Expressen > Nyheter

Wednesday, 23 January, 15:28

Expressen - 24 feb 18 kl. 20:07

Bil och husvagn i brand på pendelparkringEn bil och husvagn stod i brand under lördagskvällen.Ekipaget har varit parkerat på en pendelparkering i Stenungsunds kommun under en tid.– När vi kom fram brann det för fullt. Det blev bara skrot kvar, säger Karl Ian Bissmark..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stenungsunds, Karl Ian Bissmark

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Biloch , husvagni , brand, pendelparkring
Jönköpingsnytt - 13 mar 13 kl. 05:53

Bil i brand vid Erik Dahlbergsgymnasiet

Flera bilar har brunnit i Jönköping de senaste dagarna. I natt sattes en bil i brand på Erik Dahlbergsgymnasiets parkeringsplats..

NSD - 21 feb 17 kl. 13:42

Bil i brand

Räddningstjänst har fått in larm om en bil i brand på vägen mellan Överkalix och Talljärv..

Expressen - 22 jan 18 kl. 23:27

Bil i brand på Rosengård

Sent på måndagskvällen stod en bil i brand vid Rosengårdsbadet i Malmö. Polis och räddningstjänst var på plats..

Nerikes Allehanda - 01 aug 14 kl. 17:55

Husvagn och bil i brand

En husvagn och en bil brinner vid Dammtjärnen i Sävenfors - branden uppges ha spridit sig till skogen..

Skånskan - 01 nov 18 kl. 08:06

En bil i brand – två gånger

Malmö Under torsdagsmorgonen tillkallades räddninstjänsten till Thomsons väg, Rosengård, vid två tillfällen då en bil stod i brand. Det första larmet inkom vid klockan 04.11 under torsdagsmorgonen till Räddningstjänsten Syd.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Rånare satte bil i brand på E22

Fyra eller fem beväpnade gärningsmän försökte råna Guldbolaget i Bergkvara utanför Kalmar på onsdagen.Försöket att dra loss ett galler med hjälp av sin bil misslyckades. Männens bil sattes sedan i brand på E22 och orsakade trafikproblem längs med vägen.

Kristianstadsbladet - 01 mar 13 kl. 09:51

Bil i brand i Sibbhult

En bil brann på fredagsmorgonen i Sibbhult.
Strax efter 07 kom larmet till SOS att en bil stod i brand på Stengatan i Sibbhult. Bilen var helt övertänd stod endast 20 meter från en byggnad.

Jmini.se - 30 mar 16 kl. 16:26

Bil i brand skadade fordon bredvid

Det var vid sex-tiden i morse, som en bil stod i brand i Sävsjö.- Den var övertänd, berättar polisens presstalesman Lasse Johansson.Fordonet bredvid fick skador.

Sydsvenskan - 11 sep 16 kl. 23:13

Bil i brand på Davidshall

Räddningstjänsten skickades på söndagskvällen till Davidshall där en bil stod i brand. Men det rörde sig inte om någon anlagd brand – utan om en olycka..

Helsingborgs Dagblad - 20 jun 11 kl. 12:39

Bil i brand på E6

En bil fattade eld på E6 vid trafikplats Hjärnarp vid 12-tiden på måndagen. Räddningstjänsten från Ängelholm och Båstad kom till platsen och började släcka bilen som var i full brand.Bilen står i norrgående riktning och det är begränsad framkomlighet i båda riktningarna.

Norrtelje Tidning - 21 aug 11 kl. 14:17

Satte bil i brand

Tidigt på söndagsmorgonen inträffade en brand i en parkerad bil i centrala Hallstavik. Polisen rubricerar händelsen som skadegörelse..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

Hela Gotland är strömlöst – felsökning pågår

Hela Gotland är strömlöst. Enligt Gotlands energi pågår en felsökning och strömmen beräknas att vara tillbaka tidigast 18.30, skriver SVT Nyheter.

Expressen - 30 minuter sedan

Trumps nya ledmotiv – för att bygga muren

Finansieringen av muren splittrar amerikanska senaten. Nu lanserar president Donald Trump ett nytt ledmotiv – i syfte att få amerikanarna att stötta honom. ”BUILD THE WALL & CRIME WILL FALL” (bygg muren och kriminaliteten minskar), skriver han på Twitter.

Expressen - 1 timme sedan

Amanda Linds make: ”Jag har varit konstnär i 30 år”

Sveriges nya kulturminister Amanda Lind (MP) har väckt stort intresse. Hon lever ihop med multikonstnären Björn Ola Lind, som sysslar med film och experimentell konst. Björn Ola Lind är intresserad av ursprungsbefolkningar och är själv upptagen som en del av den australiska ursprungsbefolkningen aboriginerna.

Expressen - 1 timme sedan

Nya beskedet – brexit kan försenas ytterligare

Brexitförhandlingarna kan förlängas fram till årsskiftet. Enligt The Independent är det ”högst troligt” att oppositionspartiet Labour ställer sig bakom förslaget – som därmed kan få majoritet i parlamentet. Men det krävs även stöd inom EU – som i sin tur kan kräva nyval eller ny brexitomröstning..

Expressen - 1 timme sedan

Brand i lägenhet på tredje våningen – fyra ambulanser skickade

Fyra ambulanser är larmade till en lägenhetsbrand i Malmö.Enligt SOS är en lägenhet på tredje våningen rökfylld..

Expressen - 2 timmar sedan

Nya ministrarna gästar ”Bara politik”

Två helt nya ministrar, Åsa Lindhagen (MP) och Hans Dahlgren (S), och en som nu får en av de tyngsta ministerposterna i den nya regeringen, Anna Ekström (S), gästar alla ”Bara politik” i Expressen TV i kväll. .

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Flera lastbilar i olycka – väg helt avstängd

Det har inträffat en olycka med flera lastbilar inblandade utanför Klippan. En timmerbil har vält och vägen är helt avstängd. – Vi är på plats med flera patruller, säger Katarina Rusin, presstalesperson på polisens ledningscentral för region syd.

Expressen - 2 timmar sedan

Risk för isras stänger Öresundsbron

Strax före klockan 13 på onsdagen fick Öresundsbron stängas för biltrafik i båda riktningarna. Detta då det fanns risk för fallande is. Tekniker ska undersöka bron för att se när den kan öppnas igen, men initialt fanns ingen prognos för när den åter kan öppnas för trafik..

Expressen - 2 timmar sedan

Person föll från hög mast

En person har fallit från en hög mast, skriver Aftonbladet.Händelsen har inträffat i Stockholmsområdet. – Det rör sig om en arbetsplatsolycka, säger Kjell Lindgren vid polisen, till tidningen.

Expressen - 3 timmar sedan

Råd & Röns lista: Förra årets sämsta produkter

Barnvagnar som kan kapa fingrar, gräsklippare som kör över fötter och kryddfusk.Det finns en rad produkter – en del rentav farliga – från 2018 som är bäst att skippa.Här är hela listan, som har presenterats av Råd & Rön..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.