgås med i stort sett varje helg och hur kommer det sig då att du inte fått se något klipp med den här John, Jim eller Jack som de nu så gärna vill gå och se?

Barometern - 17 sep 13 kl. 14:38

Åtalas för 19 nätbedrägerier

Kalmarbon sålde mobiltelefoner på nätet som aldrig skickades. Nu åtalas han för 19 fall av bedrägerier.
Den 24-årige mannen från Kalmar lade i ett års tid ut annonser på Blocket eller Tradera på mobiltelefoner, fotbollsbiljetter, hårddiskar och konsertbiljetter.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 45 minuter sedan

”Sista chansen infria vallöftet om egen el”

DEBATT. Med ett halvår kvar till valet saknas fortfarande besked om det löfte som (S) och (MP) gav redan 2014 – att ge alla rättvisa villkor för att producera sin egen solel, oavsett boendeform. Det skriver Jonas Spangenberg, BoKlok, Linda Burenius Magnusson, 100% förnybart och Johanna Sandahl, Naturskyddsföreningen..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Forskarnas larm: Mer än 79.000 ton plast i Stilla havet

Mängden plast i det stora stillahavsområdet kan vara betydligt större än man tidigare har trott. Forskare beräknar nu att det kan röra sig om åtminstone 79.000 ton..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Så liten var sannolikheten att Uberolyckan skulle inträffa

Sannolikheten att en autonom Uberbil skulle vara inblandad i en dödsolycka redan nu var bara 3,2 procent, enligt en beräkning..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Det finns på botten av jordens djupaste borrhål

Jordens djupaste borrhål kom till genom en vetenskaplig duell mellan amerikanska och sovjetiska ingenjörer. Här är vad de hittade på botten..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Duell USA och Sovjet bakom jordens djupaste borrhål

Jordens djupaste borrhål kom inte till i jakten på olja. I stället ligger en vetenskaplig duell mellan amerikanska och sovjetiska ingenjörer bakom rekordet..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Duell mellan USA och Sovjet skapade jordens djupaste borrhål

Jordens djupaste borrhål kom inte till i jakten på olja. I stället ligger en vetenskaplig duell mellan amerikanska och sovjetiska ingenjörer bakom rekordet..

Nyteknik - 3 timmar sedan

"R2D2" hindrar virus som vill radera hårddisken

Forskare har hittat en metod för att stoppa virus som vill skriva över alla filer på hårddisken - och den stavas R2D2..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Mer än 79.000 tusen ton plast i Stilla havet

Mängden plast i det stora stillahavssopområdet kan vara betydligt större än man tidigare har trott. Forskare beräknar nu att det kan röra sig om åtminstone 79.000 tusen ton..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Kina: Vi kämpar till slutet i ett handelskrig

USA:s president Donald Trump föreslår tullar på kinesiska produkter för 50 miljarder dollar – det första steget av många åtgärder mot Peking enligt Trump. Kina hotar nu med att försvara sig med alla åtgärder som krävs om ett handelskrig bryter ut..

Nyteknik - 4 timmar sedan

EU undantas från USA:s ståltullar

EU omfattas inte när USA inför skyddstullar på stål- och aluminium i natt. Införandet av tullar pausas för EU och ytterligare sex länder..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.