Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 19:37

Dagens Media - 24 feb 18 kl. 22:18

"Är säker på att Facebook påverkats av Time well spents kritik"HELGLÄSNING. Rörelsen Time Well Spent har som mål att motverka digitala tjänster som utformats för att göra oss beroende. Sedan Sverigelanseringen har intresset exploderat här, menar cd:n Tove Blomgren, som är svensk talesperson..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Facebook, Time, HelglÄsning, Time Well Spent, Sverigelanseringen, Tove Blomgren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Är säkerpå att , Facebook, påverkatsav , Time, well spents kritik
Dagensanalys.se - 10 aug 16 kl. 00:32

Upplever du att du får allt sämre effekt på Facebook – det beror på att algoritmerna har förändrats

Facebook News Feed algoritmer är under konstant förändring, många upplever att de får sämre spridning och engagemang för sina inlägg i världens största medienätverk. Facebooks har idag 1,65 miljarder användare och det fortsätter att vara en av de viktigaste kanalerna för alla företag och mediekanaler världen över för att kommunicera med sina kunder genom att skapa engagemang och spridning av sina budskap. Det är svårt att hänga med i svängarna på Facebook när de hela tiden ändrar vad som skall visas.

Dagensanalys.se - 22 maj 17 kl. 08:58

Alla Facebook uppdateringar samlade på ett ställe

Facebook uppdaterar konstant sina algoritmer, detta påvekar alla som jobbar med det sociala nätverket, wallaroomedia.com sammanställer konstant alla förändringar. Så om du vill ha full effekt på hur dessa påverkar dig, kolla in allt som har hänt sedan 2006.

YLE - 28 sep 15 kl. 15:19

Är du beroende av Facebook?

Hör du till dem som brukar fastna framför facebook betydligt längre än du tänkt dig? Sitter du och debatterar med dina fb-vänner samtidigt som du egentligen ska umgås med familjen? Händer det att tillvaron på sociala medier gör dig sur, stressad och trött?

Nyheter 24 - 17 dec 13 kl. 10:28

Facebook har koll på det du publicerar – och INTE publicerarNy knapp på FacebookSlutet för Facebook?

USA. Vi har nog alla börjat skriva något på Facebook som vi valt att inte publicera. Vi ändrar formuleringar, tar bort ord eller byter ut dem innan vi trycker på skicka-knappen.

Nyheter 24 - 24 sep 15 kl. 18:44

Chilla, nu är Facebook tillbaka!

En kort stund under torsdagseftermiddagen slutade Facebook att fungera. LÄS MER: OMG! Facebook ligger nereSenast det hände var för bara några dagar sedan, 17 september enligt TechnoBuffalo.

Dagensanalys.se - 23 feb 18 kl. 10:01

Så här ska Facebook göra sina mätningar tydligare

Facebook har under ett tag nu fått kritik för att deras mätningar uppfattas som missvisande och trubbiga. För att inte bli av med annonsörer och blidka mediebyråerna har Facebook tagit fram en handlingsplan som vi på Dagensanalys.se fått tagit del av.

Dagensanalys.se - 15 aug 17 kl. 13:01

Facebook vill dra trafik offline till online

Under en tid har Facebook gjort det möjligt för detaljhandeln att få trafik till sina butiker via Facebook. Nu tänker sociala mediejätten göra tvärtom och dra trafik offline till online. Facebook vill lyckas med konststycket att dra den trafik av konsumenter som besöker butiker till deras respektive sidor på Facebook.

Dagens Media - 24 feb 18 kl. 22:18

"Facebook har påverkats av vår kritik"

HELGLÄSNING. Rörelsen Time Well Spent har som mål att motverka digitala tjänster som utformats för att göra oss beroende. Sedan Sverigeuppstarten har intresset exploderat här, menar cd:n Tove Blomgren, som är svensk talesperson..

Dagensanalys.se - 16 feb 18 kl. 11:01

Varför vill egentligen EU tygla Facebook, Google och Twitter?

EU vill skydda medborgarna och sig själva genom att tygla Facebook, Google och Twitter. Frågan är bara om de kommer att lyckas. EU vill införa GDPR och tvinga de amerikanska jättarna att kuva sig inför EUs välde.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nyheter24 slår all time high i mobilen

Nyheter24 krossar sitt senaste rekord med nya succésiffror. Under vecka 21 hade sajten 1 154 303 unika besökare i mobilen, nytt all time high.Alla typer av besök fortsätter att öka.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 2 timmar sedan

Här är alla vinnare i Strategy Awards

Prime Weber Shandwick tar hem flest priser när vinnarna i Strategy Awards presenteras..

Dagens Media - 2 timmar sedan

EU föreslår beskattning av techgiganter

Genom EU-kommissionens nya förslag ska techgiganter som Facebook, Twitter och Google kunna beskattas nationellt, även om de inte har en fysisk närvaro i ett land..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Mänsklig faktor bakom Di:s "terror-push"

UPPDATERAD. Di skickade ut felaktig push "om terror överallt". "Det var ett testmeddelande som råkade gå ut i den riktiga appen," säger Peter Frey, utvecklingschef på Bonnier News..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Här är de nominerade i Guldägget

114 bidrag är nominerade i årets omgång av Guldägget. Ikea kniper elva nomineringar och bland byråerna dominerar Åkestam Holst med sina 23 nomineringar..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Di:s pushnotis: "Terror överallt"

Di skickade ut felaktig push om "terror överallt" – oklart vad som orsakade misstaget..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Tre inbound marketing-byråer går samman

Avidly är namnet på den nordiska byrå som bildas efter sammanslagningen av inbound marketing-byråerna Doidea, Katalysator och Inbound Norway..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Alla vill kommunicera direkt

SPECIALEN DEL 1 AV 4. Att tala direkt till konsumenterna blir allt viktigare för att fånga uppmärksamheten i bruset. Direktmarknadsföring är i dag en ingrediens i nästan all reklam..

Dagens Media - 12 timmar sedan

"Ingen sitter med alla trumf på hand"

Nordic Advertising Compass har kartlagt hur vi ser på reklam i hela Norden. ”Folk har koll på vad som krävs för att få deras uppmärksamhet, men också vad som stör deras upplevelse”..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Magnus Ringman ny chefredaktör på Kvällsposten

Expressen rekryterar Magnus Ringman som ny chefredaktör för Kvällsposten i Malmö. "Jag är stolt över att bli Kvällspostens chefredaktör", säger Magnus Ringman..

Dagens Media - 7 timmar sedan

"TV4 är beroende av Telenor för att bevara sin räckvidd"

Tv-konflikten mellan Bonnier och Telenor blev kortvarig, men vad handlar det hela egentligen om? Tv-experterna ger sin syn på saken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.