Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 20 September, 10:27

Dagens Media - 24 feb 18 kl. 22:18

"Är säker på att Facebook påverkats av Time well spents kritik"HELGLÄSNING. Rörelsen Time Well Spent har som mål att motverka digitala tjänster som utformats för att göra oss beroende. Sedan Sverigelanseringen har intresset exploderat här, menar cd:n Tove Blomgren, som är svensk talesperson..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Facebook, Time, HelglÄsning, Time Well Spent, Sverigelanseringen, Tove Blomgren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Är säkerpå att , Facebook, påverkatsav , Time, well spents kritik
Dagensanalys.se - 22 maj 17 kl. 08:58

Alla Facebook uppdateringar samlade på ett ställe

Facebook uppdaterar konstant sina algoritmer, detta påvekar alla som jobbar med det sociala nätverket, wallaroomedia.com sammanställer konstant alla förändringar. Så om du vill ha full effekt på hur dessa påverkar dig, kolla in allt som har hänt sedan 2006.

Dagensanalys.se - 10 aug 16 kl. 00:32

Upplever du att du får allt sämre effekt på Facebook – det beror på att algoritmerna har förändrats

Facebook News Feed algoritmer är under konstant förändring, många upplever att de får sämre spridning och engagemang för sina inlägg i världens största medienätverk. Facebooks har idag 1,65 miljarder användare och det fortsätter att vara en av de viktigaste kanalerna för alla företag och mediekanaler världen över för att kommunicera med sina kunder genom att skapa engagemang och spridning av sina budskap. Det är svårt att hänga med i svängarna på Facebook när de hela tiden ändrar vad som skall visas.

YLE - 28 sep 15 kl. 15:19

Är du beroende av Facebook?

Hör du till dem som brukar fastna framför facebook betydligt längre än du tänkt dig? Sitter du och debatterar med dina fb-vänner samtidigt som du egentligen ska umgås med familjen? Händer det att tillvaron på sociala medier gör dig sur, stressad och trött?

Dagensanalys.se - 23 apr 18 kl. 13:38

Så här samlar Facebook data på dem som inte har ett konto

En av de mer intressanta saker som kom ut från förhören med Mark Zuckerbergs under kongressens vittnesmål under förra veckan var att Facebook samlar in data från alla även om de inte har ett Facebook-konto. Ännu mer intressant är att det inte finns något sätt att undvika att de samlar data från dig fast du inte har ett Facebook-konto. Facebook publicerade ett blogginlägg under förra veckan för att förklara varför de samlar in data från de som inte har ett konto.

Nyheter 24 - 17 dec 13 kl. 10:28

Facebook har koll på det du publicerar – och INTE publicerarNy knapp på FacebookSlutet för Facebook?

USA. Vi har nog alla börjat skriva något på Facebook som vi valt att inte publicera. Vi ändrar formuleringar, tar bort ord eller byter ut dem innan vi trycker på skicka-knappen.

Nyheter 24 - 24 sep 15 kl. 18:44

Chilla, nu är Facebook tillbaka!

En kort stund under torsdagseftermiddagen slutade Facebook att fungera. LÄS MER: OMG! Facebook ligger nereSenast det hände var för bara några dagar sedan, 17 september enligt TechnoBuffalo.

Dagensanalys.se - 23 feb 18 kl. 10:01

Så här ska Facebook göra sina mätningar tydligare

Facebook har under ett tag nu fått kritik för att deras mätningar uppfattas som missvisande och trubbiga. För att inte bli av med annonsörer och blidka mediebyråerna har Facebook tagit fram en handlingsplan som vi på Dagensanalys.se fått tagit del av.

Dagensanalys.se - 15 aug 17 kl. 13:01

Facebook vill dra trafik offline till online

Under en tid har Facebook gjort det möjligt för detaljhandeln att få trafik till sina butiker via Facebook. Nu tänker sociala mediejätten göra tvärtom och dra trafik offline till online. Facebook vill lyckas med konststycket att dra den trafik av konsumenter som besöker butiker till deras respektive sidor på Facebook.

Dagensanalys.se - 16 feb 18 kl. 11:01

Varför vill egentligen EU tygla Facebook, Google och Twitter?

EU vill skydda medborgarna och sig själva genom att tygla Facebook, Google och Twitter. Frågan är bara om de kommer att lyckas. EU vill införa GDPR och tvinga de amerikanska jättarna att kuva sig inför EUs välde.

Dagens Media - 24 feb 18 kl. 22:18

"Facebook har påverkats av vår kritik"

HELGLÄSNING. Rörelsen Time Well Spent har som mål att motverka digitala tjänster som utformats för att göra oss beroende. Sedan Sverigeuppstarten har intresset exploderat här, menar cd:n Tove Blomgren, som är svensk talesperson..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 1 timme sedan

Mittmedia Kompetens kapar 27 tjänster

Omkring 40 procent av alla tjänster försvinner från Mittmedias bemanningsföretag när lokaltidningskoncernen ska spara..

Dagens Media - 1 timme sedan

Spotify stäms för könsdiskriminering

En kvinnlig säljchef stämmer Spotify i USA för könsdiskriminering. Bland annat anklagas en chef för att ha tagit med manliga anställda på en "drogfylld grabbresa"..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Bensinbolagen tappar i reklamerinran

PREMIUM. Efter bara två år på marknaden låg Circle K:s reklamerinran högt över konkurrenternas. Men trenden är negativ och nu tappar varumärket.

Dagens Media - 2 timmar sedan

"Vi vill bistå med att bygga upp AI-kompetens"

PODD. Swedbanks analyschef Nima Ghorbani avslöjar varför banken genom sitt AI-arbete vill bidra till samhället i stort..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Alchemy DDB växer – öppnar i Malmö

Ansvarig för nya kontoret blir Lily Smajli Gashi, med en bakgrund på Google och Cdon..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Så går näringslivstitlarna

ORVESTO NÄRINGSLIV. Här är titlarna som ökar och tappar mest i Orvesto Näringsliv..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Studie: Trygghet effektivt vid native

PREMIUM. Lokalpress och intressesajter erbjuder den mest effektiva miljön för native advertising, enligt en färsk studie. I centrum står ordet ”integrationstrygghet”..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Patrik Arve leder Roygalan

Teddybears Patrik Arve leder den sextonde upplagan av Roygalan..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Reklamveteran blir global marknadschef på Haglöf

Andreas Engstrand leder marknadsavdelningen när Haglöfs satsar internationellt..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Anna Qvennerstedt: "Det är en kulturrevolution"

Anna Qvennerstedt ska leda Forsman & Bodenfors när byrån blir global: "Jag ska vara kittet mellan byråerna", säger hon om sitt nya jätteuppdrag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.