SVT > Inrikes

Wednesday, 16 January, 02:39

Liknande nyheter

Taggar: , funkaren , snökanon
Sydsvenskan - 18 sep 11 kl. 16:20

"Frihet" - decenniets roman

Foto: Åsa Wallin
Amerikas främste samtidsskildrare, eller bara ännu en av kritikernas manliga älsklingar? Klart är att svenskättade Jonathan Franzen är en av USA:s just nu mest omtalade författare. Sydsvenskan gjorde ett besök i hans lägenhet på Manhattan.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 otroliga tips som gör städningen lättare

1. Ska du städa badrummet? Använd en citron!

Trelleborgs Allehanda - 21 apr 11 kl. 09:30

Konstigt? Inte alls!

Påskrunda, det blir den vanliga blandningen av mer eller mindre lättsmält konst? Fel, fel fel.
Curator för Jordberga Expo, i godsets stallbyggnad, är i år Alexandra Kostrubala.

Sydsvenskan - 12 aug 11 kl. 21:47

Fleet Foxes - en imponerande uppvisning


Robin Pecknold vårdar sina melodier ömt. Det är delvis därför man tror sig ha hört dem förr ? de framstår som något rart ur det förflutna, något som grävts fram ur djupet av det suddiga gemensamma folkminnet eller åtminstone ur djupet av farmors belamrade vitrinskåp.

Sydsvenskan - 13 aug 11 kl. 06:30

folkrock Elegant - men lite enahanda

Way Out West, Slottsskogen i Göteborg 12.8.
FLEET FOXES.

Sydsvenskan - 13 aug 11 kl. 06:30

Elegant - men lite enahanda

Fleet Foxes briljerar i samspelet, men stramheten gör att man tappar sugen.
Robin Pecknold vårdar sina melodier ömt. Det är delvis därför man tror sig ha hört dem förr ?

Expressen - 30 aug 11 kl. 17:49

Nyström intervjuar Ulf Samuelsson

/* Adjust the height to best suite your page */ /* Remove height property to have all text show without scrollbars. */ #cil_page .mainchat { position: relative; overflow: auto; } #cil_page .

Kristianstadsbladet - 02 dec 11 kl. 06:30

Bergdahl lämnar - KIK söker nytt

Kristianstads IK:s nyförvärv Fredrik Bergdahl lämnar klubben på egen begäran efter bara 22 matcher. Nu söker KIK med ljus och lykta efter en ersättare. "Vi kommer sondera terrängen", säger tränaren Mikael Tisell.

Kristianstadsbladet - 07 feb 12 kl. 06:30

Dickens figurer lever bland oss

Illustration: Jan Hoff
I England råder det Dickensfeber, medan det hos oss är ganska tyst om att den store brittiske 1800-talsförfattaren skulle fyllt 200 år just idag. Litteraturskribent och bibliotekarie Jan Hoff guidar oss in i den dickenska världen och uppmanar oss att låna och läsa Dickensromaner i år - det är ju jubileum!
JUBILEUM.

Kristianstadsbladet - 10 jul 12 kl. 09:25

Miranda hoppas på VM-succé i Barcelona

Foto: Tommy Svensson
På torsdag gör 17-åriga Marinda Petersson internationell mästerskapsdebut. Släggkastaren från Ynglingarum går då in i släggburen på Olympic Stadium Lluís Companys i Barcelona för att försöka kasta sig till en plats i VM-finalen. Men bara bedriften i sig är stor ?

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Implantat för sterilisering ger kvinnor komplikationer

Tiotusentals kvinnor som steriliserat sig med hjälp av ett implantat i äggledarna har fått så svåra komplikationer att de tvingas till drastiska operationer för att ta bort dem. Trots att de drabbade kvinnorna vittnar om samma problem vill bolaget bakom inte säga att det är deras produkt som är orsaken..

SVT - 4 timmar sedan

Här är onsdagens hållpunkter i riksdagen

Dramat kring regeringsbildningen verkar aldrig ta slut. Ändå kan det – tro det eller ej – snart vara över. Här är hållpunkterna du behöver ha koll på..

SVT - 4 timmar sedan

Svenska politikerna reagerar på Brexit-beskedet – och Björklund svingar mot SD

Kort efter brexitbeskedet rusade de svenska politikerna ut i sociala medier för att bjuda folket på en generös buffé av synpunkter. Liberalernas Jan Björklund tog också tillfället i akt att ge en känga till SD: ”Kaos efter att brexitavtalet underkänts. Verkar ju vara en bra idé från SD att Sverige borde lämna EU”..

SVT - 9 timmar sedan

Säpo: ”Rysslands avsikt är inte att föra krig med Sverige”

Hoten mot Sverige är mer omfattade än på många år. Men Rysslands avsikt är att inte föra krig mot Sverige. – Deras avsikt är att påverka och destabilisera, säger Säpochefen Klas Friberg..

SVT - 7 timmar sedan

Försvarsmakten kallar in it-soldater till värnplikt

Försvarsmakten kommer att kalla in it-soldater till värnplikt. Samtidigt meddelar Säkerhetspolisen att samarbetet med FRA, Försvarsmakten och MSB ska stärkas för att möta det ökade antalet cyberangrepp. Ryssland och Kina pekas ut som de främsta cyberhoten..

SVT - 8 timmar sedan

Annie Lööf: ”Vi ser till att V inte får politiskt inflytande de kommande åren”

Kommer Vänsterpartiet få inflytande över politiken? Det tycks finnas olika tolkningar av den frågan. Nu säger Annie Lööf (C) att de kommer att kunna förhandla som andra partier, så länge det inte rör de 73 punkterna i överenskommelsen.

SVT - 9 timmar sedan

Ny bevisning: Misstänkt hade tillgång till bombinstruktioner

Ny bevisning visar att en av de tre män som nu åtalas för förberedelse till terroristbrott var medlem i en privat chattgrupp där instruktioner på hur man tillverkar hemmagjorda bomber förekommer. I gruppens inledande beskrivning står bland annat: ”Vi måste lära oss om jihad, hur vi kan stödja, förbereda samt utföra det”..

SVT - 10 timmar sedan

Jonas Sjöstedt i möte med Stefan Löfven

Efter Jonas Sjöstedts vänsterkrok – under tisdagen har V-ledaren haft ett möte med Stefan Löfven (S). Jonas Sjöstedts pressekreterare bekräftar för SVT Nyheter att samtal förs men i övrigt är det locket på. – Samtal pågår och de är konstruktiva, säger Stefan Löfven till Aftonbladet..

SVT - 11 timmar sedan

L-ledamoten: ”V ska inte ha något inflytande över den svenska politiken”

I överenskommelsen mellan S/MP, C och L står det att Vänsterpartiet inte ska ha något inflytande över svensk politik den kommande mandatperioden. En skrivelse som retat upp V, men som inte kan förhandlas bort, enligt den liberala riksdagsledamoten Helena Gellerman..

SVT - 12 timmar sedan

Mats Knutson: Om V inte ger S sitt stöd går Sverige till extra val

Om Vänsterpartiet inte ger sitt stöd till Stefan Löfven (S) går Sverige till ett extra val. Det säger SVT:s politikreporter Mats Knutson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.