SVT > Inrikes

Thursday, 19 July, 19:23

Liknande nyheter

Taggar: , funkaren , snökanon
Sydsvenskan - 18 sep 11 kl. 16:20

"Frihet" - decenniets roman

Foto: Åsa Wallin
Amerikas främste samtidsskildrare, eller bara ännu en av kritikernas manliga älsklingar? Klart är att svenskättade Jonathan Franzen är en av USA:s just nu mest omtalade författare. Sydsvenskan gjorde ett besök i hans lägenhet på Manhattan.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 otroliga tips som gör städningen lättare

1. Ska du städa badrummet? Använd en citron!

Trelleborgs Allehanda - 21 apr 11 kl. 09:30

Konstigt? Inte alls!

Påskrunda, det blir den vanliga blandningen av mer eller mindre lättsmält konst? Fel, fel fel.
Curator för Jordberga Expo, i godsets stallbyggnad, är i år Alexandra Kostrubala.

Sydsvenskan - 12 aug 11 kl. 21:47

Fleet Foxes - en imponerande uppvisning


Robin Pecknold vårdar sina melodier ömt. Det är delvis därför man tror sig ha hört dem förr ? de framstår som något rart ur det förflutna, något som grävts fram ur djupet av det suddiga gemensamma folkminnet eller åtminstone ur djupet av farmors belamrade vitrinskåp.

Sydsvenskan - 13 aug 11 kl. 06:30

folkrock Elegant - men lite enahanda

Way Out West, Slottsskogen i Göteborg 12.8.
FLEET FOXES.

Sydsvenskan - 13 aug 11 kl. 06:30

Elegant - men lite enahanda

Fleet Foxes briljerar i samspelet, men stramheten gör att man tappar sugen.
Robin Pecknold vårdar sina melodier ömt. Det är delvis därför man tror sig ha hört dem förr ?

Expressen - 30 aug 11 kl. 17:49

Nyström intervjuar Ulf Samuelsson

/* Adjust the height to best suite your page */ /* Remove height property to have all text show without scrollbars. */ #cil_page .mainchat { position: relative; overflow: auto; } #cil_page .

Kristianstadsbladet - 02 dec 11 kl. 06:30

Bergdahl lämnar - KIK söker nytt

Kristianstads IK:s nyförvärv Fredrik Bergdahl lämnar klubben på egen begäran efter bara 22 matcher. Nu söker KIK med ljus och lykta efter en ersättare. "Vi kommer sondera terrängen", säger tränaren Mikael Tisell.

Kristianstadsbladet - 07 feb 12 kl. 06:30

Dickens figurer lever bland oss

Illustration: Jan Hoff
I England råder det Dickensfeber, medan det hos oss är ganska tyst om att den store brittiske 1800-talsförfattaren skulle fyllt 200 år just idag. Litteraturskribent och bibliotekarie Jan Hoff guidar oss in i den dickenska världen och uppmanar oss att låna och läsa Dickensromaner i år - det är ju jubileum!
JUBILEUM.

Kristianstadsbladet - 10 jul 12 kl. 09:25

Miranda hoppas på VM-succé i Barcelona

Foto: Tommy Svensson
På torsdag gör 17-åriga Marinda Petersson internationell mästerskapsdebut. Släggkastaren från Ynglingarum går då in i släggburen på Olympic Stadium Lluís Companys i Barcelona för att försöka kasta sig till en plats i VM-finalen. Men bara bedriften i sig är stor ?

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

SVT:s meteorolog: Värmeböljan fortsätter månaden ut

Extremvärmen fortsätter hela juli – minst – med ett kort avbrott nu i helgen. SVT:s meteorolog Joel Melin säger att han känner inte till något liknande sedan mätningarna började i mitten av 1800-talet..

SVT - 2 timmar sedan

Många frivilliga vid skogsbränderna

Skogsbränderna runtom i landet engagerar de flesta och många vill vara med och hjälpa till. Flera av de drabbade kommunerna har upprättat en organisation för att ta emot frivilligarbetare som får hjälpa till med olika uppgifter..

SVT - 3 timmar sedan

Vill du hjälpa till i kampen mot bränderna? – så här gör du

Många har redan anmält sig som frivilliga i kampen mot bränderna som härjar i landet. Och ännu flera står på kö. SVT Nyheter berättar vart du kan vända dig om du vill hjälpa till..

SVT - 3 timmar sedan

Partiledarna engagerar sig för brandläget – trots semester

Statsminister Stefan Löfven fick en knapp veckas semesterledigt i sin sommarstuga vid Höga kusten innan det allvarliga brandläget krävde hans närvaro. Många av partiledarna har bytt sina glada sommarhälsningar i sociala medier mot bekymrade uttalanden och krav på bättre krisberedskap. Moderatledaren Ulf Kristersson känner sig också manad att vara på plats i brandområdet.

SVT - 5 timmar sedan

L svarar Åsa, 59, om jobb för unga

SVT:s valprojekt #dinröst tar dina viktigaste frågor och synpunkter till politikerna. Här svarar Said Abdu (L) Åsa, 59 från Stockholm..

SVT - 9 timmar sedan

Här är bränderna som härjar i Sverige just nu

Enligt SOS Alarm pågick 35 räddningsärenden gällande brand i terräng runt om i landet med varierande omfattning under förmiddagen. SVT Nyheter sammanställer de pågående bränderna..

SVT - 6 timmar sedan

Regeringen utreder förbud mot månggifte

Regeringen har i dag fattat beslut om att utreda hur det ska gå att stoppa månggiften som ingåtts utomlands från att erkännas i Sverige..

SVT - 7 timmar sedan

Så sprids falska uppgifter om att Sverige tackat nej till rysk hjälp

I ett inlägg som delats tusentals gånger sprids uppgifterna om att Sverige tackat nej till ett ryskt flygplan i bekämpningen av bränderna runt om i landet. Men uppgifterna är gamla, från 2014 då Sverige i samband med branden i Sala tackade nej till erbjudandet på grund av platsbrist i luftrummet..

SVT - 7 timmar sedan

Regeringen vill lyfta civilförsvaret

Sverige behöver förstärkta insatser till civilförsvaret och hålla fast vid sin klimatpolitik. Det är justitieminister Morgan Johanssons (S) två huvudsakliga slutsatser av de pågående skogsbränderna som härjar runt omkring i Sverige..

SVT - 10 timmar sedan

Sämre lönsamhet och punktlighet för SJ

Såväl lönsamheten som punktligheten går åt fel håll för den statliga tågoperatören SJ, enligt delårsrapporten för årets andra kvartal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.