Expressen > Nyheter

Monday, 21 January, 00:02

Expressen - 24 feb 18 kl. 22:33

Hela familjen utslagen av influensan – värre än vanligtÅrets influensa är hårdare än vanligt, enligt Folkhälsomyndigheten.Tusentals svenskar ligger däckade i säsongssmittan – tre av dem är Annika, 34, maken Johan, 33, och sonen Felix, 7, i Malmö.– Nu när vi alla var nästan friska så fick Felix dubbelsidig öroninflammation och är helt däckad, berättar Annika från sjuksängen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Folkhälsomyndigheten, Annika, Johan, Felix, Malmö

Dela artikeln

223 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hela familjen, utslagenav , influensan, värre, än, vanligt
SmålandsPosten - 03 jun 13 kl. 07:46

Familjen ? grunden i ett gott samhälle

Den senaste tidens händelser med upplopp och bilbränder runtom i Sveriges förorter har fått många att efterlysa föräldrarnas ansvar. Med rätta med tanke på att många av stenkastarna faktiskt var barn, och borde vara någon helt annanstans vid tiden för upploppen. Borde vi inte alltid efterfråga föräldraansvaret i högre utsträckning?

Expressen - 13 jun 17 kl. 11:14

JUST NU: Explosion – strömmen utslagen

Larm om explosion i ett ställverk i Uddevalla kom till räddningstjänsten på tisdagsförmiddagen.– Det har skett en mindre explosion i ett ställverk och strömmen är utslagen i större delar av Uddevalla, säger Jan Olsson, insatsledare på räddningstjänsten i Mitt Bohuslän.Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen..

Posh24 - 03 apr 13 kl. 14:02

Är du lika lång som någon från Kardashian-familjen?

Kardashian-familjen blir bara större och större , och består av alla möjliga personligheter i dag. En sak som vi märkt är att vissa av dem (ja, i alla fall en särskilt), är superlånga medan andra är riktiga shorties. Men är du lika lång som någon av dem?

SmålandsPosten - 12 nov 14 kl. 06:07

Nu är Kamprads stiftelse större än Alfred Nobels

Det började blygsamt med gåvan på knappt en miljard kronor 2012. Lagom till jul blir Familjen Kamprads stiftelse större än Alfred Nobels. Då kommer värdet att överstiga tre miljarder och de riktigt stora utbetalningarna till svensk forskning kan ta sin början.

YLE - 14 feb 14 kl. 16:04

Influensasäsongen igång - inte värre än tidigare

Köerna är långa och väntrummen trånga sedan nyheten om att flera finländare dött i svininfluensa fått folk att ta sig till hälsostationerna för att få vaccinera sig mot säsonginfluensan, där svininfluensan, H1N1 numera ingår, och på flera håll har vaccinerna tagit slut. Alltid när det är tal om dödsfall blir människor oroliga, säger överläkare Hanna Nohynek vid THLs avdelning för vaccinationer och immunskydd, och i synnerhet när det gäller unga, friska människor. - En tredjedel av de som vårdats på intensiven har i grunden varit friska individer.

Nyan - 10 sep 18 kl. 09:17

Influensan krävde mer vård utanför Åland

Orsaken till att kostnaden för vården utanför Åland blivit så hög i år är att den svåra influensaepidemin i våras orsakade många fall som behövde vård utanför Åland.
Nya Åland har tidigare berättat att vården utanför Åland kraftigt har överstigit budgeten det här året. I budgeten fanns 8,44 miljoner för ändamålet, nu är prognosen att summan stiger till 9,4 miljoner, alltså 960 000 euro dyrare än planerat.

YLE - 19 feb 16 kl. 16:56

Influensaepidemin var värre än vanligt

Influesaepidemin som började för fyra veckor sedan har i år varit värre än tidigare år och i Karleby har även några dödsfall noterats. Men nu ser situationen bättre ut. I en månads tid har influensapatienter kontinuerligt legat på intensiven, men enligt överläkaren Marko Rahkonen vid Mellersta Österbottens centralsjukhus har man nu fått bukt med epidemin.

SN - 27 feb 13 kl. 20:26

Influensan slår hårt

Årets influensa slår hårt mot Nyköpingsborna. Många ligger just nu nedbäddade i sjuksängen. Förklaringen är att färre har vaccinerat sig mot influensan jämfört med förra året..

Barometern - 04 jun 14 kl. 07:18

Familjen är långtifrån död

När Sverigestudien, en större undersökning av svenskarnas värderingar, presenterades i går hamnade familjen åter på förstaplatsen.
Det är en intressant slutsats. I berättelsen om svensken beskrivs den oftast som individualistisk, sekulär, tolerant och modern.

Barometern - 04 jun 14 kl. 07:18

Familjen är långtifrån död

När Sverigestudien, en större undersökning av svenskarnas värderingar, presenterades i går hamnade familjen åter på förstaplatsen.
Det är en intressant slutsats. I berättelsen om svensken beskrivs den oftast som individualistisk, sekulär, tolerant och modern.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Flera hinder på vägen för nattåg mot kontinenten

Den nya regeringen vill ha dagliga tågavgångar till kontinenten.Men det är lättare sagt än gjort, rapporterar Svenska Dagbladet..

Expressen - 1 timme sedan

Man rånad i Borgholm

En man rånades på värdesaker i centrala Borgholm.De två gärningsmännen ska ha hotat honom med kniv..

Expressen - 1 timme sedan

”Nakenshopping” – nya trenden som gör succé

Nakenshopping kan bli den nya trenden.Men behåll kläderna på – det handlar om grönsaker utan överdrag av plast.I Nya Zeeland har försäljningen gått upp med 300 procent, skriver NZ Herald..

Expressen - 1 timme sedan

Följ allt om regeringsförklaringen – live i Expressen TV och Di TV

Klockan 11.00 i dag presenterar statsminister Stefan Löfven, S, regeringens politik för de kommande åren - och vi får veta vilka ministrar som ingår regeringen. Expressen TV och Di TV bevakar allt live i en extrainsatt samsändning med studio on location, flera team på plats och gäster i studion..

Expressen - 1 timme sedan

Tonåringar rånade och misshandlade i Malmö

På sönadagskvällen har två rån inträffat i Malmö där offren var tonårspojka.I det första fallet blev en 16-åring misshandlad av tre män..

Expressen - 2 timmar sedan

Gaslarm i matbutik – lokalen utrymd

En matbutik på Hisingen har utrymts, efter att en privatperson slagit larm om gaslukt.– Vi är där och undersöker. Våra mätinstrument har gett utslag, säger Christer Dyrfelt vid räddningstjänsten..

Expressen - 2 timmar sedan

Åkessons utspel mot Kristersson: ”Annars han har inte fattat nåt”

Jimmie Åkesson säger i SVT:s ”Agenda” att M-ledaren Ulf Kristersson kommer behöva hans stöd om han ”någonsin” vill bli statsminister. – Då måste han ha mitt stöd. Annars har han inte fattat nåt, säger Jimmie Åkesson i programmet..

Expressen - 2 timmar sedan

Trafikolycka – bil krockade med träd

En bil körde av vägen och in i ett träd utanför Osby.Tre personer ska vara inblandade i trafikolyckan..

Expressen - 2 timmar sedan

Ingen gripen efter brutalt hundrån

Polisen har fortfarande inte gripit någon misstänkt person efter det brutala överfallet i Kristianstad den 10 januari. En kvinnlig kennelägare misshandlades svårt och blev därefter bestulen på sex golden retriever-valpar.– Jag är väldigt rädd och vågar inte gå ut själv till hundstallet.

Expressen - 2 timmar sedan

Misstänkt mordförsök i södra Stockholm

Under söndagskvällen hittades en person allvarligt skadad i södra Stockholm.Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord, men är annars tystlåten om händelsen.– En person har blivit utsatt för ett mordförsök, mer än så kan jag inte säga, säger Dan Andersson, jourhavande förundersökningsledare, till Aftonbladet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.