SVT > Inrikes

Monday, 22 October, 11:59

Liknande nyheter

Taggar: , funkaren , snökanon
Sydsvenskan - 18 sep 11 kl. 16:20

"Frihet" - decenniets roman

Foto: Åsa Wallin
Amerikas främste samtidsskildrare, eller bara ännu en av kritikernas manliga älsklingar? Klart är att svenskättade Jonathan Franzen är en av USA:s just nu mest omtalade författare. Sydsvenskan gjorde ett besök i hans lägenhet på Manhattan.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 otroliga tips som gör städningen lättare

1. Ska du städa badrummet? Använd en citron!

Trelleborgs Allehanda - 21 apr 11 kl. 09:30

Konstigt? Inte alls!

Påskrunda, det blir den vanliga blandningen av mer eller mindre lättsmält konst? Fel, fel fel.
Curator för Jordberga Expo, i godsets stallbyggnad, är i år Alexandra Kostrubala.

Sydsvenskan - 12 aug 11 kl. 21:47

Fleet Foxes - en imponerande uppvisning


Robin Pecknold vårdar sina melodier ömt. Det är delvis därför man tror sig ha hört dem förr ? de framstår som något rart ur det förflutna, något som grävts fram ur djupet av det suddiga gemensamma folkminnet eller åtminstone ur djupet av farmors belamrade vitrinskåp.

Sydsvenskan - 13 aug 11 kl. 06:30

folkrock Elegant - men lite enahanda

Way Out West, Slottsskogen i Göteborg 12.8.
FLEET FOXES.

Sydsvenskan - 13 aug 11 kl. 06:30

Elegant - men lite enahanda

Fleet Foxes briljerar i samspelet, men stramheten gör att man tappar sugen.
Robin Pecknold vårdar sina melodier ömt. Det är delvis därför man tror sig ha hört dem förr ?

Expressen - 30 aug 11 kl. 17:49

Nyström intervjuar Ulf Samuelsson

/* Adjust the height to best suite your page */ /* Remove height property to have all text show without scrollbars. */ #cil_page .mainchat { position: relative; overflow: auto; } #cil_page .

Kristianstadsbladet - 02 dec 11 kl. 06:30

Bergdahl lämnar - KIK söker nytt

Kristianstads IK:s nyförvärv Fredrik Bergdahl lämnar klubben på egen begäran efter bara 22 matcher. Nu söker KIK med ljus och lykta efter en ersättare. "Vi kommer sondera terrängen", säger tränaren Mikael Tisell.

Kristianstadsbladet - 07 feb 12 kl. 06:30

Dickens figurer lever bland oss

Illustration: Jan Hoff
I England råder det Dickensfeber, medan det hos oss är ganska tyst om att den store brittiske 1800-talsförfattaren skulle fyllt 200 år just idag. Litteraturskribent och bibliotekarie Jan Hoff guidar oss in i den dickenska världen och uppmanar oss att låna och läsa Dickensromaner i år - det är ju jubileum!
JUBILEUM.

Kristianstadsbladet - 10 jul 12 kl. 09:25

Miranda hoppas på VM-succé i Barcelona

Foto: Tommy Svensson
På torsdag gör 17-åriga Marinda Petersson internationell mästerskapsdebut. Släggkastaren från Ynglingarum går då in i släggburen på Olympic Stadium Lluís Companys i Barcelona för att försöka kasta sig till en plats i VM-finalen. Men bara bedriften i sig är stor ?

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

Marmorstein svarar: Tio frågor och svar om det politiska läget just nu

När ger talmannen upp? Och kommer det att bli extra val? SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarade på frågor om det politiska läget – här kan du läsa några av svaren!.

SVT - 1 timme sedan

Så reser du miljövänligt utomlands

Det är inte miljövänligt att flyga men som resenär kan du tänka på flera saker för att vara så miljövänlig som möjligt. Om flygbolaget flyger grönt är en av de saker du kan kolla upp..

SVT - 2 timmar sedan

Stefan Löfven och talman Andreas Norlén möts

Nu har halva tiden gått för Stefan Löfvens (S) sonderingsuppdrag. Klockan 9:00 i dag träffas han och talmannen Andreas Norlén..

SVT - 4 timmar sedan

Hårdare kritik mot svenska gränskontroller än man tidigare trott

Kritiken mot de svenska gränskontrollerna är värre än det tidigare har varit känt, enligt Sveriges radio Ekots granskning..

SVT - 7 timmar sedan

Så sänker du dina matkostnader

Dyra uteluncher, mat som möglar i kylskåpet och storkok som aldrig blir av. Här tipsar dietisten och föreläsaren Hanna Olvenmark om hur du kan sänka dina matkostnader och samtidigt spara tusenlappar..

SVT - 14 timmar sedan

Federley: ”Center-hatet” har eskalerat efter valrörelsen

Ilskan mot Centerpartiet har eskalerat efter valrörelsen, det säger Fredrick Federley (C), som beskriver det som att en ”väldigt moderatnära” svans med alla medel har försökt trycka bort Centerpartiet..

SVT - 16 timmar sedan

Fler björnattacker än tidigare år

I helgen har det rapporterats om två björnar som har skjutits efter att ha angripit älgjägare. – Det är ett större antal attacker i år än tidigare år, säger Benny Gäfvert vid Rovdjurscentret de 5 Stora..

SVT - 17 timmar sedan

Centerpartiets strategi: Vill locka över Miljöpartiet

Centerpartiet vill locka över Miljöpartiet för att bli det största blocket. Det säger Centerpartiets Fredrick Federley, i SVT:s Agenda i kväll..

SVT - 17 timmar sedan

Regeringen förbereder opolitisk budget

Statsminister Stefan Löfvens (S) övergångsregering kan tvingas lägga fram en opolitisk budget i höst. Många vallöften kommer då att strykas..

SVT - 19 timmar sedan

Utbildning ska göra det lättare att utreda sexbrott

En majoritet av alla sexualbrott polisanmäls inte, och av de våldtäkter som kommer till polisens kännedom klaras få upp. 2017 ledde en av tio polisanmälningar om våldtäkt till åtal. Men genom en ny utbildning som är särskilt inriktad på sexualbrott ska polisen nu bli bättre på att utreda våldtäkter och andra sexualbrott..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.