DI > Ekonomi

Tuesday, 16 October, 15:25

DI - 25 feb 18 kl. 10:26

SEB:s vd Johan Torgebys viktigaste tips till elever inför gymnasievaletSom jobbmentor på högstadiet vill SEB:s vd Johan Torgeby peppa ungdomar inför deras gymnasieval. ”Det viktigaste är inte alltid att vara smart eller duktig i skolan, utan att aldrig ge upp”, säger han..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SEB, Johan Torgebys, Johan Torgeby

Dela artikeln

75 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SEB:svd , Johan, Torgebys, viktigaste, tipstill , eleverinför , gymnasievalet
Affärsvärlden - 08 feb 17 kl. 14:33

Nya SEB-chefen Johan Torgeby: "Stora skor att fylla"

Det blev en internrekrytering. SEB:s styrelse valde till slut Johan Torgeby för att ersätta Annika Falkengren, som avgår i mars. "Hon har gjort ett fantastiskt jobb.

DI - 04 jul 17 kl. 18:22

SEB:s Johan Torgeby: Läget i politiken är djupt olyckligt

Det rådande politiska läget i Sverige är olyckligt, anser SEB:s vd Johan Torgeby. För Di ger han även sin syn på börsutvecklingen och följderna av en eventuell Nordeaflytt..

DI - 14 jul 17 kl. 12:25

Mikael Vilenius: En glimrande rapport av SEB-färskingen

Vd-färskingen Johan Torgebys första rapport, den för det första kvartalet, var bra, men inte glimrande. Men tvåan var det och de som vill hitta något att ogilla får leta länge. Kanske är det att allt går lite för bra på lite för många områden som gör att investerarna inte vågar hala fram linjalen och dra ut trendlinjerna riktigt långt in i framtiden..

Dagens PS - 27 apr 17 kl. 09:49

Smakstart för SEB:s nye vd

SEB redovisar en vinst på 5,5 miljarder kronor under årets första kvartal, vilket fick effekt på aktiekursen på Stockholmsbörsen. Både rörelseresultatet och räntenettot överraskar analytikerna och för SEB:s nye vd Johan Torgeby är delårsrapporten en bra start på toppchefsstolen efter Annika Falkengren. ”Det mer positiva affärsklimatet från slutet av förra året fortsatte in i början av 2017, vilket har avspeglats i utvecklingen på finansmarknaderna under kvartalet.

Dagens PS - 08 feb 17 kl. 08:51

42-årig outsider ny SEB-vd

Annika Falkengren meddelade nyligen, som DagensPS.se uppmärksammade, att hon slutar som vd och koncernchef för SEB. Hon har jobbat för den Wallenbergägda banken i 30 år varav de senaste elva åren som vd och koncernchef.

Skånskan - 18 nov 16 kl. 18:52

SEB stänger i Hörby – bara en bank kvar

ERWP.fif(0)HÖRBY
På fredagen bommade SEB igen sitt kontor på Storgatan i Hörby. Personalen flyttas över till Lundakontoret, och det är också dit kunderna hänvisas i första hand.

VA - 03 maj 11 kl. 14:26

SEB övertygar inte analytikerna

3 maj SEB:s rapport anses underliggande något svagare än väntat där kreditåtervinningar bidrog till att lyfta resultatet och mixen i intäkterna var blandad. Det säger analytiker till Nyhetsbyrån Direkt. "Rapporten är svagare än förväntat.

VA - 24 mar 11 kl. 10:48

Vem blir SEB:s nästa vd?

24 mars Förstora I dag vid lunchtid håller SEB bolagsstämma på Folkets Hus i Stockholm, ett lokalval som nog inte hade varit aktuellt för SE-banken på låt säga 70-talet. Dagordningen innehåller som brukligt val av nya styrelseledamöter, där en norsk entreprenör Johan H Andersen förslås ersätta tyskan Christine Novakovic. Det är ett symptomatiskt byte med tanke på att SEB genom försäljningen av sin tyska verksamhet kan sägas ha valt att bli en nordisk-baltisk bank snarare än en europeisk.

Kristianstadsbladet - 08 feb 17 kl. 08:17

Johan Torgeby ny vd för SEB

SEB har utsett Johan Torgeby till ny vd efter Annika Falkengren, enligt ett pressmeddelande. Han har varit medlem av SEB:s koncernledning sedan 2014. Torgeby är 42 år gammal.

Barometern - 08 feb 17 kl. 08:17

Johan Torgeby ny vd för SEB

SEB har utsett Johan Torgeby till ny vd efter Annika Falkengren, enligt ett pressmeddelande. Han har varit medlem av SEB:s koncernledning sedan 2014. Torgeby är 42 år gammal.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Volkswagen digitaliserar försäljningen

Volkswagen stöper om hela sin försäljningsprocess genom att framöver göra den mer digitaliserad, enligt ett pressmeddelande..

DI - 5 minuter sedan

Dyr ved sänker Billerud Korsnäs

Billerud Korsnäs levererade en ny kalldusch till sina aktieägare när niomånadersrapporten presenterades på tisdagen. Siffrorna nådde inte upp till förväntningarna trots att bolaget vinstvarnade så sent som för en månad sedan. Rapporten fick ett surt mottagande på börsen och satte ny press på aktien.

DI - 10 minuter sedan

Storbanken: Storbolagsaktien som ska upp 65 procent

Swedbank lyfter fram tre aktier med särskild rallypotential på Stockholmsbörsen, enligt nya analyser. De ska lyfta 65 till 35 procent, anser analytikerna på samarbetspartnern Kepler Cheuvreux..

DI - 15 minuter sedan

SEB höjer NCC till köp, vinstvarningsraset nästan återhämtat

SEB höjer NCC till köp från behåll och upprepar riktkursen 169 kronor för byggaktien, vars vinstvarningsras har visat sig sällsynt flyktigt..

DI - 15 minuter sedan

Företagen på Gotland lider ännu av sviterna från elavbrotten

Veckorna med återkommande elavbrott ska nu vara förbi på Gotland. Men flera av öns företag tampas fortfarande med konsekvenserna..

DI - 15 minuter sedan

Castellum har analytikernas förtroende inför rapport

Fastighetsbolaget Castellum ser ut att under 2018 uppnå sitt resultattillväxtmål medan det starka läget på den svenska kontorsmarknaden består..

DI - 30 minuter sedan

Danske Bank rekommenderar köp för Hexagon igen

Hexagonaktien stiger på börsen efter en köprekommendation från Danske Bank. Strax innan klockan 15 var den upp 3,4 procent till 471,80 kronor..

DI - 30 minuter sedan

Vad gäller vid tillgång till förmånsbil och tjänstebil?

Många av oss har idag förmånsbil. I flera fall är förmånsbil ett villkor för anställning eller viktigt förhandlingsverktyg. Men hur förmånligt är det egentligen?

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen lyfter efter lunch – Billerud Korsnäs rasar på rapport

Stockholmsbörsen handlades högre efter lunch på tisdag med stöd av stigande Europabörser där inte minst Milanobörsen avancerade efter optimism kring Italiens budget. USA-terminerna pekar samtidigt upp med stöd av starka delårsrapporter från stora investmentbanker. Negativa besked från Volvo och NCC fick dock dessa bolag att halka efter..

DI - 30 minuter sedan

Börsfrossan får guldet att glimra igen

Den senaste veckans oro på aktiemarknaden har fått guldet att glimra igen. Spotpriset på den ädla metallen stiger med 0,4 procent på tisdagen och handlas nu till omkring 1.232 dollar per uns.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.