Expressen > Nyheter

Tuesday, 16 October, 13:50

Expressen - 24 feb 18 kl. 22:33

Hela familjen utslagen av influensan – värre än vanligtÅrets influensa är hårdare än vanligt, enligt Folkhälsomyndigheten.Tusentals svenskar ligger däckade i säsongssmittan – tre av dem är Annika, 34, maken Johan, 33, och sonen Felix, 7, i Malmö.– Nu när vi alla var nästan friska så fick Felix dubbelsidig öroninflammation och är helt däckad, berättar Annika från sjuksängen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Folkhälsomyndigheten, Annika, Johan, Felix, Malmö

Dela artikeln

223 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hela familjen, utslagenav , influensan, värre, än, vanligt
SmålandsPosten - 03 jun 13 kl. 07:46

Familjen ? grunden i ett gott samhälle

Den senaste tidens händelser med upplopp och bilbränder runtom i Sveriges förorter har fått många att efterlysa föräldrarnas ansvar. Med rätta med tanke på att många av stenkastarna faktiskt var barn, och borde vara någon helt annanstans vid tiden för upploppen. Borde vi inte alltid efterfråga föräldraansvaret i högre utsträckning?

Expressen - 13 jun 17 kl. 11:14

JUST NU: Explosion – strömmen utslagen

Larm om explosion i ett ställverk i Uddevalla kom till räddningstjänsten på tisdagsförmiddagen.– Det har skett en mindre explosion i ett ställverk och strömmen är utslagen i större delar av Uddevalla, säger Jan Olsson, insatsledare på räddningstjänsten i Mitt Bohuslän.Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen..

Posh24 - 03 apr 13 kl. 14:02

Är du lika lång som någon från Kardashian-familjen?

Kardashian-familjen blir bara större och större , och består av alla möjliga personligheter i dag. En sak som vi märkt är att vissa av dem (ja, i alla fall en särskilt), är superlånga medan andra är riktiga shorties. Men är du lika lång som någon av dem?

SmålandsPosten - 12 nov 14 kl. 06:07

Nu är Kamprads stiftelse större än Alfred Nobels

Det började blygsamt med gåvan på knappt en miljard kronor 2012. Lagom till jul blir Familjen Kamprads stiftelse större än Alfred Nobels. Då kommer värdet att överstiga tre miljarder och de riktigt stora utbetalningarna till svensk forskning kan ta sin början.

YLE - 14 feb 14 kl. 16:04

Influensasäsongen igång - inte värre än tidigare

Köerna är långa och väntrummen trånga sedan nyheten om att flera finländare dött i svininfluensa fått folk att ta sig till hälsostationerna för att få vaccinera sig mot säsonginfluensan, där svininfluensan, H1N1 numera ingår, och på flera håll har vaccinerna tagit slut. Alltid när det är tal om dödsfall blir människor oroliga, säger överläkare Hanna Nohynek vid THLs avdelning för vaccinationer och immunskydd, och i synnerhet när det gäller unga, friska människor. - En tredjedel av de som vårdats på intensiven har i grunden varit friska individer.

Nyan - 10 sep 18 kl. 09:17

Influensan krävde mer vård utanför Åland

Orsaken till att kostnaden för vården utanför Åland blivit så hög i år är att den svåra influensaepidemin i våras orsakade många fall som behövde vård utanför Åland.
Nya Åland har tidigare berättat att vården utanför Åland kraftigt har överstigit budgeten det här året. I budgeten fanns 8,44 miljoner för ändamålet, nu är prognosen att summan stiger till 9,4 miljoner, alltså 960 000 euro dyrare än planerat.

YLE - 19 feb 16 kl. 16:56

Influensaepidemin var värre än vanligt

Influesaepidemin som började för fyra veckor sedan har i år varit värre än tidigare år och i Karleby har även några dödsfall noterats. Men nu ser situationen bättre ut. I en månads tid har influensapatienter kontinuerligt legat på intensiven, men enligt överläkaren Marko Rahkonen vid Mellersta Österbottens centralsjukhus har man nu fått bukt med epidemin.

SN - 27 feb 13 kl. 20:26

Influensan slår hårt

Årets influensa slår hårt mot Nyköpingsborna. Många ligger just nu nedbäddade i sjuksängen. Förklaringen är att färre har vaccinerat sig mot influensan jämfört med förra året..

Barometern - 04 jun 14 kl. 07:18

Familjen är långtifrån död

När Sverigestudien, en större undersökning av svenskarnas värderingar, presenterades i går hamnade familjen åter på förstaplatsen.
Det är en intressant slutsats. I berättelsen om svensken beskrivs den oftast som individualistisk, sekulär, tolerant och modern.

Barometern - 04 jun 14 kl. 07:18

Familjen är långtifrån död

När Sverigestudien, en större undersökning av svenskarnas värderingar, presenterades i går hamnade familjen åter på förstaplatsen.
Det är en intressant slutsats. I berättelsen om svensken beskrivs den oftast som individualistisk, sekulär, tolerant och modern.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Författaren Arto Paasilinna död – blev 76 år gammal

Den finske författaren Arto Paasilinna är död, uppger Sveriges Radios Kulturnytt.Han blev 76 år gammal..

Expressen - 1 timme sedan

Cementa kan avveckla på Öland – 75 jobb i fara

Cementa AB överväger att lägga ner sin cementproduktion i Degerhamn på Öland.Det skriver Barometern.– Vi är helt klart besvikna och oroliga, säger en anställd vid fabriken till tidningen..

Expressen - 2 timmar sedan

Meghans fina hyllning till prinsessan Diana

Megan och prins Harry har just meddelat att de väntar barn. Vid statsbesöket i Australien passade Meghan på att hylla sin ikonförklarade svärmor Diana genom att bära prinsessans gamla fjärilsörhängen.– Ska bli jättespännande att gå med i klubbben, ropade Meghan och syftade på sin planerade nedkomst till våren..

Expressen - 2 timmar sedan

Fotbollsprofilens egna ord om misstänkta våldtäkten

Fotbollsprofilen säger att han "varken erkänner eller förnekar" anklagelsen om våldtäkt.I förhör berättar han om middagen där sällskapet drack vin och åt mat innan han på natten gick och satte sig "på sängkanten bredvid henne" – och inledde det som kvinnan beskriver som en våldtäkt..

Expressen - 2 timmar sedan

Pompeo är i Saudiarabien – ska utreda jornalistdåd

USA:s utrikesminister Mike Pompeo har landat i Sauduarabien för att försöka gå till botten med misstänkta mordet på exiljournalisten Jamal Khashoggi. Saudiarabien kan komma att ekänna dådet, enligt uppgifter. – För mig lät det som att "rogue killers" kan ligga bakom – vem vet, sa president Donald Trump under måndagen.

Expressen - 2 timmar sedan

Militären ville gå i krig mot Ryssland – kan få sparken

Den Försvarsmaktställde mannen hade bestämt sig – han ville lämna sin tjänst i den svenska armén och i stället ta värvning i ett Ukrainskt militärförband.Tre dagar senare hade han ångrat sig.Hans överordnade har dock förlorat förtroendet för honom, och nu riskerar han att förlora sitt jobb..

Expressen - 3 timmar sedan

Bil hamnade på taket – tre barn och fyra vuxna inblandade

Fyra ambulanser har larmats ut till en olycka vid Ljungbyhed i Skåne.Tre barn och fyra vuxna ska vara inblandade, skriver HD..

Expressen - 3 timmar sedan

Bilden på Ryanairs personal får folk att se rött

Ett foto på flygpersonal som tvingas sova på golvet har orsakat en storm mot Ryanair i sociala medier. Bilden påstås visa hur bolagets personal tvingades övernatta i lördags sedan en storm stoppat deras planerade flygning. .

Expressen - 3 timmar sedan

Löfven i regeringsförhandlingar i Sagerska - tar emot Kristersson

Stefan Löfven rivstartar samtalen med andra partiledare i sin sonderingsrunda.Klockan tio tog han emot Ulf Kristersson i Sagerska huset..

Expressen - 3 timmar sedan

Företagaren: Tess var hemma hos mig – kvällen hon försvann

Therése Karlsson, 44, var hemma hos den nu mordmisstänkte företagaren kvällen hon försvann.Det framgår i ett överklagande av häktningen som företagarens advokat lämnat.Svea hovrätt avslår – företagaren förblir häktad, skäligen misstänkt för mord..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.